Hyppää pääsisältöön

Puoli seiskan friikkipirtelö

Freakyshake on lapasesta lähtenyt pirtelö.

On hetkiä, kun tavallinen ei vain riitä. Sillon keittiöön saapuvat Freakyshaket, vapaasti suomennettuna friikkipirtelöt. Nämä pirtelön ja jälkiruuan sekopäiset yhdistelmät ovat Australian lahja överien jälkiruokien maailmalle.

Missä piilottelet, oi täydellinen kalenterini?

Kalenterituunaus on avain persoonalliseen kalenteriin

En ole enää vuosiin omistanut paperikalenteria. Kalenterisovellus on niin paljon kätevämpi: tila ei lopu kesken, kirjoitusvirheitä voi korjailla loputtomiin, ja se myös hälyttää sovituista tapaamisista. Mikä parasta, se on mukana kaikkialla mihin minä suuntaankin älypuhelimeni, tablettini tai tietokoneeni kanssa.

Herkullista leipää helposti kotona

Kotona on helppo leipoa hyvää leipää.

Hyvä leipä parantaa arkea, eikä sen tekeminen tule kalliiksi. Leivän arvokkain ainesosa on aika. Hyvää ei synny hosumalla. Kolmeen leipään tarvitset: 600g puolikarkeita vehnäjauhoja 1 pussi kuivahiivaa 2tl suolaa, 4-5 dl kylmää vettä Tuoretta tinjamia ja rosmariinia Sekoita jauhot, suola ja kuivahiiva. Nypi sekaan yrtit.

Leipää poveen ja olutta olan yli - vanhan kansan vinkeillä auvoiseen avioon

Naimisiinmennessä konstit ovat monet,sen tietää vanha kansa.

Hääpäivää ja erityisesti vihkimistä ovat ennen värittäneet monenlaiset kummalliset tavat. Ennen nimittäin uskottiin, että hääpari oli vihkimisen ja hääjuhlien aikaan vaarallisessa välitilassa. Tuolloin oli erittäin tärkeää suojautua kaikelta pahalta. Olisiko näistä vinkeistä hyötyä myös nykyajan hääpareille, ken tietää?

Viikko tv:ssä

Puoli seitsemän somessa

Uusimmat sisällöt - Puoli seitsemän