Juuri nyt

Stephen Fry

Vempainmies Stephen Fry

Britannian suosituin neropatti Stephen Fry ei elä niin kuin tavalliset tallaajat. Hän ei juutu ruuhkiin, työnnä omia ostoskärryjään tai edes pitele omaa hammasharjaansa. Hän on vapautunut näistä arjen vaivoista rakastamiensa teknisten vempainten avulla.
sunnuntai 25.1. klo 14.20

Julkaistu
Marlene Dietrich Katariina suurena elokuvassa Intohimojen keisarinna

Intohimojen keisarinna

Saksalaisprinsessasta Venäjän hallitsijaksi. Marlene Dietrich on pääosassa visuaalisesti hurjassa Hollywood-tulkinnassa Katariina Suuren elämäntarinasta.
sunnuntai 25.1. klo 18.00

Julkaistu
Beats, Rhymes & Life: The Travels of A Tribe Called Quest.

Beats, Rhymes & Life

A Tribe Called Questin tarina. Dokumenttielokuva 1990-luvun omaperäisimpiin yhtyeisiin kuuluneesta hiphop-kollektiivista. Bändin jäsenten lisäksi mukana muun muassa Beastie Boys, Pharrell Williams, Kanye West, Mos Def, De La Soul ja The Roots.
sunnuntai 25.1. klo 21.00

Julkaistu
Amerikkalaisen tv-sarjan tarina.

Amerikkalaisen tv-sarjan tarina

Amerikkalaiset tv-sarjat ovat tuoneet jo vuosikymmeniä draamaa ja komediaa koteihin ympäri maailman. Pohjoisamerikkalainen tapa viihdyttää on samalla määritellyt eri maiden suhtautumista politiikkaan, kulttuuriin, uskontoon ja moniin muihin yhteiskunnallisiin asioihin. Tv-viihde onkin omalla panoksellaan yhdistänyt maailman eri kansoja.
sunnuntai 25.1. klo 23.20

Julkaistu , päivitetty
Ville Haapasalo sarjassa Jäämeri 30 päivässä ja Sami Yaffa sarjassa Sound Tracker

Villelle ja Samille Kultaiset Venlat

Kultaiset Venlat on jaettu: Jäämeri 30 päivässä on vuoden 2014 paras lifestyle-ohjelma ja Sound Tracker vuoden 2014 paras musiikkiohjelma.

Kaukasia 30 päivässä

Ville seikkailee Kaukasiassa

Mikä Kaukasia? Koulun maantiedosta muistamme, että Kaukasusta pitkin kulkee Euroopan raja. Antiikin kreikkalaisille Kaukasus oli yksi maailman pilareista. Nykypäivänä alue on sotauutisten leimaama. 50 kieltä, itsenäisiä maita, autonomisia alueita, outoja kirjaimia. Harva on siellä itse matkustanut. Parasta antaa Villen selvittää, millaisia ihmisiä vuorilla ja merten rannoilla elää.
keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin

Minkälainen mies Ville Haapasalo oikein on?

Minkälainen mies Ville Haapasalo on siviilissä? Tätä kysytään taustatiimiltä usein. Onko hän oikeasti joviaali, rento ja vähän hullu – kuten ohjelmissaan? Entä mitä sanovat Villen vanhat, kouluaikaiset kaverit?

Teemalauantait

Kasariteinit

Don’t you forget about this! Teemalauantai on omistettu teinileffoille ja aivan erityisesti kasariteineille. Illan avaa John Hughesin Breakfast Club, kertomus viidestä erilaisesta nuoresta, joita yhdistää aluksi vain jälki-istunto. Pääosissa Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Judd Nelson, Molly Ringwald ja Ally Sheedy. Elokuvan jälkeen esitetään runsailla elokuvanäytteillä varustettu tv-dokumentti Teen Spirit – teinileffojen historia.

Teemalauantai 17.1. klo 21.00-23.25

Julkaistu

Teemalauantaiden kevät 2015

Teemalauantaiden aiheita tammi-helmikuussa ovat katuvalokuvaajat, kasarinostalgia, glamouria tihkuvat klassikot, mestarilliset dokumenttielokuvat, itäblokin mainosvelhot, Watergate-skandaali ja Oscar-voittajat kautta aikojen. Lauantai-iltojen tähtiä ovat muun muassa Elvis, Marlene, Tintti ja Nixon.

Julkaistu , päivitetty

Marlene ja glamour

”Glamour on kuuman kylmää käyttöä.” Glamour-illan tähti on Marlene Dietrich. Illan aluksi hänet nähdään Shanghai Lilynä Josef von Sternbergin romanttisessa jännityselokuvassa Shanghain pikajuna. Elokuvan jälkeen nähdään tv-dokumentti Glamour elokuvissa, ja illan päättää toinen Dietrichin ja von Sternbergin eksoottinen makeinen, elokuva Vaalea Venus.
Teemalauantai 24.1. klo 21.00–0.40

Julkaistu

Teema tanssii tammi–helmikuussa

Parrasvaloissa kuukausi tanssia

Teeman vuosittainen tanssikuukausi tarjoaa klassista balettia, uusia uria avaavia klassikkoversioita sekä aivan uuden teoksen, joka kertoo maailman rakastetuimmasta kulkurista, Charlie Chaplinista. Mats Ek on vaihtanut Juliassa ja Romeossaan Prokofjevin musiikin Tšaikovskiin. Matthew Bourne täydensi Tšaikovski-trilogiansa goottihenkisellä Ruususella. Dokumentit kertovat tanssitaiteesta valkokankaalla ja kuvaruudulla sekä maailman upeimpiin kuuluneen ballerinan karusta kohtalosta.

Mats Ekin Julia ja Romeo

Ruotsalaiskoreografi Mats Ekin uusi mestarillinen tulkinta yli 400 vuotta vanhasta rakkaustarinasta katsoo maailmaa hieman toisesta kulmasta ja on yhtälailla tuoreen hauska kuin viiltävän surullinen.
lauantai 17.1. klo 18.00

Bajadeeri 3

Moskovan Bolšoi-baletti esittää mystiseen Intiaan sijoittuvan Petipaan ja Minkusin klassikon, joka nähdään Juri Grigorovitšin versiona.
lauantai 24.1. klo 17.55

Chaplin

Pieni viiksiniekka, knallihattu ja kävelykeppi. Ei epäilystä kenestä on kyse. Saksalaiskoreografi Mario Schröderiä kuitenkin mietitytti, millainen on oikea Charles Chaplin.
lauantai 31.1. klo 18.20

Prinsessa Ruusunen 1

Goottiromanssi, Matthew Bournen klassikkotulkinta täydentää hänen Tshaikovski-koreografioidensa trilogian Pähkinänsärkijän ja maailmankuulun Joutsenlammen jälkeen.
lauantai 14.2. klo 18.00

Faunin iltapäivä: Tanaquil Le Clercq

Nancy Buirskin koskettava dokumentti kauniista, pitkäsäärisestä ja muutenkin upeasta tähtiballerinasta, Jerome Robbinsin ja George Balanchinen muusasta, jonka ura päättyi traagisesti polioon.
lauantai 7.2. klo 18.35

Tanssia kuvaruudussa

Reiner Moritzin dokumentti siitä, miten tanssiesityksiä on vuosien varrella tallennettu ja tuotettu elokuviin ja televisioon.
lauantai 31.1. klo 17.20

Matthew Bournen maailma

Englantilaiskoreografi Matthew Bourne on ilahduttanut tanssin ystäviä jo 25 vuoden ajan mm. monien klassikkojen uustulkinnoillaan. Prix Italia -palkitussa ohjelmassa nähdään uudelleen kuvattuja kohtauksia Bournen uran keskeisistä teoksista.
lauantai 7.2. klo 17.45

Riitta Vainio in memoriam

Teeman tanssin kuukauden keskelle tuli suru-uutinen Riitta Vainion poismenosta. Teema kunniottaa suomalaisen modernin tanssin kehittäjän ja johtotähden muistoa ohjelmapaketilla, joka sisältää hänen lyhyitä tanssiteoksiaan 1960-luvulta.
torstai 19.2. klo 18.00

Musiikkidokumentit

Kevään rockdokumentit Teemalla 2

Teeman kevään rockdokumenteissa pääsevät ääneen muun muassa Alice Cooper, The National, Jukka Tolonen, Abban Agnetha, Hugh Laurie, A Tribe Called Quest, Simon & Garfunkel, Pink Floyd, The Who, Jimi Hendrix, feministipunkkari Kathleen Hanna, suomipunkin eri sukupolvet, euroviisufanit ja taustalaulajat. Sunnuntaisin kello 21, uusinnat perjantain myöhäisilloissa.

Lue lisää ohjelmista!

Kuva: Oscar-palkittu dokumentti 20 Feet from Stardom esitetään 22.2.

Julkaistu , päivitetty

Super Duper Alice Cooper 2

Eeppinen, seksin, päihteiden ja rock’n’rollin täyteinen tarina tosielämän tohtori Jekyllistä, miehestä, josta tuli hirviö. Vuonna 2014 valmistuneen dokumenttielokuvan ovat ohjanneet Metal Evolution -sarjan tekijät, ja se saa nyt Suomen-ensi-iltansa.
Sunnuntai 18.1. klo 21.00

Julkaistu , päivitetty

Beats, Rhymes & Life

A Tribe Called Questin tarina. Dokumenttielokuva 1990-luvun omaperäisimpiin yhtyeisiin kuuluneesta hiphop-kollektiivista. Bändin jäsenten lisäksi mukana muun muassa Beastie Boys, Pharrell Williams, Kanye West, Mos Def, De La Soul ja The Roots.
sunnuntai 25.1. klo 21.00

Julkaistu

Klassinen musiikki

Pekka ja susi

Teemalla nähtyjen ihastuttavien ranskalaisten musiikkianimaatioiden sarja saa jatkoa. Jouluna 2014 vuorossa on Prokofjevin teos Pekka ja susi.
Yhä Areenassa

Tuhkimo Torinossa

Viehättävillä animaatioilla osittain kuvitettu G. Rossinin ooppera taltioitiin satumaailmaan soveltuvissa upeissa ympäristöissä. Tuhkimona esiintyy mezzosopraano Lena Belkina.
Yhä Areenassa

Promien viimeinen ilta

Sakari Oramo johti viime syyskuussa ensimmäistä kertaa Lontoon promenadisarjan massiivisen päätöskonsertin, joka tapahtumana tunnetaan ympäri maailman.
Yhä Areenassa

Uudenvuoden konsertti Wienistä, yle tv1

Uudenvuoden konsertti Wienistä

Wienin filharmonikkojen uudenvuoden konsertin johtaa tänä vuonna orkesterin kunniakapellimestari Zubin Mehta jo viidettä kertaa. Konsertti nähdään suorana lähetyksenä TV1:ssä uudenvuodenpäivänä ja Teemalla uusintana seuraavana lauantaina.
Yhä Areenassa

La bohème Oslosta 3

Puccinin rakastettu ooppera nähdään Norjan kansallisoopperan esityksenä, jonka ohjaaja Stefan Herheim on paitsi siirtänyt nykyaikaan myös uudistanut yllättävällä tavalla.
Yhä Areenassa

Beethovenia etsimässä 2

Dokumentti kertoo säveltäjän elämäntarinan hänen teostensa sekä nykypäivän kuuluisimpien muusikoiden haastattelujen kautta. Todellinen Beethoven oli erilainen ja paljon kiinnostavampi persoona kuin myytti kärsivästä sankaritaiteilijasta.
Yhä Areenassa

RSO Teemalla

Paul Agnew

Armida abbandonata

Konsertin teemana ovat Rinaldo ja Armida, Torquato Tasson kuuluisa lemmenpari, joka on innoittanut lukuisia säveltäjiä. Parin aarioita Lullyn, Graunin, Händelin ja Haydnin oopperoista esittävät Katherine Watson ja Paul Agnew, joka myös johtaa orkesteria.
torstai 5.2. klo 19.00

Mikhail Petrenko

Mikhail Petrenko ja Babi Jar 1

Basso Mikhail Petrenko on Šostakovitšin Babi Jar -sinfonian solisti. Kuorona Polyteknikkojen kuoro. Konsertissa kuullaan myös Richard Straussin toisen maailmansodan muistoteos Metamorfooseja. Hannu Lintu johtaa.
perjantai 27.3. klo 19.00

Soile Isokoski

Soile Isokoski, Sibelius ja Minna Leinonen

Minna Leinosen Scatterings saa kantaesityksensä keskiviikkona, Teemalla se nähdään torstaina. Colin Matthews on sovittanut Ylen tilauksesta Sibeliuksen lauluja orkesterille. Soile Isokoski laulaa. Lisäksi Wilhelm Stenhammarin toinen sinfonia. Hannu Lintu johtaa.
torstai 16.4. klo 19.00

Aulis Sallinen (silloinen RSO:n intendentti) pianon ääressä 1960

Aulis Sallinen 80 vuotta

RSO:n kevätkauden viimeisessä konsertissa juhlitaan 80-vuotiasta Aulis Sallista (kuvassa nuorena RSO:n intendenttinä v. 1960). Ohjelmassa Sallisen Elämän ja kuoleman lauluja sekä Beethovenin ensimmäinen sinfonia. Solisteina Johanna Rusanen-Kartano ja Ville Rusanen. Hannu Lintu johtaa.
perjantai 22.5. klo 19.00

Julkaistu , päivitetty

Kun mieli sairastuu 24

Monien katsojien toiveesta uusintana: tanskalaisdokumentissa puhutaan avoimesti mielen sairastumisesta ja mielisairaudesta toipumisesta.
torstai 12.2. klo 17.30

Tiede

Mitat ja mittaaminen

Mittaamisen historia vie sormilla laskemisesta alkeishiukkasten värähtelyihin. Matemaatikko Marcus Du Sautoy näyttää, miten aikaa, paikkaa, massaa ja energiaa on opittu määrittämään yhä tarkemmin ja miten tämä kehitys on muovannut maailmaa.
torstai 22.1. klo 21.00

Elämää metsässä 1

Jimmy Doherty on Teemalta tuttu brittiläinen maanviljelijä ja tiedeohjelmien toimittaja. Uudessa sarjassa hän muuttaa asumaan varsinaiseen unelmataloon: kahden mahtavan tammen varassa lepäävään puumajaan.
torstai 22.1. klo 18.00

Arkistojen salat

Ranskalaissarjassa perehdytään 1900-luvun historiallisiin tapahtumiin lähilukemalla arkistofilmejä. Kuka on kuvassa, kuka ei? Miksi kamera oli suunnattu juuri tänne? Miksi Kekkonen istuu šaahin vieressä?
maanantai ja perjantai 22.5. asti

Kino Suomi

Tammikuun Kino Suomessa kuvataan 1930-lukua ja sotaa

Kino Suomi esittää tammikuussa harvinaisempia historiaelokuvia ja sotakuvauksia: Ystävät, toverit, Espanjankävijät, Angelan sota ja Jäähyväiset. Elokuvien polttopisteessä on 1930-luvun liikehdintä, niin yksilötasolla kuin yhteiskunnassakin, ja sen päätepisteenä toinen maailmansota. Elokuvien näkökulmat tuovat vastapainoa totutulle sotakuvaukselle.

Julkaistu , päivitetty
Mikk Mikiver ja Stina Ekblad elokuvassa Ystävät, toverit.

Kino Suomi: Ystävät, toverit 4

Rauni Mollbergin 1930-luvun Petsamoon sijoittuva suurelokuva kertoo hurjasta pohjoisesta loukosta, jossa kansallisuudet kohtaavat, raha vaihtaa omistajaa ja rikkaus ja kurjuus käyvät rinnakkain. torstai 8.1. klo 22.40

Julkaistu , päivitetty
Videokaappaus elokuvasta Espanjankävijät

Kino Suomi: Espanjankävijät 3

Harvinainen draamadokumentti kertoo Espanjan sisällissodan suomalaisista veteraaneista, jotka pääsivät jälleen matkustamaan vanhoille taistelupaikoille Francon kuoleman jälkeen.
torstai 15.1. klo 21.55

Julkaistu , päivitetty
Ida-Lotta Backman on nimiroolissa elokuvassa Angelan sota.

Kino Suomi: Angelan sota

Suomenruotsalaisen yläluokan kasvatti Angela Anders työskentelee jatkosodan aikana lottana saksalaisessa sotilassairaalassa Lapissa. Moninaiset miessuhteet sekoittuvat sodan melskeessä.
torstai 22.1. klo 22.00

Julkaistu , päivitetty
Pirkko Nurmi ja Stina Ekblad Tuija-Maija Niskasen elokuvassa Jäähyväiset.

29.1. Kino Suomi: Jäähyväiset

Pankkisuvun tytär etsii seksuaali-identiteettiään 1930-luvulla Vivica Bandlerin tarinoihin perustuvassa, Tuija-Maija Niskasen vuonna 1982 ohjaamassa elokuvassa.

Julkaistu , päivitetty

Tulevia elokuvia

Teeman tammikuun elokuvat

Tammikuussa Teema tarjoaa ranskalaisen uuden elokuvan parhaimmistoa, dokumentteja, kaivattuja elokuvaklassikoita, hiukan kasarinostagiaa ja paljon glamouria.

Julkaistu , päivitetty
Pieniä valkoisia valheita. Isabelle Ribaud (Pascale Arbillot) ja Vincent Ribaud (Benoit Magimel).

Pieniä valkoisia valheita

Komediassa pariisilaisista ystävistä, jotka matkustavat joka kesä rantalomalle vuokraamaansa huvilaan. Vakava onnettomuus nostaa esiin vuosia kätketyt salaisuudet.
perjantai 23.1. klo 21.00

Julkaistu
Vaalea Venus, ohjaus Josef von Sternberg.

Marlene ja glamour

”Glamour on kuuman kylmää käyttöä.” Glamour-illan tähti on Marlene Dietrich. Illan aluksi hänet nähdään Shanghai Lilynä Josef von Sternbergin romanttisessa jännityselokuvassa Shanghain pikajuna. Elokuvan jälkeen nähdään tv-dokumentti Glamour elokuvissa, ja illan päättää toinen Dietrichin ja von Sternbergin eksoottinen makeinen, elokuva Vaalea Venus.
Teemalauantai 24.1. klo 21.00–0.40

Julkaistu
Marlene Dietrich Katariina suurena elokuvassa Intohimojen keisarinna

Intohimojen keisarinna

Saksalaisprinsessasta Venäjän hallitsijaksi. Marlene Dietrich on pääosassa visuaalisesti hurjassa Hollywood-tulkinnassa Katariina Suuren elämäntarinasta.
sunnuntai 25.1. klo 18.00

Julkaistu
Embeth Davidtz ja Alessandro Nivola elokuvassa Junebug (2005)

Junebug

Phil Morrisonin draamassa taidegalleristi Chicagosta tutustuu uuden aviomiehensä perheeseen keskellä vanhoillista maaseutua.
keskiviikko 28.1. klo 21.45

Uusi Kino - Maanantain ja lauantain myöhäisillassa

Uusi Kino

Rakkautta ja hämmennystä. Animaatiota. Viettelijöitä. Pyyhekumeja. Yllättäviä tapahtumia. Lyhytelokuvan helmiä. Maanantaisin klo 23 jälkeen ja uusinnat lauantaisin illan viimeisenä.

graafinen logo uusi kino -ohjelmasta

Uusi Kino kevät 2015

Suomen ainoa virallinen lyhytelokuvan ohjelmapaikka Teemalla tarjoaa keväällä lyhytelokuvan ja dokumenttielokuvan ensiesityksiä sekä ajankohtaan sopivia uusintoja. Uusi Kino Teemalla maanantaisin noin klo 23.30.

Julkaistu , päivitetty
Mustavalkoinen kuva elokuvan näyttelijättärestä

19.1. Voima

Otto Kylmälän nykyaikainen mykkäelokuva avioparin muistojen vuoristoradasta, jota alkoholi varjostaa.

Julkaistu , päivitetty
graafinen kuva vihreästä käärmeestä

19.1. Vihreä käärme

Dokumenttielokuva vodkasta, miehistä ja tislatuista unelmista.

Julkaistu , päivitetty
Kuva elokuvasta Alkofudis

19.1. Alkofudis

Entiset päihderiippuvaiset ja asunnottomat pelaavat omissa MM-jalkopallomestaruuskisoissa. Liettualaisen seuran matka Brasiliaan ei ole helppo, kun mukana on joukko juopuneita faneja.

Julkaistu , päivitetty

Teeman Elävä arkisto

13.1. Teeman Elävä arkisto: Kuntauudistus 1

Nykyiset uudet kuntaliitokset juontavat juurensa 1960-luvulta, jolloin Suomessa pantiin alulle edellinen suuri kuntauudistusten sarja. Vuoden 1967 arkisto-ohjelmat kertovat tuon ajan kuntaliitoksista ja kuntalaisten mietteistä muutosten kourissa.
tiistai 13.1. klo 21.55

Julkaistu , päivitetty
Näyttelijä Tommi Rinne.

Teeman Elävä arkisto: Tommi Rinne 2

Tommi Rinteen esittämä Samuel Väsy tarjoilee lempeää 1960-luvun komiikkaa kiltin perheenisän elämästä. Harvoin esitetty komediasarja kunnioittaa Tommi Rinteen muistoa hänen 90-vuotispäivänään.
perjantai 23.1. klo 16.35

Julkaistu , päivitetty
Oopperalaulaja Martti Talvela.

27.1. Teeman Elävä arkisto: Martti Talvela

Martti Talvela oli Suomen menestyneimpiä oopperalaulajia maailmalla. Henkilökuvassa vuodelta 1970 seurataan maailmantähden arkea Bayreuthissa, Wienissä, Milanossa ja Anttolassa.

Julkaistu , päivitetty
Laulaja Frederik ohjelmassa Pop Story 1972.

3.2. Teeman Elävä arkisto: Frederik

Harva meistä on Frederik! Suomen ainoa machoiskelmän supertähti ja junttidiskon kuningas täyttää 70 vuotta. Muusikon uralle on mahtunut monenmoista hittiä ja hutia.

Julkaistu , päivitetty
Edward Vesala.

10.2. Teeman Elävä arkisto: Edward Vesala

Jazzmuusikko Edward Vesala nousi parikymppisenä rumpalina Suomen kuumana sykkivän modernin jazzin kapeaan kärkeen Eero Koivistoisen, Paroni Paakkunaisen ja Juhani Aaltosen rinnalle. Freejazzin soittajilla oli usein toinen jalka rockin maailmassa, ja Vesalakin paukutti 1960-luvulla rumpuja Soulsetissä ja Apollossa.

Julkaistu , päivitetty

Eurooppalaisia draamasarjoja

Gran Hotel 123

Espanjan vastine Downton Abbeylle, Gran Hotel on valheita ja viettelyksiä tulviva uusi, monesti palkittu 42-osainen epookkidraamasarja, joka sijoittuu vuoteen 1905.
maanantaista keskiviikkoon klo 19.00

KAUKASIA 30 PÄIVÄSSÄ YLE TEEMALLA 7.1.2015 ALKAEN

Kaukasia 30 päivässä

Kaukasia 30 päivässä -ohjelmasarjassa Ville Haapasalo tutustuu Kaukasian ihmisiin ja erikoisuuksiin. Matkaan lähdetään olympiakaupunki Sotšista ja edetään aina Kaspianmerelle asti.
lauantai 24.1. klo 17.00

Tammikuussa Teemalla

Tuomari ja rosvo: Andrea Esposito (Stefano Accorsi) ja Francesco Russo (Giuseppe Zeno)

Camorran miehet 13

Napolissa syntynyt rikollisjärjestö on Italian armottomin. Ketterä ja häikäilemätön organisaatio on yhdistänyt laillista ja laitonta liiketoimintaa ja vakiinnuttanut itsensä myös poliittisena voimana. Italialainen tositapahtumien innoittama 8-osainen draamasarja kertoo taistelusta järjestöä vastaan.

Julkaistu , päivitetty
Amerikkalaisen tv-sarjan tarina.

Amerikkalaisen tv-sarjan tarina

Amerikkalaiset tv-sarjat ovat tuoneet jo vuosikymmeniä draamaa ja komediaa koteihin ympäri maailman. Pohjoisamerikkalainen tapa viihdyttää on samalla määritellyt eri maiden suhtautumista politiikkaan, kulttuuriin, uskontoon ja moniin muihin yhteiskunnallisiin asioihin. Tv-viihde onkin omalla panoksellaan yhdistänyt maailman eri kansoja.

Julkaistu , päivitetty
Liian nuori kuolemaan.

Liian nuori kuolemaan 1

Historiasarja kertoo tähdistä, joiden elämä päättyi kesken loistavan uran. Keväällä 2015 nähdään sarjasta kolme uutta jaksoa.

Julkaistu , päivitetty
Sarjan Scifin historia markkinointikuva

Scifin historia

Scifi ei ole vain genre vaan se on portti multiversumiin. BBC:n neliosaisessa sarjassa tekijät kertovat tieteisklassikoiden synnystä. Kunkin jakson teemana on yksi scifin suurista aiheista: robotit, avaruus, vieraiden olioiden hyökkäys ja ajan olemus.

Julkaistu , päivitetty

Teeman ohjelmat Areenassa