Kuningaskuluttaja palaa kesätauolta TV1:lle to 28.8. klo 20

Silmätutkimus
Silmätutkimus


Ohjelman visuaalinen ilme uudistuu, sisältö säilyy yhtä tutkivana ja laadukkaana kuin aiemminkin.

Syksyn ensimmäisen lähetyksen aiheina ovat:

  • Silmäleikkaus on Virossa halpaa - millaista on laatu?
  • Näin teet suoramarkkinointikiellon.
  • Kolmen kovan testisssä robottiruohonleikkurit.

Ilmapatjasängyissä laatu maksaa

Varavuoteita tarvitaan monissa kodeissa vieraiden varalle. Perinteisten patjojen korvikkeiksi ovat yleistyneet vähemmän säilytystilaa vievät ilmapatjasängyt. Kuningaskuluttajan testiryhmä uinui heinäkuussa kolmella ilmapatjalla.

Julkaistu
Mainospostia

Näin teet suoramarkkinointikiellon8

Jokaisella on oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointiin. Tässä vinkkejä, miten saat hillittyä suoramarkkinointitulvaa.

Julkaistu

Testissä edulliset alkometrit: promillelukemissa selviä eroja 4

Kuningaskuluttajan kolme kovaa ottivat selvää, voiko edullisten alkometrien mittaustuloksiin luottaa. Testin mittaustuloksissa ilmeni reiluja heittoja. Testin kallein alkometri näytti promillet systemaattisesti alakanttiin.

Julkaistu , päivitetty

Kunkun vinkit ensimmäiseen omaan kämppään muuttavalle:

Näin kilpailutat sähkön hinnan 7

EU vapautti sähkön tuottajat kilpailemaan hinnalla jo yli 15 vuotta sitten. Yllättävän harva kuluttaja tarttuu mahdollisuuteen säästää sähkölaskussaan. Katso miten helppoa kilpailuttaminen on käytännössä.

Julkaistu
Mikko Ranta ja korjausta odottavia pesukoneita

Näin pyykkäät pesukoneelle pitkää ikää5

Niukka vesi, kylmä pesuohjelma ja liian runsas annostus vääränlaista pesuainetta voi rikkoa pesukoneen parissa vuodessa. Kodinkonekorjaaja Mikko Ranta näkee hajonneita koneita päivittäin ja tietää miten pesukoneen elinikää voi pidentää. Pesuaineen valinnalla voi jo vaikuttaa huomattavasti koneen kuntoon.

Julkaistu

Näin pidät kotisi puhtaana ilman suursiivouksia8

Siivoaminen on taitolaji, jossa toiset pärjäävät paremmin kuin toiset. Vaikka hommaa ei rakastaisikaan, näillä ohjeilla voit pitää kotisi sellaisessa kunnossa, että urakkaluonteiset suursiivoukset voi unohtaa kokonaan.

Julkaistu
Kaloja paistinpannussa

Teflon vastaan valurautapannu

Moni ajattelee, että jos haluaa paistaa pihvit kevyesti, ainoa oikea valinta on teflonpannu. Halvasta pinnoitepannusta kuluu pinnoite kuitenkin nopeasti rikki ja paremmatkin kestävät usein vain muutaman vuoden. Valurautapannukaan ei ole niin vaikea huoltaa kuin monesti luullaan. Kumpi on parempi?

Julkaistu , päivitetty

Testissä kaurahiutaleet: Isoja eroja 1

Kaurapuuro on terveellistä ja ekologista - siis oikeata trendiruokaa. Sokkotestissä paljastui, minkä merkkisistä kaurahiutaleista tulee parhaan makuinen puuro. Mukana olivat neljät hiutaleet.

Julkaistu , päivitetty

Pizzatestissä selkeitä eroja: Pirkka maistui parhaiten 5

Kolme kovaa testasivat pakastepizzat. Testiin valittiin kauppojen pakastealtaista kuusi suosittua pizzamerkkiä. Pizzojen välillä löytyi selkeitä eroja niin maussa kuin ulkonäössä. Testituotteina: Apetit Hawaii, Pirkka Americana, Dr. Oetker Ristorante, Lidl:n Trattoria Alfredo, Grandiosa Hawaji ja Rainbow kinkkupizza.

Julkaistu , päivitetty

Kuningaskuluttaja Facebookissa ja Twitterissä

Kuluttajat kysyvät