Uusi päivä hakee kahta uutta ammattinäyttelijää 14

Uusi päivä hakee kahta 22 - 28-vuotiasta ammattinäyttelijää joukkoonsa. Haku on päättynyt ja valintaprosessi on meneillään! Koekuvauksiin valituille ilmoitetaan pikimmiten.

Julkaistu , päivitetty

Fanit kevätnäytöksen kuvauksissa 11

Uusi päivä -sarjan perinteinen kevätnäytös yllättää katsojat 28.4.2015, mutta juhlaa kuvattiin jo 10.3. Mukana tunnelmassa oli jälleen nettitiimin kutsumia kymmeniä innokkaita faneja!

Julkaistu
uusi päivä, tytti kauhala,

Uusi harjoittelija esittäytyy 11

Uuden päivän nettitiimin harjoittelija Tytti esittäytyy katsojille. Seuraavat kaksi kuukautta hän kuvaa teille kaikkea kivaa materiaalia sosiaaliseen mediaan!

Julkaistu

UP-vuoden 2014 kohokohtia 3

Musiikkivideoita Emmiltä ja Vihreiltä Valoilta, Ruisrockia, Ravintolapäivää ja #UPtesti - Uuden päivän ja nettitiimin kausi 2014 oli työntäyteinen ja hieno! Kokosimme juttuun sen valittuja kohokohtia.

Julkaistu
Hanna-Riikka Siitonen, Jari Sillanpää, joulupukki, Janne Virtanen

Kiitos syyskaudesta 2014!3

UP:n syyskauden viimeiset jaksot esitettiin 15., 16. ja 17.12.2014. Koska meillä on joulu? -erikoisjakso tulee 23.12. TV2:ssa klo 19.45. Sarjan seuraava ennakkojakso ilmestyy 9.1.2015 ja tv:ssä se nähdään 12.1.2015.

Julkaistu
janne raudaskoski, antti majanlahti

UP:n tähtivahvistus: Janne Raudaskoski huilaa junassa1

Syyskauden viimeisessä UP-jaksossa Virtaukseen saapuu salaperäinen mies, joka sykäyttää Lissu Kanervan sydäntä ja samoaa Haaviston mailla kuin jotakin etsien. Juha Holmaa näyttelee oululainen Janne Raudaskoski.

Julkaistu

Muuttumisleikkipäivä 1

UP-kaksoisolentokisan voittajat Saara ja Pilvi Claudia olivat palkintokäynnillään Rantatien studiolla 28.11.2014. Muuttumisleikki sekä Annin ja Vilman näyttelijöiden tapaaminen tekivät päivästä täydellisen!

Julkaistu
Anette Aghazarian.

Anette on Tuija? #UPtesti6

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

Julkaistu
rosa hautala, vilma haavisto, koska meillä on joulu?, UP-joulukalenteri

UP-joulukalenteri6

Joulun ja UP:n Koska meillä on joulu? -erikoisjakson odotus käy joutuisaan, kun joka päivä aattoon saakka saa seurata UP-joulukalenteria. Tarjolla on ihania, erikoisia ja yllätyksellisiä otoksia joulujakson kuvausten kulisseista!

Julkaistu
Virtauksen ilmaisutaidon lukion oppilaita.

UP-puvuston ABC 1

Virtauksen asukkaat pukeutuvat laadukkaasti, näyttävästi ja värikkäästi, ja puvustus onkin tärkeä osa Uuden päivän visuaalista ilmettä. Sarjan puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin sekä tehdään paljon vaativaa käsityötä. Avainasemassa ovat järjestelmällisyys, tarkkuus ja ammatitaito.

Julkaistu
Kuvaukset Uusi päivä -studiolla.

Vastauksia fanien kysymyksiin 12

UPplus: Tätähän sä kysyit vastasi valikoituihin fanikysymyksiin. Tässä jutussa nettitiimi vastaa isoon nippuun niitä katsojakysymyksiä, joita UPplussassa ei ehditty käydä läpi!

Julkaistu , päivitetty
Pedram Notash

Tässä on Ismet! 2

Yksi salainen toive toteutui, kun Pedram Notash pääsi näyttelemään Annin poikaystävän Ismetin roolia Uuteen päivään.

Julkaistu , päivitetty
Jari Sillanpää

Jari Sillanpää Uuden päivän jouluspesiaalissa! 5

Suomalaisen viihdetaivaan kirkkaisiin tähtiin kuuluva Jari Sillanpää tekee tv-puheroolidebyyttinsä Uudessa päivässä jouluaaton aattona!

Julkaistu , päivitetty
Iris ja Anni Virtauksen ilmaisutaidon lukion kevätnäytöksessä.

Kaksoisolentokisan voittajat5

UP-kaksoisolentokisan voittajat on valittu. Saara oli veikeä Anni ja Pilvi suloisen vauvansa kanssa Vilma ja Väinö.

Julkaistu

Aku Louhimies ohjaa UP:n syyskaudessa! 2

Uusi päivä saa kotimaisen huippunimen ohjaajavieraaksi, kun Aku Louhimies ohjaa kuluvan syyskauden kolme viimeistä jaksoa.

Julkaistu
Suvi Hurme, Valtteri Lehtinen ja fani

Fanikisavoittajat Vihreitä Valoja tapaamassa3

Neljä innokasta Vihreät Valot -fania vietti upean palkintopäivän Rantatiellä perjantaina 5.9.2014. Tapaamisesta koostetaan fanien ideoima Vihreät Valot UPplus-spesiaali!

Julkaistu
Amelie Blauberg ja Joes Teka

Sano painava sana!17

Osallistu kyselyyn ja keskusteluun: sano painava sana nettitiimin valitsemasta viikon UP-juonikuviosta!

Julkaistu

Kaksoisolentokisa 9

Katsooko peilistäsi ilmetty Cicca, onko kaverisi kuin Janin kaksoisveli tai fanitatko ehkä jotakuta UP-hahmoa niin kovasti, että olet hankkinut samanlaiset hiukset ja matkit hänen pukeutumistyyliään? Osallistu UP:n Kaksoisolentokisaan ja voita muuttumisleikki Uuden päivän studiolla!

Julkaistu , päivitetty

Yllätyshäät! 1

Emmi Lukkari ja Tomi Karhu menivät yllättäen naimisiin UP:n syyskauden 2014 toisessa jaksossa! Oheinen juttu kertaa Emmin ja Tomin stoorin, ja pari itse on äänessä huomisessa UPplussassa.

Julkaistu , päivitetty
Virtauksen nuoret.

Perjantai on ennakkopäivä 12

UP tulee syksyllä taas tuttuun tapaan maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin ilta kahdeksalta Yle TV2:ssa. Ennakon maanantain jaksosta näet perjantaisin Yle Areenasta!

Julkaistu
Uusi päivä

Kurkkaa syksyyn 2014! 21

Uuden päivän viides tuotantokausi lupaa jännittäviä hetkiä. Katso maistiaisia tulevan tuotantokauden tapahtumista, lisää näet 25.8.2014 klo 20.00 TV2!

Julkaistu
eemeli sutelainen

Kohti uutta syksyä! 5

Uuden päivän syksyn ensimmäinen uusi jakso tulee 25.8. Tiimin vanhat ja uudet jäsenet tulivat töihin energiaa pursuten elokuun ensimmäisellä viikolla.

Julkaistu , päivitetty

Rohkea Jani hyppää benjihypyn! 4

UP:n Jani Hellemaa eli Valtteri Lehtinen otti Ruisrockissa haasteen vastaan ja hyppäsi. Katso huima video uhkarohkeasta teosta!

Julkaistu , päivitetty

Annin viimeinen vloggaus 6

Anni Malinen lähti kevään viimeisessä jaksossa isänsä mukana Turkkiin. Nuori nainen jakaa matkakokemuksiaan blogissaan koko kesän ajan!

Julkaistu , päivitetty

Summeri ja UP: Instassa 4

Summerin ja Vihreiden Valojen uusi kesähitti on Instassa! Tsekkaa mainio musavideo ja pistä jalalla koreasti! #SummeriUP

Julkaistu
Kesäkisan palkinnot

UP:n kesäkuvakisan voittajat ovat selvillä!2

Instakisaan lähetettiin melkein 200 kuvaa, joista voittajat valittiin. Omaperäisissä kuvissa vietettiin hauskaa kesäpäivää kaverin kanssa UP:n hengessä!

Julkaistu
Vihreät Valot -bändin Emmi Lukkari ja Jani Hellemaa vauhdissa

Vihreät Valot Ruisrockissa!3

Vihreät Valot nousee Ruisrockin lavalle, ja festareilla kuvataan myös materiaalia Uuteen päivään!

Julkaistu

Muistatko vielä nämä juonenkäänteet? 17

Uutta päivää on nähty jo neljä tuotantokautta. Viides kausi alkaa syksyllä, joten nyt on hyvä aika muistella, mitä kaikkea Virtauksessa onkaan ehtinyt tapahtua!

Julkaistu , päivitetty

Tiedät olevasi todellinen UP-fani, kun... 55

Uuden päivän tosifani on nähnyt joka ikisen jakson. Hän seuraa sarjaa myös netissä ja kuuntelee sarjan musiikkia. Tosifani elää ja hengittää Uutta päivää. Tunnistatko itsesi?

Julkaistu , päivitetty
Veeti Susimaa ja Iris Raino

Kirjoita tarina! 325

Jäikö sarjassa hyvä tarina mielestäsi kesken tai menikö kaikki kenties ihan väärin? Jatka juonikuljetusta tai keksi kokonaan uusi - tämän jutun kommenttikentässä on tilaa fanien tarinoille!

Julkaistu , päivitetty
Ylen siisti kesäduunari Venla Hentunen

UP:n nettitiimi sai Ylen siistin kesäduunarin! 7

Venla Hentunen työskentelee nettitiimin kanssa koko kesäkuun ajan. Lue Venlan fiilikset ensimmäisen viikon jälkeen ja mitä hän odottaa tulevalta!

Julkaistu , päivitetty
Arttu Soilumo ja Inga Sulin

Ainon reseptit 1

Mistä on Ainon herkullinen porkkanapiirakka tehty? Miten syntyy suussasulavat vohvelit?

Julkaistu