Hyppää pääsisältöön

UMK17 // Väliaikaesiintyjänä norjalaisduo Marcus & Martinus

UMK17-väliaikanumerona nähtiin norjalainen sensaatioduo Marcus & Martinus. Energiset kaksoisveljet esittivät medleyn kappaleista Bae, Girls ja Light It Up.

Esityksessä koettiin todellista varhaisteinihysteriaa. Innoikkain osa yleisöstä nousi penkeilleen, täytti permannon käytävät ja ryntäsi lavan eteen päästäkseen lähemmäs idoleitaan. Koko UMK-illan korkeimmat nuotit kuultiin takuulla Marcus & Martinuksen esiintymisen aikana - katsomon puolelta.

Perjantaina 27.1. veljesduo kävi vierailemassa Mikko Silvennoisen UMK17 Etkolähetyksessä, haastattelussa Mikko laittoi veljekset pelaamaan 7 Seconds Challengea!

UMK17

 • Euroviisut 2017 grafiikka

  Euroviisut toukokuussa 2017 Ylen kanavilla

  Suomen edustaja on Norma John kappaleella Blackbird

  Euroviisut järjestetään Ukrainan Kiovassa 9.-13.5. Suomea edustaa Norma John kappaleella Blackbird. Semifinaalit ja finaali lähetetään suorina Ylen kanavilla. Norma John kilpailee ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 9.5. järjestysnumerolla 7.

 • Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittaja Norma John.

  UMK17 // Bileshown parhaat palat

  UMK17-voittajaksi vyöryi Norma John

  Mitä UMK17-showssa tapahtui? Katso kaikki: lähetys, musiikkiesitykset ja mahtavat valokuvat! UMK17-showssa valittiin euroviisuedustaja 2017. Uuden Musiikin Kilpailun 2017 voittoon vyöryi Norma John kappaleella Blackbird ja nappasi euroviisuedustajan tittelin.