Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Blogit

 • Matti Ijäksen omat valinnat Areenassa

  Katsastus ja muita Matti Ijäksen elokuvia Areenassa.

  Ylellä on tekijänoikeusjärjestöjen kanssa solmitun sopimuksen mukaisesti mahdollisuus julkaista arkistodraamaa Areenaan. Pyysimme Matti Ijästä valitsemaan ensimmäiseen draamapakettiin ohjelmia omasta tuotannostaan. Matin valinnat ovat katseltavissa Areenassa 12.1. alkaen.

 • Areena-sovelluksen toiminta loppunut Samsungin 2012 -äly-tv-malleissa

  Areena ja vanhat Samsung-äly-tv:t

  Yle Areenan Samsung-älytelevisioiden sovellus on alusta alkaen toiminut Samsungin vuoden 2013 vuosimallia tai uudemmissa televisioissa. Vaikka virallinen tuki onkin alkanut vuoden 2013 malleista, on joihinkin vanhempiinkin malleihin voinut asentaa Areena-sovelluksen.Nyt ennen vuotta 2013 myyntiin tulleissa malleissa Areena-sovellus ei enää valitettavasti toimi. Syy sovelluksen toiminnan loppumiseen on sovelluksen tarvitseman turvatekniikan vanheneminen.

 • Tamminiemi VR – kokeile ja bongaa Kekkonen!

  Elävän arkiston VR-kokeilu vie sinut Tamminiemeen.

  Elävän arkiston toteuttama VR-kokeilu vie sinut virtuaalimatkalle Suomen pitkäaikaisimman presidentin Urho Kekkosen kotiin Tamminiemeen. Kokeile virtuaalitodellisuutta omin silmin älypuhelimesi avulla.

 • Areenan vuosi 2016

  Areenassa tapahtui paljon vuonna 2016

  Areenassa on ollut hieno vuosi. Palvelun käyttötilastoista käy ilmi, että Areenan käyttö jatkaa kasvuaan edelleen. Erityisen suosittua sisältöä Areenassa ovat lastenohjelmat ja draamasarjat, kuten aiemminkin. Lastenohjelmia on käynnistetty 140 miljoona kertaa Areenasta kolmella miljoonalla eri selaimella.