Lapsi istuu maassa.

”Isä haukkui äitiä, äiti puhui murheistaan”7

Mari oli kouluikäinen, kun vanhemmat erosivat. Siitä alkoi vuosia kestänyt olosuhdeselvitysten, lastensuojeluilmoitusten ja oikeusjuttujen kierre, joka päättyi vasta kun perheen molemmat lapset olivat täysi-ikäisiä.

Julkaistu

Kilpirauhanen sytytti lääkärisodan 442

Lääkärit ilmiantavat toisiaan ja potilaat ovat paniikissa. Viranomaiset puuttuvat järein toimin lääkäreiden kiistelyyn. Kaiken tämän on saanut aikaan pieni kilpirauhanen.

Julkaistu , päivitetty
Beaska Niillas bor på andra sidan Tanaälv i Karasjok i Norge, han är också orolig för vilka konsekvenser en möjlig gruva kunde få.

Lapin timantit

Irlantilainen kaivosyritys saanut luvan etsiä timantteja Utsjoelta. Suunnitelmat hirvittävät Utsjoen kunnassa. Kenellä on oikeus päättää saamelaisten maista, ja kumpi on arvokkaampaa, timantit vai luonto?

Julkaistu

Aiempia aiheita

Masennuslääkkeiden kulutus on kasvanut samalla, kun uusia lääkkeitä on tullut markkinoille.

Masennuspotilaat vuosia lääkkeiden armoilla 94

Lääkkeiden tehoa on tutkittu lähinnä lyhyillä lääkekokeilla vaikka MOT:n selvityksen mukaan Suomessa on yli 100 000 ihmistä, jotka ovat syöneet masennuslääkkeitä vähintään viitenä peräkkäisenä vuonna.

Julkaistu , päivitetty
Borrelioosia levittävä puutiainen koeputkessa.

Punkkipotilaat oman onnensa nojassa 106

Jopa 10 000 suomalaista sairastuu vuosittain punkin pureman aiheuttamaan borrelioosiin. Osa potilaista jää vaille asianmukaista hoitoa.

Julkaistu , päivitetty
Jenna-nimimerkille tehty nettiprofiili

MOT paljastaa verkossa lapsia vaanivia 25

MOT loi verkkoon 13-vuotiaan "Jennan" ja 14-vuotiaan "Emman" peiteprofiilit selvittääkseen lapsiin kohdistuvaa verkkorikollisuutta. Yli sata miestä haki kontaktia tyttöihin kuukauden aikana.

Julkaistu , päivitetty
Panssariajoneuvo esittelytilaisuudessa Sloveniassa.

MOT arkistossa

Ylen Elävässä arkistossa on katsottavana kymmeniä vanhoja MOT-ohjelmia. Sieltä löytyy muun muassa ohjelma Patrian kiistellyistä vaunukaupoista.

Julkaistu , päivitetty

EU:n ja Goldman Sachsin liitto3

EU:lla on häkellyttävän läheiset suhteet yritysmaailmaan. Etenkin kansainväliset pankit ovat niitanneet itsensä niin lähelle unionia kuin ne ovat pystyneet.

Julkaistu
MOT: Yrittäjän nälkäkuuri ma 12.5., Yle TV1

Franchising-yrittäjät ilman lakien suojaa15

Suomessa toimivat franchising-yrittäjät ovat edelleen lainsuojattomassa asemassa. Ketjuissa toimivilla yrittäjillä ei ole omaa edunvalvontaa eikä toimintaa säädellä lailla.

Julkaistu

Viikon kommentoiduimmat