Inhimillinen tekijä, yle tv1
16.09.2014 Elämä

Inhimillinen tekijä: Kolme unelmaa, kolme konkurssia

Miten voittaa epäonnistumisen häpeä ja saada uudet unelmat lentoon? Millaista on elämä konkurssin jälkeen? TV1 pe 19.9. klo 22.00
 • inhimillinen tekijä, yle tv1
  11.09.2014 Elämä

  Inhimillinen tekijä: Enemmän kuin harrastus

  Hyvä kunto on vain pintaa, henkinen matka on tärkeintä. Inhimillisen tekijän vieraina ovat ultrajuoksija Pasi Koskinen, pitkänmatkankävelijä Mirja Kärnä sekä vapaasukeltaja Simo Kurra. TV1 pe 12.9. klo 22.00
 • Inhimillinen tekijä YLE TV1 perjantai 05.09.2014 Hauraampi keho, vahvempi henki. Miten kiitollisuus tekee hyvää ihmiselle? Anne Flinkkilän vieraina kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta, tietokirjailija Kaija Maria Junkkari ja matkailuyrittäjä Pentti-Oskari K
  28.08.2014 Elämä

  Inhimillinen tekijä - Miten kiitollisuus tekee hyvää ihmiselle?

  Syyskauden avaa 5.9 ohjelma, jossa Anne Flinkkilän vieraina ovat kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta, perheneuvoja, tietokirjailija Kaija Maria Junkkari ja muusikko, matkailuyrittäjä Pentti-Oskari Kangas. He puhuvat siitä, mitä kiitollisuus ja onnellisuus oikein ovat. Vieraamme haluavat muistuttaa, että nyt ei puhuta mistään söpöistä ja lällyistä tunteista, vaan vahvoista ja dynaamisista tunteista, joiden vaaliminen vaatii myös kipeitä ratkaisuja elämässä.
  3
 • Riku Suokas, Ulla Mersinli ja Rosa Meriläinen Inhimillisessä tekijässä
  07.07.2014 Terveys

  Voiko huonounisuuteen tottua?

  Inhimillisessä tekijässä puhutaan unettomuudesta. Kirjailija Rosa Meriläinen ja stand up -koomikko Riku Suokas kertovat olleensa lähes aina huonounisia, mutta tottuneet elämään vaivan kanssa. Univalmentaja Ulla Mersinli on itse käynyt läpi vaikeita unettomuuden vuosia, mutta löysi avun kundaliinijoogasta ja sitä hän suosittelee muillekin.
 • 30.06.2014 Elämä

  Perhesalaisuus vie voimia

  Millaista on elää vuosikymmeniä avioliitossa, jossa toisen osapuolen homoseksuaalisuutta pitää peitellä? Tai miettiä aikuisikään asti oman isänsä henkilöllisyyttä? Lauraliisa Pitkänen kertoo Inhimillisessä tekijässä 40 vuotta kestäneestä avioliitostaan homomiehen kanssa. Kukaan pariskunnan ulkopuolella ei tiennyt totuutta, kunnes 69-vuotiaana Lauraliisa erosi ja paljasti asian muille. Näyttelijä Pauliina Hukkanen puolestaan eli koko lapsuutensa kahden äidin kanssa ja mietti, kuka hänen isänsä oli. Äiti ei sitä suostunut kertomaan. Lopulta kahden lapsen äitinä hän sai salaisuuden selville ja yllättyi rajusti.
 • 16.06.2014 Elämä

  Kolme onnistumistarinaa lastensuojelusta

  Inhimillisessä tekijässä on äänessä kolme nuorta naista, jotka katsovat yhteiskunnan avun pelastaneen heidän elämänsä.
  2
 • 02.06.2014 Elämä

  Käynti rajan toisella puolella?

  Ensin ruumis muuttuu aineettomaksi, sitten tunne tyhjyyteen putoamisesta, lopulta tunnelin kautta päätyminen valoon ja rakkaudelliseen olotilaan. Tältä kuulostaa tyypillinen kuolemanrajakokemus. Inhimillisessä tekijässä kaksi elvytystilanteesta selvinnyttä ihmistä kertoo kokeneensa, että he todella kävivät rajan toisella puolella. Enää he eivät pelkää kuolemaa.
  5
 • Elina Holstila, Sari Valto (toimittaja) Matti Välimäki ja Nina Saine
  12.05.2014 Terveys

  Kilpirauhasen vajaatoiminta aiheuttaa monia oireita

  Kilpirauhasen vajaatoiminta on varsin yleinen sairaus, mutta siitä huolimatta moni joutuu kärvistelemään pahojenkin oireiden kanssa vuosia ennen kuin saa oikean diagnoosin ja oikean lääkityksen. Kaksi perheenäitiä kertoo TV1:n Inhimillisessä tekijässä omat tarinansa. Ohjelma katsottavissa Yle Areenassa.
  7
Tilaa syöte Inhimillinen tekijä