Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Mitä mieltä sä oot? - Perinteinen kirja vai sähkökirja?

VS
VS Galaxi

Äänestä ja osallistu keskusteluun!Täältä näet aikaisemmat äänestykset:


Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Mun mielestä perinteinen kirja on parempi koska siinä hioo samalla lukutitoa ja silmät eituu kipeiksi niinku sähkökirjoissa.

Lähettänyt käyttäjä

Perinteinen, se on terveellisempää silmille, ja siitä ei lopu akku. Esim. Jos illalla luet sähkökirjaa ni uni ei tuu helposti mutta jos luet tavallista kirjaa niin uni vasta helposti tuleekin! Tai jos oot esim. Autossa ja sulla ei oo laturia ni kun kirjasta ei voi loppuu akkuxD Sähkökirjan hyvä puoli on kuitenkin se että sitä voi lukea pikeelläkin!

Lähettänyt käyttäjä

Perinteinen kirja, sillä aika moni on varmaan kuullut sähkölaitteiden valon vaikutuksen unenlaatuun ( :'D ) ja mitäs jos haluan lukea illalla? No, perinteinen kirja ei tapa yöunia. Plus tykkään "kunnioittaa perinteitä" jotenn :3

Lähettänyt käyttäjä

Sähkökirja koska en pääse eroon kännykästä! (Tuijotan ruutua aina kun voin, ja välillä kun en voikkaan:blush: Eli lukeminen on mahdotonta koska en saa silmiä irti ruudusta ja sähkökirjaa voi lukea kännykästä! :heart:

Lähettänyt käyttäjä

Jos näissä kommenteissa olis Liket ja Disliket ni Degadefan kommentilla Ois aika paljon Likejä, ja :sunny::heart::... Olis Aika paljon Dislikejä arvelen

Lähettänyt käyttäjä

Niin no mutta siis sanoin sille tyypille että älä kiroile ja sanoin siks perään Degadefa koska Oon samaa mieltä sun kaa

Lähettänyt käyttäjä

Kai te tajuatte että se vaan kerjää huomiota? Kattokaa vaikka! Ainakin 5 kommenttia jossa aiheena hän! Sen takia hän sen kirosanan sanoikin!

Lähettänyt käyttäjä

Öh... Nopea puheenaiheen vaihto kaikesta tästä takaisin kirjoihin. Onkos kellään muuten jotain hyviä kirjavinkkejä? Ois kiva kuulla mitä muut lukee! :D

Lähettänyt käyttäjä

No luultavasti tiedät Potterit, ja Percy Jacksonit, mutta jos olet ne lukenut niin Liz Kesslerin Näkymätön tyttö on kiva, ja sitten Noidan Peili, Pahan kuningattaren tarina on aika koukuttava!

Lähettänyt käyttäjä

Oon vasta 10v. Mut luen paljon kirjoja. Ootko esim. Lukenut Jali ja Suklaatehdas? Jali ja Lasihissi? Jaakko ja jättipersikka? Harry Potter? Percy Jackson? Taviksesta Prinsessa?

Lähettänyt käyttäjä

+Oon maailman parasXD Öh tota mitä toi on niinkuin olevinaan? (Jotain aika outoo) No mut kuiteski. Onko joku täällä sen ikänen et kirjat ei enää huvita
?

Lähettänyt käyttäjä

Perinteinen, koska akku loppuu nopeasti ja lukeminen on hauskaa. Eikä sinistä valoa oo ihan terveellistä tapittaa koko ajan.