Testissä 4 kännykän lisävarustetta: vaihtelevasti hyötyä 3

Kolme kovaa vertaili neljää ei-aivan-välttämätöntä härpäkettä: selfiekeppi, retroluuri, kosketuskynä sekä pieneen laukkuun mahtuva matkakaiutin. Testaajien suosikit menivät ristiin, mutta retroluuri koettiin laitteista turhimmaksi.

Julkaistu , päivitetty
Maksikirje postikonttorin pöydällä.

Miksi Maksikirje poistuu Postin palveluista? 1

Nettikirppareita käyttävä mies järkyttyi lukiessaan, että Posti poistaa Maksikirjeen palveluistaan helmikuun alusta. Suurikokoisen kirjeen voi lähettää nyt vain Postipakettina, mikä nostaa pienikokoisten lähetysten hintaa roimasti.

Julkaistu , päivitetty
Viaplay-sovellus television valikossa.

Miksi Viaplay-sovellus hävisi Panasonicin televisiosta?

Mies osti Panasonicin älytelevision kolme vuotta sitten, koska halusi käyttää Viaplayn suoratoistopalvelua. Pidettyään tauon palvelun käytöstä hän tahtoi jatkaa Viaplayn käyttöä jouluna. Sovellus oli kuitenkin hävinnyt sekä televisiosta että Panasonicin sovelluskaupasta

Julkaistu , päivitetty
Navigaattorin käyttöohje englanniksi

Pitääkö käyttöohje saada suomeksi? 2

Suomalaismies etsi nettikaupoista gps-laitetta. Sopivan laitteen löydyttyä hän huomasi, että laitteeseen saa käyttöohjeen vain englanniksi. Lakimies Jukka Kaakkola Kilpailu- ja kuluttajavirastosta toteaa, että käyttöohje pitää olla saatavilla suomeksi ja ruotsiksi, kun myytävän tuotteen käyttö sitä vaatii.

Julkaistu

Entä jos puhelimen voisi korjata pala palalta? 1

Tuntuuko siltä, että pari vuotta sitten ostettu älypuhelin on pian käyttökelvoton vekotin? Puzzlephone eli vaihdettavista osista koostuva älypuhelin voi olla kestävämpi ratkaisu.

Julkaistu , päivitetty

Kokeilussa Watson Viihde: Sujuva haastaja 6

Teleoperaattori Anvian Watson-viihdepalvelu hakee markkina-asemaa kiivaasti kilpaillulla alalla, jossa muut operaattorit jo tukevasti seisovat. Televisio-ohjelmista, elokuvista ja kaikenlaisesta viihteestä on siis kyse.

Julkaistu

Kuningaskuluttaja odottaa juttuvinkkiäsi

Ihmetyttääkö saamasi palvelun laatu? Eikö ostamasi tuote vastannut lupauksia? Kummastuttaako hinnoittelu? Etsimme aina juttuaiheita, jotka ovat lähellä ihmisten arkea.

Kerro meille, mistä pitäisi puhua ja mitä pitäisi tonkia.

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

Lelujen turvallisuutta valvotaan tiukasti, mutta vastuu leikeistä jää aina vanhemmalle. Terhi Vuorinen selvittää vaaranpaikat lastenhuoneessa ja lelulaatikoissa.

Yhä useampi matkailija valitsee yöpymispaikakseen yksityismajoituksen. Mutta miltä tuntuu ottaa vieras asukas omaan kotiinsa? Liisa Vihmanen tapaa pari Airbnb-majoittajaa.

Onko älypuhelimen lisälaitteista oikeasti hyötyä? Katja Solla ja Kolme kovaa testaa.

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät