Nettitutka kertoo 4G-verkon todelliset nopeudet

Katso kartalta millaisia 4G LTE-yhteyksien latausnopeuksia on mittattu sinun alueellasi. Mittauksia on tehty yli 100 000 eri puolilla Suomea Aalto-yliopiston kehittämällä Nettitutka-sovelluksella.

Julkaistu

Kommentoiduimmat jutut

VR:n kanta-asiakasohjelman mobiilipassin mainos

Miksi VR syrjii kanta-asiakkaita, joilla ei ole älypuhelinta? 2

VR:n Veturi-kanta-asiakasohjelman eduista osa on käytettävissä vain uudella älypuhelinsovelluksella. Perinteistä kännykkää käyttävä mies kokee, että näin älypuhelimen omaavat Veturi-asiakkaat saavat huomattavan edun, esimerkiksi Cumulus-hotelleihin.

Julkaistu
Kouvunrungot odottavat hevosia noutamaan

Mitä tarkoittaa vapaana kasvanut suomalainen täyspuu? 6

Sisustuslehteä selatessaan tarkkasilmäinen mies huomasi Lundian hyllykkömainoksen. Mainoksen mukaan hyllykkö oli tehty "vapaana kasvaneesta suomalaisesta täyspuusta". Mies jäi miettimään, miten eri tavoin puut voivat kasvaa, että onko myös vankeudessa kasvaneita puita.

Julkaistu , päivitetty

Mihin taloyhtiön neliölaskutus perustuu? 2

Putkiremonttitalossa asuva mies ihmettelee miksi ison asunnon omistaja maksaa remontistaan enemmän kuin pienen asunnon omistaja.

Julkaistu , päivitetty

Kolme kovaa testaa:

Nopeus valttia vakuumikonetestissä6

Vakuumikoneen eli tyhjiöintilaitteen luvataan lisäävän ruuan säilyvyyttä reippaasti. Kuningaskuluttajan testissä selvisi, että kotikäyttöön myytävä vakuumikone on pehmeiden tuotteiden käsittelyssä liian kovakourainen ja voi pistää naapurisovun koetukselle.

Julkaistu
Fjällrävenistä sai rakennettua vaikka katoksen.

Sadeviitta suojaa, – tuulettomalla säällä8

Sateenvarjo on tuulella kehno sadesuoja, eikä sadetakkia tule aina otettua varalta mukaan. Voisiko sadeviitta olla ratkaisu syksyn keleihin? Kolmen kovan testiin valitsimme kolmen eri hintaluokan sadeviitat.

Julkaistu

Kuningaskuluttaja to 30.10. klo 20 TV1

Kenelle VR:n alelippuja riittää? Kaukojunien hinnoittelu uudistui, Janne Junttila ottaa selvää kuka voitti ja kuka hävisi.

Kolme kovaa testaa hiusten suoristusraudat. Toimittajana Tiina Lappalainen.

Kenen junaliput kallistuivat? 20

Kuka hyötyi VR:n hinnoittelu-uudistuksesta. Opiskelijat kertovat, että junamatkat ovat aiempaa kalliimpia. Yleistyneet ale-kampanjat hyödyttävät parhaiten satunnaismatkaajia. Heistäkin puolet kuitenkin kertoo lipunhintojen nousseen.

Julkaistu , päivitetty

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

4G tarjoaa huippunopeaa nettiä kännyköihin. Panu Vatanen selvittää miten operaattoreiden lupaukset 4G-yhteyksien nopeuksista toteutuvat.

Testissä ruualle lisää säilyvyyttä lupaavat vakuumikoneet. Kolmen kovan säilöntäkokeiluja seuraa Lauri Miettinen.

Tee testi ja säästä rahaa

Skarppi kuluttaja säästää selvää rahaa. Viisaskin voi mennä vipuun verkkokaupan sudenkuopissa tai teknologian takuuehdoissa. Lompakkonsa puolesta ei tarvitse pelätä, kun hallitsee kuluttajan perusoikeudet ja tuntee käyttöehtojen lupaukset. Testaa kahdeksalla yksinkertaisella kysymyksellä, tunnetko oikeutesi.

Julkaistu , päivitetty

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät