Helsinki

Kirkon erimielisyydet vaikeuttavat rippikoulujen seksuaalikasvatusta – "Ei ole yhtä selkeää vastausta, jonka voisi nuorille antaa"

Kansainvälinen rippileiri Keuruulla

Rippikoulujen työntekijät kaipaavat kirkolta selkeämpiä linjauksia seksuaalikasvatuksen tueksi. Erityisen vaikeiksi koetaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin liittyvät kysymykset sekä kysymykset siitä, milloin olisi hyvä aika harrastaa seksiä ensimmäisen kerran. Kirkkohallituksen asiantuntija Jarmo Kokkonen toivoo, että rippikouluissa huomioitaisiin paremmin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt.

Aiemmat

Poliisi -kyltti auton katolla.

Helsingin poliisi tuskastui asiattomiin seksirikosilmoituksiin: "Pelti kiinni ja jatkoille, aamulla selvittämään sänkypuuhia poliisille"

Helsingin poliisin Facebook-kirjoitukset seksuaalirikoksista ovat herättäneet keskustelua sosiaalisessa mediassa. "Tutkinnan pojjaat Pasilasta" -nimimerkillä allekirjoitetussa viestissä harmiteltiin krapulapäissä tehtyjä, perättömiä seksuaalirikosilmoituksia, jotka eivät tutkinnan edetessä täytä minkään rikoksen tunnusmerkistöä. Poliisi painottaa, että tarkoitus ei ole syyllistää uhreja, vaan tehdä selvä ero todellisten uhrien ja perättömien ilmoitusten tekijöiden välille.

Tuoreimmat

Muualla Yle.fi:ssä