Kaija, Kake, Tarja, Markku & Sami - Elämältä kaiken sain

Iskelmällisen illan kruunaa tämä hieno käännöskappale.

Toiveuusintajakson loppubiisinä kuullaan kappale Elämältä kaiken sain, joka Suomessa tunnetaan parhaiten Pepe & Paradisen versiona. Kappale on käännöshitti, ja se on alun perin kolmen tekijän, Roger Cookin, Roger Greenawayn ja Tony Macalayn (syntyjään Anthony Instone), käsialaa.

Julkaistu , päivitetty

Toiveuusinta: Kaija Lustila, Kake Randelin, Tarja Lunnas ja Markku Aro 1

On finnhitsmäisen toiveuusinnan aika!

Suomalaisen iskelmän hehkuvankuumasta ytimestä on hyvä aloittaa ihana viikonlopun vietto. Tänä iltana Tartu Mikkiin -studion valtaavat syvälle selkäytimeen pureutuneiden kappaleiden tulkitsijat suoraan Finnhits-tehtaan johtoportaasta.

Julkaistu

Sami, Krista ja Karoliina - Another Way to Die

Nyt virittäydytään James Bond -tunnelmiin.

Sami ja tämän illan todelliset Bond-tytöt Krista Siegfrids ja Karoliina Kallio esittävät vuoden 2008 James Bond -elokuvan 007 Quantum of Solacen tunnuskappaleen Another Way to Die.

Julkaistu , päivitetty

Sami Hintsanen - Älä koskaan ikinä

Egotrippiä illan päätteeksi!

Älä koskaan ikinä on jo yli 20-vuotiaan Egotrippi-yhtyeen kappale. Yhtyeen nykyjäseniä ovat Mikki Kauste (laulu, piano, koskettimet), Knipi (laulu, kitara), Skele (kitara), Anssi Maasalo (basso) ja Sampo Haapaniemi (rummut).

Julkaistu , päivitetty

Sami Hintsanen - Punatukkainen

Loppulauluna kuullaan Aki Sirkesalon käännöskappale.

Punatukkainen on Aki Sirkesalon vuonna 1998 Kissanelämää-albumilleen kääntämä versio Van Morrisonin kappaleesta Brown Eyed Girl.

Julkaistu , päivitetty

Uusimmat sisällöt