Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Uusi päivä pääkuva

UPplus Yle Areenassa
UP-jaksot Yle Areenassa

Hassutteleva herkkis

Stella Kuparinen (näyttelijä Ronja Alatalo) hahmon esittely Uuden Päivän nettisivuilla
Stella Kuparinen (näyttelijä Ronja Alatalo) hahmon esittely Uuden Päivän nettisivuilla Kuva: Yle Uusi Päivä Ronja Alatalo,stella kuparinen,uusi päivä

Stella on yksinhuoltajan tyttö Kokkolasta. Hän saa kesken lukuvuoden vapautuvan paikan Virtauksen lukiosta ja muuttaa asuntolaan ilman äitiään.

Stella on viaton ja kokematon, muttei mikään nössö. Hänellä on vilkas mielikuvitus ja rikas tunne-elämä. Toisinaan koti-ikävä vaivaa herkkää Stellaa. Hän purkaa usein tunteitaan päiväkirjaansa ja kirjoittaa myös runoja.

Hänen mielialansa saattavat vaihdella nopeastikin. Sateisina päivinä Stella hukuttaa ystävänsä suruihinsa, auringon paistaessa hän tikahduttaa nämä nauruun. Herkän nahan alla piilee siis myös hullunkurinen hassuttelija.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Stella on yksi parhaista hahmoista,mutta et ihan se johtuu siitä,koska Stella on niin uusi uskon jos Stella ois ollut alusta asti niin Stella oisi paras.Harmi jos Stellasta ja Oskusta ei tuu pari ku te oisitte tän sarjan söpöin pari. Olaan aika saman laisia asum toki kotona,mutta mulla on yksinhuoltaja äiti,koska mun isä kuoli viime vuonna.Minä tykään myös kertoa asioita päiväkirjaan.Olin eillen riidoissa parhaan kaverini kanssa niin haluan kysyä tuleeko Stellalle ja Annille riitä jota on vaikea selvitää? Onko Stella eri lainen kun Ronja?

 • Kuvassa Krista Kortelainen (Thelma Siberg)

  UPplus: Joskus pokka pettää, osa 2

  Kuvausten parhaita paloja UP:n 7. tuotantokaudelta.

  Joskus Uuden Päivän näyttelijöillä pettää pokka mitä eriskummallisimmassa tilanteissa. Tässä UPplussassa nähdään kuvausten parhaita paloja UP:n 7. tuotantokaudelta.

 • Osku poseeraa kameralle.

  Kuvia Oskun 18-vuotissyntymäpäiviltä

  Oskun juhlia vietettiin Ainon kahvilassa.

  Jaksossa 640 Osku vietti 18-vuotissyntymäpäiviään Ainon kahvilassa. Vieraiksi saapui Oskun kavereita ja yksi yllätysvieraskin.

 • Stella Kuparinen (näyttelijä Ronja Alatalo) hahmon esittely Uuden Päivän nettisivuilla

  Hassutteleva herkkis

  Stella Kuparinen

  Stella on viaton ja kokematon, muttei mikään nössö. Hänellä on vilkas mielikuvitus ja rikas tunne-elämä. Hän purkaa usein tunteitaan päiväkirjaansa ja kirjoittaa myös runoja.

 • Uuden Päivän TETläiset Mari Mäkinen ja Jenna Karvonen

  TET:läiset Haapavedeltä Uudessa Päivässä

  Jenna Karvonen ja Mari Mäkinen kertovat TET-viikostaan.

  Mari Mäkinen ja Jenna Karvonen tutustuivat työelämään Uudessa Päivässä. Viikon mittainen tutustumisjakso loppui liian lyhyeen.