Hyppää pääsisältöön

Svenska Yleen kaksi uutta kanavapäällikköä

Tv- ja radiopäällikkönä aloittaa Unni Malmgren ja Yle Arenanin päällikkönä Tomas Lindh.

Svenska Ylen tv- ja radiopäälliköksi on valittu Unni Malmgren. Hän vastaa Yle Fem-, Yle Vega- ja Yle X3M -kanavien julkaisutoiminnasta. Malmgren siirtyy uuteen tehtäväänsä Svenska Ylen asia- ja elämäntapasisältöjen vastaavan tuottajan paikalta.

Yle Arenanin päällikkönä aloittaa Tomas Lindh. Hän vastaa Yle Arenanin julkaisutoiminnasta, palvelun sisältökokonaisuuksista ja kehittämisestä. Tällä hetkellä Lindh työskentelee ohjelmakehityksen parissa ja on kevään aikana ollut myös mukana Arenan-palvelun kehittämisessä.

“Kanavamme tavoittavat nyt suuren osan Suomen ruotsinkielisisistä. Kanavapäälliköiden tärkein tehtävä on varmistaa, että olemme yhtä merkittäviä yleisöillemme myös tulevaisuudessa”, sanoo Svenska Ylen johtaja Marit af Björkesten.

Kanavapäälliköt raportoivat Svenska Ylen mediapäällikölle Johanna Törn-Mangsille. He aloittavat uusissa tehtävissään 1.5.2017.

Lisätiedot:
Marit af Björkesten, johtaja, Svenska Yle
marit.af.bjorkesten@yle.fi

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Aleksandra Mirolybov-Nurmela hymyilee kuvassa ja katsoo yläviistoon. Kuvan vasemmassa yläreunassa valkoinen Vaakakapina-leima.

  Liikunnanopettaja aiheutti ikuiset arvet: "Häpeä kulkee vahvasti mukanani"

  Aleksandra Mirolybov-Nurmela opettelee arvostamaan itseään.

  “Telinevoimistelutunnilla opettaja asetteli koko luokan ympärilleni katsomaan, kuinka tämä lihava lapsi yrittää hypätä pukin yli. Minä epäonnistuin joka kerta ja tömähdin siihen keskelle. Samaa nöyryytystä opettaja jatkoi kaikilla liikuntatunneilla."

 • Pietari K ja grafiikkaa

  Putoanko minä? Olen lukenut 1920-luvun tyttökirjoja ahdistukseen

  Lue kirjallisuusessee tai kuuntele podcast täältä!

  Keskiluokkaa ahdistaa, sillä nykyään edes koulutus ei takaa hyvää työpaikkaa ja palkkaa. Luen 1920-luvun tyttökirjoja, joissa on jotain tuttua. Niistä näkyy, että yhteiskunnallisilla luokka-asemilla leikittely on mahdollista ainoastaan rikkaille. Downshiftaaminen oli tuttu ilmiö jo viime vuosisadan alussa. Lue kirjaessee tai kuuntele podcast täältä!

 • Martti Lutherin patsas

  Miksi Martti Luther vihasi juutalaisia?

  Luther oli antisemitisti

  Uskonpuhdistaja Martti Lutherin elämän pimeisiin puoliin kuuluu hänen suhtautumisensa juutalaisiin. On vaikea ymmärtää ja hyväksyä, että armosta ja armeliaisuudesta saarnaava ihminen on kirjoittanut kirjan Juutalaisista ja heidän valheistaan – kirjan, jossa kehotettiin polttamaan ja karkottamaan juutalaiset.