Hyppää pääsisältöön

Silta – uusi 4. kausi alkaa Ylellä tammikuussa

Silta-sarja
Sofia Helin ja Thure Lindhardt jatkavat rikossarjan päärooleissa. Silta-sarja Kuva: Carolina Romare/Filmlance International/Nimbus Films 2015 silta,yle tv1

Huippusuosittu rikossarja Silta jatkuu 4. kauden uusilla jaksoilla 1. tammikuuta 2018. Yle esittää palkitun sarjan uunituoreena samaan aikaan Ruotsin SVT:n kanssa.

Uusivuosi alkaa ruotsalais-tanskalaisen huippudraaman merkeissä, kun Silta (Bron/Broen) palaa ruutuun neljännen ja samalla viimeisen kauden jaksoin. Tulossa on kahdeksan jännitystä tihkuvaa jaksoa.

Sillan tekijät vahvistivat fanien iloksi viime elokuussa, että sarjaan saadaan vielä yksi kausi. Sarjan kuvaukset alkoivat marraskuussa 2016.

Sarjan päärooleissa jatkavat Sofia Helin ja Thure Lindhardt. Tutut hahmot, ruotsalainen Saga Norén ja tanskalainen Henrik Sabroe selvittävät jälleen rikoksia yhdessä.

Sillan neljäs ja viimeinen kausi Yle TV1 ja Yle Areena – aloitusjakso maanantaina 1.1.2018, sarjan muut jaksot sunnuntaisin.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Alkaa Uuden vuoden päivänä (ei kannata kuitenkaan koko päivää oottaa tv:n ääressä, sillä eiköhän sarja ala vasta iltaysin jälkeen ;). Wuhuu, hieno uutinen! Ja samalla buhuu, koska kausi jää viimeiseksi. Toisaalta kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja ehkä on vaan parempi, ettei lähdetä venyttämään turhaan. Kiitos ylelle jälleen kerran, että saamme sarjan heti katsottavaksi!

Lähettänyt käyttäjä

Kiitos Yle, että sarja on heti katsottavissa myös täällä! Ja hyvä että kaikki edelliset tuotantokaudet näytetään ensin syksyn kuluessa.

Lähettänyt käyttäjä

Toki yritän katsoa,vaikka usein sarjat tuppaavat huononemaan kun niihin tulee lisää/liikaa uusia kausia.

 • Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

  Dokumenttiprojekti: Kesävartija

  Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan kesävartijana.

  Parikymppinen Mikko aloittaa työnsä Pelson vankilan vanginvartijana parin päivän koulutuksen jälkeen.

 • Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä.

  Itse asiassa kuultuna: Lenita Airisto

  Mitä Lenita ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?

  Lenita Airisto on ollut julkisuudessa seitsemällä vuosikymmenellä. Mitä hän ajattelee elämästään ja Suomesta nyt?

 • Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.

  Kansan mies

  Työlle omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhtenä iltana.

  Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.