Hyppää pääsisältöön

Päätöskonsertti

Kuuntele musiikkia ja tarinoita!

SuomiLOVEn juke­boksista löydät mielen­tilaasi sopivan kappaleen.

Valitse mielentila

Vaikeuksien kautta voittoon
Perhe on paras
Kaiken se kestää
Ystäviä ikuisesti
anna virran viedä

SuomiLOVEn 10. jakso

SuomiLOVEn 9. jakso

SuomiLOVEn 8. jakso

SuomiLOVEn 7. jakso

SuomiLOVEn. 6. jakso

SuomiLOVEn 5. jakso

Naiseuden, ystävyyden ja elämän ylistys

Tämä SuomiLOVE-tarina kertoo ystävyyden merkityksestä

Tämä SuomiLOVE-tarina kertoo siitä, kuinka valtava merkitys ystävyydellä on. Kouvolalaisen tanssiryhmän jäsenet ovat tuon merkityksen joutuneet ja päässeet kokemaan kovemman kautta.

SuomiLOVEn 4. jakso

SuomiLOVEn 3. jakso

Sinä yönä 15-vuotias Henry menetti isänsä

Arttu Wiskarin Mökkitie antoi voimaa surun keskellä

Arttu Wiskarin Mökkitie antoi voimaa Henrylle ja Hanna-äidille, joiden välille suru viilsi syvän kuilun. Tämä SuomiLOVE tarina muistuttaa siitä, että tunteista kannattaa puhua aina.

SuomiLOVEn 2. jakso

SuomiLOVEn 1. jakso

Suomilove somessa

yle.fi/musiikki

Kolme kertaa Amen, Mikko Joensuu kulkee ahdistuksesta avaruusmatkalle

Mikko Joensuun debyyttialbumista tuli trilogia.

Kun Mikko Joensuu luopuu Jumalasta ja ahdistuksesta, syntyy jotain kaunista ja konkreettista, kaikkiaan kolmen levyn verran. Joensuu esittää yle.fi/musiikin ja Metropolia Ammattikorkeakoulun yhteistyönä syntyneessä kokemuksellisessa 360-videossa Drop Me Down -kappaleensa, jossa kiteytyy levytrilogian sanoma.

Kerkko Koskinen – mies, joka ei kerro itsestään mitään

Kerkko Koskisen haastatteleminen on taitolaji.

Säveltäjä Kerkko Koskisesta on kirjoitettu paljon juttuja, joissa puheenvuoro on annettu hänen lähipiirilleen. Ratkaisu on ymmärrettävä, sillä Koskisesta itsestään on liki mahdotonta saada mitään irti. Tässä haastattelussa Koskinen puhuu vaihteeksi omalla äänellään ja yrittää vastata kysymyksiin muun muassa hankalasta maineestaan, ulkopuolisuudestaan, jääkiekkonuoruudestaan ja siitä, kuinka hän olisi halunnut mieluummin elokuvaohjaajaksi kuin musiikintekijäksi.

Suomihittien näkymättömät duunarit

Neljä muusikkolegendaa kertoo tarinan levyjen takaa.

Tiedätkö kuka soitti Tapani Kansan R-A-K-A-S-kappaleen rumpufillin tai bassoa Juha Tapion Kaksi puuta -hitissä? Entä kuka kannutti rumpuja Nylon Beatin Viimeinen-biisissä tai soitti kitaraa Jari Sillanpään Satulinna-kappaleessa? Tapani "Nappi" Ikonen, Juha Björninen, Anssi Nykänen ja Ako Kiiski kertoo tarinan levyjen takaa ja siitä, millainen on muusikon ammatti Suomessa. Hiteiltä, naurulta ja notkoilta ei vältytä.