Hyppää pääsisältöön

Areena muistuttaa nyt viesteillä

Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista
Ilmoitusten käyttäminen on helppoa. 1. Paina kellokuvaketta sarjanäkymässä. 2. Kun sarjaan on ilmestynyt uusi ohjelma, saat ilmoituksen laitteeseesi. 3. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa uutta jaksoa. Yle Areenan Android-sovelluksella voit tilata ilmoituksia uusista ohjelmista Android,Matkapuhelimet ja mobiililaitteet,mobiilisovellukset,mobiiliteknologia,Yle Areena

Android-mobiilikäyttöjärjestelmän Areena-sovellus saa lähipäivinä uuden ominaisuuden. Yle Tunnuksella sovellukseen kirjautuneet käyttäjät voivat tilata ilmoituksen haluamistaan uusista ohjelmista.

Ilmoitusten tilaaminen tehdään sarjanäkymästä. Jos siis haluat esimerkiksi ilmoituksen, kun Ryhmä Hau -sarjan uusin jakso on katsottavissa, mene Ryhmä Haun sarjanäkymään ja paina näkymän ylälaidassa näkyvää kellokuvaketta. Kun ilmoitukset on valittu, kellosymboli on väriltään keltainen. Nyt saat puhelimeesi ilmoituksen aina, kun uusi jakso sarjasta on katsottavissa. Tunnistat Areenan lähettämän ilmoituksen Yle-logosta. Kun aktivoit saapuneen ilmoituksen, Areena-sovellus käynnistyy ja alkaa toistaa ohjelmaa.

Voit poistaa ilmoituksen sarjanäkymässä painamalla kellosymbolia uudestaan tai menemällä sovelluksen valikosta löytyvään Ilmoitukset-näkymään. Tähän näkymään listataan kaikki ohjelmat, joista olet tilannut ilmoitukset. Tässä näkymässä voit myös poistaa kunkin sarjan ilmoitukset painamalla sarjan kohdalla olevaa valikkosymbolia (...).

Ilmoitustoiminnallisuus toimii siis Areenan Android-sovelluksen uusimmassa versiossa, mutta ei vielä AndroidTV-laitteiden sovelluksessa. Tuomme saman toiminnallisuuden iOS-laitteisiin myöhemmin. Selainpalveluun ilmoitustoiminnallisuutta ei toistaiseksi ole tulossa. Android-sovelluksen asentaneet saavat uuden ominaisuuden käyttöönsä vaiheittain lähipäivien aikana.

Android-sovellukseen on myös lisätty web-palveluun jo aiemmin tuotu mahdollisuus siirtyä tv-kanavien lähetyksissä neljä tuntia taaksepäin.

Kolmantena uutuutena käyttäjä voi nyt kytkeä pois päältä seuraavan jakson automaattisen toiston, joka sovelluksessa on oletuksena päällä. Valinta löytyy Areena-sovelluksen asetuksista.

Areenan Android-sovelluksen voi ladata maksutta Google Play -sovelluskaupasta.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Semmoinen muistutus olis hyvä, joka muistuttais ihan uudesta sarjasta. Nyt uusista sarjoista menee muutama jakso ennenkuin ne löytää. Joskus silloin vielä löytyy Areenasta, mutta ei aina.

Lähettänyt käyttäjä

Voisko sovellukseen lisätä säätimien lisäksi "eleet" oikealle <-> vasemmalle pystyisi kelaamaan, vasemmassa reunassa ylös <-> alas muuttaisi voimakkuutta, olisi paljon kätevämpi kuin nykyiset säätimet.

Koska iPadin sovellukseen tulee ajansiirto juttu?