Hyppää pääsisältöön

Kerkko Koskinen

 • Kerkko Koskinen – mies, joka ei kerro itsestään mitään

  28.12.2016 Musiikki
  Säveltäjä Kerkko Koskisesta on kirjoitettu paljon juttuja, joissa puheenvuoro on annettu hänen lähipiirilleen. Ratkaisu on ymmärrettävä, sillä Koskisesta itsestään on liki mahdotonta saada mitään irti. Tässä haastattelussa Koskinen puhuu vaihteeksi omalla äänellään ja yrittää vastata kysymyksiin muun muassa hankalasta maineestaan, ulkopuolisuudestaan, jääkiekkonuoruudestaan ja siitä, kuinka hän olisi halunnut mieluummin elokuvaohjaajaksi kuin musiikintekijäksi.
 • 1990-luvulla suomirock laajeni moneen suuntaan – jopa iskelmään

  05.08.2014 Elävä arkisto
  1990-luvun lopulla viimeistään tuli selväksi, että suomalainen rockista ponnistanut kevyt musiikki oli paljon muutakin kuin sähkökitaran räimimistä haara-asennossa Hurriganesin tai Popedan hengessä. Suomirock imi vaikutteita tanssittavammista musiikinlajeista eikä enää hävennyt edes iskelmällisyyttä.
 • Kerkko Koskisen jättiläismäinen kollektiivi

  28.05.2014 Elävä arkisto
  Kun yhtyeen kokoonpanoon kuuluu muun muassa täysikokoiset kuoro ja orkesteri, ei keikkoja heitetä ihan pikkuklubeilla. Valtava Kerkko Koskinen Kollektiivi löysi Ruisrockin rantalavasta sopivankokoisen esiintymispaikan kesällä 2013.
 • Isoimmat Emma-rohmut kantavat kotiin sylyllisen pystejä

  23.02.2011 Elävä arkisto
  Emma-palkittujen joukosta erottuvat artistit, jotka ovat kerralla kahmineet kottikärryllisen patsaita. Sellaisessa pyörityksessä kiitossanat tahtovat ehtyä, joillakin jo ensimmäisen pystin kohdalla.
 • Emma-gaalassa 2010 juhlivat nuoret naiset

  05.02.2010 Elävä arkisto
  Nuoret naisartistit jyräsivät vuoden 2010 Emma-gaalassa. Helsingissä järjestetyssä tapahtumassa eniten Emmoja keräsi Anna Puu.
 • Ultra Bra: Minä suojelen sinua kaikelta

  03.06.2008 Elävä arkisto
  Ultra Bra oli mukana Provinssirockissa kesällä 1999 ja esitti mm. yhden tunnetuimmista kappaleistaan Minä suojelen sinua kaikelta.