Hyppää pääsisältöön

Vieläkö muistat? Kaunis peto sai veren kuohumaan

Poikabändi XL5:n musiikkivideo Kaunis Peto.

Puoli seiskan vieraaksi keskiviikkona 28.9 saapuva laulaja Mika Ikonen muistetaan 90-luvun hysterian herättäjästä, poikabändi XL5.stä. Vieläkö muistat tämän ysärilookin ja bändin poikien muuvit?

Toimittajan silmin: Elämä ei ala vasta ihannepainossa

#puoli7:n uusi sarja Täyteläistä elämää hyväksyy joka koon

"Voimakas vyötärölinja tekee paluun" Näin otsikoi sanomalehti joitakin päiviä sitten. Minua artikkeli närästi monestakin syystä. Ensinnäkin siksi, että juttu oli jostain syystä sijoitettu Kuluttaja-osastolle. Ja myös siksi, että vyötärön oletetaan olevan jotain, joka voi tuosta vain tulla ja mennä. Eihän se niin mene. Ikiliikkuja on jo keksitty ja se on hyllyvää. Läski on ikuista.

Orkideojen kanssa pärjää maalaisjärjellä

Vastoin yleistä luuloa, orkideat eivät ole vaikeita kasveja.

Orkideat ovat yksi maailman suurimmista kasviperheistä, siihen kuuluu kymmeniä tuhansia lajeja. Jos olet ostanut oman orkideasi marketista tai kulman kukkakaupasta, on kotisi uusi asukas kaikella todennäköisyydellä perhoskämmekkä, kotoisemmin perhosorkidea. Toisin kuin usein luullaan, ne eivät vaadi mitään mystis-zeniläistä hoitoa.

Näin löydät itsellesi sopivat bikinit

Bikinien löytämisen ABC.

Oikeanlaisten bikinien valinta on helppoa, kun muistaa muutaman niksin. OIkean koon valitseminen on kaiken A Ja O, sen jälkeen tulevat malli ja materiaali. Isopovisten kannattaa muistaa hankkia rintojen tarvitsemaa tukea. Jos haluat maksimoida rusketuksen, älä valitse urheilubikineitä ja jos haluat pelata koko kesän rantalentopalloa, jätä pikkuruiset lappubikinit kotiin.

Punkki - Suomen vaarallisin eläin

Punkki on vaarallinen eläin.

Punkki on eläin, jolla ei ole silmiä, joka ei osaa hyppiä eikä lentää. Puutiaisia kutsutaan yleisesti punkeiksi, vaikka punkki-nimike kattaa paljon isomman joukon lajeja.

Toimittajan silmin: aivoinfarktihoidon suomalainen ihme

Puoli seiskan Risto tutustui aivoinfarktipotilaiden hoitoon.

Maailmanennätyksiä niittänyttä suomalaista aivoinfarktihoitoa, ns. Helsinki-mallia tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Pääsin seuraamaan ensin Kallion keskuspelastusaseman työtä ja sitten myös Meilahden sairaalan polikinikan sekä stroke-yksikön töitä ja potilaiden toipumista.

Viikko tv:ssä

Puoli seitsemän somessa

Uusimmat sisällöt - Puoli seitsemän