Hyppää pääsisältöön

Vera Stanhope tutkii – uusia jaksoja

Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa murhatutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa.
Ylikomisario Vera Stanhope (Brenda Blethyn) ja ylikonstaapeli Aiden Healy (Kenny Doughty). Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa murhatutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa. vera stanhope tutkii,yle tv1

TV1 lauantaisin 28.1.2017 klo 21.15 - 22.45 ja 4. - 18.2.2017 klo 22.15 - 23.45 (5. kauden uusinta), Yle Areenassa vain suorana
TV1 lauantaisin 25.2. - 18.3.2017 klo 21.45 - 23.15 (uusi 6. kausi), Yle Areenassa 20 päivää

Työlleen omistautunut ylikomisario Vera Stanhope on etevä, mutta ei erehtymätön. Konstailematon olemus auttaa etsivää työssä, jossa hän kohtaa monenlaisia ihmiskohtaloita.

Suosittu dekkarisarja (12) palaa ruutuun kuudennen kauden uusin jaksoin. Neljä uutta tarinaa nähdään kokoillan versioina. Ensin uusitaan viidennen kauden neljä jaksoa kokoillan versioina.

Nummilta kartanoon

Vera Stanhope (Brenda Blethyn) ja työparinsa ylikonstaapeli Aiden Healy (Kenny Doughty) selvittävät ensimmäisessä jutussa nummelta löytyneen uhrin tapausta.

Tiimi joutuu rikostutkimuksiin hylätylle louhokselle ja maaseutukartanoon. Kauden päätöstarinassa selvitellään kokeneen kalastajan kohtaloa.

Tuttu tiimi apuna

Vera Stanhopen apuna ovat luotettavat Kenny Lockhart (Jon Morrison), Marcus Sumner (Kingsley Ben-Adir) ja Bethany Whelan (Cush Jumbo), joka tuntuui olevan vailla uusia haasteita. Onko Bethany valmis ansaitsemaan ylennyksen?

Tietokonevelho Helen Milton (Lisa Hammond) on Veran oikea käsi, kun pitää löytää nopeasti tärkeitä tiedonmuruja.

Vera Stanhope perustuu kirjailija Anne Cleevesin romaaneihin. Sarjaan on tulossa seitsemäskin tuotantokausi.

Vera. Käsikirjoitus: Martha Hillier, Glen Laker ja Paul Thompson. Tuotanto: ITV, Britannia 2016.

Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa tutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa.
Kenny Lockhart (Jon Morrison) on Vera Stanhopen luottotutkijoita. Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa uusissa jaksoissa tutkimuksiaan Northumberlandin kreivikunnassa. vera stanhope tutkii,yle tv1

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Vera Stanhope on todella hyvä ohjelma ja onneksi tällä kertaa lähetetään koko osa kerralla. Kausien uusinnatkin kelpaa.

Lähettänyt käyttäjä

Nyt nämä viitsii katsoakin, kun esitystahti on 1 kokojakso per krt. Puolentoistatuntinen jakso esitettynä 45 min. kerta viikossa tai la-su puolikkaisiin pätkittynä on sellainen intensiteetintappaja, että ei kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Tosi hienoa! Jotain uutta on jo odotettukin, nyt pyörii aika paljon uusintoja. Hienoa, että pääsemme taas Veran seuraan! Brittiläistä laatua kelpaa katsoa.

Lähettänyt käyttäjä

Todella ikävää että näitä ei näe areenasta! Tänään meni ohi suun ja ajattelin että katselenpa rauhassa nyt myöhemmin areenasta. Kyllä HARMITTAA!!! :(

Lähettänyt käyttäjä

Olen samaa mielta kun edellinen kommetti. Vaikka on lauantai-ilta en jaksa valvoa ja katsoa ohjelmaa puoleen yöhön. Mikä siinä on syynä että jotkut ohjelmat näet vain suorana ei hyvä juttu.

Lähettänyt käyttäjä

Onhan Ylellä ollut jo pitkään käytäntönä, että uusintakausia ei yleensä enää näytetä Areenassa (kuten nyt alkanut Veran 5. kausi), mutta Veran uusi 6. kausi tullee jälleen Areenaan.

Lähettänyt käyttäjä

Näinhän se on Kapulatar, että uusintoja ei näköjään näytetä. No, en muistanut tätä ja sunnuntai aamuna hyvillä mielin Areenaan katsomaan kun edellisenä iltana en voinutkaan sarjaa katsella.
Olipa harmistunut olo kun sitä ei löytynyt. Huomasin täällä että en ollutkaan ainut jolta jäi tämä aloitusjakso näkemättä. Ei tule aina seurattua niin tarkkaan näitä esittelysivuja kun yleensä Areenasta löytyy jos jäänyt suorana katsomatta. Harmittaa kyllä :(

Lähettänyt käyttäjä

Ymmärrän täysin. Ja ei tuo Ylen Areena-uusimis käytäntö niin aukoton ole. George Gentlyn kaikki 7 kauttahan ovat juuri uusintakierroksella ja jaksot ovat silti näkyvissä Areenassa 30 pv.

Vera-fanit! Sarjojen uusinnat laitetaan Areenaan aina kun nettikatseluun on vielä oikeuksia jäljellä. Tuotantoyhtiöt antavat sarjoille rajalliset uusintaoikeudet verkon puolella, ja niiden kanssa sitten eletään. Tämä pätee ihan kaikkiin sarjoihin, myös Veraan. Kysymys ei suinkaan ole siitä, etteikö jaksoja haluttaisi näyttää.

Kun eri tuotantoyhtiöillä on erilaisia käytäntöjä, pyrimme näissä TV1:n jutuissa palvelemaan teitä katsojia niin, että yllätyksiä ei tulisi. Suosittelen, että käytte ainakin joskus vilkaisemassa miten suosikkisarjanne näkyy telkkarin puolella ja netissä. Silloin tällöin ohjelmanmuutokset saattavat aiheuttaa kellonajoissakin muutoksia.

Muistuttelen tässä samalla, että ensi lauantaina 4.2. Vera Stanhope tutkii klo 22.15.

Mukavaa maanantaipäivää kaikille!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos vastauksesta, pitää yrittää muistaa kurkata varsinkin uusintojen osalta onko ne Areenassa katsottavissa ollenkaan.

Lähettänyt käyttäjä

Mutta siinähän se juuri Veran ihanuus onkin "ärsyttävä mahtipontinen pönöttäjä" joka yleensä aina on oikeassa ja sydän loppujen lopuksi paikallaan! Hyvä sarja naisetsivästä joka ei pintaliidon kyydissä kulje!

Lähettänyt käyttäjä

Hienoa nähdä aamusella brittiläinen laatusarja uuden 6. kauden I jakso Areenassa!
Upeata! Valitettavasti nuo aikaisemmat uusinnat suoranäyttönä menivät aina tyystin ohi, en ole mikään yökukkuja,
vaan aamuvirkku.

Lähettänyt käyttäjä

Ihana ja aivan upea sarja parhaasta päästä. Upeat näyttelijät ja todenmukainen. Vie mukanaan - englantilaista hyvää laatua KIITOS!

Vera Stanhopen uusin kuudes kausi alkoi vaikuttavalla, ja samalla traagisella tarinalla. Luvassa on vielä kolme kokoillan tarinaa lisää.

Mukavaa maanantaita kaikille!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Tuleeko Ylelle joskus brittisarja Unforgotten, jonka 2 ensimmäistä kautta monet hypettävät ja josta tulossa jo 3. kausikin?
http://www.imdb.com/title/tt4192812/
https://thekillingtimestv.wordpress.com/2017/03/02/itv-recommissions-unforgotten-for-third-series/#more-6445

Hyviä uutisia! Unforgotten on tulossa Ylelle, mutta ajankohtaa ei uskalla vielä ennustella. Kerromme kyllä heti, kun alkavat suunnitelmat täsmentyä.

Hyvää perjantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

No, olipas kerrankin oikein ajoitettu kysymys :). Jään odottelemaan innoissani. Kiitos.

Lähettänyt käyttäjä

Ketään ei tunnu liikuttavan se, että Cleesonin kirjoista muokatuissa tv-sarjajaksoissa "syyllinen" on eri kuin kirjoissa. Tv-sarjassa voidaan myös vaihtaa henkilön nimi ja sukupuoli, mutta sillähän ei ole mitään merkitystä.
Itse asiassa kirjojen Vera Stanhopella ei ole mitään tekemistä tv-sarjan Vera Stanhopen kanssa. Vähän sama juttu kuin saksalaisessa Bella Blockissa aikoinaan. Vera Stanhope on ihan kohtalainen dekkari, mutta eikö voisi edes vähän kunnioittaa kirjailijan työtä. Kyllä Cleeson nämä tv-sarjan juoninikkarit valitettavasti pesee mennen tullen.

Lähettänyt käyttäjä

Harmi, että ei saada heti nähdä uutta Vera-kautta, jonka jaksot alkoivat pyöriä Briteissä viime sunnuntaina http://www.itv.com/presscentre/press-packs/vera-s7 :(