Viimeisin jakso:

Jakso 10: Rakkauden Nangijala 12

Rakkauden Nangijala Kommuunissa tapahtuva katoamistapaus pistää Darjan kasvotusten menneisyytensä kanssa. Repomies takavarikoi Pöystin pelikoneen ja päätyy vahingossa itse peliriippuvuuden kaninkoloon.

Muut jaksot

Jakso 4: Hyvä sisko

Naisten taitoluistelulle pyhitetyn areena-hankkeen takaa paljastuu poliittista kähmintää. Poliisit alkavat tutkia mystistä Hyvä Sisko-järjestöä, joka näyttäisi ulottuvan ministeritasolle asti. Repomiehen on kuitenkin vaikea uskoa, että naiset voisivat kähmiä ja verkostoitua miesten lailla.

Jakso 5: Paraloirinen ilmiö 1

Repomies usuttaa alaisensa tutkimaan vantaalaisen kummitustalon arvoitusta. Pöysti tutkii mielummin uuden älypuhelimensa sovelluksia. Darja on ainoa, joka ottaa tapauksen tosissaan, samalla kun Helgan tunteet uutta kollegaa kohtaan alkavat nousta pintaan.

Jakso 7: Possu 14

MM-kiekkokulta sekoittaa koko maan. Kun kultajuhlat eivät ala ottaa loppuakseen, palvelut alkavat kärsiä ja yhteiskunnan peruspilarit murentua. Poliisien on laitettava juhlille piste ennen kuin on liian myöhäistä.

Jakso 8: Wolfgang Kekki

Pasilan poliisi saa vastuulleen EU:n huippukokouksen loppukonsertin onnistumisen. Konsertti vaarantuu, kun illan tähtien, kahden lapsineron, kauna kärjistyy pahoinpitelyksi. Neponen näkee toisessa lapsinerossa itsensä ja alkaa epäillä uravalintaansa.

Jakso 9: Luonnonsuojelukriittiset 2

Tihutyöksi paljastuva metsäpalo nostaa populistisen luonnonsuojelukriittisen puoleen jälleen otsikoihin. Rikostutkinta tutustuttaa poliisit puolueen koko kirjoon, maltillisesta radikaaliin. Repomies tekee kalliin hankinnan, jonka järkevyydestä muut ovat montaa mieltä.

Hahmot

Rauno Repomies 2

Rauno Repomies, Pasilan poliisiaseman ylin esimies ja ylikomissario.

Julkaistu , päivitetty

Kyösti Pöysti 2

Kyösti Pöysti, on nopeasti urallaan edennyt, kolmekymppinen nuorempi komisario, joka on epätasainen suoriutuja.

Julkaistu , päivitetty

Darja 1

Nuorempi komisario Darja on Pasilan aseman uusi vahvistus, joka suhtautuu avarakatseisesti enkelitieteisiin, horoskooppeihin ja muihin juttuihin, joita Pöysti pitää huuhaana.

Julkaistu , päivitetty

Neponen

Nuorempi Konstaapeli Tommi Neponen on kunnollinen ja tavallinen ihminen.

Julkaistu , päivitetty

Helga

Helga on upseeri-isän ainoa lapsi, joka olisi halunnut syntyä pojaksi.

Julkaistu , päivitetty

Routalempi

Pekka Routalempi tekee paperitöitä ja vastaa aseman uuvuttavista rutiineista.

Julkaistu , päivitetty

Kontiovaara

Juhani Kontiovaara on Aamutelevision juontaja, joka on äänestetty kolmasti peräkkäin maan suosituimmaksi lankomieheksi.

Julkaistu , päivitetty

Pasilavisa

Kuka Pasilan hahmoista olet? Katso traileri ja selvitä, niin MA KERRON!

Pasila-piirustuskilpailun voittajahahmot valittu!

Kilpailuun lähetettiin runsaasti kuvia Instagramissa, Twitterissä ja sähköpostitse. Taso oli ilahduttavan monipuolinen ja korkea. Kilpailun päätuomarina toimi Pasila 2.5 - The Spin-offin animaatio-ohjaaja Zero Tuonela.