Hyppää pääsisältöön

Hiljainen todistaja

Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin.
Nikki Alexander (Emilia Fox, vas.) ja Ginny Gray (Kirsty Bushell). Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin. Kuva: BBC 2012 hiljainen todistaja,yle tv1

TV1 sunnuntaisin 26.2. - 21.5.2017 klo 21.50 - 22.50, uusinta torstaisin n. klo 23.10
Yle Areenassa viikon ajan

Lontoon yliopiston oikeuslääketieteen tutkijat, professori Leo Dalton (William Gaminara), Harry Cunningham (Tom Ward) ja Nikki Alexander (Emilia Fox) jatkavat vaativaa työtään.

Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin. Sarjasta nähdään sunnuntai-iltaisin kuusi kaksiosaista tarinaa. Myöhemmin on tulossa myös 16. ja 17. tuotantokausi.

Sitkeä kolmikko

Kuolinsyytutkijat kantavat huolta hiljaisten asiakkaidensa oikeudesta saada tarinansa kuulluksi ja kohtalonsa selvitetyksi. Suhteet poliisiin ovat koetuksella tämän tästä.

Lyell Centressä pohditaan tapauksia perusteellisesti, mutta myös otetaan riskejä silloin kun on sen aika. Kolmikosta jokaisella on myös oma elämä, jonka kiemurat aiheuttavat ajoittain hankalia tilanteita.

Elämän rajallisuus

Ensimmäisessä jutussa läheisen kuolema pysäyttää Leon. Myös Nikki näkee elämän rajallisuuden lähietäisyydeltä. Maaseudulla tapahtunut kolmoismurha vaatii tutkijoiden huomion, sillä poliisitutkinta näyttää menevän vinoon. Harry puuttuu asiaan epävirallisesti.

Muissa rooleissa nähdään muun muassa Vincent Regan, Kirsty Bushell ja Shelley Conn.

Silent Witness. Sarjan alkuperäisidea: Nigel McCrery. Musiikki: Sheridan Tongue. Tuotanto: BBC, Britannia 2012.

Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin.
Leo Dalton (William Gaminara), Nikki Alexander (Emilia Fox), Ginny Gray (Kirsty Bushell), Connie James (Shelley Conn) ja Harry Cunningham (Tom Ward). Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin. Kuva: BBC 2012 hiljainen todistaja,yle tv1

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Turhan kauan näitäkin uusia jaksoja saanut odottaa, uusintoja kyllä tulee!

Lähettänyt käyttäjä

Eilisessä jaksossa päiviteltiin useampaan kertaan yhden uhrin käsivarressa olutta SAS- tatuointia. En ainakaan huomannut että olisi avattu, mitä tämä SAS tarkoittaa?

Lähettänyt käyttäjä

Olin positiivisesti yllättynyt, kun huomasin, että Hiljaisesta todistajasta alettiin esittää uusia jaksoja. Yllätys muuttuikin pettymykseksi, kun katsoin ensimmäistä osaa. Jaksossa mässäiltiin väkivallalla ja mielestäni se oli jo melkein kauhua eikä jännitystä. Toinen osa jää katsomatta. Ehkä uskallan vielä vilkaista jatkoa? Olen pettynyt.

Lähettänyt käyttäjä

Hei,
ihanaa saada tämän takuuvarman laatusarjan jaksoja tauon jälkeen myös Ylelle. Briteissä sarja on edennyt jo 20. kauteen, onko Ylellä mitä suunnitelmia jatkokausien näyttämisestä tällä hetkellä pyörivän kauden perään? Tätä uusinta kautta jouduttiin valitettavan kauan odottamaan, joten toivoisin että seuraavat kaudet nähdään hieman nopeammin putkeen, luulisi ohjelmapaikan löytyvän, sillä melko usein joudumme tyytymään uusintoihin...

Anonyymille ja kaikille muillekin Hiljainen todistaja -sarjan faneille tiedoksi, että sarjaan on tulossa 16. ja 17. tuotantokauden jaksoja. Esitysaikataulu on vielä kesken, mutta kerromme heti kun valmiimpaa tulee.

Hyvää Naistenpäivää kaikille!

Päivi
verkkotoimittaja, Yle TV1

 • Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

  Prisma: Papukaijaplaneetta

  Miksi papukaijat alkavat levitä kaupunkeihin?

  Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

 • Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

  Historia: Henrik VIII:n hovissa

  Henrik VIII:n kausi on verisin, mitä Englanti on nähnyt.

  Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

 • Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Muisti: Akat asialla

  Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

 • tytär kurkistaa ovesta, äiti etualalla laittaa papiljotteja

  Dokumenttiprojekti: Olen jossain

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa.

  Elämä ilman lähimuistia ei ole helppoa. Toimittaja Tuula Rajavaara on taltioinut elämää muistisairautta sairastavan äitinsä kanssa.