Karkottiko VR:n hintauudistus matkustajia? 45

VR on menettämässä tänä vuonna yli puoli miljoonaa kaukoliikenteen junamatkaa. Matkustajamäärän lasku alkoi pian suuren lippu-uudistuksen jälkeen.

Julkaistu , päivitetty

Kenen junaliput kallistuivat? 21

Kuka hyötyi VR:n hinnoittelu-uudistuksesta? Opiskelijat kertovat, että junamatkat ovat aiempaa kalliimpia. Yleistyneet ale-kampanjat hyödyttävät parhaiten satunnaismatkaajia.

Julkaistu , päivitetty

Tee testi ja säästä rahaa 1

Skarppi kuluttaja säästää selvää rahaa. Viisaskin voi mennä vipuun verkkokaupan sudenkuopissa tai teknologian takuuehdoissa. Lompakkonsa puolesta ei tarvitse pelätä, kun hallitsee kuluttajan perusoikeudet ja tuntee käyttöehtojen lupaukset. Testaa kahdeksalla yksinkertaisella kysymyksellä, tunnetko oikeutesi.

Julkaistu , päivitetty

Kolme kovaa testaa:

Vakuumikone testissä

Nopeus valttia vakuumikonetestissä8

Vakuumikoneen eli tyhjiöintilaitteen luvataan lisäävän ruuan säilyvyyttä reippaasti. Kuningaskuluttajan testissä selvisi, että kotikäyttöön myytävä vakuumikone on pehmeiden tuotteiden käsittelyssä liian kovakourainen ja voi pistää naapurisovun koetukselle.

Julkaistu

Uusimmat testit

Kuningaskuluttaja to 6.11. klo 20 TV1

Roskaposti tukkii tiedon valtateitä. Terhi Vuorinen selvittää mistä roskapostia tulee ja miten siitä voi päästä eroon.

Kolmen kovan teenystävän testissä vedenkeittimet, joissa on lämmönsäädin. Optimaalisia lämpötiloja testaajien kanssa tutkailee Katja Solla.

Lähetä juttuvinkki Kuningaskuluttajalle

Ihmetyttääkö saamasi palvelun laatu? Eikö ostamasi tuote vastannut lupauksia? Kummastuttaako hinnoittelu? Etsimme aina juttuaiheita, jotka ovat lähellä ihmisten arkea.

Kerro meille, mistä pitäisi puhua ja mitä pitäisi tonkia.

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

Kenelle VR:n alelippuja riittää? Kaukojunien hinnoittelu uudistui, Janne Junttila ottaa selvää kuka voitti ja kuka hävisi.

Kolme kovaa testaa hiusten suoristusraudat. Toimittajana Tiina Lappalainen.

Testaa kännykkänettisi nopeus!

Nettitutka kertoo 4G-verkon todelliset nopeudet

Katso kartalta millaisia 4G LTE-yhteyksien latausnopeuksia on mittattu sinun alueellasi. Mittauksia on tehty yli 100 000 eri puolilla Suomea Aalto-yliopiston kehittämällä Nettitutka-sovelluksella.

Julkaistu

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät