Hyppää pääsisältöön

Poika joka katosi musiikkiin

Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.
Viisivuotiaan Joe-pojan roolin näyttelee Max Vento. Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Rory Mulvey poika joka katosi musiikkiin,yle tv1

TV1 perjantaisin 17.2. - 24.3.2017 klo 19.00 - 20.00
Yle Areenassa 30 päivää

Joe on hieman epätavallinen poika, joka viihtyy omissa maailmoissaan ja rakastaa musiikkia. Uusi kuusiosainen brittisarja Poika joka katosi musiikkiin (12) on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.

Perheen Paul-isän roolissa nähdään George Gentlyn tutkimukset -sarjasta tuttu Lee Ingleby ja Alison-äitinä Grantchesterin Morven Christie. Joe-pojan roolissa näyttelee Max Vento.

Isoisä päättää toimia

Hughesin perhe asuu Englannin ylänköisellä Järviseudulla. Joen viisivuotissyntymäpäivillä herää epäilys, että kaikki ei ole aivan kunnossa.

Kun vanhemmat ummistavat silmänsä epäilyksiltä, vie Maurice-isoisä pojan salaa lääkäriin. Joella todetaan autismin kirjoon kuuluva tila, johon ei ole parannuskeinoa.

Riittääkö rakkaus?

Miten vanhemmat selviytyvät uudessa tilanteessa? Riittääkö läheisten tuki ja keskinäinen rakkaus pitämään perheen koossa? Jonkun pitää kuitenkin olla vahva, jos ei muuta niin Joen vuoksi.

Muissa rooleissa näyttelevät Molly Wright (Rebecca Hughes), Fortitude ja Doctor Who -sarjojen näyttelijä Christopher Eccleston (Maurice Scott), Vinette Robinson (Nicola Daniels) ja Greg McHugh (Eddie Scott).

The A Word. Käsikirjoitus: Peter Bowker. Tuotanto: Fifty Fathoms Productions, Keshet Productions, BBC, 2016. Poika joka katosi musiikkiin perustuu Keren Margalitin luomaan israelilaiseen formaattiin. Sarjaan on tulossa toinenkin tuotantokausi.

Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden.
Etusivissä Rebecca Hughes (Molly Wright), Paul Hughes (Lee Ingleby), Joe Hughes (Max Vento) ja lison Hughes (Morven Christie), takana Maurice Scott (Christopher Eccleston), Eddie Scott (Greg McHugh) ja Nicola Daniels (Vinette Robinson). Kuusiosainen brittisarja on herkkä kuvaus perheestä, joka joutuu kohtaamaan lapsensa erityislaatuisuuden. Kuva: Rory Mulvey poika joka katosi musiikkiin,yle tv1

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

... seuraava sarja olisi Hakekaa kätilö, jonka 6. kausi pyörii juuri nyt sunnuntaisin BBC:llä.

Hei Anna ja Kapulatar! Ykkösen perjantai-illassa on alkanut upea sarja Poika joka katosi musiikkiin. Suosittelen lämpimästi!
Maaliskuun lopulla 31.3. vuorossa on Hakekaa kätilö! -sarjan kaksiosainen, 6. kauden erikoisjakso. Kuudes kausi alkaa sitten huhtikuun 14. päivä. Luvassa on kahdeksan uutta jaksoa.

Mukavaa maanantaipäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos kovasti tästä loistavasta sarjasta. Ihan sattumalta aloin katsoa, ja onneksi niin! Näyttelijät tekevät hyvät ja uskottavat roolisuoritukset. Aihe on vaikea ja sitä on käsitelty tässä rehellisesti ja inhimillisesti.

Lähettänyt käyttäjä

Hieno sarja, koskettavasti toteutettu. Toivottavasti maininta "jää tauolle" pitää paikkansa, eli jatkokausiakin on luvassa? Todellista laatua katselee mielellään.

Lähettänyt käyttäjä

Jeps, 2-kauden kuvauksien pitäisi alkaa tänä keväänä, mutta milloin esitykseen täällä meillä... Ehkä talvi -18, jos näyttävät sarjan Briteissä syksyllä -17?
http://www.theknowledgeonline.com/the-knowledge-bulletin/post/2016/11/09/the-a-word-series-2-to-shoot-next-spring
Huippusarja on ollut ja jatkoa toivon minäkin. Kyllähän tuossa yllä olevassa esittelytekstissä tämä 2. kausi mainitaan, joten uskallan olettaa että yle1 uudenkin kauden meille tulevaisuudessa näyttää.

Lähettänyt käyttäjä

Koska saamme nähdä jatkoa Tp of the Lake -sarjalle yli vuoden ollut tarjolla saatavilla!Loistavan sarjan jatkoa odotellen
nimimerkki Nykydraamaan ystävä

Koskettava sarja Poika joka katosi musiikkiin palaa Ykköselle toisen kauden uusin jaksoin. Ajankohta on vielä avoin, mutta kerromme kyllä heti kun suunnitelmat täsmentyvät.

Hanna-Maija, laitetaan Top of the Lake toivomuslistalle. Toista kautta ei ole nyt ihan lähiaikoina tulossa.

Mukavaa keskiviikkopäivää!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

 • Kai Lehtisen ohjaama elokuva Umur kertoo nuoresta miehestä, joka tapaa matkalla pohjoiseen naisen.

  Umur

  Nuori mies tapaa matkallaan pohjoiseen naisen.

  Elokuva Umur kertoo nuoresta miehestä, joka tapaa matkallaan pohjoiseen naisen.

 • Karismaattisen laulajan Olavi Uusivirran keikka taltioitiin Ruisrockissa.

  Yle Live: Olavi Uusivirta

  Karismaattisen laulajan keikka taltioitiin Ruisrockissa.

  Karismaattisen laulajan Olavi Uusivirran keikka taltioitiin Ruisrockissa.

 • Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

  Dokumenttiprojekti: Kesävartija

  Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan kesävartijana.

  Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

 • Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä.

  Itse asiassa kuultuna: Lenita Airisto

  Mitä Lenita ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?

  Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä. Mitä hän ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?