Hyppää pääsisältöön
Pikku Kakkonen: Logo ja linkki-teksti 19.8.2015 logo,pikku kakkonen
Galaxin kuvalogo Fyndiin galaxi
Lasten Areenan linkkikuva lasten areena,pikku kakkonen
Buu Klubbenin vihreä logokuva Lasten Fyndiin buu klubben logo
Hajbon logokuva Lasten Fyndiin hajbo logo

Pikku Kakkonen ja Galaxi Yle Teemalla kesällä urheilukisojen aikaan

Lähetysajat pysyvät samana.

Iso urheilukesä tuo muutoksia lastenohjelmien lähetyskanavaan. EM-jalkapallon ja EM-yleisurheilun aikoihin Yle TV2:n Pikku Kakkonen nähdään muutamina päivinä Yle Teemalta. Rion kesäolympialaisten aikaan Yle TV2 on kokonaan urheilujuhlan näyttämönä, joten kisojen aikaan kaikki lastenohjelmat löytyvät tuttuihin kellonaikoihin jälleen Yle Teemalta.

PIKKU KAKKOSEN RADIO

TAUSTATIETOA LASTENOHJELMISTA JA TEKIJÖISTÄ

Pikku Kakkosen UKK - usein kysytyt kysymykset

Mitä olet aina halunnut tietää Pikku Kakkosesta?

Miten pääsen juontajaksi Pikku Kakkoseen, miksei piirustukseni näy Pikku Kakkosen postissa tai koska on tulossa uusi Musarullaa! -kiertue? Näihin ja moniin muihin kiinnostaviin kysymyksiin löytyy nyt vastaus yhdestä paikasta. Jos mieltäsi askarruttaa kysymys, johon et löydä artikkelista vastausta, voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen pikkukakkonen@yle.fi.

LASTENOHJELMIA TV:SSÄ JA NETISSÄ

Tikkumäen tallilla puhutaan viittomakieltä

Kuulovammaisten palvelut ovat osa lastenohjelmien tuotantoa.

Kuulovammaisten palvelut ovat tulleet osaksi lastenohjelmien tuotantoa. Pikku Kakkosessa alkaa torstaina 19.5. viittomakielinen Tikkumäen talli -sarja, jossa Iiris aloittaa hevosharrastuksen liittymällä Tikkumäen ponikerhoon.

Lapsikansanmusiikkia!

Uutta kansanmusiikkia lapsille esittelee Amanda Kauranne.

Suuressa osassa laadukkaasta lastenmusiikista on ripaus tai jopa roppakaupalla kansanmusiikkia! Mutta mistä löytää näitä mainioita yhtyeitä, svengaavia soitteita tai hihityttäviä hittejä? Tässä tärppejä lapsikansanmusiikin hienoimpaan kirjoon!

Galaxi: Meren syvyyksissä

Merenalaisia salaisuuksia ja jännittäviä kohtaamisia.

Meren perhe ratkaisee merenalaisia salaisuuksia ja kohtaa robottimeduusoja, kummitussukellusveneitä, hirviön metsästäjiä ja valtavia lohikäärmeitä. 26-osainen animaatiosarja Meren syvyyksissä (The Deep) Galaxissa sunnuntaiaamuisin Yle TV2:lla 24.7.2016 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Riemukkaita oivalluksia Pikku Kakkosen Nallen kanssa

Eppu Nuotio on käsikirjoittanut Nalle-sarjan.

Lastenkirjailija Eppu Nuotion käsikirjoittaman Nalle-sarjan parissa vietetään aurinkoisia tuokioita kahdenkymmenen osan verran. Pikku Kakkosen keskiviikkoiltojen uutuussarjassa seurataan Nallen ja Apinan leikkejä, joissa syntyy riemukkaita oivalluksia muodoista, väreistä, mauista ja tunteista. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

LASTEN PELIT JA SOVELLUKSET

Yhteistä peliaikaa saman ruudun ääressä

BUU-klubbenin ja Pikku Kakkosen Möllit-mobiilipeli

BUU-klubben ja Pikku Kakkonen julkaisivat yhdessä pelattavan kosketusnäyttösovelluksen, Möllit. Pelin tekee erityiseksi se, että kaikkia otuksia voi raahata yhtäaikaisesti. Peli siis soveltuu yhdessä pelattavaksi siten, että saman ruudun ääreen mahtuu useampikin pelaaja.

PIKKU KAKKOSEN ASKARTELUIDEOITA

Pikku Kakkosen kesäaskarteluissa on karnevaaliriemua!

Askarteluideoita kesälomalle.

Pikku Kakkonen täyttää ensi vuonna pyöreitä vuosia ja on aika valmistautua suuriin juhliin! Keväällä ja kesällä vietetään monia erilaisia juhlia. Juhlakauden aloittaa toukokuussa äitienpäivä. Äitejä ja mummoja voi muistaa omatekemällä karkkikorulla, itseistutetulla herneenversolla tai hauskalla riikinkukkokortilla. Äitien lisäksi juhlitaan muun muassa ylioppilaita, ammattiin valmistuvia, syntymä- ja nimipäiväsankareita, hääpareja ja kesää!

Uusimmat sisällöt - Lapset

  • Liikunnan riemua Pikku Kakkosessa!

    Yle TV2:lla urheillaan, Pikku Kakkonen nähdään Yle Teemalla.

    Heinä- ja elokuussa Yle TV2:ssa urheillaan ja Pikku Kakkonen nähdään tuttuihin aikoihin Teemalla.

  • Galaxi: Meren syvyyksissä

    Merenalaisia salaisuuksia ja jännittäviä kohtaamisia.

    Meren perhe ratkaisee merenalaisia salaisuuksia ja kohtaa robottimeduusoja, kummitussukellusveneitä, hirviön metsästäjiä ja valtavia lohikäärmeitä. 26-osainen animaatiosarja Meren syvyyksissä (The Deep) Galaxissa sunnuntaiaamuisin Yle TV2:lla 24.7.2016 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.