Tabletille suunnitellut lehdet voittivat digilehtivertailun

Mobiililaitteiden mediakäyttö on rajussa kasvussa. Joka viides suomalainen lukee viikoittain lehtien sisältöä tabletilta. Kolme kovaa testasivat viiden valtakunnallisesti ilmestyvän sanomalehden iPad-sovellukset.

Julkaistu

Uusimmat testit

Kuningaskuluttaja to 2.10. klo 20 TV1

Konetiskiaine on yksi kodin voimakkaimmista puhdistuskemikaaleista. Miten löytää mahdollisimman ympäristöystävällinen vaihtoehto? – Katja Solla ottaa selvää.

Päivän sanomalehdet on mahdollista lukea myös sähköisinä versioina. Kolme kovaa testaa Janne Junttilan johdolla, miltä tuntuu nauttia päivän uutisannos tablettisovellusten avulla.

Radiokatu-kyltti Pasilassa

Miten voi salata yhteystiedot julkisessa hakemistossa? 1

Elisan asiakas tahtoi osoitteensa pois julkisista yhteystietohakemistoista. Elisan asiakaspalvelussa ei kuitenkaan tiedetty miten osoitteen voisi salata. Asiakaspalvelu ei myöskään osannut sanoa, minne tiedot välittyvät.

Julkaistu , päivitetty
Mies katsoo Eurosportilta pyöräilyä

Miten Eurosportiin saa yhteyden?

Eurosport-kanavaa katsova mies oli matkalla Hollannissa, jossa peliselostukset olivat vain englanniksi tai hollanniksi. Hän olisi halunnut soittaa Eurosportiin Suomessa kysyäkseen asiasta, mutta ei löytänyt mistään kanavan yhteystietoja.

Julkaistu , päivitetty

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

Maksukorttipetosten määrä kasvaa hurjaa vauhtia. Epäilyttäviä korttiostoksia kytätäänkin verkossa vuorokauden ympäri. Oikeassa maailmassa kortin kanssa hutilointi voi tulla kalliiksi.

Kolmen kovan jauhopeukalon testissä sämpyläjauhot.

Toimittajina Lauri Miettinen ja Salla Hekkala.

Hakkerit vievät jättimäisiä määriä luottokorttitietoja

Kuluttajan ei kuitenkaan kannata pelätä hakkeria. Kortin haltija ei lähtökohtaisesti joudu vastuuseen vahingosta, jos hakkeri vie korttitiedot ja onnistuu hyödyntämään niitä. Luottokorttilaskuja pitää kuitenkin seurata ja ilmoittaa viivyttelemättä epäilyttävistä tapahtumista.

Julkaistu , päivitetty

Tarkista kosmetiikkasi pakkausmerkinnät

Kosmetiikallakin on viimeinen käyttöpäivä7

Monilla lojuu kylppärin kaapeissa unohdettuja purnukoita, joiden pakkausmerkinnät ovat kuluneet näkymättömiin aika päiviä sitten. Se, että esimerkiksi voide näyttää vielä ihan kelvolta ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi enää käyttökelpoista. Pakkausmerkintöjä kannattaa pitää silmällä.

Julkaistu
Kuorintavoidetta kivetyksellä

Pesetkö kasvosi muovirakeilla?26

Kuorintavoide kasvoille tai vartalolle löytyy monen kylpyhuoneen kaapista. Harva tulee ajatelleeksi, että kuorintavoiteen pienet rakeet voivat olla muovia. Kosmetiikan muovirakeet ovat osa ympäristöongelmaa, jonka laajuus on vasta paljastumassa tutkijoillekin.

Julkaistu

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät