Hyppää pääsisältöön

podcast-lähetys

 • Nykykirjallisuus on sairastunut vakavaan historiatautiin ja minusta se ei ole O.K.

  26.05.2017 Kirjojen Suomi
  Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlat pitäisi keskeyttää sairauslomaan, sillä olemme pahanlaatuisen historiataudin vallassa. Postmoderni aikakausi ei tarkoita sitä, että historia olisi päättynyt. Halu verrata nykyaikaa menneisyyteen nimittäin vain kiihtyy. Tutustu tuoreeseen Pietari K. kävi täällä -esseeseen!
 • Pihalla podcasteista? Aloita tästä!

  02.05.2017 Kirjojen Suomi
  Podcastit ovat nousussa nyt myös Suomessa. Mitä podcastit ovat ja mistä kuuntelun voi aloittaa? Lue kuunteluvinkit täältä!
 • Pätkiikö? Ota lääkkeeksi neukkunostalgiaa ja kirjoja muistamisesta

  28.04.2017 Kirjojen Suomi
  2000-luvulla Finlandia-palkituista romaaneista kolme sijoittuu Neuvostoliittoon: Sofi Oksasen Puhdistus, Rosa Liksomin Hytti nro 6 ja Riikka Pelon Jokapäiväinen elämämme. Pietari Kylmälä miettii, mitä unohdimme Neuvostoliitosta, ja mitä on muistettava nykyisyydestä, joka on koko ajan valmis katoamaan. Lue kirjallisuusessee tai kuuntele podcast täältä!
 • Putoanko minä? Olen lukenut 1920-luvun tyttökirjoja ahdistukseen

  21.04.2017 Kirjojen Suomi
  Keskiluokkaa ahdistaa, sillä nykyään edes koulutus ei takaa hyvää työpaikkaa ja palkkaa. Luen 1920-luvun tyttökirjoja, joissa on jotain tuttua. Niistä näkyy, että yhteiskunnallisilla luokka-asemilla leikittely on mahdollista ainoastaan rikkaille. Downshiftaaminen oli tuttu ilmiö jo viime vuosisadan alussa. Lue kirjaessee tai kuuntele podcast täältä!
 • Kirjojen Suomi: Pietari K. kävi täällä

  21.04.2017 Kirjojen Suomi
  Hukkuuko kaunokirjallisuus epävarman työelämän kiireisiin? Uudessa essee- ja podcast-sarjassa Pietari K. kävi täällä toimittaja ja pätkätyöläinen Pietari Kylmälä tutkii identiteettiään ja lukee puolestasi tolkuttomat kasat kotimaista kirjallisuutta sadan vuoden ajalta.
 • Tekijät

  07.12.2016 Huono ystävä
  Kurkkaa äänen taakse ja selvitä kuka Huono ystävä -podcastia tekee!
 • Television tiiliskivien testi - tästä et saa täysiä pisteitä

  24.03.2016 Kulttuuri
  Kymmenen keskustelua, yksitoista sarjaa. Tämä on se resepti, jolla mennään Television tiiliskivien neljännellä tuotantokaudella tänä keväänä [link:http://areena.yle.fi/1-1255910;Yle Radio 1:ssä;standard;].
 • Jakso 02: Käytettävyys edellä puuhun

  21.03.2016 Vikasietotila
  Miksi VR:n lippuautomaatin toimintaa on niin hankala ymmärtää? Minkä takia uutisia julkaistaan chatin muodossa? Vikasietotila tutkailee käytettävyyden eri puolia.
 • Jakso 01: Vieläkö hakkeria tarvitaan?

  14.03.2016 Vikasietotila
  Hakkerikulttuuri syntyi Yhdysvalloissa 1960-luvulla, eikä sillä ole mitään tekemistä tietokonerikollisuuden kanssa, mutta senhän me kaikki jo tiesimme. Tässä jaksossa käsittelemme siis hakkereita ja hakkerikulttuuria ja yritämme saada selville, mitä se oikein on.
 • Sopivatko Minna Canth, Katri Vala tai Hilja Haahti Soldiers of Odinin mannekiineiksi?

  03.03.2016 Kulttuuri
  Rajat kiinni!-kansaliike vaatii kaduille naisrauhaa vedoten kirjailija Minna Canthin unelmaan.
 • Kuinka myötäelää taiteellisesti oikein

  03.03.2016 Kulttuuri
  Tammikuussa 2015 opin uuden ilmaisun. Kun Charlie Hebdo -lehden toimitukseen tehtiin terrori-isku, alkoi somessa kiivas keskustelu monien ihmisten vaihtaessa Facebook-profiilikuvaansa Ranskan trikolorin. Jotkut kokivat sen eurosentrisyytenä suhteessa joka puolella maailmaa tapahtuviin terrori-iskuihin.
 • Tommi Kinnusen Lopotti on komea ihmisyyden ylistys

  02.03.2016 Kulttuuri
  Neljäntienristeyksestä tuttu kätilö Maria opettaa lapsenlastaan Helena muistamaan kuka on, eikä päästämään siitä irti. Tommi Kinnusen mukaan tärkeintä on saada olla ihan mitä vaan, eikä joutua koko ajan elämään sen tunteen kanssa, ettei kuulu joukkoon.Tämä on myös romaanin Lopotti ydin.
 • Jakso 1 - Saku katoaa

  18.02.2016 Kadonnut
  Toukokuussa 2015 40-vuotias Saku nousee yllättäen kesken kotimatkan bussista ja katoaa. Mitä sitten tapahtuu? Entä saako ihminen kadota? Toimittaja Leena Häkkinen alkaa tutkia katoamistapauksia uuden podcast-sarjan ensimmäisessä jaksossa.
 • Vaasalaisbloggaajat perustivat nettiradion – podcasteilla tuhansia latauksia

  15.05.2014 Yle Uutiset
  Yksityishenkilöiden tekemiä podcasteja eli radio-ohjelmien kaltaisia netissä ladattavia ohjelmia on Suomessa vielä varsin vähän. Yksi podcast-edelläkävijä löytyy Pohjanmaalta ja se on nimeltään SNAKK.
 • Viisi asiaa, jotka tekivät vuodesta 2012 hyvän

  31.12.2012 Kuningaskuluttaja
  Vuosi 2012 oli iloinen vuosi suomalaiselle pelialalle, stream-palvelujen ystäville ja ainkain yhdelle podcast-fanille.
 • Alaskan kullanhuuhtoja Emanuel Nukala

  20.01.2010 Elävä arkisto
  80-vuotias Emanuel Nukala kertoo kuinka hän lähti Pohjanmaalta Alaskaan kultaa huuhtomaan 1900-luvun alussa. Samoilla apajilla "Inakkojoella" kullanhuuhtojien kanssa oli myös karhuja.
 • Radio Aino 1999 - 2002

  22.11.2009 Blogit
 • YLE tuo musiikkiohjelmia ladattavaksi netistä

  09.11.2009 Blogit
  YLE alkaa julkaista musiikkia sisältäviä radio-ohjelmia ladattavaksi podcasteina netistä. Kyseessä on viisi ohjelmaa sisältävä kokeilu, josta on sovittu yhteistyössä tekijänoikeuksia valvovien järjestöjen kuten Gramex ry:n ja Teosto ry:n kanssa. Uusia, musiikkia sisältäviä podcasteja julkaistaan ensi maanantaista 16.11. alkaen osoitteessa yle.fi/radio. Ohjelmia löytyy tuolloin myös iTunesista.
 • MM-yleisurheilu myös podcastina

  14.08.2009 Yle Urheilu
  Tuttuun ja luotettavaan tyyliin YLE välittää Berliinin MM-kisatapahtumat suomalaisille TV:ssä, radiossa, verkossa ja mobissa. Näitä kisoja voit seurata myös tilaamalla MM-yleisurheilu 2009 -podcastin.
 • Podcastien syötteet muuttuivat

  12.06.2009 Blogit
  YLE Areenan uudistuessa tilattavien ja ladattavien ohjelmien tilausosoitteet ovat muuttuneet. Uudet osoitteet löytyvät uudistuneesta Areenasta kunkin ohjelman kohdalta. 

Sivut