Uusimmat sisällöt

 • Julkaistu .

  Huumorivirkkaaja kiittää

  On tullut aika virkata viimeiset silmukat tässä blogissa, jättää jäähyväiset ja sanoa Adieu. Paikallaan on myös pieni muistelo, retrospektiivi, kuten taiteilijat sanovat. Kommelluksista, epäsäännöllisyydestä, jämälangoista ja yksinkertaisista silmukoista on tämä blogi tehty.

 • Julkaistu .

  Käsitöitä vai käsille töitä?3

  Kirjoituksessani ei ole tällä kertaa heilutettu virkkuukoukkua. Kädet ovat niin liisterissä, että hyvä kun näppiksellä kulkevat. Keskeneräinen Joda makaa salkussa ja odottaa valmistajaansa, tai koska se on Joda, se on todennäköisesti ihan zen asian kanssa.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Näin puet himmelisi2

  Jouluun kuuluu koristelu ja vaatetus. Kuusi koristellaan, kuorrutetaan, melkein vaatetetaan. Ihmisillä on kerroksia päällä, joulujuhlissa koristeita korvissa ja käsissä, kuorrutusta kasvoissa. Koirat puetaan ulos ja parvekkeen kaiteet pyöritetään valoletkuilla. Silloin ei ole syytä himmelinkään olla paljaana! Tässä Huumorivirkkaajan vastaus Olotilan himmelihaasteeseen.

 • Virkattu Tähtien sodan hahmo Yoda
  Julkaistu . Päivitetty

  Tee tai älä tee, yrittämistä ei ole5

  Jedi-mestari Yodan viisaus ja söpöys sai innostumaan! Tähtien sodan filosofinen hahmo on järjestyksessä toinen virkkaamani saagaan kuuluva hahmo.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Tähtien sota -hahmojen virkkaaminen on kivaa1

  Ensin oli tietysti virkattava Darth Vader, jotta sain tunnelmasta kiinni. Mielesssäni pauhasi elokuvan säveliä. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen, vaikka se vähän kesken jäikin. Mutta, keskeneräisyydelle on hyvä syy.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Voima olkoon virkkauksissanne2

  Haeskelin hahmoa, joka houkuttaisi pienempää ja isompaa ihmistä. Ei tarvinnut kauaa miettiä, kun tuli mieleen Star Wars -saaga, jota useampikin tuttavani on koko perheellä tuijottanut tänä kesänä taas uudestaan ja uudestaan. 

 • Julkaistu . Päivitetty

  Neulegraffiti pehmentää ja piristää ympäristöä1

  Käsitöiden uuden nousun myötä on tullut myös uusia kaupunki-ilmiöitä. Kiikkustuolissa ennen vanhaan tällainen höpsöttely ei olisi tullut mieleenkään. Tehtiin villasukkia, kylmää selättämään. Ei törsätty lankaa höpsötyksiin, kuten kaiteen ympärille tehtävään koristeeseen. 

 • Julkaistu . Päivitetty

  Michael Monroe -nukke valmistui juhlapäiväksi4

  Michael Monroe inspiroi minua. 50-vuotiaana hän sanoo olevansa elämänsä vedossa. Kuinka moni tuntee samoin? Kuinka moni haluaisi tuntea samoin? Virkattu Mike Monroe -nukke on kunnianosoitus energiselle ihmiselle, joka on uskaltanut olla oma itsensä. Mukana myös yllätysvieras. 

 • Julkaistu .

  Huumorivirkkaajan vaikea valinta

  Edellinen virkkaustyö ei ole vielä valmis, kun jo uusia ideoita puskee mieleen. Työ on jumissa, pausella. Into uudesta houkuttaa, mutta velvollisuudentunto vaatii valmistamaan keskeneräisen. 

 • Julkaistu . Päivitetty

  Virkkaa itsellesi kestoserpentiini

  Paperiserpentiinin kaveriksi keksittiin aikoinaan se töräytettävä märkä ja limainen geeliserpentiini. Eihän niistä mihinkään ole! Toinen sotkee ja toinen katkeaa heti, ja sitten niitä lojuu pitkin teitä. Tarvitsette kestoserpentiinin, joka otetaan kaapista vuosittain, siitä ylioppilaslakin tai muun lippiksen vierestä säilytyksestä ja asetellaan komeasti olalle! 

 • Julkaistu . Päivitetty

  Muutama totuus blogin pitämisestä

  Blogin pitäminen on useille harrastus, joka saattaa muuttua työksi. Työlääksi se muuttuu joka tapauksessa, sillä aika on usein kortilla ja ainakin käsityöt valmistuvat yöllä. Ei hätää, Michael Monroe -nukke on kuitenkin edistynyt, viime yönä. 

 • Julkaistu . Päivitetty

  Virkatun hahmon tatuointi

  Enpäs taas tiennyt, mihin ryhdyin, kun aloin virkata legendaarista Michael Monroeta. Pää vielä syntyi ihan mukavasti, mutta tatuoiminen oli käsittämätöntä nyherrystä. 

 • Julkaistu .

  Oikea vastaus on Michael Monroe

  "Lihaksikas, sexy, upeat hiukset, pitkä tuottelias ura ja ja ja hirrveen notkea.. Ainoa vastaus tähän on Mike Monroe ♥", arvasi nimimerkki teija ja miten oikeassa hän olikaan!

 • Julkaistu .

  Big sexy hair2

  Mikä tukka! Leijonanharjainen, notkea ikiliikkuja alkaa lähestyä paljastumistaan. Kuinka kuuma tuossa tukassa mahtaa olla kesällä, kysyn, mutten vastaa.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Kuka mahtaa olla hän?1

  Kuka on tuo piukeapöksyinen hahmo, jolla on vuosia urallaan jo riittämiin, mutta fanimäärä vain kasvaa?