Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Yle Areena

 • Areena-sovelluksen toiminta loppunut Samsungin 2012 -äly-tv-malleissa

  Areena ja vanhat Samsung-äly-tv:t

  Yle Areenan Samsung-älytelevisioiden sovellus on alusta alkaen toiminut Samsungin vuoden 2013 vuosimallia tai uudemmissa televisioissa. Vaikka virallinen tuki onkin alkanut vuoden 2013 malleista, on joihinkin vanhempiinkin malleihin voinut asentaa Areena-sovelluksen.Nyt ennen vuotta 2013 myyntiin tulleissa malleissa Areena-sovellus ei enää valitettavasti toimi. Syy sovelluksen toiminnan loppumiseen on sovelluksen tarvitseman turvatekniikan vanheneminen.

 • Areenan vuosi 2016

  Areenassa tapahtui paljon vuonna 2016

  Areenassa on ollut hieno vuosi. Palvelun käyttötilastoista käy ilmi, että Areenan käyttö jatkaa kasvuaan edelleen. Erityisen suosittua sisältöä Areenassa ovat lastenohjelmat ja draamasarjat, kuten aiemminkin. Lastenohjelmia on käynnistetty 140 miljoona kertaa Areenasta kolmella miljoonalla eri selaimella.

 • Näillä laitteilla käytät Areenaa, syksy 2016

  Areenan laitetuki syksyllä 2016

  Areena-sovelluksia on tullut jälleen uusille laitteille, joten on aika käydä läpi lista eri tavoista ja alustoista, joilla Areenaa voi käyttää. Uutena listalla ovat Panasonicin äly-tv:t, Samsungin äly-tv-laitteiden vuoden 2016 mallit sekä AppleTV-sovellus.