Vauhtia lukunopeuteen - kolme sovellusta tiedon ahmintaan

Eikö ihmisillä ole enää aikaa lukemiseen vai pitääkö kaikesta muuten vain tehdä suoritus? Suorituskeskeisille on nykyään tarjolla monenlaisia lukemisnopeutta kiihdyttäviä sovelluksia. Kyse on tiedon ahmimisesta, ei lukunautinnosta.

Julkaistu
Viaplayn näkymä XBox 360ssä

Vinkkejä Viaplayn käyttöön 1

Suoratoistopalvelujen kisassa Viaplay haastaa Netflixiä. Ruotsalainen kilpakumppani eroaa ainakin siinä, että se tarjoaa myös ns. aikuissisältöä, sekä urheilua, mm. NHL-pelejä, golfia ja nyrkkeilyä.

Julkaistu

Hermoillaanko putkiremonttia turhaan? - Vastaa kyselyyn!

Lähestyvä putkiremontti nostattaa asukkaan otsalle kylmän hien. Silmissä vilistää kuvia kuukausikaupalla kestävästä asumisesta remontin keskellä ja rakennusvirheistä kinaamisesta luihun urakoitsijan tai yhteistä kieltä osaamattomien duunareiden kanssa. Kuningaskuluttajan kyselyyn tähän mennessä lähetetyt vastaukset kuitenkin kertovat varsin sujuvasti menneistä remonteista.

Julkaistu , päivitetty

Pelittääkö?

Pelihahmoja

Sinivalkoisia pelimuistoja

Peliala on ollut parin viime vuoden ajan otsikoissa enemmän kuin koskaan. Toimittaja Juho Kuorikosken kirjoittama Sinivalkoinen pelikirja taustoittaa kotimaisen peliteollisuuden nousua siihen, missä se nykyään on.

Julkaistu , päivitetty
Pelikollaasi

Lista kokeilemisen arvoisista mobiilipeleistä 4

Näihin kannattaa tutustua kun aikaa on. Lista on koottu useiden peleihin ja mobiilialaan keskittyvien sivustojen suosituksista.

Julkaistu , päivitetty
HayDay-peli

Näkökulma: Se on vain peli - ja muut HayDay-vinkit 11

Digitaalisen maatilan hoito kävisi helposti päivätyöstä, mutta pelaamisenkin voi tehdä fiksusti. Tässä addiktin 10 vinkkiä HayDayn pelaamiseen.

Julkaistu , päivitetty
Toimittaja Panu Vatanen selvittää Xbox Onen ja PS4:n eroja

PS4 ja Xbox One - tasavahvat kilpakumppanit 7

Sonyn Playstation 4 ja Microsoftin Xbox One kilpailevat pelaajien kukkaroista, mutta kumpaan niistä kannattaa rahansa sijoittaa?

Julkaistu , päivitetty

Kovalevy kesäkuntoon muutamalla helpolla toimenpiteellä29

Yskiikö PC? Toimivatko ohjelmat ja tai pelit jähmeästi? Suursiivoukset kuuluvat alkukesään, joten miksi ei samoilla höyryillä siivoaisi tietokoneen kovalevyn? Näillä vinkeillä pyyhit helposti pois turhat tauhkat koneeltasi.

Julkaistu
Pölyiset näppäimet

Pöytäkonetta puhdistaessa maalaisjärki mukaan6

Aiemmin kirjoitimme Windowsin ja kiintolevyn kesäkunnostuksesta. Koska pöytäkoneen suorituskyky riippuu merkittävästi myös komponenttien lämpötiloista ja ilman kierrosta kotelon sisällä, pitää se suorituskyvyn säilyttämiseksi siivota myös fyysisesti. Erityisesti suorittimen ja näytönohjaimen jäähdytyssiilet sekä virtalähde olisi hyvä puhdistaa pari kertaa vuodessa.

Julkaistu

Kommentoiduimmat jutut

Kuningaskuluttaja tarjoaa uusia kuluttaja-aiheita verkossa läpi kesän. TV-ohjelma palaa ruutuun 28.8.

Kuluttajat kysyvät