UPplus: Annin inspiroiva tyyli 11

Anni on värikäs ja persoonallinen, samoin hänen tyylinsä!

Anni Malinen on Virtauksen värikkäin pukeutuja, jonka peppimäinen hahmo erottuu lukiolaisten joukosta. Tässä UPplussassa kaivaudutaan Annin vaatekaappiin ja tutkaillaan näyttelijä Anette Aghazarianin johdolla Annin tyylin aakkosia. Kokeile, jos rohkenet!

Julkaistu

UPplus: Koreografin työ 1

UP-koreografi Riikka Korpi taitaa tanssin ja sen opetuksen.

Kun Asko Haavisto huokailee sohvalla fantasioiden hulatanssijoista tai Virtauksen lukiossa revitellään kevätnäytöksessä, koreografi Riikka Korpi on suunnitellut ja harjoituttanut näyttelijöiden ja tanssijoiden liikkeet tarkkaan. Tämä UPplus esittelee Riikan ja kertoo, mitä kaikkea hänen työhönsä kuuluu.

Julkaistu

UPplus: Syksyn 2015 juonipaljastuksia 20

UP:n 28.9. alkava syyskausi on kuumottavampi kuin koskaan!

Perinteiset juonipaljastukset helpottavat oloa, jos ensi maanantai 28.9. tuntuu toivottoman kaukaiselta ajankohdalta. Katso valikoituja paloja Iriksen, Laurin, Epun, Lissun ja muiden virtauslaisten tulevista hetkistä!

Julkaistu

UPplus: Kevätkauden kohokohtia 12

Virtauslaisten tunteiden vuoristorata keväällä 2015.

Uuden päivän kevät kieputti virtauslaisia tilanteesta ja tunteesta toiseen. Tämä UPplus palauttaa mieliin kauden pysäyttäviä ja jysäyttäviä hetkiä! Yksi huippuhetki on kuitenkin vielä edessä: Uusi päivä -show Tampere-talossa 15.5.2015!

Julkaistu

UPplus: Janin kesätyö YleX:llä 3

Valtteri Lehtinen kertoo työstää YleX:llä

Kumman juttuja YleX:llä kuullaan, Jani Hellemaan vai Valtteri Lehtisen? Uuden päivän nettitiimin Ulla Broholm kävi kylässä radiossa.

Julkaistu

UPplus: #UPshow4

Astu Uusi päivä -show'n lämpöiseen ja iloiseen tunnelmaan!

#UPshow 15.5.2015 oli loppuunmyyty: Tampere-talon Sorsapuistosalissa kohtasivat fanit ja tv-sarjan tähdet. UPplus väläyttää upean illan tunnelmapaloja ja kohokohtia!

Julkaistu

UPplus: Järjestäjän työ

Järjestäjä valmistelee, varmistaa ja taipuu muutoksiin.

Tv-sarjan järjestäjä hankkii rekvisiitan ja järjestää miljöön siten, että näyttelijä voi tehdä käsikirjoituksen vaatiman toiminnon. UPplus esittelee Uuden päivän nopeiden, ripeiden ja joustavien järjestäjien työtä.

Julkaistu , päivitetty

UPplus: Epun boheemi katutyyli 6

Tämä UPplus esittelee Eppu Palomäen pukeutumistyyliä.

Eppu Palomäki on niin miehekäs nuorimies, ettei hän kavahda korujakaan! Mistä muista aineksista tämän suositun UP-hahmon habitus koostuu, sen kertoo UPplus!

Julkaistu , päivitetty

UPplus: Pitääkö pokka, Lari Halme?

Miten näyttelijä Lari Halme vastaa outoihin kysymyksiin?

Pitääkö pokka -sarjassa on vuorossa näyttelijä Lari Halme, joka keksii vain yhden käyttötarkoituksen sukkahousuille - mies kun on. Katso, mikä se on, sekä muut älyvapaat vastaukset.

Julkaistu

UPplus: Virtauksen kovin juttu?1

Uusi tähti syttyi Virtauksen musiikkitaivaalle, kun Eppu Palomäki, Roni Siren ja Osku Haavisto perustivat bändin! Se on tehnyt jo ensimmäisen musavideonsa, joka julkaistaan perjantaina 27.3.2015 - katso UPplussasta, onko tässä Virtauksen kovin juttu!

Julkaistu

UPplus: Pitääkö pokka, Thelma Siberg? 1

Miten Uuden päivän näyttelijä Thelma Siberg reagoi ennalta-arvaamattomiin, omituisiin kysymyksiin? UPplus-sarjan Pitääkö pokka jatkuu hilpeissä tunnelmissa!

Julkaistu , päivitetty

UPplus: Pääosassa ohjaajat 3

Uuden päivän tekeminen on tiimityötä, ja työn taiteellinen lopputulos on ohjaajan käsissä. Mitä kaikkea sarjan kolmen ohjaajan sekä pääohjaajan työhön kuuluu? Katso UPplus, niin tiedät!

Julkaistu

UPplus: Elinan tunteikas matka 24

Elina Haavisto on Uusi päivä -sarjan suosituimpia hahmoja, ja hänen vakava loukkaantumisensa ratsastusonnettomuudessa oli faneille järkytys. Jaksossa 470 Elina lähti hoitoon Sveitsiin - miksi, ja tuleeko hän takaisin? Katso UPplussasta Elinan tähtihetket ja lopuksi näyttelijä Sanni Haahdenmaan terveiset!

Julkaistu , päivitetty

UPplus: Kuvausten parhaat palat? 6

Pilalle menneet kohtaukset kuuluvat Uuden päivän katsojien ehdottomiin UPplus-suosikkeihin. Näyttelijöiden putoamiset ja nauruun repeämiset eivät koskaan päädy tv-sarjaan, joten UPplus tarjoaa ainutlaatuisen koosteen loppuvuoden 2014 taatusti hilpeimmistä kuvaushetkistä.

Julkaistu

UPplus: Iris on pieni muotinäytös! 4

Amelie Blauberg esittelee Iris Rainion tyyliä.

Iris Rainio on näyttävä tyttö, jolla oma ulkoinen olemus menee tärkeysjärjestyksessä koulun ja tanssiharrastuksen edelle. Mistä Iriksen tyyli koostuu, sen paljastaa tämä UPplus.

Julkaistu

UPplus: Juonipaljastuksia 2015 34

Uuden päivän vuoden 2015 UPplus-kausi avataan perinteisesti juonipaljastuksilla. Näyttelijä Atte Reunanen valottaa Virtauksen tulevia tapahtumia.

Julkaistu

UPplus: Puvuston mestarit4

Uuden päivän puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin ja tehdään paljon vaativaa käsityötä. Tämä UPplus esittelee välähdyksiä puvuston arjesta, jossa kädentaidot ja järjestelmällisyys ovat kunniassa!

Julkaistu

UPplus: Sitähän sä kysyit!3

Onko Virtaus oikeasti olemassa? Kuka tekee puvustukset? Ovatko käsikirjoittajat avaruudesta? Uuden päivän nettitiimi vastaa vuoden mittaan satoihin yksittäisiin fanikysymyksiin: tästä UPplussasta löydät valikoidut kysymykset ja vastaukset!

Julkaistu

UPplus: Valloittava Eppu Palomäki 3

Nuori näyttelijä Eemeli Sutelainen esiteltiin UP:n katsojille jo viime keväänä, mutta ruutudebyyttinsä Eemelin hahmo Eppu teki keskiviikkona 5.11.2014. Karri Palomäen pikkuveljeksi osoittautunut Eppu aiheutti saapuessaan supinaa ja hämmennystä monella suunnalla.

Julkaistu

UPplus: Tähtivahvistus Leo3

Uudessa päivässä vierailee usein suomalaisia tähtinäyttelijöitä ja eturivin artisteja, mutta Landman eli Leo on sarjan ensimmäinen hevostähti! Oliko Leolla tähden elkeet, sen kertoo tämä UPplus!

Julkaistu

UPplus: Kesämuistoja Ruisrockista

Vihreille Valoille tarjoutui viime kesänä mahdollisuus esiintyä legendaarisessa Ruisrockissa. Tämän viikon UPplus kertoo poikkeuksellisen kuvauslokaation haasteista ja tietysti itse festarimenosta, joka huipentuu Valtterin mahtavaan benjihyppyyn!

Julkaistu

UPplus: Pilalle menneet 10

Toivotuin UPplus-aihe on pilalle menneet kohtaukset. Hyvä henki ja pöljä huumori auttavat jaksamaan arjen keskellä: tässä jälleen 5-minuuttinen naurupaketti Rantatien kuvaustunnelmista.

Julkaistu

UPplus: Mageeta!2

Kun tv-sarjan hahmo ryhtyy sarjassa yrittäjäksi, päälavastaja saa panna parastaan, jotta yrityksen tilat näyttävät ruudussakin uskottavilta. Näyttelijä Thelma Siberg esittelee Kristan Mageeta-firman uudet tilat tämän viikon UPplussassa.

Julkaistu

UPplus: Puolet Annista 1

Anni palasi Virtaukseen Turkin matkaltaan, mutta usko tai älä, Anni ja pieni UP:n kuvaustiimi oli oikeasti Turkissa keväällä 2014. Katso UPplus, ja tiedät, mitä reissussa tapahtui!

Julkaistu

UPplus: Yllätysbileet4

Emmi Lukkari ja Tomi Karhu vastaavat Uuden päivän syyskauden jättiyllätyksestä: pari mennä paukautti naimisiin! UPplus tiesi kuitenkin olla oikealla hetkellä häätalossa.

Julkaistu

UPplus: Jukka Poikakin tykkää UP:sta 4

Tähti toisensa jälkeen on paljastunut UP-faniksi – niin myös Jukka Poika, joka esiintyy sarjan kevään viimeisessä jaksossa 14.5.

Julkaistu , päivitetty

UPplus: Jukka Poika Kuuslan-kierroksella 4

Letkeän Suomi-reggaen ykköstulkki Jukka Poika vieraili UP:n kuvauksissa 19.3.2014. Sarjaa fanittavan artistin ykköstoive toteutui, kun Tero Kuusla esitteli hänelle Rantatien jättistudion!

Julkaistu , päivitetty

100. UPplus

Tässä se on: sadas UPplus! Nettitiimi on tuonut tv-sarjan kulissien takaisen maailman fanien ulottuville jo liki kolmen vuoden ajan. Nyt on juhlalähetyksen vuoro!

Julkaistu , päivitetty

UPplus: Anette äänen ihmemaassa 1

Ääni on ilman värähtelyä, mutta miten ääni noukitaan talteen tv-sarjan kuvauksissa? Lähde äänen ihmeelliseen maailmaan Aneten seurassa - ja kohta tiedät enemmän!

Julkaistu , päivitetty

UPplus: Kevätnäytös 4

Uuden päivän kevätkausi huipentui upeaan Lumikuningatar-musikaaliin. Musikaalin tähdet sekä Uuden päivän koreografi kertovat musikaalin tekemisestä kevään viimeisessä UPplussassa!

Julkaistu , päivitetty

UPplus: UP tarttuu mikkiin!

Tartu Mikkiin! -musiikkiviihdeohjelmassa kisaa perjantaina 12.12.2014 Uuden päivän Valtteri ja Kalle sekä Salatut elämät -sarjan näyttelijöitä. UPplus tarjoaa nyt tunnelmat laulukisan kulisseista!

Julkaistu