Hyppää pääsisältöön

Pikku Kakkonen

 • Pikku Kakkosen sarjoista kirjoitettuja kirjoja

  15.03.2017 Lapset
  Tampereen pääkirjasto Metson henkilökunta teki listan Pikku Kakkosen tutuista ohjelmista, joista on kirjoitettu myös kirjoja.
 • Rikke elää leppoisaa koiranelämää

  15.03.2017 Lapset
  Rikke-koira elää leppoisaa koiranelämää yhdessä perheensä kanssa. Koirakaveri tekee arkipäiväisiä asioita, kuten käy koulussa, harjoittelee sirkustemppuja, juhlii syntymäpäiviään, viettää aikaansa mummin luona ja odottaa hammaskeijua.
 • Lapset suunnittelivat unelmien pelejä Pikku Kakkosen sovellukseen

  14.03.2017 Lapset
  Unelmien peli -kilpailussa lapset suunnittelivat maailman parhaita pelejä Pikku Kakkosen sovellukseen. Kilpailuun tuli yli kolmesataa toinen toistaan hienompaa pelisuunnitelmaa. Parhaimpien ideoiden pohjalta tehty peli julkaistaan sovelluksessa pääsiäisenä 2017.
 • Tampereen elokuvajuhlat on toisinkatsojien paratiisi

  08.03.2017 Yle Uutiset
  Tampere Film Festival 2017 tarjoaa kotimaisten elokuvien lisäksi näkökulmia mm. arabimaailman naisten elämään. Avajaisiin hurahtaa myös Tampereen ratikka – tai kuuluisiksi tulleet ratikkavastustajien repliikit valtuustossa.
 • Pikku Kakkosen juhlanäyttely kutsuu leikkimään!

  06.03.2017 Lapset
  Pikku Kakkosen 40-vuotisjuhlan kunniaksi elämyksellinen valokuvanäyttely kulkee Suuren lukuseikkailun mukana ympäri Suomea. Nostalgiset valokuvat viiden vuosikymmenen ajalta nähdään Tampereella, Sipoossa, Vaasassa, Helsingissä, Turussa, Eurassa, Kemissä ja Kuopiossa. Jokaisella paikkakunnalla näyttely on esillä kolmen viikon ajan.
 • Osallistu postimerkkiäänestykseen!

  01.03.2017 Lapset
  Pikku Kakkonen, Postimuseo ja Posti pyysivät helmikuussa lapsilta Suomen luonto -aiheisia piirustuksia. Pikku Kakkosen postiin tulleista piirustuksista esiraati valitsi kymmenen piirustusta, jotka osallistuvat yleisöäänestykseen. Eniten yleisöääniä saanut piirustus ikuistetaan postimerkiksi keväällä 2017. Voittaja julkistetaan toukokuussa Finlandia 2017 -postimerkkinäyttelyssä Tampereella.
 • Lähde Jetron matkaan Pikku Kakkosessa!

  24.02.2017 Lapset
  Jetro Voima on poika, joka on kotoisin kuvitteelliselta Bortron 7 -planeetalta. Jetro muutti äitinsä Sellerin ja isänsä Porkkanan kanssa Maahan opiskelemaan Maan tapoja. Selleri ja Porkkana ovat galaktisia matkatoimittajia, jotka kirjoittavat tarinoita Maasta. Jetron matkaan Pikku Kakkosessa lauantaiaamuisin 4.3. alkaen Yle TV2:lla. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.
 • Pikku Kakkosen tehokkaat tietoiskut

  21.02.2017 Lapset
  Heikot jäät -varoitus (1984) on pelastanut ainakin kahden lapsen hengen näyttämällä esimerkkiä siitä, miten jäistä voi pelastautua. Lukuisille lapsille Camilla Mickwitzin animaatio on toiminut varoittavana muistutuksena jäiden vaarallisuudesta.
 • Yle sai tunnustusta viittomakielen aseman edistämisestä

  10.02.2017 Yleisradio
  Yle on saanut Vuoden viittomakieliteko 2016 -tunnustuspalkinnon. Kuurojen Liitto myöntää palkinnon henkilölle tai taholle, joka on muun muassa edistänyt viittomakielten asemaa ja nostanut viittomakieliä näkyville.
 • Lapset unelmoivat Pikku Kakkosessa ja Melkein mestarit kertovat harrastuksistaan

  07.02.2017 Lapset
  Lapsilla on paljon kerrottavaa toisilleen. Pikku Kakkonen on tavannut ja haastatellut lapsia eri tilanteissa ja tallentanut lasten arjen harrastuksia ja tulevaisuuden haaveita.
 • Retki-Roope, eräpuiston seikkailija, Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin

  06.02.2017 Lapset
  Retki-Roope asuu perheensä kanssa Päivänpaisteen puistossa, jossa Roopen isä ja äiti työskentelevät puistonvartijoina. Roope on luonteeltaan vauhdikas ja utelias seikkailija, jota ei pysäytä mikään. Retki-Roope Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 16.2. alkaen Yle TV2:lla. Ohjelma on katsottavissa myös Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.
 • Pikku Kakkosen juhlat: Synttärikortti

  01.02.2017 Lapset
  Teemaan sopivat synttärikortit voit helposti tulostaa joko kokonaan valmiina tai tuunata omannäköiseksi!
 • Pikku Kakkosen juhlat: Viirit

  01.02.2017 Lapset
  Luo veikeää synttäritunnelmaa Pikku Kakkosen värikkäillä viireillä!
 • Pikku Kakkosen lähetysajoissa poikkeuksia helmi- ja maaliskuussa

  01.02.2017 Lapset
  Urheilukisojen vuoksi Pikku Kakkosen esitysajoissa on muutoksia viikoilla 6-9.
 • Pikku Kakkosen, Postimuseon ja Postin postimerkkikilpailu

  31.01.2017 Lapset
  Pikku Kakkonen, Postimuseo ja Posti pyytävät lapsilta Suomen luonto -aiheisia piirustuksia. Saapuneita piirustuksia esitellään Pikku Kakkosessa sekä Postimuseon näyttelyssä. Yksi piirustuksista ikuistetaan myös postimerkkiin keväällä 2017.
 • Pikku Kakkosen tutut ja turvalliset juontajat

  27.01.2017 Lapset
  Pikku Kakkosen juontaja on lapsen kaveri, joka johdattaa uuteen ohjelmaan ja rakentaa ohjelmapalikoista kokonaisuuden. Tutun ja turvallisen kaverin kanssa on mukava katsella ohjelmia. Tässä esiteltynä juontajia ennen 2000-lukua.
 • Tiesitkö tämän Lasse Pöystistä? Lausui tv:n historialliset avaussanat, Yle tarjosi päällikön paikkaa

  24.01.2017 Yle Uutiset
  Tänään 90 vuotta täyttävä mestarinäyttelijä on osa televisiohistoriaa.
 • Vessapaperirullan ylistys

  21.01.2017 Lapset
  Vessapaperirullaa monipuolisempaa askartelumateriaalia tuskin löytyy. Kädentaitoja ja luovuutta on Pikku Kakkosen ohjelmissa kehitetty monipuolisesti kodin perustarvikkeita hyödyntämällä. Lähes aina on saatavilla kyniä, paperia, vessapaperirullia, liimaa ja sakset. Näillä tarvikkeilla syntyy niin huipputekniset raketit kuin onnittelukukat äidille - ja samalla tietysti paljon silppua ja liimajälkiä.
 • Teeman Elävä arkisto: Ainutkertainen Lasse Pöysti 90 vuotta

  20.01.2017 Yle Teema
  Lasse Pöystin näyttelijän ura alkoi jo 13-vuotiaana Suomisen Ollina ja Pöystin pikkupojan rooli upposi suoraan suomalaisten sydämiin. Pysyvästi. Lasse Pöysti ilahdutti suomalaisia kahdeksalla eri vuosikymmenellä ja jätti näyttämöt vasta 85-vuotiaana. Yle Teema onnittelee tammikuun 24.
 • Pikku Kakkosen juhlat: Kakkukoristeet

  18.01.2017 Lapset
  Teemaan sopivat viirit ja liput käyvät niin synttärikakkuihin, muffinsseihin kuin muihinkin tarjottaviin. Voit lisätä pikku juhlijoiden nimet lippuihin ja koristeellinen sekä herkullinen vieraslista on valmis!

Sivut