Hyppää pääsisältöön

Mr. Robot: toinen tuotantokausi ja kilpailu!

Ensimmäisestä tuotantokaudestaan parhaan draamasarjan Golden Globella palkittu huipputrilleri Mr. Robot jatkuu. Uudet jaksot Kakkosella maanantaisin klo 22.05 ja Yle Areenassa kahden viikon ajan. Osallistu myös kilpailuun, jossa on palkintona sarjan tyylikkäitä kasseja!

Alettuaan vuonna 2015 Sam Esmailin luoma Mr. Robot (2015- ) sai vaativatkin trillereiden ystävät hykertelemään. Eikä ihme, sillä sarja on genressäänkin poikkeuksellisen sähäkkä ja yllättävä tapaus.

Nyt eksentrisen huippuhakkeri Elliot Aldersonin (Rami Malek) tarina saa jatkoa. Sarja on toisellakin kaudella vahvasti showrunner Esmailin hyppisissä, ja hyvä niin. Mukana kuvioissa ovat myös muut tutut hahmot Darlenesta (Carly Chaikin) Angelan (Portia Doubleday) ja Tyrellin (Martin Wallström) kautta itse Mr. Robotiin (Christian Slater).

Juhlistamme uusien osien alkamista kilpailulla. Koska Mr. Robotin fanituotevalikoimaan ei kuulu ämpäreitä, jouduimme tyytymään toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon eli kasseihin, jotka ovat pahvisuudestaan huolimatta varsin edustavia (ks. kuva).

Kilpailu on voimassa 24.4. asti. Vastauslomake alla. Viisitoista parasta perustelua palkitaan kassilla. Onnea matkaan!

Mr. Robot-sarjan kasseja
Tunnusta väriä Mr. Robot -sarjan kassilla! Mr. Robot-sarjan kasseja Kuva: Yle/Miika Jalonen Mr. Robot,Yle Areena,Yle TV2

Yle TV2