Hyppää pääsisältöön

UP-tietovisa

Testaa onko sinulla Uuden Päivän käänteet hallussa

Kuinka hyvin tunnet Uuden Päivän henkilöt ja juonenkäänteet? Nyt voit testata UP-tietoutesi. Haasta myös kaverisi mukaan visaan!

Uusi Päivä sai uuden nettitiimin

Hoidamme muun muassa some ja UPplussan

Kuvaamme, leikkaamme ja sometamme. Eli jos mielessäsi on huippuidea, mitä haluaisit nähdä UPplussassa tai vaikka UP:n snäpissä, ota meihin yhteyttä. Lisäksi vastaamme kysymyksiisi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Bongolava: E.R.O.-musiikkivideo

Oletko vielä nähnyt Bongolavan uutta musiikkivideota?

Oletko vielä nähnyt Bongolavan uutta musiikkivideota? Jos et, niin nyt on aika korjata asia. Bongolavan viimeisin musiikkivideo on nimeltään E.R.O. Biisissä Eppu, Roni ja Osku vapautuvat kirjaimellisesti kahleistaan Julkaisemme tässä artikkelissa myös biisin sanat, jotta olisi helpompi laulaa mukana päähän pyörimään jäävää kappaletta.

Hei hei, Eppu

Eppu jättää sarjan, mutta emme vielä paljasta miten.

Eppu Palomäen näyttelijä Eemeli Sutelainen on kuvannut viimeisen Uusi Päivä -jaksonsa. Näillä näkymin Eppua ei sarjassa enää nähdä. Sitä, miten Eppu poistuu sarjasta, ei vielä paljasteta.

Oletko sinä UP:n uusi tähti?

Mies, jos olet 17 – 24-vuotias tai yli 30, lue lisää!

Jos olet karismaattinen mies, jolle kamera on kaveri ja esiintyminen kutsumus, voit olla Yle TV2:n draamakomedia Uuden Päivän uusi tähti! Haemme etnisen taustan omaavaa, yli 30-vuotiasta miestä sekä lukiolaiseksi sopivaa nuorta miestä. Haku päättyy 14.2.2016.

Säveltäjä Karl Sinkkonen on UP:n alkuperäisjäsen

Karl Sinkkonen luo musiikilla UP-tunnelmaa.

Miltä Uusi Päivä kuulostaa? Säveltäjä Karl Sinkkonen vastaa UP:n scoresta eli ohjelmaan sävelletystä, tunnelmaa tukevasta musiikista, joka on pienimuotoista, tunnelmallista ja tarvittaessa vauhdikasta.

Haluatko lähettää UP-fanipostia?

Tässä UP:n fanipostiosoite, joka tuo kirjeet perille saakka!

Yle/Uusi Päivä, PL 196, 33101 Tampere on se fanipostin osoite, jota monet UP:n katsojat ovat tiedustelleet. Kun kuoreen vielä kirjoittaa sen näyttelijän tai roolihahmon nimen, kenelle posti on tarkoitettu, perille tulee!

UP: Tunnen nämä kadut

Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan suuria tunteita

Syntymä ja kuolema, siinä välissä elämä. Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan elämän suloisimmat ja katkerimmat tunteet: valo ja pimeys vuorottelevat, ja juuri kun kaikki on synkimmillään, aurinko paistaa jälleen.

Tiedote: Uusi päivä - Elämä jatkuu

UP uudistuu helmikuussa 2016.

Uudistunut Uusi Päivä aloittaa 22.2.2016. Jouluun saakka ruudussa nähdään keväällä 2015 kuvattuja jaksoja, ensi vuonna ovat vuorossa uudessa studiossa tänä syksynä kuvatut osat. Luvassa on tuttu UP päivitetyllä ilmeellä ja uusilla kuvauspaikoilla!

Katsojien vuoden mieleenpainuvimmat UP-hetket

Uuden päivän syyskauden kohokohtia

Kysyimme teiltä, mitkä kuluneen syksyn tapahtumat Uuden päivän juonikuvioissa ovat olleet niitä ikimuistoisimpia hetkiä. Yllättävät tapahtumat, kuten Lissun raskaus ja Askon pojan, Lassen saapuminen Haavistoon jäivät erityisesti katsojien mieleen. Kaksi tapahtumaa oli kuitenkin ylitse muiden: Voimalan 100-vuotisjuhlissa tapahtunut tulipalo, joka sinetöi Jimin kohtalon lopullisesti sekä Vilman ja Janin lähentyminen suudelman merkeissä.

#Virtaus360

Lähde virtuaalikierrokselle Virtaukseen!

Oletko aina halunnut vierailla Virtauksessa? Nyt pääset virtuaalikierrokselle Voimalaan ja kaupunkilaisten koteihin!

Mikko Pohjola voitti UP-tunnarikisan!

Uusi tunnari ja biisisovitus julkaistaan helmikuussa 2016.

Ammattimuusikoille suunnatun UP-tunnarikisan voittajaksi nousi Mikko Pohjola. Hänen versionsa Hyvää ja kaunista -biisistä on moderni ja energinen.

UP: Ole mulle kaveri -fanivideo

UP-fanien videoista koostettu Ole mulle kaveri -musavideo.

UP:n nettitiimi pyysi sarjan faneilta kaveruuteen liittyviä videoita, ja niistä koostettiin hyväntuulinen fanivideo! Videon lähettäneiden kesken arvottu Vihreiden Valojen yksityiskeikka on lokakuussa Oulussa.

UP-tunnari 2016 -kisa

Musiikin ammattilainen, luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi

Musiikin ammattilainen: luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi! Etsimme avoimella kisalla tuoretta versiota Kolmas nainen -bändin Hyvää ja kaunista -kappaleesta. Toimi syyskuun loppuun mennessä!

Thelman UP-kisakatsomo Balilla!

Thelma katsoo UP:n aloitusjakson Indonesiassa!

Näyttelijä Thelma Siberg lomailee ja kerää uusia elämyksiä Indonesiassa, kun UP on kuvaustauolla. Myös maailman toisella puolen jännitetään UP:n syyskauden alkua: lue Thelman terveiset!

Uudet jaksot alkavat 28.9.2015!

Syksyllä 2015 tapahtuu paljon tv-sarjassa ja UP:n netissä!

Mitä Jani vastaa Vilman kosintaan, mitä Askolle tapahtui ja paljastuuko huumekeksien leipoja? Uuden päivän 6. tuotantokausi alkaa tv:ssä maanantaina 28.9.2015 tuttuun aikaan illalla kahdeksalta. Sitä ennen 24.9. julkaisemme netissä UPplussan, joka sisältää tulevan kauden juonipaljastuksia. Niitä on myös tässä artikkelissa!

Musavideokisan voitto Ouluun!

Kisan pääpalkinto on Vihreiden Valojen yksityiskeikka.

Amanda Rajaniemi Oulusta ja Jasmin Pikkarainen Kempeleestä voittivat Vihreiden Valojen yksityiskeikan: UP-tiimi kiittää kaikkia Ole mulle kaveri -videokisaan osallistuneita ja onnittelee Amandaa ja Jasminia!

Voita Vihreät Valot keikalle kotiisi!

Kuvaa kaveruuteen liittyvää videota ja lähetä se meille!

Haluatko Uusi päivä -sarjan Vihreät Valot yksityiskeikalle? Kuvaa Ole mulle kaveri -biisiin sopiva enintään 20-sekuntinen videopätkä, ja voit paitsi päästä osaksi UP:n nettitiimin koostamaa musavidota, myös voittaa upean pääpalkinnon! Toimi 31.8.2015 mennessä!

Lari Halmeen Perhekesä!

Näyttelijä Lari Halmeen kesässä perhe on paras.

UP-tähti Lari Halmeen kesässä parasta on vapaa-aika perheen kanssa. Hilpeä viesti sai monet epäilemään Kesäkirjeen laatijaksi Aapo Rönkköä - ilmeisesti kirjoittajan aikomus ajaa partansa vielä tänä kesänä ohjasi faneja harhaan.

Kenen kesäkirje - Perhekesä!

Kuka UP-tähti perhelomailee ja tekee syksyllä teatteria?

Viidennen ja samalla viimeisen kesäkirjeen kirjoittaja on viettänyt kesää perheen ja ystävien seurassa sekä kotimaassa että reissussa. Lue ja päättele, kuka UP-tähti ahkeroi syksyllä teatterissa!

Kesälöytö: Ainos Kök

Piipahda Ainon keittiöön Inga Sulinin synttäreiden kunniaksi

Inga Sulin juhlii syntymäpäiväänsä 17.8.2015. Sen kunniaksi tämän kesän viimeinen UP-Kesälöytö vie meidät Ravintolapäivän tunnelmiin ja Ainon keittiöön!

Onnea Inga!

UP-tähti Inga Sulin täyttää 70 vuotta!

Näyttelijä ja laulaja Inga Sulinilla on takanaan yli viisikymmenvuotinen ura viihdemaailmassa. UP-faneille Inga on Haavistojen upea Aino-mamma, mutta 17.8.2015 pyöreitä vuosia täyttävä taiteilija on tehnyt paljon muutakin, kuin näytellyt sarjassamme.

Fanni Suomen Rentoilukesä!

UP:n Fanni Suomi ei suostu kesällä kellon orjaksi!

Kolmannen Kenen kesäkirje -sarjan kirjeen kirjoitti näyttelijä Fanni Suomi, joka aloittaa syksyllä lukion viimeisen luokan. Kesällä Fanni kuitenkin rentoutuu ilman aikatauluja Suomen suvessa!

Ullatus!

Ulla Broholm liittyy UP:n nettitiimiin syksyksi.

Uuden päivän nettitiimiin astuu uusi jäsen syksyksi: mediatoimittajaksi Anu Köyhäjoki-Järvisen tilalle tulee Ulla Broholm. Tiimiä vetää edelleen tuottaja Salla-Rosa Leinonen, ja Johanna Pirttilahti-Mattila jatkaa toimittajana. Lue Ullan esittäytyminen!

Thelma Sibergin Lapin kesä

Thelma Siberg sukuloi Pellossa ja lähtee syksyllä reissuun!

Kenen kesäkirje -sarjan toinen kirje uhkuu kesäisen elämän iloa: myöhään valvominen kesäyössä, ystävien ja sukulaisten tapaaminen Lapissa sekä syksyisen matkan suunnittelu kuuluvat Thelma Sibergin kesään!

Kesäkirje

Täydennä kesäkirje UP:lle ja sen faneille!

Ensi viikolla alkavassa juttusarjassa yksi UP-näyttelijä vuorollaan lähettää kesäkirjeen faneille. Täydennä oheiseen kirjerunkoon omat kesäkuulumisesi ja jaa hauskat fiiliksesi kanssamme!

Kenen kesäkirje - Rentoilukesä!

Arvaa, kuka UP-näyttelijä tekee kesällä, mitä huvittaa!

Tämä nuori UP-näyttelijä ottaa kesästä ilon irti säällä kuin säällä. Lue Kesäkirje ja arvaa, kuka kiireetön lomailija kokeili tänä kesänä jo ratsastusta ja aikoo vielä Sallaan patikoimaan!

Kesälöytö: Hyvää ja kaunista 2.2

Lissun ja Vihreiden Valojen hääversio UP-tunnarista.

Lissu ja Vihreät Valot esittivät Tero Kuuslan ja Marika Ruuskasen häissä kauniin ja romanttisen version UP:n tunnusbiisistä. Kesälöytö keinuttaa kuulijansa kohti lämmintä, elokuista viikonvaihdetta!

UP-korun voittaja on...

Korukisan kuvasaldoa ja UP-korun voittaja!

Kuvakilpailu Ole mulle kaveri -kesäbiisissäkin nähdystä UP-korusta oli käynnissä, ja fanit lähettivät toinen toistaan upeampia kuvia kaveruudesta. Katso voittajakuva ja kuvakisan muita tuotoksia!

Hennariikka – UP:n uusi näyttelijä

Hennariikka Laaksola on UP:n uusi tähti.

Uuden päivän keväinen näyttelijähaku on saatu päätökseen: satojen hakijoiden ja 26 koekuvatun näyttelijän joukosta sarjan tähtikaartiin valittiin Hennariikka Laaksola.

Viimeinen kuvauspäivä UP:n Rantatien studiolla

Tunnelmia UP:n Rantatien studion viimeiseltä kuvauspäivältä.

Uuden päivän tuotantotiimi jää nyt kesälomalle, ja jättää taakseen vuodesta 2010 palvelleen Rantatien studion. UP:n tuotanto jatkuu Tampereen Mediapoliksessa. Uudet 6. tuotantokauden jaksot alkavat 28.9.2015!

Uusi kesävahvistus UP:n nettitiimiin

#ylensiisti kesäduunari valloitti Rantatien kesäkuussa.

Suuri ja sokkeloinen studiohalli Tampereen Rantatiellä sai toivottaa tervetulleeksi Uuden Päivän nettitoimituksessa kesäkuussa työskentelevän #ylensiistin kesäduunarin.

UP:n kesäbiisi Ole mulle kaveri 2015!

UP:n ja Ransu Karvakuonon tuore musavideo ylistää kaveruutta

UP:n tämän kesän biisi väläyttää kaveruuden pieniä hyviä yhteisiä hetkiä. Legendaarinen Ransu Karvakuono ja UP-tiimi ylpeinä esittävät: Ole mulle kaveri 2015!

Pukeudu kuin Teromies!

Tero Kuuslan ylellinen bisneslook erottuu kesän juhlissa!

Tero Kuuslan ylellinen bisneslook erottuu kesän juhlissa! Hyvin istuva tumma puku on aina tyylikäs ja varma valinta. Laadukkaat materiaalit ja harkitut yksityiskohdat tuovat asuun sopivasti persoonallisuutta.

#UPshow oli jättimenestys!

Fanitapaaminen ja show Tampere-talossa veti yli 1200 fania!

Uusi päivä -show 15.5.2015 Tampere-talossa oli huikea menestys ja keräsi Sorsapuistosalin täyteen innokkaita UP-faneja. Tunnelma oli tiivis, kun yli 1200 ihailijaa pyydysti nimmareita ja jonotti yhteiskuviin idoliensa kanssa.

UP-show'n arvontavoittajat

Katso, voititko UP-aarteen arvonnassa!

Uusi päivä -show'ssa 15.5.2015 järjestettiin myös roolivaate- ja rekvisiitta-arvonta. Lue juttu ja katso, voititko Vilman koruja, Janin hatun tai jotakin muuta ihanaa!

Kesäuusinnat 2015

Kesäuusinnat alkavat 4.5. ja tulevat jaksosta 190 - 291.

Hyytävä jakso 491 Hallan vaara jäi UP.n tämän kevään viimeiseksi, ja nyt ovat vuorossa kesäuusinnat! Ne alkavat jaksoilla 190 ja 191 maanantaina 4.5. kello 20.00 - 21.00.

T. Palon Täytetty Apina - Aurinko

Aurinko on T. Palon Täytetty Apina -bändin tuore musavideo.

T. Palon Täytetty Apina on Virtauksen musataivaan kovin juttu - ainakin bändiläisten eli Eppu Palomäen, Roni Sirenin ja Osku Haaviston mielestä! Katso poikien musavideo Aurinko ja kerro mielipiteesi!

Voita kaveriliput Uusi päivä -show'hun!

Kisa on päättynyt, ja voittajille on ilmoitettu s-postilla!

Olemme arponeet 5 kahden lipun kaveripakettia Uusi päivä -show'hun Tampere-taloon 15.5. ja ilmoittaneet voittajille henkilökohtaisesti s-postilla. Kisassa oli yli 300 osallistujaa, onnittelut voittajille ja kiitos kaikille!

Fanit kevätnäytöksen kuvauksissa

Fanit ja näyttelijät tapasivat kuvauksissa ja niiden jälkeen

Uusi päivä -sarjan perinteinen kevätnäytös yllättää katsojat 28.4.2015, mutta juhlaa kuvattiin jo 10.3. Mukana tunnelmassa oli jälleen nettitiimin kutsumia kymmeniä innokkaita faneja!

Vihreät Valot - Behind the Scenes

Vihreät Valot esiintyy uudella videollaan sambaryhmän kanssa

Vihreiden Valojen uusi biisi ja musavideo Behind the Scenes kertoo nimensä mukaisesti tähden kulissientakaisista fiiliksistä - ja toisaalta siitä, miten parrasvaloissa artistista kuoriutuu "superihminen superegolla".

UP-vuoden 2014 kohokohtia

Musiikkivideoita Emmiltä ja Vihreiltä Valoilta, Ruisrockia, Ravintolapäivää ja #UPtesti - Uuden päivän ja nettitiimin kausi 2014 oli työntäyteinen ja hieno! Kokosimme juttuun sen valittuja kohokohtia.

Kiitos syyskaudesta 2014!

UP:n syyskauden viimeiset jaksot esitettiin 15., 16. ja 17.12.2014. Koska meillä on joulu? -erikoisjakso tulee 23.12. TV2:ssa klo 19.45. Sarjan seuraava ennakkojakso ilmestyy 9.1.2015 ja tv:ssä se nähdään 12.1.2015.

Muuttumisleikkipäivä

Kaksi fania pääsi muuttumaan Anniksi ja Vilmaksi.

UP-kaksoisolentokisan voittajat Saara ja Pilvi Claudia olivat palkintokäynnillään Rantatien studiolla 28.11.2014. Muuttumisleikki sekä Annin ja Vilman näyttelijöiden tapaaminen tekivät päivästä täydellisen!

Anette on Tuija? #UPtesti

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

UP-joulukalenteri

Joulun ja UP:n Koska meillä on joulu? -erikoisjakson odotus käy joutuisaan, kun joka päivä aattoon saakka saa seurata UP-joulukalenteria. Tarjolla on ihania, erikoisia ja yllätyksellisiä otoksia joulujakson kuvausten kulisseista!

UP-puvuston ABC

Virtauksen asukkaat pukeutuvat laadukkaasti, näyttävästi ja värikkäästi, ja puvustus onkin tärkeä osa Uuden päivän visuaalista ilmettä. Sarjan puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin sekä tehdään paljon vaativaa käsityötä. Avainasemassa ovat järjestelmällisyys, tarkkuus ja ammatitaito.

Vastauksia fanien kysymyksiin

Lue vastauksia usein esitettyihin fanikysymyksiin!

UPplus: Sitähän sä kysyit vastasi valikoituihin fanikysymyksiin. Tässä jutussa nettitiimi vastaa isoon nippuun niitä katsojakysymyksiä, joita UPplussassa ei ehditty käydä läpi!

Kaksoisolentokisa

Katsooko peilistäsi ilmetty Cicca, onko kaverisi kuin Janin kaksoisveli tai fanitatko ehkä jotakuta UP-hahmoa niin kovasti, että olet hankkinut samanlaiset hiukset ja matkit hänen pukeutumistyyliään? Osallistu UP:n Kaksoisolentokisaan ja voita muuttumisleikki Uuden päivän studiolla!

Yllätyshäät!

Emmi Lukkari ja Tomi Karhu menivät yllättäen naimisiin UP:n syyskauden 2014 toisessa jaksossa! Oheinen juttu kertaa Emmin ja Tomin stoorin, ja pari itse on äänessä huomisessa UPplussassa.

Kirjoita tarina!

Jäikö sarjassa hyvä tarina mielestäsi kesken tai menikö kaikki kenties ihan väärin? Jatka juonikuljetusta tai keksi kokonaan uusi - tämän jutun kommenttikentässä on tilaa fanien tarinoille!