Uusimmat sisällöt

 • Julkaistu . Päivitetty

  Uusi Musta1

  Viimeistä viedään! Vaikka blogisarjani loppuukin tähän, on luvassa jotakin uutta ja jännittävää, katso video!

 • Julkaistu . Päivitetty

  Joululahjainspiraatiota5

  Joulumyyjäisistä löytää paitsi hyviä ja persoonallisia joululahjoja, myös ideoita omaan jouluaskarteluun. Piipahdin Taideteollisen korkeakoulun myyjäisissä hakemassa inspiraatiota muun muassa anarkististen piparkakkujen leivontaan.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Mekkojahdissa Linnan jatkoilla7

  Piipahdin sunnuntai-iltana Linnan jatkoilla kurkkaamassa itsenäisyysjuhlien pukuloistoa. Etsin väkijoukosta kierrätys- ja vintagemekkoja sekä Johanna Sumuvuoren Tiia Vanhatapio -luomusta.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Puhtaiden makujen puolesta5

  Mikä on PMP, entäpä 10+Kiehuu!, tai Streetfood? Kävin tilaisuudessa, jossa kaikki nämä kryptiset sanat ja muutama muukin asia avautuivat minulle samalla, kun porukka söi piparminttutahnaa hammasharjojen päältä...

 • Julkaistu . Päivitetty

  Melkein valmiina Linnan juhliin1

  Enää kuusi yötä Linnan juhliin! Juhlamekkoja ommellaan ja viimeistellään parhaillaan kuumeisesti, osa valmistuu vasta tunteja ennen h-hetkeä. Piipahdin Tiia Vanhatapion liikkeessä vakoilemassa Johanna Sumuvuoren puvun sovitusta.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Vanhoilla napeilla uusi takki2

  Miksi kaikki kaupan talvitakit ovat mustia ja tylsiä? Ne muutamat hyvät ehdokkat ovat maksaneet aivan liikaa ja halvat taas ovat massakamaa, jota en halua ostaa. Mutta löysinpä ratkaisun - nappilaatikosta!

 • Julkaistu . Päivitetty

  Ravintoaineiden voitto ruoka-aineista4

  Ennen vanhaan kala syötiin kalana, marjat marjoina ja perunat perunana. Nykykielessä edellämainitut ovat D-vitamiini-, antioksidantti- ja C-vitamiinilähteitä ja peruna on huonoksi leimattu ja tylsä, hiilaripommi.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Joulutunnelmaa kirpputorilla11

  Vaikka jouluhössötys onkin monen mielestä ärsyttävää, on kirpparilla silti hyvä pitää silmät auki joulukamalle juuri nyt. Ostamalla joulukoristeet ja miksei lahjatkin käytettynä, säästää rahaa. Ja onhan se myös ekologista!

 • Julkaistu . Päivitetty

  Valo voi olla saastetta1

  Kun puhutaan saasteista ja saastuttajista, tulee harva ehkä ajatelleeksi valonlähteitä sellaisina. Valosaaste on iso uhka paitsi eläimille ja kasveille, myös ihmisille.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Vanha ja uusi kohtaavat Muotitehtaassa

  Viikonloppuna järjestetyt muotimessut kätkivät sisäänsä paitsi uutta ja trendikästä, myös vanhaa ja tuunattua. Muotimessujen Muotitehtaassa kuka tahansa saattoi muokata vanhasta uutta.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Sikainfluenssa nurkan takana33

  "Onks teillä jo töissä jollain SE?" kysyi tuttava maanantaina. Silloin en vielä tiennyt, että jo viikon puolivälissä lähipiirissäni olisi kaksi sairastunutta. Sikainfluenssa tuntuu todella vaanivan ihmistä kaikkialla, mutta mitkä ovat riskit itse rokotteessa?

 • Julkaistu . Päivitetty

  Flunssantorjunnan ABC26

  En kuulu niihin, jotka marssivat flunssan yllättäessä suoraa päätä apteekkiin, pyrin lääkitsemään itseäni ensisijaisesti luonnon aineilla. Ja ruokavaliolla voi torjua flunssaa jo etukäteen!

 • Julkaistu . Päivitetty

  Hyvä ruoka, terveempi mieli6

  Olet mitä syöt, tuttu virsi. Mutta tiesitkö, että Lontoossa on saatu viitteitä prosessoidun ruoan ja masennuksen kytkeytymisestä toisiinsa? Ehkä myös mielenterveytesi on sitä, mitä suuhusi laitat. Näin uumoilevat englantilaiset tutkijat.

 • Julkaistu . Päivitetty

  Autoilua hyvällä omallatunnolla4

  "Auto on nyt ystävä" todettiin tänään Suomen ensimmäisen uuden sukupolven sähköauton julkistamistilaisuudessa. Minäkin pääsin tuulivoimalla ladatun auton kyytiin!

 • Julkaistu . Päivitetty

  Vanhan tuolin uusi ilme1

  Oma pukeutumiseni on impulsiivista ja vaihtelevaa, mutta kodin sisustaminen ja stailaaminen on hitaammissa sykleissä tapahtuvaa hommaa. Yksi nopea tapa uudistaa lukaalin ilmettä on vaihtaa kodin tekstiilejä, esimerkiksi tuolien kankaita.