Silmätutkimus

Silmien laserleikkauksissa monia erilaisia ja eri hintaisia menetelmiä1

Laserilla tehtäviä taittovirheleikkausmenetelmiä ja niiden variaatioita on useita. Yhteistä on, että leikkaus tapahtuu silmän ulointa kerrosta eli sarveiskalvoa muokkaamalla. Menetelmien välilllä on suuret hintaerot ja sen vaikuttavat mm. taittovirheen laatu ja potilaan elämäntyyli.

Julkaistu
Mainospostia

Näin teet suoramarkkinointikiellon 8

Jokaisella on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointiin. Tässä vinkkejä, miten saat hillittyä suoramarkkinointitulvaa.

Julkaistu , päivitetty

Ensi viikolla TV:ssä:

Kuningaskuluttaja to 4.9. klo 20 TV1

Hammastahnaa harjassa
Hammastahnaa harjassa


Ohjelman aiheita:

  • Hohtavaa hymyä kymmenissä eri tuubeissa: Näin valitset oikean hammastahnan.
  • Näin tullaat verkko-ostoksesi.
  • Kolmen kovan testissä urheilukuulokkeet.

Silmälasien hinta hämmästyttää

Vain kilpailuttamalla saa silmälaseille oikean hinnan

Silmälasien tarjouskaupassa pelataan kovilla. Kun yksi ALE päättyy, seuraava alkaa. Lasit saa jopa parin kympin sisäänvetohintaan. ”Kahdet lasit yksien hinnalla” alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Silti kaikkien Suomessa myytyjen silmälasien keskihinta on 245 euroa.

Julkaistu

Miksi sosiaalitoimiston maksusitoumuksella ei saa kaupan päälle luvattuja aurinkolaseja?8

Toimeentulotuen asiakas oli saanut maksusitoumuksen silmälasien ostoon. Optikkoliike Synsamissa oli voimassa tarjous, jossa kaikille silmälasien ostajille luvattiin aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle. Liikkeessä kuitenkin ilmoitettiin toimeentulotuen asiakkaalle, ettei tarjous koske häntä. Miksi sosiaalitoimen maksusitoumuksella ei saanut luvattuja aurinkolaseja?

Julkaistu

Kuinka pian lopetettu puhelinnumero voidaan myydä eteenpäin?

Mies hankki uuden puhelinnumeron Tele Finlandilta. Pian hän alkoi saada soittoja tuntemattomista numeroista. Kävi ilmi, että numero oli ollut aiemmin erään yrityksen käytössä. Numeroa ei oltu poistettu myöskään numeropalvelusta, vaan yrityksen yhteystietoina näkyi yhä miehen hankkima puhelinnumero.

Julkaistu
Screenshot Android-puhelimesta

Neljä sovellusta Android-puhelimen muokkaamiseen5

Vielä muutama vuosi sitten muokkailtiin lähinnä älypuhelimien lukitusnäyttöjä ja teemoja. Nykyään Android-älypuhelimen käyttökokemuksen räätälöinti on helppoa. Luuri voi muuttaa ulkonäköään esimerkiksi ajan ja paikan mukaan.

Julkaistu

Kommentoiduimmat jutut

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät