Hyppää pääsisältöön

UPplus: Mikä naurattaa, osa 2

Yleisön pyynnöstä: lisää pilalle menneitä kohtauksia

Toisinaan Uuden Päivän kohtauksen pilaa vaivautunut hiljaisuus, toisinaan äkillinen repeäminen. Tällä viikolla UPplus paljastaa jälleen kohtauksia, jotka piti ottaa uusiksi.

UPplus: Näin Cicca puettiin hamahelmiin

Pyysimme faneilta hamahelmikuvioita Cican keikkamekkoon

Vihreiden Valojen rumpali Cicca on tunnettu värikkäästä tyylistään. Pyysimme Uuden Päivän faneja lähettämään hamahelmikuvioita, joista tehtäisiin Cicalle näyttävä keikkamekko.

UPplus: Larin ja Amin vappuimitointi

Lari ja Ami yrittävät arvailla toistensa esittämiä rooleja.

Ami ja Lari ovat olleet Uudessa Päivässä mukana alusta asti. Kuuden vuoden aikana sarjan hahmot ovat ehtineet tulla tutuiksi, joten on paikallaan testata miesten imitointitaitoja. Vapun kunniaksi annoimme molemmille listan hahmoista ja tilanteista, joita heidän pitäisi esittää. Toinen aina yrittää arvata, mistä on kyse.

UPplus: Mikä naurattaa?

UPplus: Mikä naurattaa?

Valot, kamera, käy! Välillä näyttelijän katse karkaa suoraan kameraan, silmät seikkailevat ohi vastanäyttelijästä tai menevät kokonaan kieroon. Silloin pokka pettää ja tarvitaan uusi otto. Tämän viikon UPplus näyttää pilalle menneitä kohtauksia. Aiempia pilalle menneitä kohtauksia löydät täältä:

UPplus: Anni ja Roni

Suloisen outolinnun ja hajamielisen haaveilijan haastattelu

Vompatti ja kolibri – Roni Sirén ja Anni Malinen ovat Virtauksen omalaatuisin pariskunta. Elämänsä ensimmäisessä yhteishaastattelussa nuoret kertovat toisistaan ja suhteestaan sekä antavat hyvän neuvon kaikille rakastuneille.

UPplus: Kylässä Vilmalla ja Janilla

Vilma, Jani ja Väinö asuvat nyt yhteisessä kodissa.

UP:n suosikkipari Vilma ja Jani löysivät jälleen yhteisen sävelen ja asuvat nyt kolmisin Väinön kanssa omaa kotia. Tämä UPplus esittelee pienen perheen pesän, joka ei olekaan UP:n uudessa studiohallissa, vaan oikeassa rivitalossa tamperelaisessa lähiössä!

UPplus: Bongolava-battle

Bongolavan pojat kisaavat imitoinnissa, kuka on paras?

Bongolavan pojilla on aina pieni jäynä ja keskinäinen kisa meneillään, joten oli aika tarjota Epulle, Ronille ja Oskulle mahdollisuus kunnon battleen! Kuka on mielestäsi Bongolava-battlen paras imitaattori?

UPplus: Lissuudesta

Lissu Kanervan tyyli on rohkea ja rock!

Sinä aikuinen nainen: mitä jos ottaisitkin kevään vastaan muina lissuina? Rohkea ja näyttävä nainen kerää huomion nappaamalla Uusi Päivä -sarjan Lissu Kanervan tyylivinkit uudesta UPplussasta!

UPplus: Hennariikka on Sonja Ollila

Hennariikka Laaksola on UP:n Sonja Ollila.

Terapointiin taipuvainen psykologian opiskelija Sonja Ollila on UP:n tuorein tulokas. Näyttelijä Hennariikka Laaksola kertoo UPplussassa mm., mikä on hänen mielestään Sonjan paras puoli.

UPplus: Aku on Reino Tuominen

Reino on romanttinen pomottaja.

Reino Tuominen ilmestyi Virtaukseen kauden 2015 viimeisessä jaksossa. Aku Sipolalle jakson kuvaukset olivat ensimmäiset UP:ssa, ja tässä UPplussassa näyttelijä mm. paljastaa, miten hän valmistautui tärkeään päivään.

UPplus: Uusia juonikuvioita

Näyttelijät kertovat kevään 2016 juonipaljastuksia.

Montako lasta Asko Haavistolla oikein on? Tykkääkö Krista Reinosta vai Reino Kristasta? Mitkä ovat Otson tunnelmat? Näitä kysymyksiä heitellään ilmoille fanien vaatimassa juonipaljastus-UPplussassa.

UPplus: UP-maailman luominen

Ohjelma uuden studion suunnittelusta ja rakentamisesta.

Uuden Päivän fanien harras odotus palkitaan, kun uudistuneen sarjan kevätkausi alkaa 22.2.2016. Kuvaukset uudessa studiohallissa aloitettiin tismalleen aikataulun mukaisesti tammikuussa 2016. Uuden maailman luoja, Ylen lavastussuunnittelija Tapio Keskitalo pitää haasteista, ja niitäkin riitti vuoden päivät kestäneessä suunnittelu- ja rakennustyössä.

UPplus: Jimin tarina

Jimi Aro oli Virtauksen nuori kapinallinen.

Jimi Aro antoi kapinallisuudelle kasvot: hän oli nuori, komea mies, joka ei alistunut auktoriteeteille. Älykäs poika tuntui vetävän vaikeuksia puoleensa, mutta menehtyi lopulta päätettyään tehdä hyvän teon. Jaa oma muistosi Jimistä artikkelin yhteydessä tai käyttämällä #muistojimistä -aihetunnistetta.

UPplus: UP tekee hyvää

Vihreät Valot veivät joulumieltä Taysiin.

UP:n tärkeä tehtävä on tuoda hyvää mieltä katsojilleen. Sarjan muusikot ja näyttelijät ovat myös valmiita hyväntekeväisyystempauksiin: 4. joulukuuta Vihreät Valot, Anette Aghazarian ja Antti Väre veivät UP:n musiikillisen joulutervehdyksen Taysiin.

UPplus: Valtterin ikimuistoinen aamu

Valtteri on vielä sängyssä, kun tämä UPplus alkaa!

Kännykkä herättää Valtteri Lehtisen kesäkuisena aamuna kello 3.40. UP:n syyskauden päätösjakson lokaatiokuvaukset tehdään museokeskus Vapriikissa Tampereella aamuvarhain, ennen kuin tila avataan päivän yleisölle. Tämä UPplus alkaa Valtterin makuuhuoneesta!

UPplus: Vilman ja Janin tarina

Näiden kahden välillä on kipinöinyt alusta saakka.

Vilma Haavisto ja Jani Hellemaa ovat monen fanin suosikkihahmot, joiden rakkaustarina herättää suuria tunteita. Nuorten välillä on kipinöinyt sarjan alusta saakka, mutta parin lemmenpolku on ollut toisinaan aivan poikki. Jakson 520 suudelma herätti jälleen Jalma-fanien toiveet – saako tarina jatkoa?

UPplus: Uusiksi meni taas!

Se parhaiten nauraa, joka omille mokilleen nauraa!

Hillitön hihitys ei ota loppuakseen, kun Niklaksen ja Mirjan kohtauksessa tapahtuu jotakin yllättävää. Päästäänkö uutta ottoa tekemään ollenkaan, katso UPplus: Uusiksi meni taas! ja ota selvää!

UPplus: Inka 20 vuotta Mirjana!

Katso näyttelijän Iämminhenkinen haastattelutuokio!

Näyttelijä Inka Kallén teki tv-historiaa siirtyessään TV2:n Uusi päivä -sarjaan TV1:n Kotikadusta vuonna 2013. Inka on ollut Mirja Mäkimaana jo kaksikymmentä vuotta, joten on aika muistella hetki uran hilpeitä ja koskettavia hetkiä.

UPplus: Pitääkö pokka, Amelie Blauberg?

Ei ole helppoa vastailla yllättäviin hölmöihin kysymyksiin!

Kuinka herttaisen Amelien pokka pitää, kun hän pääsee vastailemaan outoakin oudompiin kysymyksiin? Katso ja arvaa, mistä moni kysymys on noukittu!

UPplus: Apulaisohjaajasta on moneksi

Apulaisohjaaja on ohjaajan tärkeä työpari.

Kun ohjaaja toivoo lokkeja päähenkilön taustalle lentämään, hän pyytää niitä apulaisohjaajalta. Aina toiveita ei voida toteuttaa, mutta katso UPplussasta, miten monena apulaisohjaaja saa olla, ennen kuin katsojat pääsevät nauttimaan lempisarjastaan ruudussa tai netissä!

UPplus: Uusiksi meni!

On taas aika jakaa kuvausten hilpeimmät hetket.

Joskus yksi sana saa näyttelijässä aikaan hilpeyden puuskan, toisinaan sanoja ei tarvita lainkaan. Aiheuttipa naurun tyrskeen mikä tahansa, katsojille tallentuu ehkä toivotuinta UPplus-materiaalia: pilalle menneitä kohtauksia!

UPplus: Annin inspiroiva tyyli

Anni on värikäs ja persoonallinen, samoin hänen tyylinsä!

Anni Malinen on Virtauksen värikkäin pukeutuja, jonka peppimäinen hahmo erottuu lukiolaisten joukosta. Tässä UPplussassa kaivaudutaan Annin vaatekaappiin ja tutkaillaan näyttelijä Anette Aghazarianin johdolla Annin tyylin aakkosia. Kokeile, jos rohkenet!

UPplus: Koreografin työ

UP-koreografi Riikka Korpi taitaa tanssin ja sen opetuksen.

Kun Asko Haavisto huokailee sohvalla fantasioiden hulatanssijoista tai Virtauksen lukiossa revitellään kevätnäytöksessä, koreografi Riikka Korpi on suunnitellut ja harjoituttanut näyttelijöiden ja tanssijoiden liikkeet tarkkaan. Tämä UPplus esittelee Riikan ja kertoo, mitä kaikkea hänen työhönsä kuuluu.

UPplus: Syksyn 2015 juonipaljastuksia

UP:n 28.9. alkava syyskausi on kuumottavampi kuin koskaan!

Perinteiset juonipaljastukset helpottavat oloa, jos ensi maanantai 28.9. tuntuu toivottoman kaukaiselta ajankohdalta. Katso valikoituja paloja Iriksen, Laurin, Epun, Lissun ja muiden virtauslaisten tulevista hetkistä!

UPplus: Kevätkauden kohokohtia

Virtauslaisten tunteiden vuoristorata keväällä 2015.

Uuden päivän kevät kieputti virtauslaisia tilanteesta ja tunteesta toiseen. Tämä UPplus palauttaa mieliin kauden pysäyttäviä ja jysäyttäviä hetkiä! Yksi huippuhetki on kuitenkin vielä edessä: Uusi päivä -show Tampere-talossa 15.5.2015!

UPplus: #UPshow

Astu Uusi päivä -show'n lämpöiseen ja iloiseen tunnelmaan!

#UPshow 15.5.2015 oli loppuunmyyty: Tampere-talon Sorsapuistosalissa kohtasivat fanit ja tv-sarjan tähdet. UPplus väläyttää upean illan tunnelmapaloja ja kohokohtia!

UPplus: Epun boheemi katutyyli

Tämä UPplus esittelee Eppu Palomäen pukeutumistyyliä.

Eppu Palomäki on niin miehekäs nuorimies, ettei hän kavahda korujakaan! Mistä muista aineksista tämän suositun UP-hahmon habitus koostuu, sen kertoo UPplus!

UPplus: Pitääkö pokka, Lari Halme?

Miten näyttelijä Lari Halme vastaa outoihin kysymyksiin?

Pitääkö pokka -sarjassa on vuorossa näyttelijä Lari Halme, joka keksii vain yhden käyttötarkoituksen sukkahousuille - mies kun on. Katso, mikä se on, sekä muut älyvapaat vastaukset.

UPplus: Virtauksen kovin juttu?

Eppu, Roni ja Osku ovat perustaneet bändin.

Uusi tähti syttyi Virtauksen musiikkitaivaalle, kun Eppu Palomäki, Roni Siren ja Osku Haavisto perustivat bändin! Se on tehnyt jo ensimmäisen musavideonsa, joka julkaistaan perjantaina 27.3.2015 - katso UPplussasta, onko tässä Virtauksen kovin juttu!

UPplus: Pääosassa ohjaajat

Ohjaajalla on vastuu siitä, miltä sarja näyttää ja kuulostaa

Uuden päivän tekeminen on tiimityötä, ja työn taiteellinen lopputulos on ohjaajan käsissä. Mitä kaikkea sarjan kolmen ohjaajan sekä pääohjaajan työhön kuuluu? Katso UPplus, niin tiedät!

UPplus: Elinan tunteikas matka

Elina Haavisto on UP:n suosikkihahmoja.

Elina Haavisto on Uusi päivä -sarjan suosituimpia hahmoja, ja hänen vakava loukkaantumisensa ratsastusonnettomuudessa oli faneille järkytys. Jaksossa 470 Elina lähti hoitoon Sveitsiin - miksi, ja tuleeko hän takaisin? Katso UPplussasta Elinan tähtihetket ja lopuksi näyttelijä Sanni Haahdenmaan terveiset!

UPplus: Kuvausten parhaat palat?

Pilalle menneet kohtaukset ovat fanien kestosuosikki!

Pilalle menneet kohtaukset kuuluvat Uuden päivän katsojien ehdottomiin UPplus-suosikkeihin. Näyttelijöiden putoamiset ja nauruun repeämiset eivät koskaan päädy tv-sarjaan, joten UPplus tarjoaa ainutlaatuisen koosteen loppuvuoden 2014 taatusti hilpeimmistä kuvaushetkistä.

UPplus: Puvuston mestarit

Uuden päivän puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin ja tehdään paljon vaativaa käsityötä. Tämä UPplus esittelee välähdyksiä puvuston arjesta, jossa kädentaidot ja järjestelmällisyys ovat kunniassa!

UPplus: Sitähän sä kysyit!

Onko Virtaus oikeasti olemassa? Kuka tekee puvustukset? Ovatko käsikirjoittajat avaruudesta? Uuden päivän nettitiimi vastaa vuoden mittaan satoihin yksittäisiin fanikysymyksiin: tästä UPplussasta löydät valikoidut kysymykset ja vastaukset!

UPplus: Valloittava Eppu Palomäki

Nuori näyttelijä Eemeli Sutelainen esiteltiin UP:n katsojille jo viime keväänä, mutta ruutudebyyttinsä Eemelin hahmo Eppu teki keskiviikkona 5.11.2014. Karri Palomäen pikkuveljeksi osoittautunut Eppu aiheutti saapuessaan supinaa ja hämmennystä monella suunnalla.

UPplus: Tähtivahvistus Leo

Uudessa päivässä vierailee usein suomalaisia tähtinäyttelijöitä ja eturivin artisteja, mutta Landman eli Leo on sarjan ensimmäinen hevostähti! Oliko Leolla tähden elkeet, sen kertoo tämä UPplus!

UPplus: Kesämuistoja Ruisrockista

Vihreille Valoille tarjoutui viime kesänä mahdollisuus esiintyä legendaarisessa Ruisrockissa. Tämän viikon UPplus kertoo poikkeuksellisen kuvauslokaation haasteista ja tietysti itse festarimenosta, joka huipentuu Valtterin mahtavaan benjihyppyyn!

UPplus: Mageeta!

Kun tv-sarjan hahmo ryhtyy sarjassa yrittäjäksi, päälavastaja saa panna parastaan, jotta yrityksen tilat näyttävät ruudussakin uskottavilta. Näyttelijä Thelma Siberg esittelee Kristan Mageeta-firman uudet tilat tämän viikon UPplussassa.

UPplus: Puolet Annista

Anni palasi Virtaukseen Turkin matkaltaan, mutta usko tai älä, Anni ja pieni UP:n kuvaustiimi oli oikeasti Turkissa keväällä 2014. Katso UPplus, ja tiedät, mitä reissussa tapahtui!