Hyppää pääsisältöön

Au pairit kertovat

Tilanteiden taustat

Isabella: Mä elän mun unelmaa

Isabella hehkuttaa opiskelijan elämää Australiassa.

Isabella kirjoittaa siitä miten hienoa on opiskella Australiassa: "Mä elän tällä hetkellä mun unelmaa. Tuntuu että olisin Taivaassa. Asun kauniissa paratiisissa, saan tanssia aamusta iltaan ja oon Hillsongissa joka päivä. Life is good ♥"

Susa: "Välillä on hauskaa järkyttää ihmisiä ja saaha heidät puhumaan"

Susa kertoo millainen hän on.

Susa kertoo ja kirjoittaa siitä millainen hän on: "Olen itsekin edistänyt tätä ylimielistä kuvaa itsestäni, ihan vaan jäätävällä käyttäytymisellä ja itsevarmuudellani. Voisi myös sanoa että välillä on hauskaa järkyttää ihmisiä ja saaha heidät puhumaan. Teen tota koko hommaa vähän pilke silmäkulmassa ja jos miut tuntee niin tietää et oon tosi läppä tyyppi. Osaan ottaa kaikki asiat huumorilla."

Fanit kysyivät - katso au pairien vastaukset

Uudet jaksot Australiasta Yle Areenassa 9. maaliskuuta!

Moni asia on toisin maapallon toisella puolen: ei ole juustohöyliä ja ihmiset syövät vain paahtoleipää lounaaksi. Arki on rasittavaakin: "Au pairina olo on välillä tosi rankkaa koska työpäivät saattaa olla tosi pitkiä." Fanit kysyivät - ja au pairit vastasivat innokkaasti. Uudet jaksot Yle Areenassa 9. maaliskuuta!

AU PAIRIT AUSTRALIASSA

Henrietta: "Tapahtui tosi suuria muutoksia"

Henrietan suhdekuviot ovat aiheuttaa skandaalin.

Henrietan suhdekuviot yllättävät täysin muut au pairit Australiassa. Asumisjärjestelyt menevät monimutkaisiksi kun Henrietta ihastuu. "Mulle tapahtui myös tosi suuria muutoksia niin luonteen kuin ulkonäönkin suhteen, ja ne oli miulle myös tosi suuria asioita miun elämässä", Henrietta pohtii palattuaan Suomeen.

Isabella: "Mä oon semmonen Jeesus-fani"

Isabella ajautuu draaman pyörteisiin.

Isabellan on vaikea sopeutua perheeseensä, kun au pair -urakka alkaa. "Matkan ansiosta tulin itsevarmemmaksi ja huomasin että selviän tilanteesta kuin tilanteesta", Isabella arvioi perhedraaman jälkeen.

Juho: "Pojatkin voi olla au paireja"

Juho pääsee tanssilattialle oman au pair -hostin kanssa.

Juhon ja 14-vuotiaan Alyssan kohtaaminen on varsin kömpelö. 24-vuotias au pair pääsee kuitenkin vauhtiin - jopa tanssilattialle oman au pair -hostinsa, yksinhuoltajaäidin kanssa.

Uusimmat sisällöt - Au pairit