Hyppää pääsisältöön

Karsinta 1: la 6.2. klo 21 Yle TV 2

Uuden Musiikin Kilpailu 2016:n 1. Karsinnan osallistujat

Tässä ovat UMK16 Karsinta 1:n kilpailijat

Uuden Musiikin Kilpailun Karsinta 1 esitetään lauantaina 6.2

Uuden Musiikin Kilpailun Karsinta 1 esitetään lauantaina 6.2. klo 21 Yle TV2 -kanavalla. Suorassa lähetyksessä esiintyvät Saara Aalto, Mikko Herranen, Stella Christine, Eini, ClemSO ja Pää-Äijät..

UMK16 // Voita liput 2. Karsintaan

Tee suosikillesi kannustuskyltti ja jaa siitä kuva

Tee UMK-kilpailijalle kannustuskyltti, ota siitä kuva ja jaa se! Tämän viikon kisassa voit voittaa lipun sinulle ja kaverillesi suoraan UMK-lähetykseen Ylen studiolle 13.2.

Karsinta 1:n kilpailijat

Karsinta 2:n kilpailijat

Mikael Saari

Q: Millä eväillä tulet voittamaan Uuden Musiikin Kilpailun? A: Olen ainakin kuullut että Krista Siegfrids ei ole kilpailemassa Suomessa tänä vuonna, että ehkä se on yksi tekijä. Mikael Saari kilpailee UMK:ssa kappaleella On It Goes. Lue lisää Mikaelista täältä!

Karsinta 3:n kilpailijat

#UMK16

Onnittelemme UMK-juontaja Roope Salmista Kultaisesta Venlasta

Kultainen Venla -palkintogaalassa pe 15.1. UMK-juontaja Roope Salminen voitti kategorian "Vuoden paras uusi esiintyjä." Oheisessa klipissä UMK15-juontajapari Roopen ja Rakel Liekin taidonnäytettä ensimmäisen karsintalähetyksen avausnumerossa.

Viisukarsintojen valiot

UMK16-grafiikka: yleisöksi lähetyksiin.

Yleisöksi UMK-karsintoihin!

Ilmoittaudu yleisöksi UMK-karsintalähetyksiin.

UMK:n karsintalähetysten yleisöpaikat ovat tällä hetkellä täynnä. Voit vielä ilmoittaa itsesi jonotuslistalle, vapautamme tyhjiksi jääneitä paikkoja joka karsintaviikon maanantaina klo 10.00.