Hyppää pääsisältöön
Paula Koivuniemi Puoli seitsemän vieraana

"Ikä armahtaa paineista" – 70 vuotta täyttävä Paula Koivuniemi elää elämänsä parasta aikaa

Laulajatähdeltä kesti pitkään uskoa itseensä.

Iskelmätaivaan kiintotähti Paula Koivuniemi täyttää kesäkuussa 70 vuotta ja on kiitollinen siitä, että saa tehdä sen hyvässä kunnossa rakastamaansa työtä tehden. Kun Koivuniemi 35 vuotta sitten levytti Aikuisen naisen, hän koki vielä olleensa ammatillisesti epävarma – ja kappaleestakin tuli hitti vasta paljon myöhemmin. Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut Koivuniemi kokee, että naisartisteilla on miehiä kovemmat paineet.

Lapinpöllö palkitsee huomaavaisen metsänomistajan – pöllöperhe syö myyriä puoli kiloa vuorokaudessa

Lintuja on rengastettu Suomessa jo yli 100 vuotta.

Metsissä eletään toukokuussa kiivainta lintujen pesimäaikaa. Pian kuoriutuvat myös lapinpöllön poikaset. Kahden viikon ikäisenä poikaset rengastetaan ja ne saavat oman henkilötunnuksensa. Pöllöt ja muut isot petolinnut tarvitsevat nykyään ihmisten apua pesimiseen, sillä nuorissa metsissä ei ole riittävästi isoja puita pesiä varten. Lintuaktiivien lisäksi myös metsänomistajat voivat auttaa pienin keinoin.

"Ylikalliiseen asumiseen ei pidä sopeutua ylipitkillä lainoilla" – Ruotsin mallin pitkät lainat huolettavat ekonomisteja

S-Pankki on tuonut markkinoille 45 vuoden lainan

Oma koti kullan kallis. Mutta mitä jos siihen ei ole varaa? Yksi tapa selvitä kustannuksista olisi pitkä, jopa 45-vuotinen asuntolaina. Silloin lainan kokonaishinta tosin kipuaa korkealle. Puoli seitsemän -lähetyksen juttu pitkistä asuntolainoista herätti asiantuntijat kritisoimaan "ikuisia" lainoja.

Yrttilaatikon mitat

Näin teet helposti yrttilaatikon takapihalle

Näin teet helposti yrttilaatikon takapihalle

Pienelle pihalle tai parvekkeelle sopii hyvin yrttilaatikko, jossa voi helposti viljellä tuoksuvia mausteita kesäkokkailuja varten. Yksinkertaisimmillaan yrttilaatikoksi kelpaa kehikko ilman pohjaa. Yrttilaatikko on helppo rakentaa itse Puoli seitsemän näppärillä ohjeilla.

Viikko tv:ssä

Viikon vieraat Kari Kanala, Mert Otsamo, Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen.

Puoli seitsemässä valmistaudutaan kesähäihin, rengastetaan pöllönpoikasia ja jonglöörataan moottorisahoilla

Vieraina mm. Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen.

Puoli seitsemän täyttyy tällä viikolla tyylistä ja tähdistä. Tiistaina puhutaan rakkaudesta kolmesti eronneen kirkkoherra Kari Kanalan kanssa. Muotisuunnittelija Mert Otsamo kertoo keskiviikkona suhteestaan Berliiniin ja buddhalaisuuteen. Loppuviikosta studion valtaavat kaksi suomalaisen musiikkitaivaan huipputähteä: Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen.

Puoli seitsemän somessa

Uusimmat sisällöt - Puoli seitsemän