Hermoillaanko putkiremonttia turhaan? - Vastaa kyselyyn!

Lähestyvä putkiremontti nostattaa asukkaan otsalle kylmän hien. Silmissä vilistää kuvia kuukausikaupalla kestävästä asumisesta remontin keskellä ja rakennusvirheistä kinaamisesta luihun urakoitsijan tai yhteistä kieltä osaamattomien duunareiden kanssa. Kuningaskuluttajan kyselyyn tähän mennessä lähetetyt vastaukset kuitenkin kertovat varsin sujuvasti menneistä remonteista.

Julkaistu
Auton kojelauta

Autonvuokraajan muistilista - ymmärrä mistä maksat6

Matkat varataan yhä useammin verkon kautta. Autoja sen sijaan vuokrataan enemmän vasta matkakohteessa kuin ennakkoon verkosta tai matkatoimistovirkailijan kautta. Autonvuokrauksessa on hyvä olla kieli keskellä suuta, sillä vuokrasopimusten vieraat lyhenteet, kummalliset lisävakuutukset ja -maksut voivat yllättää. Näillä vinkeillä ymmärät, mistä maksat.

Julkaistu
Auton vuokrausta

Mistä auto edullisimmin viikon lomamatkalle?1

Auton voi vuokrata verkosta tai toimistosta, lentoyhtiön tai matkanjärjestäjän kautta. Myös verkon eri matkailupalvelut tarjoavat autoja vuokralle. Mutta tuovatko välikädet lisää hintaa vuokraukseen? Vertailimme, mitä kautta saisi halvimmalla vuokra-auton viikon lomamatkalle Kreetan Haniaan.

Julkaistu

Testissä edulliset alkometrit: promillelukemissa selviä eroja 4

Kuningaskuluttajan kolme kovaa ottivat selvää, voiko edullisten alkometrien mittaustuloksiin luottaa. Testin mittaustuloksissa ilmeni reiluja heittoja. Testin kallein alkometri näytti promillet systemaattisesti alakanttiin.

Julkaistu , päivitetty

Pelittääkö?

Pelihahmoja

Sinivalkoisia pelimuistoja

Peliala on ollut parin viime vuoden ajan otsikoissa enemmän kuin koskaan. Toimittaja Juho Kuorikosken kirjoittama Sinivalkoinen pelikirja taustoittaa kotimaisen peliteollisuuden nousua siihen, missä se nykyään on.

Julkaistu , päivitetty
Pelikollaasi

Lista kokeilemisen arvoisista mobiilipeleistä 4

Näihin kannattaa tutustua kun aikaa on. Lista on koottu useiden peleihin ja mobiilialaan keskittyvien sivustojen suosituksista.

Julkaistu , päivitetty
HayDay-peli

Näkökulma: Se on vain peli - ja muut HayDay-vinkit 11

Digitaalisen maatilan hoito kävisi helposti päivätyöstä, mutta pelaamisenkin voi tehdä fiksusti. Tässä addiktin 10 vinkkiä HayDayn pelaamiseen.

Julkaistu , päivitetty
Toimittaja Panu Vatanen selvittää Xbox Onen ja PS4:n eroja

PS4 ja Xbox One - tasavahvat kilpakumppanit 7

Sonyn Playstation 4 ja Microsoftin Xbox One kilpailevat pelaajien kukkaroista, mutta kumpaan niistä kannattaa rahansa sijoittaa?

Julkaistu , päivitetty

Ota kesämusa haltuun - vinkkejä Spotifyn käyttäjille1

Spotify on Suomessa suosituin musiikin suoratoistopalvelu, josta kesälaitumilla olevat ihmiset hakevat taustaa, inspiraatiota ja ajanvietettä kesän hetkiin. Palvelu on suosittu, mutta monet käyttävät sitä vain päällipuolisesti. Tosiasiassa ruotsalaiset ovat koonneet palveluun runsaasti toimintoja, joista on huvia ja hyötyä. Tässä muutama vinkki, miten Spotifysta saa kaiken irti.

Julkaistu

Kommentoiduimmat jutut

Kuningaskuluttaja tarjoaa uusia kuluttaja-aiheita verkossa läpi kesän. TV-ohjelma palaa ruutuun 28.8.

Kuluttajat kysyvät