Hyppää pääsisältöön

Päätösjakso – muutos pysyväksi

On merkitysten äärelle pysähtymisen aika. Mitä päähenkilöt ovat oppineet itsestään ja rakkaan ihmisensä maailmasta? Miksi toisin katsominen ja tarkoituksellinen hyvän näkeminen toimii paremmin, kuin merkityksistä valmiiksi täyteen latautunut puhe? Päätösjakso katsottavissa yle.fi/valokuvanvoimaa ja Yle Areenasta.

Yhteiskuva

Valokuvan voimaa -sarja

Miten haluat tulla nähdyksi?

Eero, Ninni, Marianna, Franz, Roosa ja Johanna haluavat palauttaa rakkauden perhevalokuvaan kysymällä perheenjäseneltään, miten haluat tulla nähdyksi? He haluavat lähentää suhdetta ja tulla myös itse kohdatuiksi eri tavoin, kuin aiemmin. Sen sijaan, että perheenjäsen muuttuisi, päähenkilöt käyvät läpi prosessin, jossa he oppivat katsomaan maailmaa läheisensä kokemuksesta käsin. Perheiden oppaana on voimauttavan valokuvan menetelmän äiti, Miina Savolainen. Sarja on Areenasta katsottavissa kokonaisuudessaan Valokuvan voimaa -sivustolla saattaa olla toimimattomia linkkejä, sillä sivusto on perustettu ohjelman ensilähetystä ennen 2014.

Siemenkuva 7

Mahdollisuus liittää Siemenkuva ketjuun on tältä erää päättynyt.

Siemenkuva 7 - Mitä haluat vahvistaa? -oli aiheena Valokuvan voimaa ohjelmasarjan viimeisessä Siemenkuvaketjussa.

Siemenkuva 7 tehtävänanto oli:
Viimeinen Valokuvan voimaa -siemenkuvaketju suuntaa tulevaisuuteen. Sarjan teemoista ja tarinoista saatoit löytää omiakin kipukohtiasi, mutta myös lohtua ja korjaantumista? Mitä puolia itsessäsi ja elämässäsi haluaisit vahvistaa toteutuaksesi paremmin, ollaksesi onnellisempi, rakastetumpi, rakastavampi? Liitä siemenkuvaketjuun valokuvasi ja tarinasi, joka kertoo siitä puolesta, jolle haluat antaa elämässäsi enemmän tilaa!