Hyppää pääsisältöön

Syke-fanitilaisuuden tunteikas ilta

Sykkeellä on innokas ja aktiivinen fanikunta.

Sykkeen huikealle neljännelle tuotantokaudelle kurkistettiin maanantaina 21.11. pidetyssä fanitilaisuudessa katsomalla sen kaksi ensimmäistä jaksoa. Uusi tuotantokausi tulossa Yle Areenaan tammikuussa 2017.

Mitä tapahtui Sykkeen kolmannella tuotantokaudella?

Kolmas tuotantokausi päättyi dramaattisiin tunnelmiin!

Syke kertoo koskettavia sairaalatarinoita keskussairaalan traumaosastolta. Sarjan keskiössä ovat neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. Sarjan kolmas tuotantokausi päättyi dramaattisiin tunnelmiin. Sykkeen 4. kausi Yle Areenassa 1.1.2017 alkaen!

Neljännen kauden tunnelmia

Syke kysyy

Mitä mieltä?

Onko Iiris mielestäsi parhaimmillaan:

Ensihoitajana?
69% (232 ääntä)
Sairaanhoitajana?
26% (86 ääntä)
Jopa lääkärinä?
4% (13 ääntä)
Kenties vastaanottovirkailijana?
1% (3 ääntä)
Ääniä yhteensä: 334

Testaa itsesi!

SYKKEEN TAUSTALTA

Syke oppivälineenä suomalaiseen terveydenhoitokulttuuriin

Irakista saapunut lääkäri löysi SYKE-sairaalasarjan.

Mitä hyötyä suomalaisesta SYKE-sairaalasarjasta on Irakista saapuneelle lääkärille? Ali Ghazi Al Rubayen mukaan se on ainakin hyödyllistä kielen, sekä kulttuurin opettelun kannalta – ja tietenkin valtavan viihdyttävää.

Intohimona faniryhmän ylläpito

Sykkeen superfanista tuli faniryhmän ylläpitäjä.

Sykkeen superfaniksi tunnustautuva Jonne Komulainen kertoo ihastuneensa sarjan realismiin ja juonenkäänteisiin, jotka jaksavat kerta toisensa jälkeen yllättää.

Minä, ensihoitolääkäri

Maria Kaista kertoo ensihoitolääkärin elämästä.

Kun ihmisen terveys äkisti järkkyy, lähtee vaikeimmin sairastuneiden ja loukkaantuneiden luokse ensihoitajien lisäksi lääkäriyksikkö, Suomessa joko autolla tai helikopterilla. Ensihoitolääkärit ovat vaikeasti vammautuneen tai äkillisesti sairastuneen potilaan ensihoidon asiantuntijoita. Maria Kaista kirjoittaa työstään ensihoitolääkärinä.

Sykkeen aiheista lisää

Yksityiset terveyspalvelut yleistyvät

Hoidamme terveyttämme käyttämällä usein yksityistä terveydenhuoltoa. Julkisella puolella terveyspalveluita on ulkoistettu yksityisille palveluntuottajille. Myös työterveyshuoltoa pyörittää pääosin yksityissektori.

Taistellen keuhkosyöpää vastaan

Keuhkosyöpä on Suomessa naisten neljänneksi yleisin syöpämuoto. Keuhkosyövän tavallisin aiheuttaja on tupakka, mutta myös täysin tupakoimaton voi sairastua keuhkosyöpään. Kun Liisamaria Kinnunen keväällä 2012 sai keuhkosyöpädiagnoosin, hän luotti täysin lääkäreihin ja saamaansa hoitoon.

Syke somekanavilla - tunniste #ylesyke