Kolme kovaa testaa:

Uusimmat testit

Kuningaskuluttaja to 27.11. klo 20 TV1

Palmuöljystä tulee mieleen polttoaine. Ostoskärryn ruoissa raakapalmuöljyä on kuitenkin enemmän kuin suomalaisten autojen tankissa. Katja Solla ottaa selvää, onko elintarvikkeiden palmuöljy vastuullista.

Lattialla kiemurtelevia jatkojohtoja peräkkäin ja kylpyhuoneen sähköpistokkeessa 24/7 jököttävä sähköhammasharja. Ei näin, kirjaa Tiina Lappalainen jokakodin sähköturvallisuuden aakkosissa.

Kolme kovaa testaa Lauri Miettisen johdolla tuhkaimurit. Testitulosten mukaan vahva ehdokas vuoden turhakkeeksi on löytynyt.

Miksi meille tarjotaan aina vain sikaa ja broileria? 9

Ruokalistallamme toistuvat samat lihat vuodesta toiseen: possua ja broileria, broileria ja possua. Kiireisessä arkiruokailussa painottuu nopeus, helppous ja edullisuus. Miksei esimerkiksi lammas, - tai jopa strutsi, pääse suomalaisen arkiruokalistalle?

Julkaistu , päivitetty

Maggien ja Tarekin falafel-ohjeet 10

Kolmen kovan testissä ovat tällä viikolla kaupan falafel-tuotteet. Kaksi testaajista on falafel-ammattilaisia. Tässä heidän kotireseptinsä!

Julkaistu , päivitetty

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

Miksi meille myydään vain possua, nautaa ja broileria? Maarit Åström-Kupsanen selvittää mihin muut lihat katosivat ruokalistaltamme.

Kuukausimaksuun perustuvat online-viihdepalvelut laajenevat myös peleihin ja kirjoihin. Panu Vatanen tutustuu OnLive ja Luekirja -palveluihin.

Falafelit ovat arkiruokaa Beirutista Kairoon. Meille tuo ruokaisa kasvisvaihtoehto on tullut tutuksi kebabin kylkiäisenä. Mutta onko pakastealtaan falafeleistä käsinpyöritellyn haastajaksi? Kolme kovaa testaa Janne Junttilan johdolla.

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät