Hyppää pääsisältöön
WhatsApp-logo ja muita logoja älypuhelimen näytöllä

Näin räätälöit WhatsAppista itsellesi paremman

Ota palvelusta täysi hyöty irti - ja minimoi haitat.

Pikaviestipalvelu WhatsAppilla on hurjat noin miljardi aktiivista käyttäjää kuukausittain. Suomessakin teinin saa jo paljon paremmin kiinni WhatsAppilla kuin soittamalla. Näillä vinkeillä otat palvelusta täyden hyödyn irti - ja minimoit haitat ja häiritsevät kilkutukset. Äläkä muuten enää valehtele, ettet ollut huomannut jonkun viestiä. Siitä nimittäin jää kiinni.

Tee testi: Saisitko henkivakuutuksen - ja mihin hintaan?

Maksuhäiriömerkintä voi torpata henkivakuutuksen saamisen.

Henkivakuutuksen hakija joutuu selvittämään vakuutusyhtiölle paljon muutakin kuin terveydentilaansa liittyviä asioita. Kokosimme vakuutusyhtöille lähettämämme kyselyn pohjalta testin. jonka perusteella voit arvioida omat mahdollisuutesi henkivakuutuksen saamiseen sekä sen, mistä yhtiöstä kannattaa edes yrittää.

Pihvi paistumassa hiiliteräspannulla

Hiiliteräspannu yhdistää valuraudan kestävyyden ja pinnoitettujen pannujen helppouden

Näin käytät hiiliteräspannua kuin ammattilainen.

Valurautapannu on loistava kuumissa lämpötiloissa, mutta käyttö vaatii tarkkuutta, jotteivat ruuat jämähdä pannun pohjalle. Pinnoitetut pannut taas ovat liukkaita, mutta monia huolestuttaa niiden kuluminen. Vaikka pintamateriaalin irtoamisen terveysvaikutuksista ollaan vielä montaa mieltä, ei kukaan tykkää pannusta, joka ei kestä käyttöä.

Windows 10 tulee

Ilmainen Windows 10 on houkutteleva, muttei aina edullinen

Kannattaako Windows 10 päivittää juuri nyt?

Microsoft markkinoi Windows 10 -käyttöjärjestelmää voimallisesti. Rajoitetun ajan voimassa oleva ilmainen tarjous ja päivitystä vilkutteleva kotikone aiheuttaa levottomuutta. Uskallanko? Osaanko? Kannattaako? Onko pakko? Edes uuden koneen ostaja ei pääse päivitysmurheista, sillä tavaratalojen ja elektroniikkaliikkeiden hyllyistä löytyy vielä paljon win 7 ja win 8.1 -koneita.

Kaksi ihmistä puhuu ja yksi salakuuntelee, grafiikka.

Viisi vinkkiä vainoharhaiselle: Näin suojaudut tietojenkeruulta verkossa

Avainsana on hajauttaminen: Ei kaikkia munia samaan koriin.

Lähes kaikki sovellukset keräävät ja säilövät käyttäjästään kaiken mahdollisen tiedon - ihan varmuuden vuoksi. Vaikka tietojenkeruuta ei pystykään kokonaan estämään, voi kuluttaja panna kapuloita rattaisiin, jos niin haluaa. Avainsana on hajauttaminen: Älä laita kaikki munia samaan koriin.

Talo Jätkäsaaressa.

Ryhmärakennuttamisen pullonkaulana rahoitus

Pankit empivät yhä ryhmäkohteiden lainoittamista

Omakotitaloa suurempia rakennuksia rakennuttavat monesti isot rakennusliikkeet. Toimeen voivat ryhtyä myös asukkaat itse. Uudesta laista huolimatta pankit empivät yhä ryhmärakennuttajien kohteiden lainoittamista.

Lähetä juttuvinkki Kuningaskuluttajalle

Kuningaskuluttaja odottaa juttuvinkkiäsi

Ihmetyttääkö saamasi palvelun laatu? Eikö ostamasi tuote vastannut lupauksia? Kummastuttaako hinnoittelu? Etsimme aina juttuaiheita, jotka ovat lähellä ihmisten arkea.

Kerro meille, mistä pitäisi puhua ja mitä pitäisi tonkia.

Kolme kovaa ikkunanpesijää: Jaakko Laasanen, Heli Halava ja Soile Sydänmäki.

Ilmoittaudu testaajaksi

Mukaan voi ilmoittautua myös kolmen kaverin porukalla.

Haluatko mukaan Kuningaskuluttajan tekemiseen? Tule testaajaksi. Tarvitsemme erilaisia ihmisiä ympäri Suomea auttamaan meitä tekemään entistä parempaa Kuningaskuluttajaa. Ilmoittaudu itse, tai kokoa kolmen kaverin, naapurin tai kollegan porukka ja tulkaa mukaan porukalla!

Kannattaako brändistä maksaa? - merkkituote vs halpa haastaja

Beats, Sorel ja Dressmann - haastajina halpamerkit.

Maailma on täynnä ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään samanlaisia tuotteita. Niiden suurimmat erot ovat hinta ja tuotemerkkiin liittyvät mielikuvat. Onko brändin ja brändituotteen laatulupaukselle katetta? Tutkimme kolme tuoteparia: Beatsin kuulokkeet, Sorelin kengät ja Dressmannin miesten boxerit sekä niiden halvemmat haastajat.

Uusin Kuningaskuluttaja Areenassa

Lue lisää:

Kuningaskuluttaja to 28.1. klo 20 TV1 ja Areena

Mihin kaikkeen sitoudun, kun klikkaan "hyväksyn"? Käyttöjärjestelmät ja palvelut vaativat hyväksymään monenlaisia ehtoja.
Hiiliteräspannu on yksi vaihtoehto pinnoitteiden riskeistä huolestuneille.

Kuningaskuluttaja to 4.2. klo 20 TV1 ja Areena
Aktiivisuusmittari käteen - voit saada vakuutuksesta alennusta. Vakuutusyhtiöt kokeilevat älyteknologiaa ja hakevat uusia asiakkaita. Kolme Kovaa testaa ladattavia polkupyörän lamppuja.

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä