Hyppää pääsisältöön

Parhaat palat UMK16:sta

UMK16 // UMK-huiput - Finaali

UMK:n Finaali kolmessa minuutissa: oodi UMK:lle, koko kansan suosikkimonsteri ja Suomen 50. euroviisuedustaja! Lordi palasi juhlistamaan 10 vuoden takaista viisuvoittoaan ja Pertti Kurikan Nimipäivät esiintyi viimeisen kerran hallitsevana UMK-voittajana.

UMK16 // UMK-huiput - Karsinta 3

UMK:n Karsinta 3 kolmessa minuutissa: tatuoinninbongauskisa, aikamatkat menneille vuosikymmenille ja Roope Salmisen tyttöystävä paljastuu! Samalla jaetaan viimeiset kolme UMK-finaalipaikkaa. Historiaan jäävän väliaikanumeron esitti Chisu.

UMK16 // Huiput - Karsinta 2

UMK:n Karsinta 2 kolmessa minuutissa! Mukana teleportaus, #mieskarkki ja ensikertalainen tanssimassa. Väliaikanumeron esitti Robin.

Anna palautetta Uuden Musiikin Kilpailusta

Voit antaa palautetta sähköpostitse osoitteella ohjelmapalaute@yle.fi, puhelimitse numerossa 020 690 414 ja postitse osoitteella Yle Ohjelmapalaute, PL 98, 00024 Yleisradio. Tekninen neuvonta numerossa 09 1480 5498 , sähköposti: palaute.tekniikka@yle.fi.

UMK 2016 // Finaali la 27.2. klo 21 Yle TV2, Yle Radio Suomi, Radio X3M, yle.fi/umk, #umk16

#UMK16

UMK-voittaja ja Suomen Euroviisu-edustaja

Sandhja

"Musiikkini tekoprosessi on aina tuskan lievittämistä ja tämä kappale on juurikin sitä: päästä se pois, laula se pois." Sandhja kilpailee UMK:ssa kappaleella Sing It Away. Lue lisää Sandhjasta täältä!

FINALISTIT UMK16

Mikael Saari

Q: Millä eväillä tulet voittamaan Uuden Musiikin Kilpailun? A: Olen ainakin kuullut että Krista Siegfrids ei ole kilpailemassa Suomessa tänä vuonna, että ehkä se on yksi tekijä. Mikael Saari kilpailee UMK:ssa kappaleella On It Goes. Lue lisää Mikaelista täältä!

Karsiutuneet kilpailijat

Rafaela Truda

"Monet sanovat, että rap ei kuulu tytöille ja tyttöjen ei pitäisi räpätä. Minä haluan näyttää heille, että me voimme sekä laulaa että räpätä." Rafaela Truda kilpailee UMK:ssa kappaleella Rise Up. Lue lisää Rafaelasta täältä!

Kuulumisia studioilta

Lordi esiintyy UMK-Finaalissa la 27.2.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Suomen euroviisuvoitosta. Yle Uutiset pääsi seuraamaan Mr. Lordin valmistautumista esiintymiseen - katso videolta kolmen tunnin maskeeraus minuutissa.

Karsinta 3 // la 20.2.

Karsinta 2: la 13.2.

Karsinta 1: la 6.2.

Tässä ovat UMK16 Karsinta 1:n kilpailijat

Uuden Musiikin Kilpailun Karsinta 1 esitetään lauantaina 6.2

Uuden Musiikin Kilpailun Karsinta 1 esitetään lauantaina 6.2. klo 21 Yle TV2 -kanavalla. Suorassa lähetyksessä esiintyvät Saara Aalto, Mikko Herranen, Stella Christine, Eini, ClemSO ja Pää-Äijät.. Äänestä suosikkiasi!

Katso kaikki Suomen euroviisukarsinnat 1973–2010

Uusimmat sisällöt - UMK 2016