Värjäytymiltä ei vältytty värinkerääjäliinojen testissä 1

Pyykin joukkoon laitettavat värinkerääjäliinat lupaavat imeä itseensä pyykistä irtoavaa väriä ja likaa. Niitä käyttämällä pitäisi pystyä pesemään vaaleat ja tummat vaatteet samassa koneellisessa ilman pelkoa värjäytymistä. Pääasiassa tuotteet toimivat, mutta värjäytymiltäkään ei testin aikana vältytty.

Julkaistu
Paikaltaan menneet pyöränketjut lähikuvassa

Saako taloyhtiö poistaa käytössä olevaa omaisuutta? 11

Pyöräilevää miestä harmittaa, kun taloyhtiö siivosi pyörävarastosta hänen kaksi hyväkuntoista pyöräänsä. Pyöräilijä ei ollut huomannut taloyhtiön jakamaa lappua, jossa siivouksesta ilmoitettiin. Taloyhtiö ei suostu ottamaan vastuuta poistetuista pyöristä.

Julkaistu , päivitetty
Rutistunut juomatölkki nurmikolla

Pitääkö pantit hyvittää, jos palautusautomaatti on rikki? 1

Mies on turhautunut, kun hänen lähikauppansa pullonpalautusautomaatti on ollut lähes päivittäin rikki. Kun mies on vienyt pantilliset pullonsa kassalle, myyjä on kieltäytynyt hyvittämästä pantteja. Toimiko myyjä oikein?

Julkaistu , päivitetty
Vaatemyymälän tekstiviestitarjouksia

Miten KappAhlin mainostekstiviestit saa loppumaan? 3

Vaatemyymälä KappAhlin kanta-asiakkaaksi liittynyt katsojamme saa kerran viikossa tekstiviestin uusimmista tarjouksista. Asiakas kyllästyi viesteihin ja yritti ohjeiden mukaisesti kieltää mainosviestit, mutta viestien tulo ei lakannut.

Julkaistu
Luottokorttia ei kannata muokata mekaanisesti

Miksi luottokortin tarkastusnumero on painettu korttiin? 3

Mieskatsojamme oli lukenut tukholmalaista paikallislehteä. Lehtijutussa poliisi neuvoi kansalaisia sotkemaan tai raaputtamaan luottokortin takana olevan kolminumeroisen tarkastusnumeron. Jos kortti päätyisi vääriin käsiin, sitä ei voisi käyttää verkko-ostoksiin. Luottokorttiyhtiö Netsillä tukholmalaislehden neuvo tyrmätään jyrkästi.

Julkaistu

Pöytäpuutarhat lisäävät kaupan ruukkuyrttien ikää viikkoja 12

Pöytäpuutarhalaitteet lupaavat pidentää kaupan ruukkuyrttien elämää vaivattomasti. Vettä laitteisiin pitää muistaa lisätä, mutta mullan kanssa ei tarvitse läträtä. Kolme kovaa testasi kolme pöytäpuutarhaa.

Julkaistu , päivitetty

Kuningaskuluttaja 5.3. klo 20 TV1 ja Areena

Golf-osakkeesta voi olla mahdotonta päästä eroon edes ilmaiseksi. Golf-kenttien osakkeita on ruvettu myymään epämääräisille tahoille, mikä uhkaa kaataa maksamattomat vastikkeet muiden osakkaiden niskaan. Toimittajana Lauri Miettinen.

Kolmen kovan testissä värinkerääjäliinat jotka lupaavat, että pyykin lajittelun värin mukaan voi jo unohtaa. Toimittajana Kaisu Nevasalmi.

Osallistu vaatehaasteeseen!

Kaisun vaatteet
Kaisun vaatteet Kuva: Yle / Kaisu Nevasalmi

Oman vaatekaapin tutkiminen voi yllättää ja herättää monenlaisia tunteita. Monasti on hankala hahmottaa, paljonko vaatteita oikeasti on. Valtaa vaatekaappisi takaisin itsellesi ja tule mukaan Kuningaskuluttajan vaatehaasteeseen laskemalla montako vaatekappaletta omistat.

Oletko sinä keräilijä, askartelija, shoppaaja vai vähentäjä?

Ihmiset voidaan jakaa neljään erilaiseen tyyppiin, sen perusteella miten he suhtautuvat vaatteisiinsa.

Tunnistitko itsesi? Mihin näistä neljästä ryhmästä sinä kuulut?

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät