Hyppää pääsisältöön

Kukkuu-leikki valmistaa elämään – nämä tärkeät taidot opetat lapsellesi leikin avulla

Kukkuu-leikki opettaa turvallisuuden tunnetta ja pysyvyyttä.

Kaikki tietävät leikin: aikuinen piiloutuu käsiensä taakse ja ilmestyy pian piilostaan sanoen painokkaasti KUKKUU! Ja leikkikaverina oleva vauva nauraa hykertää. Kukkuu-leikki on usein ensimmäinen leikki, jota vanhemmat lapsen kanssa leikkivät. Leikki on niin yksinkertainen, että ei uskoisi miten tärkeä se on vauvalle hänen kehityksensä kannalta.

Seela Sella: "Ei mulle koskaan ole tehty tällaista."

Mikko Kekäläinen yllätti Seela Sellan suorassa lähetyksessä

Puoli seitsemän-ohjelman juontajalla Mikko Kekäläisellä oli yllätys näyttelijä Seela Sellalle. Innokkaaksi laulajaksi tiedetty Mikko kävi laulutunnilla hakemassa lisää voimaa ääneen ja harjoitteli Seelan lempikappaleen My wayn ja esitti sen suorassa lähetyksessä. Liikuttunut Sella jäi täysin sanattomaksi.

Voiko etäsuhde onnistua? Kyllä voi, kun noudatat näitä neuvoja!

Tekstareiden välityksellä ei kannata riidellä.

Suurimman osan ihmiskunnan historiaa etäsuhde on ollut lähes mahdotonta saada toimimaan. Nykyään tietotekniikka ja halvat lennot helpottavat etäparien elämää, mutta mutkatonta se ei ole vieläkään. Keräsimme etäsuhteessa elävien neuvot siihen, miten suhteen saa toimimaan välimatkasta huolimatta.

Mysi Lahtisen lihasoppa

Tietokirjailijan rakkain ruoka valmistuu äidin reseptillä.

Mysi Lahtinen on vuosien ajan tarjonnut ruokaa rakastaville suomalaisille herkullisia reseptejä ja hauskoja pohdintoja jokapäiväisen leipämme olemuksesta. Seinäjoella vuonna 1938 syntynyt tietokirjailija nostaa lapsuutensa rakkaimmaksi ruokamuistoksi äitinsä ehdan ja konstailemattoman lihasopan. Soppa maistuu etenkin talvisen ulkoilun päälle

Viikko tv:ssä

Puoli seitsemän somessa

Uusimmat sisällöt - Puoli seitsemän