Jakso 14: Punajäkälä

Hiuspohja-klinikkaan kohdistuvan tihutyön kautta poliisit tutustuvat länsimaiseen lääketieteeseen ja kansanparannukseen. Keissi saa myös Repomiehen paljastamaan lapsuustraumansa.

Julkaistu , päivitetty

Jakso 12: Guugelheim 4

Tauluvarkaus vaarantaa Guugelheim-museon rakentamisen Suomeen. Tutkimusten kautta Neponen ja Routalempi tutustuvat suomalaiseen nykytaiteeseen, jonka tasosta miehet ovat eri mieltä.

Julkaistu , päivitetty

Jakso 11: Juxugate 1

Pöysti yrittää koulia Neposesta oma-aloitteisempaa. Neponen pidättää pankkiryöstön yhteydessä rakastetun poliitikko Juha "Juxu" Taka-Sohjon ja saa kansan vihat niskaansa.

Julkaistu , päivitetty

Jakso 8: Wolfgang Kekki

Pasilan poliisi saa vastuulleen EU:n huippukokouksen loppukonsertin onnistumisen. Konsertti vaarantuu, kun illan tähtien, kahden lapsineron, kauna kärjistyy pahoinpitelyksi. Neponen näkee toisessa lapsinerossa itsensä ja alkaa epäillä uravalintaansa.

Jakso 7: Possu 14

MM-kiekkokulta sekoittaa koko maan. Kun kultajuhlat eivät ala ottaa loppuakseen, palvelut alkavat kärsiä ja yhteiskunnan peruspilarit murentua. Poliisien on laitettava juhlille piste ennen kuin on liian myöhäistä.

Jaksot

Jakso 4: Hyvä sisko

Naisten taitoluistelulle pyhitetyn areena-hankkeen takaa paljastuu poliittista kähmintää. Poliisit alkavat tutkia mystistä Hyvä Sisko-järjestöä, joka näyttäisi ulottuvan ministeritasolle asti.

Hahmot

Rauno Repomies 5

Rauno Repomies, Pasilan poliisiaseman ylin esimies ja ylikomissario.

Julkaistu

Kyösti Pöysti3

Kyösti Pöysti, on nopeasti urallaan edennyt, kolmekymppinen nuorempi komisario, joka on epätasainen suoriutuja keskinkertaisuuksien maailmassa.

Julkaistu

Darja2

Nuorempi komisario Darja on Pasilan aseman uusi vahvistus, joka suhtautuu avarakatseisesti enkelitieteisiin, horoskooppeihin ja muihin juttuihin.

Julkaistu

Routalempi

Pekka Routalempi tekee paperitöitä ja vastaa aseman uuvuttavista rutiineista.

Julkaistu , päivitetty

Helga

Helga on upseeri-isän ainoa lapsi, joka olisi halunnut syntyä pojaksi.

Julkaistu , päivitetty

Kontiovaara

Juhani Kontiovaara on Aamutelevision juontaja ja maan suosituin lankomies.

Julkaistu , päivitetty

Neponen

Nuorempi Konstaapeli Tommi Neponen on kunnollinen ja tavallinen ihminen.

Julkaistu , päivitetty

Pasilavisa

Kuka Pasilan hahmoista olet? Katso traileri ja selvitä, niin MA KERRON!