Hyppää pääsisältöön

Syke-fanitilaisuuden tunteikas ilta

Sykkeellä on innokas ja aktiivinen fanikunta.

Sykkeen huikealle neljännelle tuotantokaudelle kurkistettiin maanantaina 21.11. pidetyssä fanitilaisuudessa katsomalla sen kaksi ensimmäistä jaksoa. Uusi tuotantokausi tulossa Yle Areenaan tammikuussa 2017.

Mitä tapahtui Sykkeen kolmannella tuotantokaudella?

Kolmas tuotantokausi päättyi dramaattisiin tunnelmiin!

Syke kertoo koskettavia sairaalatarinoita keskussairaalan traumaosastolta. Sarjan keskiössä ovat neljä sairaanhoitajaa, joiden värikästä elämää sarjassa seurataan. Sarjan kolmas tuotantokausi päättyi dramaattisiin tunnelmiin. Sykkeen 4. kausi Yle Areenassa 1.1.2017 alkaen!

Neljännen kauden tunnelmia

Kipusisko: Kuka määrää ketä?

Millainen hierarkia sairaalassa vallitsee?

''Jos hoitaja sooloilee ja nakertaa lääkärin määräyksiä turhan näkyvästi, satikuti tulee osastonhoitajalta tai ylihoitajalta.'' Kipusisko, Sykkeen oma myyrä palaa neljännelle kaudelle oikeasta sairaalamaailmasta ja kirjoittaa Sykkeen verkkoon joka toinen viikko. Lue kaikki Kipusiskon jutut >>

Syke kysyy

Mitä mieltä?

Onko Iiris mielestäsi parhaimmillaan:

Testaa itsesi!

SYKKEEN TAUSTALTA

Intohimona faniryhmän ylläpito

Sykkeen superfanista tuli faniryhmän ylläpitäjä.

Sykkeen superfaniksi tunnustautuva Jonne Komulainen kertoo ihastuneensa sarjan realismiin ja juonenkäänteisiin, jotka jaksavat kerta toisensa jälkeen yllättää.

Minä, ensihoitolääkäri

Maria Kaista kertoo ensihoitolääkärin elämästä.

Kun ihmisen terveys äkisti järkkyy, lähtee vaikeimmin sairastuneiden ja loukkaantuneiden luokse ensihoitajien lisäksi lääkäriyksikkö, Suomessa joko autolla tai helikopterilla. Ensihoitolääkärit ovat vaikeasti vammautuneen tai äkillisesti sairastuneen potilaan ensihoidon asiantuntijoita. Maria Kaista kirjoittaa työstään ensihoitolääkärinä.

Uskottavuuden ehdoilla ja tekoveren peitossa

Lue, millaista on olla pukusuunnittelijana Sykkeessä.

Tekoveri ja sairaalavaatteet ovat arkipäivää Sykkeen pukusuunnittelija Ninna Päiväläiselle. Hän on ollut Sykkeessä mukana ensimmäiseltä kaudelta lähtien ja on tottunut vastaamaan työssään kaikenlaisiin kysymyksiin – Milloin potilaalla on avopaita, milloin potilasvaatteet? Mitä Holopaisen vaatekaapista löytyy?

Sykkeen aiheista lisää

Yksityiset terveyspalvelut yleistyvät

Hoidamme terveyttämme käyttämällä usein yksityistä terveydenhuoltoa. Julkisella puolella terveyspalveluita on ulkoistettu yksityisille palveluntuottajille. Myös työterveyshuoltoa pyörittää pääosin yksityissektori.

Aamusydämellä: Elinsiirto pelasti elämän

Sydämensiirron ja maksansiirron kokeneet kertovat tarinansa

TV1 sunnuntaina 27.3.2016 klo 9.05 - 9.45 Elinsiirto pelastaa vuosittain lähes neljänsadan suomalaisen hengen. Sari Männikölle on tehty sydämensiirto ja Timo Akkalalle maksansiirto.

Taistellen keuhkosyöpää vastaan

Keuhkosyöpä on Suomessa naisten neljänneksi yleisin syöpämuoto. Keuhkosyövän tavallisin aiheuttaja on tupakka, mutta myös täysin tupakoimaton voi sairastua keuhkosyöpään. Kun Liisamaria Kinnunen keväällä 2012 sai keuhkosyöpädiagnoosin, hän luotti täysin lääkäreihin ja saamaansa hoitoon.

Syke somekanavilla - tunniste #ylesyke