Hyppää pääsisältöön

televisiosarjat

 • Onks noloo jatkuu isompana ja nolompana kuin koskaan – ja uusilla juontajilla

  16.03.2017 Summeri
  Legendaarisen sarjan juontajina nähdään nyt..
 • UPplus: Noin 20 kysymystä Ronja Alatalolle

  16.03.2017 Uusi päivä
  UP:n nettitiimi törmäsi Stella Kuparista näyttelevään Ronja Alataloon. Villivarsaksikin itseään luonnehtiva Ronja rakastaa esiintymistä, ja on nauttinut työstään Uudessa Päivässä.
 • UPplus: Tomista Tessaksi

  09.03.2017 Uusi päivä
  Mitäpä Tomi ei tekisi työkeikan eteen? Tällä kertaa Krista pisti hihat heilumaan ja stailasi Tomista Tessan. Tässä UPplussassa kuullaan, miten Antti valmistautui rooliin ja kuinka nuoresta miehestä kuorittiin salonkikelpoinen kaunotar.
 • Midsomerin murhat – upouusi 19. kausi

  06.03.2017 Yle TV1
  Ylikomisario John Barnaby saa työparikseen uuden ylikonstaapelin Jamie Winterin.
 • UPplus: Bäkkäri

  02.03.2017 Uusi päivä
  Jakso 5. Mitä maneerit ovat, mistä ne tulevat ja pitääkö niistä päästä eroon? Thelma ja Valtteri saavat vieraikseen UP:n ohjaaja-näyttelijä Janne Virtasen sekä näyttelijä "Aku Sipolan".
 • Uudistettu Syke-tietovisa – tunnetko traumapolin? #1

  01.03.2017 Syke
  Onko Syke-tietoutesi ajan tasalla? Luetteletko potilaiden sairaskertomukset vaikka unissasi, vai oletko torkkunut läpi tuotantokausien? Uudistettu, entistä mutkikkaampi Syke-tietovisa erottelee todelliset sykemaanit akanoista! Aloita testisarja!
 • Jamaica Innin majatalo

  24.02.2017 Yle TV1
  Uusi kolmiosainen minisarja Jamaica Innin majatalo kertoo nuoren naisen tarinan Cornwallin rannoilla 1820-luvulla.
 • UPplus: Älkää koskaan lopakko!

  23.02.2017 Uusi päivä
  Muistatteko kaikkien parien fanilyhenteet? Mikä on suosikkikohtauksenne UP:ssa? Entä mp Marcus ja Martinus? Vastaukset näihin ja moniin muihin fanien lähettämiin kysymyksiin saat tämän viikon UPplussassa, kun vastausvuorossa ovat Atte Reunanen ja Lotta Lehtikevari.
 • UPplus: Hei hei, Fanni

  16.02.2017 Uusi päivä
  Tuija Haavisto on alusta alkaen ollut yksi sarjan keskeisimmistä hahmoista. Jaksossa 625 Tuija lähti tätinsä Elinan mukana Sveitsiin, tavoitteenaan päästä opiskelemaan ympäristöteknologiaa yhteen Euroopan arvostetuimmista oppilaitoksista. Rakastetun tuittupään lähdön myötä myös Tuijaa näyttelevän Fanni Suomen taival sarjassa päättyy, ainakin toistaiseksi. Tämän viikon UPplussassa Fanni pysähtyy muistelemaan kuluneita seitsemää vuotta Uudessa Päivässä.
 • Kenen UP-hahmon kanssa mätsää? -testi

  14.02.2017 Uusi päivä
  Oletko koskaan ajatellut, että sinulla saattaisi synkata jonkun Uuden Päivän hahmon kanssa? Voisiko joku jopa sopia kumppaniksesi? Tai muistuttaako joku hahmoista ystävääsi? Nyt voit testata kenen UP-hahmon kanssa sinulla mätsää parhaiten.
 • Miehiä mustissa puvuissaan - miltä Presidentti näyttää silloin, kun kamera ei käy?

  12.02.2017 Presidentti
  Presidentti-sarjan visuaalinen maailma, sen arkkitehtuurisesti kiinnostavat rakennukset ja pukumiehen saivat Laura Malmivaaran ottamaan kameran mukaan sarjan kuvauksiin. ''Kulissien takainen maailma on ihan erilainen kuin se, mikä näkyy yleisölle.'' Malmivaara taltioi valokuviin valloittavia hetkiä!
 • Jane Kennedy, kuolinsyyntutkija

  09.02.2017 Yle TV1
  Lakimies Jane Kennedy palaa kiireisten Lontoon vuosien jälkeen kuolinsyytutkijaksi kotiseudulleen Devonin maisemiin.
 • UPplus: Noin 20 kysymystä Vilma Kinnuselle

  09.02.2017 Uusi päivä
  UP:n nettitiimi kävi jututtamassa Terhiä näyttelevää Vilma Kinnusta. Mielipiteitä jakavan ja jopa vihatunkin hahmon takaa paljastuu ihastuttava ja työtään rakastava näyttelijätär.
 • Hiljainen todistaja

  08.02.2017 Yle TV1
  Suosittu brittisarja Hiljainen todistaja (16) palaa ruutuun 15. kauden jaksoin.
 • Sohvaperunat tulee taas! Uudet jaksot alkavat 10.2. Kakkosella

  01.02.2017 Yle TV2
  Kultaisella Venlalla vuoden parhaana viihdeohjelmana palkittu Sohvaperunat palaa ruutuun uusin jaksoin. Televisioviikon kohokohdat pannaan pakettiin 10 jakson verran Yle TV2:ssa perjantaisin klo 21.
 • UPplus: Mikä on mp?

  26.01.2017 Uusi päivä
  Mitä asiaa tai esinettä ilman ette voisi elää? Onko Väinö oikeasti teidän lapsi? Mitä täytteitä otatte pitsaanne? Näihin ja aika moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen tämän viikon UPplussassa, jossa Rosa ja Valtteri tapaavat pitkästä aikaa fanikysymysten äärellä.
 • Kuvagalleria: Tuijan ylioppilasjuhlat

  25.01.2017 Uusi päivä
  Jaksossa 616 Tuija vietti ylioppilasjuhliaan perheensä ja ystäviensä kanssa.
 • Mäkimaat, Luotolat ja muut Kotikadulla vuonna 1995 asuneet

  24.01.2017 Blogit
  Kotikatu-sarjan vuonna 1995 ensiesitetty ensimmäinen kausi seurasi pääasiassa kahden helsinkiläisperheen elämää. Mäkimaat ja Luotolat olivat kaksi hyvin erilaista perhettä, jotka asuivat samassa talossa Ullanlinnan Korkeavuorenkadulla, vastapäätä Johanneksenkirkkoa. Virkistä muistiasi kertaamalla, mistä kaikki alkoi ja millaisessa elämäntilanteessa kukin kotikatulainen oli sarjan alkaessa.
 • Ylen viikolta 6 valittua: Vuoden 2016 paras viihdeohjelma Sohvaperunat jatkuu uusin jaksoin

  19.01.2017 Tietoa ohjelmista
  Parhaan viihdeohjelman Kultaisen Venlan saanut, jo kulttimaineeseen noussut Sohvaperunat jatkuu uusin jaksoin. Kakkosen Talvikisaputkessa seurataan alppi- ja ampumahiihdon MM-kisoja.
 • UPplus: Kevään 2017 juonipaljastuksia

  12.01.2017 Uusi päivä
  Sonja kiilaa itsensä Teron ja Marikan väliin? Joutuuko Aino holhoukseen? Lenni kuulee suorat sanat ystäviltään ja Osku uhittelee poliisille? Keväällä luvassa myös romantiikkaa ja tuliainen Sveitsistä.

Sivut