Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE tekee paluun uudistuneena

SuomiLOVEn 3. kaudesta päästään nauttimaan joulukuussa 2016. Kaksinkertaisen Venla-voittajan perustuksiin ei ole kajuttu, mutta muutama asia muuttu edellisiin kausiin verrattuna. Ohjelma nähdään TV1:ssä ja uusina juontajina nähdään Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

Lue SuomiLOVE-tarinoita

Rakkausprojekti jaksoi odottaa 30 vuotta

Pauli palasi ensirakkautensa luokse vuosikymmenten jälkeen.

Tämä SuomiLOVE-tarina kertoo Paulista, joka palasi ensirakkautensa luokse vuosikymmenten jälkeen. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta, Pauli kertoo.

Äitinsä hylkäämä selviytyjä

Pentti Hotin uskomaton elämä

Miten selvitä elämästä, vaikka alkumetreillä oma äiti hylkää? Vastauksen antaa tässä SuomiLOVE-tarinassa Pentti Hotti.

SuomiLOVEn 10. jakso

Nelli puolustaa Miina-siskoaan, vaikka väkivalta uhkaisi

Tämä on trina ihmisarvon kunnioituksesta.

Tämä on tarina siitä, miten toisen ihmisarvoa pitää kunnioittaa tilanteessa kuin tilanteessa. Toivottavasti olemme menossa kohti aikaa, jossa kehitysvammainen Miina otetaan vastaan sellaisena kuin hän on, eikä Nellin tarvitse puolustaa rakastaa siskoaan turpaansaamisen uhalla.

SuomiLOVEn 9. jakso

He auttavat, kun äiti ei jaksa yksin

Tarina äideistä, jotka taistelevat ongelmien keskellä.

Tämä on tarina niistä äideistä, jotka taistelevat isojen ongelmien keskellä. Heidän on päästävä irti päihdekoukusta ja opittava samalla huolehtimaan omasta lapsesta. Tämä tarina kertoo myös niistä ihmisistä, jotka auttavat näitä apua tarvitsevia vanhempia.

SuomiLOVEn 8. jakso

SuomiLOVEn 7. jakso

Yksi kappale muutti poikansa menettäneen miehen elämän

Petri-Ilmarin syvä suru muuttui pikku hiljaa onneksi.

Tämä on tarina siitä, miten yksi ainoa laulu voi tehdä ihmeitä. Pariisiin Kevään Kesäyön kuuleminen sai sosiaalisesti erakoituneen Petri-Ilmarin tekemään ratkaisevan muutoksen suunnitelmiinsa ja niin syvä suru alkoi pikku hiljaa muuttua onneksi.

Karri Koira: Pidä huolta, että ystävälläsi on kaikki hyvin

Karri Koira kertoo, miten ystävän päivän voi parantaa.

R&B-laulaja ja räppäri Karri Koira on hyvän energian airut. Hänen musiikkinsa kääntää katseen sinne, missä päivä paistaa ja ihmisten on hyvä olla. Hän osaa myös kertoa, miten ystävän päivästä voi helposti tehdä paremman.

SuomiLOVEn. 6. jakso

Tämä rakkaus voitti kaikki esteet

Tarina siitä, miten rakkaus ylittää etäisyydet.

Tämä on tarina siitä, miten rakkaus ylittää mannertenväliset etäisyydet ja selättää oman lapsen kuolemasta syntyvän surun. Tämä on myös tarina siitä, miten positiivinen ajatteleminen voi tehdä jokaisesta päivästä hyvän.

SuomiLOVEn 5. jakso

Lohduttomasta surutyöstä syntyi menestyksekäs elämäntyö

Rakkaus vei eteenpäin lapsien menehtymisestä huolimatta.

Tämä on tarina siitä, miten pahimmasta mahdollisesta menetyksestä voi selvitä. Martti ja Aila Jussi-Pekka saattoivat molemmat poikansa hautaan vuonna 1988. Rakkauden voimalla pariskunta kesti ja purki surunsa yhteiseen elämäntyöhön.

SuomiLOVEn 4. jakso

Kun sydän menee rikki, ystävä auttaa

Voimatarina sydämen kokoamisesta rakkauden loputtua.

Tämä tarina antaa voimaa kaikille niille, joiden sydän on mennyt pirstaleiksi rakkauden loputtua. Emmi Lovénille erotuska oli hyvin kouriintuntuvaa. Hän ei jaksanut nousta sängystä saatika lähteä ihmisten ilmoille. Kahvikupinkin nostaminen vaati valtavia ponnistuksia. Hän selvisi kaikesta rakkaan ystävänsä avulla.

Ruudolf: Hyvä ystävä ei kauhistu eikä tuomitse

Ruudolf kertoo, mitä ystävyys hänelle merkitsee.

Ruudolf on hulvaton some-persoona ja täyteen hyvää energiaa pumpattu räppäri. Häneltä kysytään harvemmin tunteista, mutta SuomiLOVE otti härkää sarvista. Niinpä tiedämme nyt, mitä Asfalttisoturi ajattelee ystävyydestä ja rakkaudesta.

SuomiLOVEn 3. jakso

Epätäydellisyydestä huolimatta Eevan ja Annin elämä on täydellistä

SuomiLovessa kerrotaan Annin ja Eevan tarina.

Tämä on tarina siitä, miten rakkaus toisia ja yhteistä lastaan kohtaan auttaa voittamaan vaikeudet. Eevan ja Annin Altti-pojan vaikea silmäsairaus ei vienyt pois perheen onnea, vaikka onkin aiheuttanut suurta huolta. Hänelle omistettiin Anna Puun kappale Mestaripiirros.

SuomiLOVEn 2. jakso

Suomiloven 1. jakso

Emma Salokosken ääni herätti Jasminen koomasta

Halvaantuneen Jasminen tarina.

Jasmine joutui Tapaninpäivänä 2010 ystävineen liikenneonnettomuuteen. Hän menetti onnettomuudessa ystävänsä ja halvaantui. Oltuaan onnettomuuden jälkeen viikkoja sairaalassa tajuttomana hän vihdoin reagoi ulkopuoliseen ärsykkeeseen. Emma Salokosken ääneen.

Suomilove somessa

yle.fi/musiikki

Suomihittien näkymättömät duunarit

Neljä muusikkolegendaa kertoo tarinan levyjen takaa.

Tiedätkö kuka soitti Tapani Kansan R-A-K-A-S-kappaleen rumpufillin tai bassoa Juha Tapion Kaksi puuta -hitissä? Entä kuka kannutti rumpuja Nylon Beatin Viimeinen-biisissä tai soitti kitaraa Jari Sillanpään Satulinna-kappaleessa? Tapani "Nappi" Ikonen, Juha Björninen, Anssi Nykänen ja Ako Kiiski kertoo tarinan levyjen takaa ja siitä, millainen on muusikon ammatti Suomessa. Hiteiltä, naurulta ja notkoilta ei vältytä.

Tuomas Holopainen: Nightwish-karavaani kulkee jatkossakin

Nightwish jää tauolle, mutta "jatkuvuutta on edelleen".

Nightwish on kaksikymmentä vuotta jatkuneen uransa aikana saavuttanut miltei kaiken, minkä rockbändi voi. Vuodet ovat vaatineet myös veronsa, mutta yhtyettä johtaa silti sama mies, jonka unelmasta kaikki sai alkunsa. Ja vaikka Tuomas Holopainen pitääkin seuraavaksi vuoden tauon Nightwishistä, hän tietää, että "jatkuvuutta on edelleen, siitä ei tarvitse kenenkään olla huolissaan".

Jatkuu // osa 10 - Flow Festival 2016

Terveyspuuroa ja supersankareita.

Terveyspuuroa ja supersankareita! Samuli Kemppi palaa ajatuksissaan luonnon helmaan ja Dungenin Gustav Ejstes neuvoo parhaat palautumiskeinot. Dua Lipa kertoo ensikosketuksestaan vinyylilevyihin. Kenen supersankarin saappaisiin Kamasi Washington olisi valmis hyppäämään?

Seksihullujen aikakäsitys

Punkyhtye Seksihullut ja ennenjulkaisematon Kello-biisi.

Punkyhtye Seksihullujen tarina alkoi nimestä. Se oli niin hyvä, että sen ympärille oli pakko perustaa bändi. Vieraana-sarjassa viisihenkinen ryhmä esittää ennenjulkaisemattoman Kello-biisinsä ja sarjakuvataiteilijanakin tunnettu lauluntekijä Jyrki Nissinen kertoo miten punk-musiikki tuli elämäänsä.