Valitse lahjakortti tarpeen mukaan ja tarkista käyttöehdot

Mitä antaa lahjaksi vaimolle, miehelle, teinille tai anopille? Lopeta pähkäily ja osta lahjakortti. Kuningaskuluttaja vertasi kuuden kaupan lahjakortteja. Lähinnä lahjakorttien summat, kestot ja mahdollisuus kortin uudelleenlataukseen vaihtelevat.

Julkaistu
Fiksu kuluttaja säästää rahaa. Testaa tietosi.

Tee testi ja säästä rahaa4

Skarppi kuluttaja säästää selvää rahaa. Viisaskin voi mennä vipuun verkkokaupan sudenkuopissa tai teknologian takuuehdoissa. Lompakkonsa puolesta ei tarvitse pelätä, kun hallitsee kuluttajan perusoikeudet ja tuntee käyttöehtojen lupaukset. Testaa kahdeksalla yksinkertaisella kysymyksellä, tunnetko oikeutesi.

Julkaistu

Lähetä juttuvinkki Kuningaskuluttajalle

Ihmetyttääkö saamasi palvelun laatu? Eikö ostamasi tuote vastannut lupauksia? Kummastuttaako hinnoittelu? Etsimme aina juttuaiheita, jotka ovat lähellä ihmisten arkea.

Kerro meille, mistä pitäisi puhua ja mitä pitäisi tonkia.

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

Tämän vuoden viimeisessä lähetyksessä Kuningaskuluttaja on jo joulutunnelmissa ja luo katseensa hetkeksi menneeseen vuoteen.
Ohjelmassa nähdään muun muassa merinovillaisten aluspaitojen ja hyvinvointirannekkeiden testit, toimittajina Katja Solla ja Panu Vatanen. Janne Junttila puolestaan opastaa miten teet suoramarkkinointikiellon.
Joulutauolta Kuningaskuluttaja palaa ruutuun torstaina 8. tammikuuta.

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät