Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

EmiLiljan Vlogausalkeet

EmiLiljan Vlogausalkeet
EmiLiljan Vlogausalkeet Galaxi

Mitä kaikkea tarvitsee tietää, jos haluaa vlogaajaksi? Mistä puhua, millainen on hyvä valo, kuuluuko ääni, saako tätä musiikkia käyttää? Näitä ja paljon muuta pohditaan vlogaaja EmiLiljan ja Galaxin vlogauksesta kertovassa sarjassa. EmiLiljan Vlogausalkeet löydät YleGalaxin YouTube-kanavalta 4.2. alkaen, uusi osa julkaistaan joka päivä Mediataitoviikon ajan 6.-12.2.2017.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Miettii vaan et miten jotkut vlogaajat osaa editoida videonsa niin nopeesti, että onnistuu julkaisemaan vähintään yhden videon joka päivä. Esim. Mulla kestää viikko mut esim. Ron Back julkasee joka päivä ainakin yhen videon!! Osaako joku editoida täällä nopeesti?

Lähettänyt käyttäjä

+Cirafena yleensä aktiivisimmat vlogaajat ovat juuri siinä iässä, että eivät ole vielä töissä mutta ovat koulunsa käyneet, tai he ovat vielä paljon helpommissa töissä. Yleensä nuoremmat Esim. Alakoululaiset ehtivät myös tehdä videoita useammin, läksyjen vähyyden ja lyhyiden koulupäivien vuoksi. Olen itse juuri siinä iässä, ettei videoita ehdi niin paljoon kuvaamaan/editoimaan, mutta nuo alkeet on kuvattu ja editoitu aiemmin joten meidän ei ole tarvinnut muuta kun vain julkaista ne joka päivä. Omalla YouTube kanavallani (ruotsinkielisellä) ei videoita tule läheskään joka päivä, koska en kuvaa niitä etukäteen.