Sami Hintsanen - Mitä miehen tulee olla

Sami pohtii loppulaulussa, mitä miehen tulee olla.

Mitä miehen tulee olla on Suurlähettiläät-yhtyeen kappale ja samanniminen vuonna 2003 julkaistu albumi. Kappaleen on tehnyt yhtyeen laulaja-kitaristi Jussu Pöyhönen ja fonisti Kari Hurri.

Julkaistu , päivitetty

Sami Hintsanen - Sielusi kaipaa

Sielusi kaipaa tätä toiveuusinnan loppulaulua!

Sielusi kaipaa on Kulkukoirien & Kalle Kaajan Syksyn sävel -kilpailukappale vuodelta 2012. Sen on säveltänyt Esa Eloranta.

Julkaistu , päivitetty

Sami Hintsanen - A Little Less Conversation

Toiveuusinnan loppulauluna kuullaan tällä kertaa Elvistä.

A Little Less Conversation -kappale on Mac Davisin ja Billy Strangen käsialaa. Kappale on alun perin kirjoitettu rock’n’roll-legenda Elvis Presleylle elokuvaan Live a Little, Love a Little.

Julkaistu , päivitetty

Sami Hintsanen - Poplaulajan vapaapäivä

"Nyt on poplaulajan vapaapäivä..."

Poplaulajan vapaapäivä on Neljä Ruusua -yhtyeen kappale vuonna 1993 ilmestyneeltä Pop-uskonto -levyltä. Levy oli yhtyeen kuudes ja sen ilmestymisen aikaan Neljä Ruusua oli suomalaisyhtyeiden kärjessä.

Julkaistu

Toiveuusinta: Suvi Teräsniska, Olli Lindholm, Miina Mikkonen ja Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari

Lauantaina Yön sankarit saapuvat Tartu Mikkiin -studioon!

Tänä lauantaina Yön sankarit saapuvat Tartu Mikkiin -studioon! Vasemmassa reunassa duetoivat Suvi Teräsniska ja Olli Lindholm, ja oikeassa reunassa yhdessä laulavat Miina Mikkonen ja Jukka ”Frogley” Mänty-Sorvari. Illan artistit liittyvät kaikki jollain lailla -yhtyeeseen, jonka keulahahmo ja alkuperäisjäsen Lindholm on.

Julkaistu

Uusimmat sisällöt