Hyppää pääsisältöön
Kaikkien aikojen juhannusjuhlien kartta

Ilmoittaudu mukaan kaikkien aikojen juhannusjuhliin!

Juhlat huipentuvat klo 22, kun kaikki tanssivat Hula hulaa!

Tänä juhannusaattona juhlimme yhdessä 100-vuotiasta Suomea! Keräämme yhteen festivaalit, tanssilavat, kaupunkien juhannustapahtumat ja ihmisten omat mökkibileet ja muutamme Suomen yhdeksi valtavaksi tanssipaikaksi – kaikkien aikojen juhannusjuhla-areenaksi. Ilmoita oma juhlasi mukaan ja katso kartasta, ketkä ovat jo mukana!

Katso Robinin haasteesta syntynyt huikea #hulahulasuomi-tanssivideo!

Kansantanssia, hip hopia, balettia - Hula Hula taipuu moneen

Koreografi Reija Wäre valitsi Robinin tanssihaasteeseen osallistuneista videoista kymmenen esitystä, jotka kuvattiin toukokuussa Helsingissä #hulahulasuomi-tanssivideolle. Tanssivideolla nähdään, kuinka esimerkiksi baletti, kansantanssi tai hip hop taipuvat Hula hulan tahtiin.

Mira Luoti ja Ernest Lawson kaikkien aikojen juhannusjuhlatunnelmissa

Hulahula Suomi Ylen kanavilla 12.5. alkaen

Kuusi viikkoa tanssin riemua ja koskettavia tarinoita!

Kuusi viikkoa tanssin riemua ja koskettavia tarinoita tv:ssä ja radiossa! Hulahula Suomi rohkaisee tavallisia suomalaisia tanssimaan. Matka kohti vuosisadan juhannusjuhlia on alkanut!

Mira ja Erkku haluavat innostaa kaikenlaiset tanssijat mukaan

Tanssi on näkynyt juontajien arjessa eri tavoin

Hulahula Suomen juontajilla Mira Luodilla ja Ernest Lawsonilla on hyvin erilaiset tanssitaustat. Mira on kisannut showtanssista MM-tasolla, Ernest puolestaan kiinnitti tulevan vaimonsa huomion jäykällä tanssillaan. Nyt he molemmat kannustavat kaikentasoisia tanssijoita mukaan liikkumaan!