Hyppää pääsisältöön

Tällainen on tuleva SuomiLOVE-kausi: Katso koskettava traileri!

SuomiLOVEn 3. kausi starttaa 10. joulukuuta TV1:ssä.

SuomiLOVEn kolmannellakin kaudella kuullaan lauluja, joilla suomalaiset rakastavat toisiaan. Ohjelmasarjassa nähdään 100 tarinaa rakkaudesta, välittämisestä ja ystävyydestä sekä 100 tarinoihin liittyvää suomalaista laulua. Musiikkinumeroista vastaa huippumuusikoista koottu LOVEband sekä yli 70 suomalaista nimekästä artistia Matti Eskosta Ellinooraan.

Lue SuomiLOVE-tarinoita

Ehkä maailman parhaat (iso)vanhemmat

Taina sisaruksineen haluaa kiittää vanhempiaan – eikä ihme!

Arjen keskellä läheisten kiittäminen on välillä liian helppo unohtaa. Nyt Taina sisaruksineen haluaa kiittää vanhempiaan – eikä ihme! Tämä SuomiLOVE-tarina saattaa hyvinkin kertoa maailman parhaista vanhemmista.

Suomilove somessa

yle.fi/musiikki

Suomihittien näkymättömät duunarit

Neljä muusikkolegendaa kertoo tarinan levyjen takaa.

Tiedätkö kuka soitti Tapani Kansan R-A-K-A-S-kappaleen rumpufillin tai bassoa Juha Tapion Kaksi puuta -hitissä? Entä kuka kannutti rumpuja Nylon Beatin Viimeinen-biisissä tai soitti kitaraa Jari Sillanpään Satulinna-kappaleessa? Tapani "Nappi" Ikonen, Juha Björninen, Anssi Nykänen ja Ako Kiiski kertoo tarinan levyjen takaa ja siitä, millainen on muusikon ammatti Suomessa. Hiteiltä, naurulta ja notkoilta ei vältytä.

Tuomas Holopainen: Nightwish-karavaani kulkee jatkossakin

Nightwish jää tauolle, mutta "jatkuvuutta on edelleen".

Nightwish on kaksikymmentä vuotta jatkuneen uransa aikana saavuttanut miltei kaiken, minkä rockbändi voi. Vuodet ovat vaatineet myös veronsa, mutta yhtyettä johtaa silti sama mies, jonka unelmasta kaikki sai alkunsa. Ja vaikka Tuomas Holopainen pitääkin seuraavaksi vuoden tauon Nightwishistä, hän tietää, että "jatkuvuutta on edelleen, siitä ei tarvitse kenenkään olla huolissaan".

Jatkuu // osa 10 - Flow Festival 2016

Terveyspuuroa ja supersankareita.

Terveyspuuroa ja supersankareita! Samuli Kemppi palaa ajatuksissaan luonnon helmaan ja Dungenin Gustav Ejstes neuvoo parhaat palautumiskeinot. Dua Lipa kertoo ensikosketuksestaan vinyylilevyihin. Kenen supersankarin saappaisiin Kamasi Washington olisi valmis hyppäämään?

Seksihullujen aikakäsitys

Punkyhtye Seksihullut ja ennenjulkaisematon Kello-biisi.

Punkyhtye Seksihullujen tarina alkoi nimestä. Se oli niin hyvä, että sen ympärille oli pakko perustaa bändi. Vieraana-sarjassa viisihenkinen ryhmä esittää ennenjulkaisemattoman Kello-biisinsä ja sarjakuvataiteilijanakin tunnettu lauluntekijä Jyrki Nissinen kertoo miten punk-musiikki tuli elämäänsä.