Hyppää pääsisältöön

Dokumenttiprojekti: Isäni tähtien takaa

Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien, mutta kaikki muuttui kun hänen isänsä valaistui.
Einari ja Veikko-isä keskustelevat maailmankaikkeudesta. Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien, mutta kaikki muuttui kun hänen isänsä valaistui. dokumenttiprojekti: isäni tähtien takaa,yle tv1

TV1 maanantaina 13.3.2017 klo 21.30 - 22.50, uusinta lauantaina 18.3. klo 12.35
Katsottavissa Yle Areenassa

Isäni tähtien takaa on Einari Paakkasen ohjaama elokuva isästä, pojasta ja avaruuden valo-olennoista.

Einarin lapsuus olisi voinut olla kuten muidenkin suomalaisten poikien. Kaikki muuttui Einarin ollessa 12-vuotias.

Veikko-isä koki valaistumisen ja ilmoitti olevansa Maan ja ulkoavaruuden välinen sanansaattaja. Hän kertoi näkevänsä avaruusolentoja, pystyvänsä ottamaan yhteyttä tuonpuoleiseen ja omaavansa yliluonnollisia parannuskykyjä.

Einarista ja Veikosta tuli tiimi, jolle koko maailmankaikkeus oli avoinna. Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Einari kohtaa isänsä epäilyksillään.

Tuotanto: Pohjola-Filmi Oy, 2016.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Mielenkiintoinen doc. Omaan lapsuuteeni 70-luvulla ja myöskin Keski-Suomess liittyi ufohavaintojen odottelua ja taivaalle tuijottelua. Muistan myös vanhempieni esittelemänä oksista tehdyn "energiapaikallistajan" - ja muistaakseni varvuilla etsittiin myös vesisuonta.

Kotona puhuttiin usein ufoista tai hengistä. itse en tietenkään myöskään lapsena osannut kyseenalaistaa vanhempieni irrelevantteja kokemuksia ja puheita. Paranormaalit jutut tuntuivat jännittäviltä ja normaaleilta. Nuorempi veljeni työskenteli ufotutkijoiden parissa useita vuosia.

Itse olen myös odottanut koemusta, että voisin vahvistaa itselleni henkiolentojen voiman ja läheisyyden. Kuten docin tekijä - minäkään en ole päässyt kokemuksesta osalliseksi.

 • Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

  Prisma: Papukaijaplaneetta

  Miksi papukaijat alkavat levitä kaupunkeihin?

  Värikkäät, äänekkäät ja ovelat papukaijat ovat valtaamassa kaupunkeja eri puolilla maailmaa.

 • Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

  Historia: Henrik VIII:n hovissa

  Henrik VIII:n kausi on verisin, mitä Englanti on nähnyt.

  Englannin tunnetuimman kuninkaan Henrik VIII:n hallituskausi on verisin, mitä maa on nähnyt.

 • Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Muisti: Akat asialla

  Tarina pohjalaisten talkoohengestä.

  Kauppa ja posti olivat joen toisella puolen, lapsetkin olivat vaarassa. Oli tehtävä silta! Tarina pohjalaisten talkoohengestä.