Hyppää pääsisältöön

Tämän vuoden tangokuningas on Aki Samuli

Kisan ensikertalainen hurmasi bassollaan tuomarit ja yleisön

Tämän vuoden tangokuninkaasta sekä tuomaristo, alueraadit että yleisö olivat harvinaisen samaa mieltä. Aki Samuli oli mukana tangokisassa ensimmäistä kertaa, mutta hurmasi syvällä bassollaan niin yleisön kuin tuomaristonkin. Aki Samuli voitti jo aiemmin tangoviikolla päättyneen . Hän myös keräsi sekä tuomareilta että alueraadeilta suurimmat mahdolliset pisteet.

Tangomarkkinat 2015 laulukilpailun kuningasfinalistit

Katso Tangomarkkinat laulukilpailun Kuningasfinaalin tallenne ja musiikkiesitykset klippeinä

Kuusi mieskilpailijaa kamppaili tangokruunusta Seinäjoen Tangomarkkinoiden Kuningasfinaalissa 11.7.2015. Tangokuninkuudesta kilpailivat Markku Ketola, Juha Hautaluoma, Rami Rafael, Benjamin Enroth, Kalle Jussila ja Aki Samuli . Kuningasfinaalissa nähtiinn ja kuultin myös ensiesitys Tangon sävellys- ja sanoituskilpailun voittajakappaleesta Kaipuun syleilyyn. Sen esitti toinen kappaleen tekijöistä Sannaliisa Ilkka eli Sansa. Vierailevana esiintyjänä oli Maia Castro Uruguaysta. Juontajina Piia Pasanen ja Mikko "Peltsi" Peltola.

#tangomarkkinat

Kaikkien aikojen tangokuninkaalliset kertovat

Mitä heille tapahtui kruunauksen jälkeen?

Tangomarkkinoiden kolmekymmenvuotisen historian aikana joka vuosi on kruunattu ainakin yksi tangokuninkaallinen. Miltä tuntui kun kruunu painettiin salamavalojen loisteessa päähän? Millaiseen pyöritykseen majesteetti joutui? Millaista potkua kuningas- tai kuningatarvuosi antoi uralle? — Kaikkien aikojen tangokuninkaalliset kertovat.