Hyppää pääsisältöön

Poika joka katosi musiikkiin

Viisivuotiaan Joe-pojan roolin näyttelee Max Vento. Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Rory Mulvey poika joka katosi musiikkiin,yle tv1

TV1 perjantaisin 17.2. - 24.3.2017 klo 19.00 - 20.00
Yle Areenassa 30 päivää

Joe on hieman epätavallinen poika, joka viihtyy omissa maailmoissaan ja rakastaa musiikkia. Uusi kuusiosainen brittisarja Poika joka katosi musiikkiin (12) on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.

Perheen Paul-isän roolissa nähdään George Gentlyn tutkimukset -sarjasta tuttu Lee Ingleby ja Alison-äitinä Grantchesterin Morven Christie. Joe-pojan roolissa näyttelee Max Vento.

Isoisä päättää toimia

Hughesin perhe asuu Englannin ylänköisellä Järviseudulla. Joen viisivuotissyntymäpäivillä herää epäilys, että kaikki ei ole aivan kunnossa.

Kun vanhemmat ummistavat silmänsä epäilyksiltä, vie Maurice-isoisä pojan salaa lääkäriin. Joella todetaan autismin kirjoon kuuluva tila, johon ei ole parannuskeinoa.

Riittääkö rakkaus?

Miten vanhemmat selviytyvät uudessa tilanteessa? Riittääkö läheisten tuki ja keskinäinen rakkaus pitämään perheen koossa? Jonkun pitää kuitenkin olla vahva, jos ei muuta niin Joen vuoksi.

Muissa rooleissa näyttelevät Molly Wright (Rebecca Hughes), Fortitude ja Doctor Who -sarjojen näyttelijä Christopher Eccleston (Maurice Scott), Vinette Robinson (Nicola Daniels) ja Greg McHugh (Eddie Scott).

The A Word. Käsikirjoitus: Peter Bowker. Tuotanto: Fifty Fathoms Productions, Keshet Productions, BBC, 2016. Poika joka katosi musiikkiin perustuu Keren Margalitin luomaan israelilaiseen formaattiin. Sarjaan on tulossa toinenkin tuotantokausi.

Etusivissä Rebecca Hughes (Molly Wright), Paul Hughes (Lee Ingleby), Joe Hughes (Max Vento) ja lison Hughes (Morven Christie), takana Maurice Scott (Christopher Eccleston), Eddie Scott (Greg McHugh) ja Nicola Daniels (Vinette Robinson). Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Rory Mulvey poika joka katosi musiikkiin,yle tv1

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

... seuraava sarja olisi Hakekaa kätilö, jonka 6. kausi pyörii juuri nyt sunnuntaisin BBC:llä.

Hei Anna ja Kapulatar! Ykkösen perjantai-illassa on alkanut upea sarja Poika joka katosi musiikkiin. Suosittelen lämpimästi!
Maaliskuun lopulla 31.3. vuorossa on Hakekaa kätilö! -sarjan kaksiosainen, 6. kauden erikoisjakso. Kuudes kausi alkaa sitten huhtikuun 14. päivä. Luvassa on kahdeksan uutta jaksoa.

Mukavaa maanantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

 • Kennedyt

  Draamasarja kolhuja kokeneesta, kuuluisasta perheestä.

  Draamasarja kertoo tosipohjaisen tarinan politiikassa menestyneestä, mutta kolhuja kokeneesta Kennedyn perheestä.

 • Jamaica Innin majatalo

  Nuoren naisen tarina Cornwallissa 1820-luvulla.

  Uusi kolmiosainen minisarja Jamaica Innin majatalo kertoo nuoren naisen tarinan Cornwallin rannoilla 1820-luvulla.

 • Kuntavaalit 2017 Ykkösellä

  Kevään kotimaan politiikan kuuma aihe on kuntavaalit.

  Kevään kotimaan politiikan kuuma aihe on kuntavaalit. Yle tarjoaa vaalit kattavasti telkkarissa, radiossa ja netissä.

 • Avara luonto: Jääkarhun kesä

  Hudson Bayn kesä on jääkarhuille kovaa aikaa.

  Hudson Bayn arktisen alueen kesä on kova koettelemus jääkarhuille ja niiden pennuille.