Hyppää pääsisältöön

Uusi Päivä -tunnus 2016

Uuden päivän uusi tunnus

UP-kevään 2016 avaavan tunnuksen on toteuttanut Uuden Päivän tiimi: ohjaaja Janne Virtanen, kuvaaja Harri Halonen ja grafiikasta vastaavat AD Kirsi McGillion ja graafikko Lauri Kuusela. Uuden tunnusmusiikin esittää Mikko Pohjola, ja tuotannosta vastaa Pete Koskimäki Dramatic Soundsilta.

Anu Niemi

Haluatko lähettää UP-fanipostia?

Tässä UP:n fanipostiosoite, joka tuo kirjeet perille saakka!

Yle/Uusi Päivä, PL 196, 33101 Tampere on se fanipostin osoite, jota monet UP:n katsojat ovat tiedustelleet. Kun kuoreen vielä kirjoittaa sen näyttelijän tai roolihahmon nimen, kenelle posti on tarkoitettu, perille tulee!

Uuden Päivän säveltäjä Karl Sinkkonen.

Säveltäjä Karl Sinkkonen on UP:n alkuperäisjäsen

Karl Sinkkonen luo musiikilla UP-tunnelmaa.

Miltä Uusi Päivä kuulostaa? Säveltäjä Karl Sinkkonen vastaa UP:n scoresta eli ohjelmaan sävelletystä, tunnelmaa tukevasta musiikista, joka on pienimuotoista, tunnelmallista ja tarvittaessa vauhdikasta.

Osallistu Cican keikkamekon tekoon!

Tee 10 x 10 cm:n hamahelmikuvio ja lähetä se meille!

Cicca haluaa uuden keikkamekon, joka tehdään hamahelmilaatoista. Auta Ciccaa, sillä työtä riittää! Luo oma, n. 10 x 10 sentin suuruinen hamahelmikuviosi ja lähetä se osoitteeseen: UP-nettitiimi/ Uusi Päivä, Tohlopinranta 31, 33101 Tampere.

Joulutauko ja Uusi Päivä 2016

Kausi 2015 päättyy 21.12. klo 21, vuosi 2016 alkaa 22.2.

Uuden päivän tapahtumarikas syyskausi 2015 päättyy dramaattiseen erikoisjaksoon maanantaina 21.12. Jakso 528 Perhosen kosketus alkaa Yle TV2:ssa kello 21.00. Uudistunut ja uuteen kuvausstudioon siirtynyt sarja aloittaa kevätkautensa 22.2.2016.

UP: Tunnen nämä kadut

Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan suuria tunteita

Syntymä ja kuolema, siinä välissä elämä. Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan elämän suloisimmat ja katkerimmat tunteet: valo ja pimeys vuorottelevat, ja juuri kun kaikki on synkimmillään, aurinko paistaa jälleen.

Arttu Soilumon videotervehdys

Arttu Soilumon videotervehdys UP-faneille

Jimi kuoli traagisesti Voimalan räjähdyksessä. Onneksi hahmon näyttelijällä Arttu Soilumolla asiat ovat kunnossa.

Puheen Joulu: Saipputähtien paljastuksia

Yle Puheessa aiheena näyttelijäntyö päivittäisdraamassa

Millaista on näytteleminen päivittäisdraamasarjassa? Radiojuontajat Juuso Pekkinen ja Hanna Kinnunen käsittelevät omakohtaisiin kokemuksiin peilaten kotimaisen päivittäisdraaman tekemistä.

Uusi Päivä -logo 2016

Tiedote: Uusi päivä - Elämä jatkuu

UP uudistuu helmikuussa 2016.

Uudistunut Uusi Päivä aloittaa 22.2.2016. Jouluun saakka ruudussa nähdään keväällä 2015 kuvattuja jaksoja, ensi vuonna ovat vuorossa uudessa studiossa tänä syksynä kuvatut osat. Luvassa on tuttu UP päivitetyllä ilmeellä ja uusilla kuvauspaikoilla!

Haavistojen perhe

Katsojien vuoden mieleenpainuvimmat UP-hetket

Uuden päivän syyskauden kohokohtia

Kysyimme teiltä, mitkä kuluneen syksyn tapahtumat Uuden päivän juonikuvioissa ovat olleet niitä ikimuistoisimpia hetkiä. Yllättävät tapahtumat, kuten Lissun raskaus ja Askon pojan, Lassen saapuminen Haavistoon jäivät erityisesti katsojien mieleen. Kaksi tapahtumaa oli kuitenkin ylitse muiden: Voimalan 100-vuotisjuhlissa tapahtunut tulipalo, joka sinetöi Jimin kohtalon lopullisesti sekä Vilman ja Janin lähentyminen suudelman merkeissä.

Virtuaalikierros Virtauksessa.

#Virtaus360

Lähde virtuaalikierrokselle Virtaukseen!

Oletko aina halunnut vierailla Virtauksessa? Nyt pääset virtuaalikierrokselle Voimalaan ja kaupunkilaisten koteihin!

Valtteri Lehtinen, Eetu Autio, Rosa Hautala

Hurmaavan Väinön tyyli

Väinö Haavisto pukeutuu kuin pikku Jani!

Millainen on pienen Väinön vaatetyyli? Fanien toivomuksesta esittelemme parivuotiaan pikkuherran vaatekaapin sisältöä.

Mikko Pohjola - Tartu Mikkiin 24.10.2014

Mikko Pohjola voitti UP-tunnarikisan!

Uusi tunnari ja biisisovitus julkaistaan helmikuussa 2016.

Ammattimuusikoille suunnatun UP-tunnarikisan voittajaksi nousi Mikko Pohjola. Hänen versionsa Hyvää ja kaunista -biisistä on moderni ja energinen.

UP: Ole mulle kaveri -fanivideo

UP-fanien videoista koostettu Ole mulle kaveri -musavideo.

UP:n nettitiimi pyysi sarjan faneilta kaveruuteen liittyviä videoita, ja niistä koostettiin hyväntuulinen fanivideo! Videon lähettäneiden kesken arvottu Vihreiden Valojen yksityiskeikka on lokakuussa Oulussa.

UP-tunnari 2016 -kisa

Musiikin ammattilainen, luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi

Musiikin ammattilainen: luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi! Etsimme avoimella kisalla tuoretta versiota Kolmas nainen -bändin Hyvää ja kaunista -kappaleesta. Toimi syyskuun loppuun mennessä!

Tero Karhu, Otson salapoika?

Virtauksessa seikkailee Tero Karhu - kuka hän on?

Virtaukseen ilmestyy Tero Karhu, joka löytää paljon puhuttavaa Otson kanssa. Katso, kuka Tero on ja miksi hän hakeutuu Karhun seuraan!

Thelman UP-kisakatsomo Balilla!

Thelma katsoo UP:n aloitusjakson Indonesiassa!

Näyttelijä Thelma Siberg lomailee ja kerää uusia elämyksiä Indonesiassa, kun UP on kuvaustauolla. Myös maailman toisella puolen jännitetään UP:n syyskauden alkua: lue Thelman terveiset!

Uudet jaksot alkavat 28.9.2015!

Syksyllä 2015 tapahtuu paljon tv-sarjassa ja UP:n netissä!

Mitä Jani vastaa Vilman kosintaan, mitä Askolle tapahtui ja paljastuuko huumekeksien leipoja? Uuden päivän 6. tuotantokausi alkaa tv:ssä maanantaina 28.9.2015 tuttuun aikaan illalla kahdeksalta. Sitä ennen 24.9. julkaisemme netissä UPplussan, joka sisältää tulevan kauden juonipaljastuksia. Niitä on myös tässä artikkelissa!

Amanda Rajaniemi, Jasmin Pikkarainen

Musavideokisan voitto Ouluun!

Kisan pääpalkinto on Vihreiden Valojen yksityiskeikka.

Amanda Rajaniemi Oulusta ja Jasmin Pikkarainen Kempeleestä voittivat Vihreiden Valojen yksityiskeikan: UP-tiimi kiittää kaikkia Ole mulle kaveri -videokisaan osallistuneita ja onnittelee Amandaa ja Jasminia!

ole mulle kaveri 2015

Voita Vihreät Valot keikalle kotiisi!

Kuvaa kaveruuteen liittyvää videota ja lähetä se meille!

Haluatko Uusi päivä -sarjan Vihreät Valot yksityiskeikalle? Kuvaa Ole mulle kaveri -biisiin sopiva enintään 20-sekuntinen videopätkä, ja voit paitsi päästä osaksi UP:n nettitiimin koostamaa musavidota, myös voittaa upean pääpalkinnon! Toimi 31.8.2015 mennessä!

Lari Halme, Kesäkirje

Lari Halmeen Perhekesä!

Näyttelijä Lari Halmeen kesässä perhe on paras.

UP-tähti Lari Halmeen kesässä parasta on vapaa-aika perheen kanssa. Hilpeä viesti sai monet epäilemään Kesäkirjeen laatijaksi Aapo Rönkköä - ilmeisesti kirjoittajan aikomus ajaa partansa vielä tänä kesänä ohjasi faneja harhaan.

Kesäkirje, postilaatikot

Kenen kesäkirje - Perhekesä!

Kuka UP-tähti perhelomailee ja tekee syksyllä teatteria?

Viidennen ja samalla viimeisen kesäkirjeen kirjoittaja on viettänyt kesää perheen ja ystävien seurassa sekä kotimaassa että reissussa. Lue ja päättele, kuka UP-tähti ahkeroi syksyllä teatterissa!

Helena Rängman ja Lari Halme

Vastauksia fanien kysymyksiin 2

UP-nettitiimi vastaa fanikysymyksiin.

Uuden päivän syyskausi alkaa 28.9.2015. Muitakin vastauksia usein toistuviin fanikysymyksiin saat, kun luet tämän artikkelin!

Kesälöytö: Ainos Kök

Piipahda Ainon keittiöön Inga Sulinin synttäreiden kunniaksi

Inga Sulin juhlii syntymäpäiväänsä 17.8.2015. Sen kunniaksi tämän kesän viimeinen UP-Kesälöytö vie meidät Ravintolapäivän tunnelmiin ja Ainon keittiöön!

Rosa Hautala, kesäkirje

Rosa Hautalan Oppimisen kesä!

Rosa Hautala tutustuu kesällä uuteen työhön ja ihmisiin.

Vilma Haavistoa Uudessa päivässä näyttelevä Rosa Hautala elää kesällä hetkessä ja antaa tilaa unelmille ja uuden oppimiselle.

Inga Sulin

Onnea Inga!

UP-tähti Inga Sulin täyttää 70 vuotta!

Näyttelijä ja laulaja Inga Sulinilla on takanaan yli viisikymmenvuotinen ura viihdemaailmassa. UP-faneille Inga on Haavistojen upea Aino-mamma, mutta 17.8.2015 pyöreitä vuosia täyttävä taiteilija on tehnyt paljon muutakin, kuin näytellyt sarjassamme.

kesäkirje, uusi päivä

Kenen kesäkirje - Oppimisen kesä!

Arvaa, kuka UP-näyttelijä tekee kesätöitä finanssialalla!

Uuden oppiminen ja uusista kokemuksista ja ihmisistä nauttiminen kuuluvat tämän UP-näyttelijän kesään: arvaa, kuka hän on!

Fanni Suomen Rentoilukesä!

UP:n Fanni Suomi ei suostu kesällä kellon orjaksi!

Kolmannen Kenen kesäkirje -sarjan kirjeen kirjoitti näyttelijä Fanni Suomi, joka aloittaa syksyllä lukion viimeisen luokan. Kesällä Fanni kuitenkin rentoutuu ilman aikatauluja Suomen suvessa!

Ullatus!

Ulla Broholm liittyy UP:n nettitiimiin syksyksi.

Uuden päivän nettitiimiin astuu uusi jäsen syksyksi: mediatoimittajaksi Anu Köyhäjoki-Järvisen tilalle tulee Ulla Broholm. Tiimiä vetää edelleen tuottaja Salla-Rosa Leinonen, ja Johanna Pirttilahti-Mattila jatkaa toimittajana. Lue Ullan esittäytyminen!

Thelma Siberg, Kesäkirje

Thelma Sibergin Lapin kesä

Thelma Siberg sukuloi Pellossa ja lähtee syksyllä reissuun!

Kenen kesäkirje -sarjan toinen kirje uhkuu kesäisen elämän iloa: myöhään valvominen kesäyössä, ystävien ja sukulaisten tapaaminen Lapissa sekä syksyisen matkan suunnittelu kuuluvat Thelma Sibergin kesään!

Kesäkirje

Täydennä kesäkirje UP:lle ja sen faneille!

Ensi viikolla alkavassa juttusarjassa yksi UP-näyttelijä vuorollaan lähettää kesäkirjeen faneille. Täydennä oheiseen kirjerunkoon omat kesäkuulumisesi ja jaa hauskat fiiliksesi kanssamme!

posti, uusi päivä, kesäkirje

Kenen kesäkirje - Musakesä!

Lue uuden päivän näyttelijän kesäkirje ja arvaa kirjoittaja!

Musakesä! Kuka Uuden päivän näyttelijä rakastaa mansikkasalaattia ja elää musiikista? Lue kesäkirje ja arvaa sen kirjoittaja!

Kenen kesäkirje - Lapin kesä!

Kuka UP-näyttelijä käy Lapissa sukuloimassa?

Kuka UP-näyttelijä ei kavahda kylmääkään kesäsäätä ja käy Pohjoisessa sukuloimassa? Lue kesäkirje ja arvaa, kuka nuori näyttelijä sen kirjoitti!

Kenen kesäkirje - Rentoilukesä!

Arvaa, kuka UP-näyttelijä tekee kesällä, mitä huvittaa!

Tämä nuori UP-näyttelijä ottaa kesästä ilon irti säällä kuin säällä. Lue Kesäkirje ja arvaa, kuka kiireetön lomailija kokeili tänä kesänä jo ratsastusta ja aikoo vielä Sallaan patikoimaan!

Kesälöytö: Hyvää ja kaunista 2.2

Lissun ja Vihreiden Valojen hääversio UP-tunnarista.

Lissu ja Vihreät Valot esittivät Tero Kuuslan ja Marika Ruuskasen häissä kauniin ja romanttisen version UP:n tunnusbiisistä. Kesälöytö keinuttaa kuulijansa kohti lämmintä, elokuista viikonvaihdetta!

Kesälöytö: Hyvää ja kaunista

UP:n ensimmäisessä musavideossa soi Kolmas Nainen.

Uuden päivän alkuperäinen tunnusbiisi on Pauli Hanhiniemen käsialaa ja sen esittää Kolmas Nainen. Yle Areenasta löytyi tämä helmi - UP:n ensimmäinen musavideo!

Kesälöytö: Ensi-ilta!

UP esittelee vuosikertavideoita sarjan historiasta!

Miltä Aleksi näytti vuonna 2010? UP:n nettitiimi esittelee yllättäviä videoita Yle Areenan uumenista.

UP-korun voittaja on...

Korukisan kuvasaldoa ja UP-korun voittaja!

Kuvakilpailu Ole mulle kaveri -kesäbiisissäkin nähdystä UP-korusta oli käynnissä, ja fanit lähettivät toinen toistaan upeampia kuvia kaveruudesta. Katso voittajakuva ja kuvakisan muita tuotoksia!

Viimeinen kuvauspäivä UP:n Rantatien studiolla

Tunnelmia UP:n Rantatien studion viimeiseltä kuvauspäivältä.

Uuden päivän tuotantotiimi jää nyt kesälomalle, ja jättää taakseen vuodesta 2010 palvelleen Rantatien studion. UP:n tuotanto jatkuu Tampereen Mediapoliksessa. Uudet 6. tuotantokauden jaksot alkavat 28.9.2015!

Uusi kesävahvistus UP:n nettitiimiin

#ylensiisti kesäduunari valloitti Rantatien kesäkuussa.

Suuri ja sokkeloinen studiohalli Tampereen Rantatiellä sai toivottaa tervetulleeksi Uuden Päivän nettitoimituksessa kesäkuussa työskentelevän #ylensiistin kesäduunarin.

UP:n kesäbiisi Ole mulle kaveri 2015!

UP:n ja Ransu Karvakuonon tuore musavideo ylistää kaveruutta

UP:n tämän kesän biisi väläyttää kaveruuden pieniä hyviä yhteisiä hetkiä. Legendaarinen Ransu Karvakuono ja UP-tiimi ylpeinä esittävät: Ole mulle kaveri 2015!

lari halme, tero kuusla

Pukeudu kuin Teromies!

Tero Kuuslan ylellinen bisneslook erottuu kesän juhlissa!

Tero Kuuslan ylellinen bisneslook erottuu kesän juhlissa! Hyvin istuva tumma puku on aina tyylikäs ja varma valinta. Laadukkaat materiaalit ja harkitut yksityiskohdat tuovat asuun sopivasti persoonallisuutta.

#UPshow oli jättimenestys!

Fanitapaaminen ja show Tampere-talossa veti yli 1200 fania!

Uusi päivä -show 15.5.2015 Tampere-talossa oli huikea menestys ja keräsi Sorsapuistosalin täyteen innokkaita UP-faneja. Tunnelma oli tiivis, kun yli 1200 ihailijaa pyydysti nimmareita ja jonotti yhteiskuviin idoliensa kanssa.

UP-show'n arvontavoittajat

Katso, voititko UP-aarteen arvonnassa!

Uusi päivä -show'ssa 15.5.2015 järjestettiin myös roolivaate- ja rekvisiitta-arvonta. Lue juttu ja katso, voititko Vilman koruja, Janin hatun tai jotakin muuta ihanaa!

vilma haavisto, jani hellemaa

Miksi Uusi päivä jäi tauolle?

UP:n netissä tapahtuu koko kesän!

Uuden päivän pitkä kesätauko johtuu tuotannon muutosta Tampereella Rantatieltä Mediapolikseen. Nettitoimitus ei kuitenkaan huilaa, joten verkossa riittää uutta koko kesän!

Uusi päivä -show Tampere-talossa 15.5.!

Koe ennennäkemätön UP-show Tampere-talossa!

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus nähdä livenä Uuden päivän tähtiä ja Vihreät Valot sekä T. Palon Täytetty Apina! Tule Tampere-taloon kokemaan upea Uusi päivä -show 15.5.2015 kello 18.00!

Kesäuusinnat 2015

Kesäuusinnat alkavat 4.5. ja tulevat jaksosta 190 - 291.

Hyytävä jakso 491 Hallan vaara jäi UP.n tämän kevään viimeiseksi, ja nyt ovat vuorossa kesäuusinnat! Ne alkavat jaksoilla 190 ja 191 maanantaina 4.5. kello 20.00 - 21.00.

T. Palon Täytetty Apina - Aurinko

Aurinko on T. Palon Täytetty Apina -bändin tuore musavideo.

T. Palon Täytetty Apina on Virtauksen musataivaan kovin juttu - ainakin bändiläisten eli Eppu Palomäen, Roni Sirenin ja Osku Haaviston mielestä! Katso poikien musavideo Aurinko ja kerro mielipiteesi!

anni malinen, eppu palomäki

Voita kaveriliput Uusi päivä -show'hun!

Kisa on päättynyt, ja voittajille on ilmoitettu s-postilla!

Olemme arponeet 5 kahden lipun kaveripakettia Uusi päivä -show'hun Tampere-taloon 15.5. ja ilmoittaneet voittajille henkilökohtaisesti s-postilla. Kisassa oli yli 300 osallistujaa, onnittelut voittajille ja kiitos kaikille!

Uusi päivä, kevätnäytös 2015, fanitapaaminen

Fanit kevätnäytöksen kuvauksissa

Fanit ja näyttelijät tapasivat kuvauksissa ja niiden jälkeen

Uusi päivä -sarjan perinteinen kevätnäytös yllättää katsojat 28.4.2015, mutta juhlaa kuvattiin jo 10.3. Mukana tunnelmassa oli jälleen nettitiimin kutsumia kymmeniä innokkaita faneja!

Vihreät Valot - Behind the Scenes

Vihreät Valot esiintyy uudella videollaan sambaryhmän kanssa

Vihreiden Valojen uusi biisi ja musavideo Behind the Scenes kertoo nimensä mukaisesti tähden kulissientakaisista fiiliksistä - ja toisaalta siitä, miten parrasvaloissa artistista kuoriutuu "superihminen superegolla".

Vihreiden Valojen Emmi Minä se oon -musiikkivideon kuvauksissa.

UP-vuoden 2014 kohokohtia

Musiikkivideoita Emmiltä ja Vihreiltä Valoilta, Ruisrockia, Ravintolapäivää ja #UPtesti - Uuden päivän ja nettitiimin kausi 2014 oli työntäyteinen ja hieno! Kokosimme juttuun sen valittuja kohokohtia.

Kiitos syyskaudesta 2014!

UP:n syyskauden viimeiset jaksot esitettiin 15., 16. ja 17.12.2014. Koska meillä on joulu? -erikoisjakso tulee 23.12. TV2:ssa klo 19.45. Sarjan seuraava ennakkojakso ilmestyy 9.1.2015 ja tv:ssä se nähdään 12.1.2015.

Uuden päivän kaksoisolentokisan voittajat.

Muuttumisleikkipäivä

Kaksi fania pääsi muuttumaan Anniksi ja Vilmaksi.

UP-kaksoisolentokisan voittajat Saara ja Pilvi Claudia olivat palkintokäynnillään Rantatien studiolla 28.11.2014. Muuttumisleikki sekä Annin ja Vilman näyttelijöiden tapaaminen tekivät päivästä täydellisen!

Anette on Tuija? #UPtesti

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

UP-joulukalenteri

Joulun ja UP:n Koska meillä on joulu? -erikoisjakson odotus käy joutuisaan, kun joka päivä aattoon saakka saa seurata UP-joulukalenteria. Tarjolla on ihania, erikoisia ja yllätyksellisiä otoksia joulujakson kuvausten kulisseista!

UP-puvuston ABC

Virtauksen asukkaat pukeutuvat laadukkaasti, näyttävästi ja värikkäästi, ja puvustus onkin tärkeä osa Uuden päivän visuaalista ilmettä. Sarjan puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin sekä tehdään paljon vaativaa käsityötä. Avainasemassa ovat järjestelmällisyys, tarkkuus ja ammatitaito.

Vastauksia fanien kysymyksiin

Lue vastauksia usein esitettyihin fanikysymyksiin!

UPplus: Sitähän sä kysyit vastasi valikoituihin fanikysymyksiin. Tässä jutussa nettitiimi vastaa isoon nippuun niitä katsojakysymyksiä, joita UPplussassa ei ehditty käydä läpi!

Tässä on Ismet!

Yksi salainen toive toteutui, kun Pedram Notash pääsi näyttelemään Annin poikaystävän Ismetin roolia Uuteen päivään.

Iris ja Anni Virtauksen ilmaisutaidon lukion kevätnäytöksessä.

Kaksoisolentokisa

Katsooko peilistäsi ilmetty Cicca, onko kaverisi kuin Janin kaksoisveli tai fanitatko ehkä jotakuta UP-hahmoa niin kovasti, että olet hankkinut samanlaiset hiukset ja matkit hänen pukeutumistyyliään? Osallistu UP:n Kaksoisolentokisaan ja voita muuttumisleikki Uuden päivän studiolla!

Suvi Hurme, Antti Väre

Yllätyshäät!

Emmi Lukkari ja Tomi Karhu menivät yllättäen naimisiin UP:n syyskauden 2014 toisessa jaksossa! Oheinen juttu kertaa Emmin ja Tomin stoorin, ja pari itse on äänessä huomisessa UPplussassa.

Perjantai on ennakkopäivä

UP tulee syksyllä taas tuttuun tapaan maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin ilta kahdeksalta Yle TV2:ssa. Ennakon maanantain jaksosta näet perjantaisin Yle Areenasta!

Kurkkaa syksyyn 2014!

Uuden päivän viides tuotantokausi lupaa jännittäviä hetkiä. Katso maistiaisia tulevan tuotantokauden tapahtumista, lisää näet 25.8.2014 klo 20.00 TV2!

Kohti uutta syksyä!

Uuden päivän syksyn ensimmäinen uusi jakso tulee 25.8. Tiimin vanhat ja uudet jäsenet tulivat töihin energiaa pursuten elokuun ensimmäisellä viikolla.

Kirjoita tarina!

Jäikö sarjassa hyvä tarina mielestäsi kesken tai menikö kaikki kenties ihan väärin? Jatka juonikuljetusta tai keksi kokonaan uusi - tämän jutun kommenttikentässä on tilaa fanien tarinoille!