Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn kakkoskauden tarinoita

He auttavat, kun äiti ei jaksa yksin

Tarina äideistä, jotka taistelevat ongelmien keskellä.

Tämä on tarina niistä äideistä, jotka taistelevat isojen ongelmien keskellä. Heidän on päästävä irti päihdekoukusta ja opittava samalla huolehtimaan omasta lapsesta. Tämä tarina kertoo myös niistä ihmisistä, jotka auttavat näitä apua tarvitsevia vanhempia.

Tämä rakkaus voitti kaikki esteet

Tarina siitä, miten rakkaus ylittää etäisyydet.

Tämä on tarina siitä, miten rakkaus ylittää mannertenväliset etäisyydet ja selättää oman lapsen kuolemasta syntyvän surun. Tämä on myös tarina siitä, miten positiivinen ajatteleminen voi tehdä jokaisesta päivästä hyvän.

Kun sydän menee rikki, ystävä auttaa

Voimatarina sydämen kokoamisesta rakkauden loputtua.

Tämä tarina antaa voimaa kaikille niille, joiden sydän on mennyt pirstaleiksi rakkauden loputtua. Emmi Lovénille erotuska oli hyvin kouriintuntuvaa. Hän ei jaksanut nousta sängystä saatika lähteä ihmisten ilmoille. Kahvikupinkin nostaminen vaati valtavia ponnistuksia. Hän selvisi kaikesta rakkaan ystävänsä avulla.

Emma Salokosken ääni herätti Jasminen koomasta

Halvaantuneen Jasminen tarina.

Jasmine joutui Tapaninpäivänä 2010 ystävineen liikenneonnettomuuteen. Hän menetti onnettomuudessa ystävänsä ja halvaantui. Oltuaan onnettomuuden jälkeen viikkoja sairaalassa tajuttomana hän vihdoin reagoi ulkopuoliseen ärsykkeeseen. Emma Salokosken ääneen.