Hyppää pääsisältöön

televisiosarjat

 • Uusi Päivä numeroina

  24.04.2017 Uusi päivä
  Kuinka monta henkilöä Uudessa Päivässä työskentelee? Mikä on sarjan näyttelijöiden keski-ikä? Entä kuinka monta kuppia kahvia studiolla juodaan viikossa? Infograafi listaa mielenkiintoisia faktoja UP:n tuotannosta.
 • Kansan mies

  22.04.2017 Yle TV1
  Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.
 • Case - yksi murha, kolme etsimässä totuutta

  21.04.2017 Tietoa ohjelmista
  Kun nuori ballerina Lara löydetään hirttäytyneenä Kansallisbaletin näyttämöllä johtolangat viittaavat itsemurhaan. Laran sijaisvanhemmat joutuvat sokkitilaan eivätkä usko poliisin selitykseen. Pian kolme henkilöä selvittää tapahtumaa rinnakkain. Case on synkkä rikossarja, jossa liikutaan Reykjavikin alamaailmassa ja uhrin lähipiirissä.
 • Steven Moffat — mies, joka teki Doctor Whosta aikuisen

  19.04.2017 Kulttuuricocktail
  Doctor Who –tieteissarjan modernin version kymmenes tuotantokausi alkoi Yle TV2:lla pääsiäisenä. Kahdessatoista vuodessa sarja on kasvanut värikkäästä lastensarjasta varsin vakavia teemoja käsitteleväksi kansainväliseksi ilmiöksi. KulttuuriCocktailin artikkeli kertoo scifi-sarjan kehityksestä.
 • Leffapiraattien kurinpalautus: käsikirjoitus

  10.04.2017 MOT
  Lue tästä ohjelman käsikirjoitus.
 • Kirjebisneksestä hyötyy laaja yritysten verkosto

  10.04.2017 MOT
  Tekijänoikeuskirjeiden takaa paljastuu laaja kansainvälinen elokuvayhtiöiden, lakitoimistojen ja tietotekniikkayritysten verkosto. Tekijänoikeuskirjeitä on ennen Suomea lähetetty mm. Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.
 • Suolia, renkaiden vaihtoa ja latinan kielioppia – tuotantokoordinaattorin arki

  31.03.2017 Syke
  Mitä tuotantokoordinaattori tekee? Hanna Isomaa, Sykkeen tuotantokoordinaattori kolmannen ja neljännen tuotantokausien ajalta kertoo, millaista hänen työnsä käytännössä oli.
 • UPplus: Tunteita on!

  30.03.2017 Uusi päivä
  Miksi Uudessa Päivässä kukaan ei käy koskaan vessassa? Mikä on parasta näyttelemisessä? Saako Marika ja Tero vielä lapsen? Tällä viikolla fanien lähettämiin kysymyksiin pääsevät vastaamaan UP:n konkarinäyttelijät Helena Rängman ja Lari Halme.
 • Onks noloo jatkuu isompana ja nolompana kuin koskaan – ja uusilla juontajilla

  16.03.2017 Summeri
  Legendaarisen sarjan juontajina nähdään nyt..
 • UPplus: Noin 20 kysymystä Ronja Alatalolle

  16.03.2017 Uusi päivä
  UP:n nettitiimi törmäsi Stella Kuparista näyttelevään Ronja Alataloon. Villivarsaksikin itseään luonnehtiva Ronja rakastaa esiintymistä, ja on nauttinut työstään Uudessa Päivässä.
 • UPplus: Tomista Tessaksi

  09.03.2017 Uusi päivä
  Mitäpä Tomi ei tekisi työkeikan eteen? Tällä kertaa Krista pisti hihat heilumaan ja stailasi Tomista Tessan. Tässä UPplussassa kuullaan, miten Antti valmistautui rooliin ja kuinka nuoresta miehestä kuorittiin salonkikelpoinen kaunotar.
 • Midsomerin murhat – upouusi 19. kausi

  06.03.2017 Yle TV1
  Ylikomisario John Barnaby saa työparikseen uuden ylikonstaapelin Jamie Winterin.
 • UPplus: Bäkkäri

  02.03.2017 Uusi päivä
  Jakso 5. Mitä maneerit ovat, mistä ne tulevat ja pitääkö niistä päästä eroon? Thelma ja Valtteri saavat vieraikseen UP:n ohjaaja-näyttelijä Janne Virtasen sekä näyttelijä "Aku Sipolan".
 • Uudistettu Syke-tietovisa – tunnetko traumapolin? #1

  01.03.2017 Syke
  Onko Syke-tietoutesi ajan tasalla? Luetteletko potilaiden sairaskertomukset vaikka unissasi, vai oletko torkkunut läpi tuotantokausien? Uudistettu, entistä mutkikkaampi Syke-tietovisa erottelee todelliset sykemaanit akanoista! Aloita testisarja!
 • Jamaica Innin majatalo

  24.02.2017 Yle TV1
  Uusi kolmiosainen minisarja Jamaica Innin majatalo kertoo nuoren naisen tarinan Cornwallin rannoilla 1820-luvulla.
 • UPplus: Älkää koskaan lopakko!

  23.02.2017 Uusi päivä
  Muistatteko kaikkien parien fanilyhenteet? Mikä on suosikkikohtauksenne UP:ssa? Entä mp Marcus ja Martinus? Vastaukset näihin ja moniin muihin fanien lähettämiin kysymyksiin saat tämän viikon UPplussassa, kun vastausvuorossa ovat Atte Reunanen ja Lotta Lehtikevari.
 • UPplus: Hei hei, Fanni

  16.02.2017 Uusi päivä
  Tuija Haavisto on alusta alkaen ollut yksi sarjan keskeisimmistä hahmoista. Jaksossa 625 Tuija lähti tätinsä Elinan mukana Sveitsiin, tavoitteenaan päästä opiskelemaan ympäristöteknologiaa yhteen Euroopan arvostetuimmista oppilaitoksista. Rakastetun tuittupään lähdön myötä myös Tuijaa näyttelevän Fanni Suomen taival sarjassa päättyy, ainakin toistaiseksi. Tämän viikon UPplussassa Fanni pysähtyy muistelemaan kuluneita seitsemää vuotta Uudessa Päivässä.
 • Kenen UP-hahmon kanssa mätsää? -testi

  14.02.2017 Uusi päivä
  Oletko koskaan ajatellut, että sinulla saattaisi synkata jonkun Uuden Päivän hahmon kanssa? Voisiko joku jopa sopia kumppaniksesi? Tai muistuttaako joku hahmoista ystävääsi? Nyt voit testata kenen UP-hahmon kanssa sinulla mätsää parhaiten.
 • Miehiä mustissa puvuissaan - miltä Presidentti näyttää silloin, kun kamera ei käy?

  12.02.2017 Presidentti
  Presidentti-sarjan visuaalinen maailma, sen arkkitehtuurisesti kiinnostavat rakennukset ja pukumiehen saivat Laura Malmivaaran ottamaan kameran mukaan sarjan kuvauksiin. ''Kulissien takainen maailma on ihan erilainen kuin se, mikä näkyy yleisölle.'' Malmivaara taltioi valokuviin valloittavia hetkiä!
 • Jane Kennedy, kuolinsyyntutkija

  09.02.2017 Yle TV1
  Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Devonin maisemiin.

Sivut