Hyppää pääsisältöön

Ilmoittaudu mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhliin!

Kuva kartasta missä Hulahulasuomen tapahtumat näkyvät.
Klikkaa itsesi karttaan ja katso tapahtumat Kuva kartasta missä Hulahulasuomen tapahtumat näkyvät. hulahulasuomi

Ilmoita tapahtumasi – oli se sitten yksityinen, julkinen, iso tai pieni – mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhliin! Juhlat huipentuvat juhannusaattona 23. kesäkuuta klo 22, kun kaikki tanssimme yhtä aikaa Robinin Hula hulan tahdissa.

Mukana on jo yli 100 000 juhlijaa ja 130 tapahtumaa ympäri Suomea – festivaaleja, kaupunkijuhannuksia, lavatansseja ja yksityisiä mökkijuhlia!

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan tästä.

Mukana olevilta paikoilta edellytämme vain, että Robinin Hula hula soi klo 22, ihmiset tanssivat ja tapahtuman järjestäjä arvioi tanssiin osallistuneiden määrän.

Tänä juhannuksena juhlimme ja tanssimme yhdessä 100-vuotiaalle Suomelle. Tule mukaan kaikkien aikojen parhaisiin bileisiin!

Lue lisää kaikkien aikojen juhannusjuhlista ja Ylen viisituntisesta juhannusaaton suorasta lähetyksestä

Kysyttävää?
Ole yhteydessä hulahulasuomi@yle.fi

 • Kaikkien aikojen juhannusjuhlien koreografia

  Opettele kaikkien aikojen juhannustanssi!

  Juhannusaattona klo 22 tanssitaan Hula hulaa!

  Harjoittele Reija Wäreen Robinin musiikkivideoon tekemä koreografia, jota tanssitaan juhannusaattona kaikkien aikojen juhannusjuhlissa klo 22 ympäri Suomea! Tanssia voit juuri sinulle sopivalla, omalla tyylilläsi!

 • #hulahulasuomi-tanssivideo

  Katso Robinin haasteesta syntynyt huikea #hulahulasuomi-tanssivideo!

  Kansantanssia, hip hopia, balettia - Hula Hula taipuu moneen

  Koreografi Reija Wäre valitsi Robinin tanssihaasteeseen osallistuneista videoista kymmenen esitystä, jotka kuvattiin toukokuussa Helsingissä #hulahulasuomi-tanssivideolle. Tanssivideolla nähdään, kuinka esimerkiksi baletti, kansantanssi tai hip hop taipuvat Hula hulan tahtiin.

 • Kaikkien aikojen juhannusjuhlien kartta

  Ilmoittaudu mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhliin!

  Juhlat huipentuvat klo 22, kun kaikki tanssivat Hula hulaa!

  Tänä juhannusaattona juhlimme yhdessä 100-vuotiasta Suomea! Keräämme yhteen festivaalit, tanssilavat, kaupunkien juhannustapahtumat ja ihmisten omat mökkibileet ja muutamme Suomen yhdeksi valtavaksi tanssipaikaksi – kaikkien aikojen juhannusjuhla-areenaksi. Ilmoita oma juhlasi mukaan ja katso kartasta, ketkä ovat jo mukana!