Suomi ensimmäistä kertaa koripallon MM-kisoissa

Comeback-syyskuu kakkosella

Suomen suurin elokuvakerho tulee taas! - Docventures 2 alkaa 3.9.

Sosiaalisessa mediassa Docventures oli vuoden 2013 puhutuin ilmiö, joka palkittiin Kultaisin Venloin vuoden parhaana asiaohjelmana ja vuoden tv-tekona. Nyt luvassa on kahdeksan erittäin kovaa dokkaria, joista moneen on tullut vinkki ohjelman tekoon osallistuneilta keskustelijoilta.
Dokumenttina: The Yes Men Fix The World keskiviikkona 3.9. klo 21.00

Doctor Whon 8. kausi alkoi 286

Doctor Who on television pisimpään jatkunut tieteissarja, jonka pääosaa on yli 50 vuoden aikana näytellyt kaksitoista eri näyttelijää. Ken heistä on sinulle se oikea? Kahdeksas Doctor Who -kausi Kakkosella sunnuntaisin 24.8.2014 alkaen klo 19.10.

Teemu Tainio (vas.) ja Robin Lod, Valtteri Moren ja Veli Lampi juhlivat jatkopaikaa UCL-karsinnassa. Kuva: Lehtikuva

HJK teki suomalaista jalkapallohistoriaa

HJK pelasi 3-3-tasapelin Rapid Wieniä vastaan ja eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ensimmäisenä suomalaisseurana. HJK oli jo 0-2-tappioasemassa, mutta helsinkiläisjoukkue näytti henkistä kanttiaan ja voitti otteluparin yhteismaalein 5-4 ja eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Katsojat päättivät: Ironside alkaa 11.9. 4

Katsojat saivat ainutlaatuisen tilaisuuden valita ohjelman Kakkosen syysohjelmistoon. Kansa on puhunut ja eniten ääniä saanut ohjelma Ironside nähdään torstaisin klo 22.05 11.9. alkaen.

Black Box -sarjan päähenkilö, tohtori Catherine Black

Black Box

Black Box -kilpailu on päättynyt. Voittajiin ollaan yhteydessä viikon 35 aikana. Parhaat ehdotukset palkitaan leffalippupaketeilla. Sarja jatkuu TV2:lla maanantaisin klo 21.00.

Au pairit Los Anglesissa keväällä 2015

TV2:n Facebook, Twitter ja Instagram

TV2:n ohjelmia Yle Areenassa