Testissä 4 kännykän lisävarustetta: vaihtelevasti hyötyä3

Kolme kovaa vertaili neljää ei-aivan-välttämätöntä härpäkettä: selfiekeppi, retroluuri, kosketuskynä sekä pieneen laukkuun mahtuva matkakaiutin. Testaajien suosikit menivät ristiin, mutta retroluuri koettiin laitteista turhimmaksi.

Julkaistu

Kommentoiduimmat jutut

Maksikirje postikonttorin pöydällä.

Miksi Maksikirje poistuu Postin palveluista?

Nettikirppareita käyttävä mies järkyttyi lukiessaan, että Posti poistaa Maksikirjeen palveluistaan helmikuun alusta. Suurikokoisen kirjeen voi lähettää nyt vain Postipakettina, mikä nostaa pienikokoisten lähetysten hintaa roimasti.

Julkaistu , päivitetty
Viaplay-sovellus television valikossa.

Miksi Viaplay-sovellus hävisi Panasonicin televisiosta?

Mies osti Panasonicin älytelevision kolme vuotta sitten, koska halusi käyttää Viaplayn suoratoistopalvelua. Pidettyään tauon palvelun käytöstä hän tahtoi jatkaa Viaplayn käyttöä jouluna. Sovellus oli kuitenkin hävinnyt sekä televisiosta että Panasonicin sovelluskaupasta

Julkaistu , päivitetty
Navigaattorin käyttöohje englanniksi

Pitääkö käyttöohje saada suomeksi? 2

Suomalaismies etsi nettikaupoista gps-laitetta. Sopivan laitteen löydyttyä hän huomasi, että laitteeseen saa käyttöohjeen vain englanniksi. Lakimies Jukka Kaakkola Kilpailu- ja kuluttajavirastosta toteaa, että käyttöohje pitää olla saatavilla suomeksi ja ruotsiksi, kun myytävän tuotteen käyttö sitä vaatii.

Julkaistu

Kokeilussa Watson Viihde: Sujuva haastaja 6

Pohjanmaalaisen teleoperaattori Anvian Watson-viihdepalvelu hakee markkina-asemaa kiivaasti kilpaillulla alalla, jossa muut operaattorit jo tukevasti seisovat. Televisio-ohjelmista, elokuvista ja kaikenlaisesta viihteestä on siis kyse. Kokeilussa Watson toimi melkein moitteetta.

Julkaistu

Videopelitkin siirtyvät pilveen 2

Spotify, Netflix ja muut kuukausimaksulliset suoratoistopalvelut ovat tehneet viihteen kuluttamisesta entistä helpompaa. Videoiden ja musiikin lisäksi kuukausihintaan on tarjolla myös tietokonepelejä.

Julkaistu , päivitetty

Tarkista voiko televisiollasi katsoa myös HD-lähetyksiä 4

Parin vuoden päästä antennitelevisioverkossa otetaan yhä laajemmin käyttöön uusi lähetystekniikka, DVB-T2. Televisio-ostoksille ei ole pakko lähteä, mutta uutta TV:tä hankkivan kannattaa tarkistaa pari asiaa.

Julkaistu , päivitetty

Huolla ainakin yleiskone, kahvikone ja pelikone 7

Kuningaskuluttaja kysyi neuvoa kodin pienten laitteiden huoltoon ja varaosien saatavuuteen. Mitkä olohuoneen ja keittiön kojeet ovat järkevästi huollettavissa?

Julkaistu

Kuningaskuluttaja 29.1. klo 20 TV1 ja Areena

Lelujen turvallisuutta valvotaan tiukasti, mutta vastuu leikeistä jää aina vanhemmalle. Terhi Vuorinen selvittää vaaranpaikat lastenhuoneessa ja lelulaatikoissa.

Yhä useampi matkailija valitsee yöpymispaikakseen yksityismajoituksen. Mutta miltä tuntuu ottaa vieras asukas omaan kotiinsa? Liisa Vihmanen tapaa pari Airbnb-majoittajaa.

Onko älypuhelimen lisälaitteista oikeasti hyötyä? Katja Solla ja Kolme kovaa testaa.

Kuningaskuluttaja Areenassa

Uusin Kuningaskuluttaja-ohjelma

Yhä kalliimmat kodinkoneet ovat nykyään kertakäyttötavaraa. Janne Junttila selvittää mitä kodinkoneita vielä voi ja kannattaa huoltaa.

HDTV-lähetykset lisääntyvät myös antenniverkossa. Tiina Lappalainen käy kaupoissa tutkimassa löytyykö hyllystä televisioita, jotka eivät uutta standardia ymmärrä.

Pitävätkö nastakengät ulkoilijan pystyssä jäisillä teillä? Kolmen kovan seurassa Oulun seudulla liukastelee Salla Hekkala.

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät