Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Salatut Päivät - Käsikirjoita uudet repliikit

Salatut Päivät osa 4 - Hinnalla millä hyvänsä
Salatut Päivät osa 4 - Hinnalla millä hyvänsä Galaxi

Uusi tarina, uudet hahmot ja mikä parasta tarvitaan uudet käsikirjoitukset! Kirjoita repliikit! Löydät uusien tyyppien esittelyviedot täältä!

Salatut Päivät Osa 3: Vain sinun silmillesi


Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Mä toivon että mun pääsee

Lähettänyt käyttäjä

Mä tykkään näistä Salatut päivät-ohjelmista (tai mitä ne ikinä onkaan), niissä on tosi hauskat juonenkäänteet ja on mukavaa kun niitä saa katsojat tehdä. Oon kirjottanu jokaiseen jaksoon ja juuri äsken kirjoitin tähän uusimpaan, toivon että mun pääsee! :)

Lähettänyt käyttäjä

Mäki oon kirjottanu jo kaikkiin ja sain just tehtyy mun repliikit.
Niitä onkin kiva tehdä ja katsoa, tykkään myös kun uudet hahmot tuli ja minun lempparini on ehkä Ninni.
Toivon kyl ett pääsen ees neljänneksi!

Lähettänyt käyttäjä

Milloin seuraava jakso julkaistaan? Mä kirjoitin replat. Toivon että niitä käytetään. Voitko mitenkään sanoa minkälaisia palkintoja olisi luvassa? (Jos omaa replaa käytetään).

Lähettänyt käyttäjä

Mä rakastan katsoa kokaisen Salattujen päivien jaksoja ja toivoisin että mun pääsee ja niissä on kivoja juonia muutenkin oisi kivaa päästä koska mä lapsinäyttelen teatterissa mutta joo Galaxi play on paras ohjelma