Hyppää pääsisältöön

Millainen taiteilija sinusta tulisi? Tee testi!

taiteilijoita
taiteilijoita Kuva: Yle / Mikko Lehtola taiteilijat

Oletko hakemassa taideoppilaitokseen? Aiotko taiteilijaksi? Tämä testi kertoo millainen taiteilija sinusta tulisi! Testin tuloksena saat yksilöllisen tekstipalautteen, joka on taatusti erilainen kuin kenelläkään toisella: todennäköisyys sille, että saisit samat vastaukset kuin joku toinen on yksi noin 49 miljoonasta.

Vastaukset tallennetaan käyttäen Google Form -työkalua.

Tässä testissä kerättyjä tietoja ei tallenneta muuta käyttöä varten, ei yhdistetä tunnistetietoihin, eikä luovuteta eteenpäin. Vastauksesi tulevat vain sinun tietoosi.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä

Olen tieni löytänyt jo viimeistään -60 luvulla. Kunhan testasin, ikäihmisenä, - ja useampia taidelajeja vuosikymmenet tehneenä ja harrastaneena. Ihan kiva juttu vaikka ei ehkä ikäisilleni tarkoitettu, perinteisellä tyylillä olen tehnyt ja vieläkin vähän. Monet tunnetut ystäväni ovat jo menneet sinne jonnekin.

Lähettänyt käyttäjä

Taisi mennä tulokset naapuriin, kun ei näy

Lähettänyt käyttäjä

Jotenkin aika hauska :) Ei yhtään ryppyotsaista, vaan nerokkaan lennokasta. Leikkimielellä testasin ja "Sininen totuus on parasta" on ihan hyvä motto minulle.

 • Psycho

  Hitchcockin Psyko - Mitä suihkussa oikein tapahtui?

  Dokumenttielokuvassa analysoidaan kuuluisa suihkukohtaus

  Alfred Hitchcockin trilleri Psyko on yksi elokuvan historian ihailluimmista klassikoista suihkussa tapahtuvan murhakohtauksen taidokkaan kerronnan takia. Alexandre O. Philippen dokumentti 78/52 suuntaa suurennuslasin nimenomaan kolmeminuuttisen suihkukohtauksen estetiikkaan ja anatomiaan, sen leikkaukseen, kuvauksen taktiikkaan ja äänisuunnitteluun. Pohdinta lähtee myös filosofiseen lentoon.

 • Kolumnin artikkelikuva

  Marjo Niemi: Kuinka suojautua taiteelta?

  Kuinka suojautua taiteelta?

  Mikäli taiteesta ei ole löydettävissä yleisesti hyväksyttyjä kasvattavia tai hyvinvointia lisääviä vaikutuksia, se on luokiteltava vaaralliseksi. Koska tällaista seulaa ei vielä laajamittaisesti ole luotu, annan sinulle keinoja pysyä turvassa. Yle Radio 1:n Kultakuume-ohjelman kolumnisti Marjo Niemi neuvoo.

 • Peter Capaldi Tohtorina

  Steven Moffat — mies, joka teki Doctor Whosta aikuisen

  Steven Moffat — mies, joka teki Doctor Whosta aikuisen

  Doctor Who –tieteissarjan modernin version kymmenes tuotantokausi alkoi Yle TV2:lla pääsiäisenä. Kahdessatoista vuodessa sarja on kasvanut värikkäästä lastensarjasta varsin vakavia teemoja käsitteleväksi kansainväliseksi ilmiöksi. KulttuuriCocktailin artikkeli kertoo scifi-sarjan kehityksestä.