Hyppää pääsisältöön

Catastrophe – mannertenvälinen salamasuhde

Catastrophe on uusi Kultaisella ruusulla (2015) ja Baftalla palkittu brittiläinen draamakomediasarja, joka kertoo amerikkalaismiehen ja irlantilaisnaisen salamasuhteesta.
Catastrophen pääosia näyttelevät Sharon Horgan ja Rob Delaney ovat käsikirjoittaneet sarjan. Catastrophe on uusi Kultaisella ruusulla (2015) ja Baftalla palkittu brittiläinen draamakomediasarja, joka kertoo amerikkalaismiehen ja irlantilaisnaisen salamasuhteesta. Kuva: As Per Contract Catastrophe,Yle TV1

TV1 perjantaisin 17.2. - 24.3.2017 klo 22.00 - 22.25, uusinta maanantaisin n. klo 22.40 (1. kausi)
TV1 perjantaisin 31.3. - 5.5.2017 klo 22.00 - 22.25, uusinta maanantaisin n. klo 22.40 (2. kausi)
Yle Areenassa 30 päivän ajan

Mitä on odotettavissa, kun opettaja Sharon ja mainosmies Rob kohtaavat lontoolaisessa baarissa? Käy juuri niin kuin ei pitänyt käydä.

Catastrophe on Kultaisella ruusulla (2015) ja Baftalla palkittu uusi brittiläinen draamakomediasarja amerikkalaismiehen ja irlantilaisnaisen salamasuhteesta.

Päärooleja näyttelevät Rob Delaney ja Sharon Horgan, jotka ovat myös käsikirjoittaneet koko sarjan.

Catastrophesta nähdään kaksi tuotantokautta, yhteensä 12 jaksoa. Sarjaan on tulossa kolmas ja neljäs kausi, ja ne esitetään TV1:llä myöhemmin.

Palkittu draamasarja Catastrophe kertoo opettajan ja myyntimiehen salamasuhteesta.
Palkittu draamasarja Catastrophe kertoo opettajan ja myyntimiehen salamasuhteesta. Catastrophe,yle tv1

Carrie Fisher anoppina

Sitä saa mitä tilaa. Sähäkkään toimintaan keskittyneillä yksineläjillä menee sormi suuhun, kun iloinen perhetapahtuma ilmoittaa tulostaan. Pitääkö lapsi? Mennäkö yhteen vai ollako erikseen?

Ihmissuhteissa täysin toistaitoinen pariskunta on suorastaan kävelevä katastrofi, sillä mikään muu ei suju paitsi seksi. Eikä lähipiiristäkään ole apua, sillä kummankin parhaat kaverit kun ovat omanlaisiaan sekopäitä, ja anoppi piste iin päälle.

Vauva on tulossa, niin että vastuuta on otettava, vaikka kumpikaan ei oikein ymmärrä kuinka se temppu tehdään.

Robbien äidin roolissa nähdään vastikään edesmennyt Star Wars -tähti Carrie Fisher. Muissa rooleissa nähdään Ashley Jensen, Mark Bonnar, Emmanuelle Bouaziz ja Seeta Indrani.

Catastrophe. Ohjaus: Ben Taylor. Tuotanto: Channel4, Britannia, 2015.

Palkittu draamasarja Catastrophe kertoo opettajan ja myyntimiehen salamasuhteesta.
Sharon (Sharon Horgan, vas.), Rob (Rob Delaney) ja Robin äiti Mia (Carrie Fisher). Palkittu draamasarja Catastrophe kertoo opettajan ja myyntimiehen salamasuhteesta. Kuva: As Per Contract Catastrophe,yle tv1

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Sarja saanut ihan hyviä nettiarviota (imdb 8,2 ja rottentomatoes 91%). Hyvä uutinen on siis, että jos sarja toimii, niin siihen on jatkoa ja tulossa ainakin 2 uutta kautta 2017-2018.

Lähettänyt käyttäjä

Draamakomedia, lähetysaika klo 22.00, K12. Mitähän kamalaa siinä on? Vaikuttaa kivalta joka tapauksessa, varmasti katson ainakin ensimmäisen osan.

Lähettänyt käyttäjä

Aim sou häpi että ette suomentaneet sarjan neimiä. Ai miin, tu cool tis "Katastrofi", helou! Stupid! Ai houp juu dount juus tekstitystä. Tänks.
Ihan tosissaan, olisi kiinnostavaa kuulla, miksi Suomessa esitettävälle sarjalle ei anneta suomenkielistä nimeä etenkin kun suomennos löytyisi aika helposti.

Lähettänyt käyttäjä

Pitkästä aikaa uusi hyvä sarja, jossa on älykästä huumoria. Meikäläinen (kypsään ikään ehtinyt täti) on ehtinyt näkemään jo kaikki mahdolliset juonenkäänteet elämänsä aikana katsomissaan elokuvissa ja tv-sarjoissa, vihdoinkin uusia ei täysin kuluneita näyttelijöitä ja repliikkitykitystä täysillä, mutta ei katsojaa aliarvioiden.

Lähettänyt käyttäjä

Tämä oli kiva yllätys, hienoa dialogia. Erityisesti arvostan sitä, että myös naiselle (hieno näyttelijä) on kirjoitettu hauskat repliikit.

Lähettänyt käyttäjä

Niin, onhan se hirveää kun joutuu katsomaan töllöstä muutakin kuin veren roiskuntaa ja ampumista, hakkaamista, puukotusta ym. kansaa yleisesti miellyttävää viihdettä.

Lähettänyt käyttäjä

Välillä ei tiedä itkeä vai nauraa, niin realistinen sarja omassa katastrofimaisessa epärealismissaan on! Loistava sarja, toivottavasti saadaan jatkoa!

Lähettänyt käyttäjä

Hyvät repliikit saa nainenkin kun itse kirjoittaa :) Melko päätöntähän touhu aika ajoin on ja sivuhenkilötkin toinen toistaan omituisempia, mutta kiehtovan surrealistista ja toisaalta täysin realismin rajoihin mahtuvaa on seurata sarjaa. Kiitos kun sarja on nähtävissä myös Areenassa, en ole onnistunut näkemään joka jaksoa suorana.