Maatuskan mitoissa

Repaleinen ryhdistäytymishanke alkoi, kun Eve Mantu mittasi vyötärönsä. 100 cm. Oppisikohan sitä liikkumaan ja syömään? Äläkä sinä karkkipussi huutele mitään siellä! Hys!

Uusimmat sisällöt

 • Eve Mantu
  Julkaistu . Päivitetty

  Lenkkareiden kyräilyä

  Laiskan liikkumisen talvi on taittumassa. Juoksin viimeksi marraskuussa ja nyt jännittää: tuleeko lenkkeilystä yhtä luonteva osa elämää nyt uudelleen? Tuleehan?

 • Julkaistu . Päivitetty

  Hankimaatuska1

  Maatuska kokeili talvilenkkeilyä ensimmäistä kertaa ja rakastui. Välillä oli pakko pysähtyä tutkimaan jalanjälkiä lumessa.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Maatuskan appsit

  Elämänmuutoksen tueksi löytyy hyviä appseja älypuhelimeen. Maatuska on valinnut pelkästään ilmaisia. Yksi laskee juostun matkan, toinen sanoo pling. Se on päivittäinen muistutus: olet elossa. Hengitä!

 • Julkaistu .

  Kultahippuhetkien huomaamisen tärkeydestä5

  Milloin olet viimeksi nostanut kädet ilmaan ja huutanut itsellesi JUHUU HYVÄ MINÄ! Muista pysähtyä hehkuttamaan tähtihetkiä. Muuten elämästä tulee harmaata mössöä.

 • Julkaistu .

  Ei, ei ja vielä kerran EI! En ole laihdutuskuurilla!3

  Kun muuttaa elintapojaan, kohtaa vastustusta, ihmettelyä ja vähättelyä. Ethän sä ole edes lihava! Älä usko terveystuputukseen, se on fasismia. Pieni pyöreys on seksikästä. Nämä kommentit tulevat poikkeuksetta tiukkalihaisilta kanssasisarilta. Tai sitten muilta maatuskoilta, jotka ovat yrittäneet ja epäonnistuneet liian monta kertaa.

 • Julkaistu .

  Maatuska ostoksilla

  Ei se Englannin matka ollut pelkkää lenkkeilyä. Kävin minä shoppailemassakin. Matkalaukku täyttyi maatuskoista.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Voittajafiilis1

  Haccomben lampaat jähmettyivät kysymysmerkeiksi, kun oudosti ulvahteleva ihmislajin edustaja pyyhälsi ohi. Wuhuu! Minä juoksen!

 • Julkaistu .

  Jos kaikki menee putkeen...5

  Lähden kesälomalle ihan uudella fiiliksellä. Olen päättänyt keventyä tänä kesänä. Suunta on oikea. Neljässä viikossa on lähtenyt 2,4kg. Ei millään ihmedieetillä, vaan pienillä valinnoilla. Olen syönyt roskaruokaa ja jäätelöäkin, mutta kokonaisuus ratkaisee.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Aloitetaanko syömisen seuranta ihan tosissaan?

  En ole koskaan oppinut pitämään ruokapäiväkirjaa. Ajatus kaiken syömisen raportoimisesta tuntuu ikävältä - vaikka raportoisinkin vain itselleni. Pyysin Ylen graafikkoa tekemään kauniin ruokapäiväkirjan kaikille meille maatuskoille. Kokeillaanko yhdessä?

 • Julkaistu .

  Uudella kymmenluvulla1

  Olen lisännyt tuntuvasti kasvista kaikkeen. Suunta on oikea.

 • Julkaistu .

  Sunnuntaipunnitus 2

  Olisiko suunta vihdoinkin oikea?

 • Julkaistu . Päivitetty

  Yksi, kaksi - kolme maatuskaa!3

  Nyt tämä lähtee uuteen nousuun tämä asia. Sovin eilen kahden maatuskavartaloisen ystäväni kanssa, että suoritamme tästedes sunnuntai-iltaisin mittaukset. Punnitus, vyötärön mittaus ja painoindeksin tarkistuslaskenta. Aloitamme ruokapäiväkirjan pitämisen ja tuemme toinen toisiamme pieniin hyviin valintoihin.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Hula-tanssissa on harras tunnelma1

  Aito Hula on jotakin ihan muuta kuin turisteille keimailua. Tunnelma Hula Kahiko Workshopissa oli suorastaan harras. Ja ensikertalaisen olkapäät tulessa.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Vesipeto muistelee3

  Olin lapsena aina vedessä. Hampaat löivät loukkua ja pissatti, mutta huihai, täältä tulee HAI! Nyt on ruma uimapuku, menkat, pientä flunssanalkua, ehkä jalkasieni, liian kylmä, kauhee kiire, hiukset just värjätty, ihottuma ärhäkkänä, sanoinksmä jo menkat? 

 • Julkaistu .

  Ei nähdä kahvilassa!1

  Mennään kahville! Tavattaisko lounaalla? Joku ilta vois käydä syömässä. Tapaan ystäviäni pelkästään syömisen merkeissä. Hassua. Jotenkin se vaan livahtaa suusta: tulkaa viikonloppuna meille syömään. Maatuskan vyötärö ei sula, jos aina on jotakin hyvää tarjolla.