Hyppää pääsisältöön

Galaxi

 • Nauru pitkästä ilosta eli Sohvaset arjen hepulissa!

  23.02.2017 Lapset
  Sohvaset on tavallisen epätavallinen perhe, jossa jokainen vuorollaan mokaa. Vanhempiaan viisaammat lapset ja lapsiaan lapsellisemmat aikuiset raivaavat yhdessä reittinsä läpi perhe-elämän esteiden aina sohvalle asti. Sohvaset Galaxissa lauantaiaamuisin 4.3. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös [link:http://areena.yle.fi/lapset/1-2450992;Lasten Areenassa;standard;] 30 päivää ensilähetyksestä.
 • Minä ja Max - koira tuli taloon

  09.09.2016 Galaxi
  Koirakuumeen seurauksena Max-koira muuttaa kahden sisaruksen, 11-vuotiaan Alinan ja 7-vuotiaan Alexin, kotiin ja tulee osaksi perhettä. Minä ja Max Galaxi Playssa sunnuntaiaamuisin 18.9. alkaen Yle TV2:lla. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa Galaxi Playn sisällä 6 kuukautta ensilähetyksestä.
 • Hullabalooban surkuhupaisa miehistö toilailee Galaxissa

  05.09.2016 Galaxi
  Hullabalooba on kolmen merirosvon, kahden lokin ja papukaijan toilailuista kertova kotimainen animaatiosarja. Hullabalooba Galaxissa lauantaiaamuisin 10.9.2016 alkaen. Sarja on katsottavissa myös Lasten Areenassa 60 päivää ensilähetyksestä.
 • Jos synnyit 2000-luvulla, muistat ehkä – Sinun tarinasi

  30.08.2016 Sinun tarinasi
  Uuden vuosituhannen alkaessa television kuva oli melkeinpä aina sellainen postimerkin muotoinen. Et varmaan muistakaan sitä? Entä muistatko digiboksin? Sellaisen laatikon, johon tarvittiin oma kaukosäätimensä ja jonka tarpeellisuus ei ehkä täysin auennut edes vanhemmillesi. Aiemmin katsoit varmasti Pikku Kakkosen säntillisesti televisiosta. Nyttemmin et ehkä enää muista milloin olet näin viimeksi tehnyt – minkään Ylen ohjelman suhteen.
 • Moraalimittari - Kuinka meidän pitäisi elää, miten muita ihmisiä pitäisi kohdella?

  19.08.2016 Lapset
  Moraalimittari on uusi kotimainen alakoululaisille suunnattu keskusteluohjelma, jossa nuoret etsivät vastauksia pulmallisiin valintatilanteisiin. Sarjan on ideoinut ja käsikirjoittanut Jukka Toivonen, ohjelman juontaa Lasse Poser ja asiantuntijana toimii Tuukka Tomperi. Moraalimittari starttaa Galaxissa lauantaina 27.8.2016. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa.
 • Lassie ystävineen uudessa animaatiosarjassa Galaxissa

  17.06.2016 Lapset
  26-osainen animaatiosarja vanhasta tutusta, Lassie-koirasta Galaxissa lauantaiaamuisin 6.8.2016 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.
 • Galaxi: Merten syvyyksissä

  17.06.2016 Lapset
  Meren perhe ratkaisee merenalaisia salaisuuksia ja kohtaa robottimeduusoja, kummitussukellusveneitä, hirviön metsästäjiä ja valtavia lohikäärmeitä. 26-osainen animaatiosarja Merten syvyyksissä (The Deep) Galaxissa sunnuntaiaamuisin Yle TV2:lla 24.7.2016 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.
 • Pikku Kakkonen ja Galaxi Yle Teemalla kesällä urheilukisojen aikaan

  27.05.2016 Lapset
  Iso urheilukesä tuo muutoksia lastenohjelmien lähetyskanavaan. EM-jalkapallon ja EM-yleisurheilun aikoihin Yle TV2:n Pikku Kakkonen nähdään muutamina päivinä Yle Teemalta. Rion kesäolympialaisten aikaan Yle TV2 on kokonaan urheilujuhlan näyttämönä, joten kisojen aikaan kaikki lastenohjelmat löytyvät tuttuihin kellonaikoihin jälleen Yle Teemalta.
 • Finlandiarap-kilpailun voitti Sievin räppi

  25.11.2015 Orkesterikone
  Finlandiarap-kilpailun voittajaksi räppäsi Lauri Haikolan koulun 3.–4. luokka Sievistä. Tuomariston mukaan kokonaisuus ratkaisi: räpin toteutus ja tausta toimivat, yhteishenki oli mahtava ja kaikki pelasi hyvin yhteen.