Hyppää pääsisältöön

Yle TV1 ti-pe klo 18.30
Ota yhteyttä

Mitä sinä muistat penkkareistasi? Vai muistatko mitään? - Puoli seitsemän kerää penkkarimuistoja

Puoli seitsemän kerää penkkarimuistoja

Penkinpainajaisia vietetään pian ympäri Suomea. On rooliasuja, penkkariajelua, pilkkalauluja ja kammottavaa kakofoniaa. Eri kouluilla on myös omia penkkariperinteitään, joita ei muissa kouluissa tunneta. Puoli seitsemän kerää penkkarimuistoja vuosien varrelta. Miten teidän koulullanne vietettiin penkkareita? Pukeuduitko kaapuun vai kaftaaniin? Mitä luki penkkarikuormurin kyljessä?

Näin otat hyvän ruokakuvan

Ruokastailaajan mielestä annoksen maku ratkaisee

Ruoka-annosten kuvaamisesta on tullut suosittu harrastus, kiitos sosiaalisen median. Puoli seiska tapasi ammatikseen ruokia stailaavan Kati Pohjan, jonka työnä on tuottaa herkullista ja harkittua sisältöä esimerkiksi lehtien sivuille. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Kati on kotitalousopettaja, mutta alalla työskentelee myös mm. kokin koulutuksen saaneita ihmisiä.

Kauneus vaikuttaa aivoihimme rakkauden tavoin

Kauneus vaikuttaa hyvinvointiimme rakastumisen tavoin.

Brittiläinen neurologin(neuroesteetikko) tutkimus osoittaa, että kauniit asiat vaikuttavat hyvinvointiimme parhaimmillaan yhtä voimakkaasti kuin yltä päätä rakastuminen.

Uusimmat sisällöt

  • Mitä sinä muistat penkkareistasi? Vai muistatko mitään? - Puoli seitsemän kerää penkkarimuistoja

    Puoli seitsemän kerää penkkarimuistoja

    Penkinpainajaisia vietetään pian ympäri Suomea. On rooliasuja, penkkariajelua, pilkkalauluja ja kammottavaa kakofoniaa. Eri kouluilla on myös omia penkkariperinteitään, joita ei muissa kouluissa tunneta. Puoli seitsemän kerää penkkarimuistoja vuosien varrelta. Miten teidän koulullanne vietettiin penkkareita? Pukeuduitko kaapuun vai kaftaaniin? Mitä luki penkkarikuormurin kyljessä?

  • Kuvassa ruoka-annos kameran etsimen läpi katsottuna.

    Näin otat hyvän ruokakuvan

    Ruokastailaajan mielestä annoksen maku ratkaisee

    Ruoka-annosten kuvaamisesta on tullut suosittu harrastus, kiitos sosiaalisen median. Puoli seiska tapasi ammatikseen ruokia stailaavan Kati Pohjan, jonka työnä on tuottaa herkullista ja harkittua sisältöä esimerkiksi lehtien sivuille. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Kati on kotitalousopettaja, mutta alalla työskentelee myös mm. kokin koulutuksen saaneita ihmisiä.