Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan friikkipirtelö

Freakyshake on lapasesta lähtenyt pirtelö.

On hetkiä, kun tavallinen ei vain riitä. Sillon keittiöön saapuvat Freakyshaket, vapaasti suomennettuna friikkipirtelöt. Nämä pirtelön ja jälkiruuan sekopäiset yhdistelmät ovat Australian lahja överien jälkiruokien maailmalle.

Äänestä söpöin kääpiöauto!

Ken on heistä kaikkein söpöin kääpiöauto?

Ken on heistä kaikkein söpöin? Kääpiöauto on pieni ja säälittävä, mutta ennen kaikkea hurmaavan söpö. Kääpiöauto nauttii muiden huomiosta ja se ajaa liikenneympyrän ympäri vähintään kaksi kertaa.

Vanhasta lasipullosta voi tehdä valaisimen, kukkapurkin, juomalasin tai kynttiläkipon

Pullon saa helpoiten puolitettua polttamalla.

Etenkin näin pikkujoulukautena monilla kertyy tyhjiä viini- ja olutpulloja nurkkiin hieman tavallista enemmän. Lasisia pulloja ei kannata heittää roskiin, sillä niistä voi askarrella vaikka mitä. Yksinkertaisimmillaan tyhjä viinipullo toimii esimerkiksi maljakkona tai kynttilänjalkana. Pullon käyttömahdollisuudet kuitenkin moninkertaistuvat jos pullon halkaisee.

Herkullista leipää helposti kotona

Kotona on helppo leipoa hyvää leipää.

Hyvä leipä parantaa arkea, eikä sen tekeminen tule kalliiksi. Leivän arvokkain ainesosa on aika. Hyvää ei synny hosumalla. Kolmeen leipään tarvitset: 600g puolikarkeita vehnäjauhoja 1 pussi kuivahiivaa 2tl suolaa, 4-5 dl kylmää vettä Tuoretta tinjamia ja rosmariinia Sekoita jauhot, suola ja kuivahiiva. Nypi sekaan yrtit.

Viikko tv:ssä

Puoli seitsemän somessa

Uusimmat sisällöt - Puoli seitsemän