Silmätutkimus

Silmien laserleikkauksissa monia erilaisia ja eri hintaisia menetelmiä

Laserilla tehtäviä taittovirheleikkausmenetelmiä ja niiden variaatioita on useita. Yhteistä on, että leikkaus tapahtuu silmän ulointa kerrosta eli sarveiskalvoa muokkaamalla. Menetelmien välilllä on suuret hintaerot ja sen vaikuttavat mm. taittovirheen laatu ja potilaan elämäntyyli.

Julkaistu

TV-lähetyksen aiheita:

Mainospostia

Näin teet suoramarkkinointikiellon 8

Jokaisella on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointiin. Tässä vinkkejä, miten saat hillittyä suoramarkkinointitulvaa.

Julkaistu , päivitetty

Vinkkejä arkeen:

Näin kilpailutat sähkön hinnan 7

EU vapautti sähkön tuottajat kilpailemaan hinnalla jo yli 15 vuotta sitten. Yllättävän harva kuluttaja tarttuu mahdollisuuteen säästää sähkölaskussaan. Katso miten helppoa kilpailuttaminen on käytännössä.

Julkaistu
Mikko Ranta ja korjausta odottavia pesukoneita

Näin pyykkäät pesukoneelle pitkää ikää5

Niukka vesi, kylmä pesuohjelma ja liian runsas annostus vääränlaista pesuainetta voi rikkoa pesukoneen parissa vuodessa. Kodinkonekorjaaja Mikko Ranta näkee hajonneita koneita päivittäin ja tietää miten pesukoneen elinikää voi pidentää. Pesuaineen valinnalla voi jo vaikuttaa huomattavasti koneen kuntoon.

Julkaistu

Näin pidät kotisi puhtaana ilman suursiivouksia8

Siivoaminen on taitolaji, jossa toiset pärjäävät paremmin kuin toiset. Vaikka hommaa ei rakastaisikaan, näillä ohjeilla voit pitää kotisi sellaisessa kunnossa, että urakkaluonteiset suursiivoukset voi unohtaa kokonaan.

Julkaistu

Neljä sovellusta Android-puhelimen muokkaamiseen5

Vielä muutama vuosi sitten muokkailtiin lähinnä älypuhelimien lukitusnäyttöjä ja teemoja. Nykyään Android-älypuhelimen käyttökokemuksen räätälöinti on helppoa. Luuri voi muuttaa ulkonäköään esimerkiksi ajan ja paikan mukaan.

Julkaistu
Tyttö lukee kirjastossa

Vauhtia lukunopeuteen - kolme sovellusta tiedon ahmintaan2

Eikö ihmisillä ole enää aikaa lukemiseen vai pitääkö kaikesta muuten vain tehdä suoritus? Suorituskeskeisille on nykyään tarjolla monenlaisia lukemisnopeutta kiihdyttäviä sovelluksia. Kyse on tiedon ahmimisesta, ei lukunautinnosta.

Julkaistu

Kommentoiduimmat jutut

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät