Kilpailijat

http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-krista-9344.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-arion-9650.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-atletico-9553.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-diandra-9122_0.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-elina-9220.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-great-wide-8944.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-ilari-8783.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk_iina_uusi-kuva-8667.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/rautakoura_0.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-panda-8822.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-lucy-8473.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/umk-kilpailijat-mikael-8312.jpg

Tuomarit

http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/aija1.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/redrama3.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/tomisaarinen1.jpg http://yle.fi/musiikki/sites/musiikki/files/imagecache/umk_dock_big/images/toniwirtanen2.jpg

Ilari Hämäläinen

Ilari Hämäläinen

Ilari Hämäläinen karsiutui kilpailusta ensimmäisessä karsinnassa 17.1.2013

Helsinkiläinen Ilari Hämäläinen on kuin Olli Herman ja Pate Mustajärvi samassa paketissa! Ilarin kilpailubiisin nimi on Sytytä mut vaan.

Ilari Hämäläinen on rokkijätkä, josta löytyy se sydämiä särkevä herkkyys. 34-vuotiaalla Ilarilla on vankka muusikkotausta. Mies soittaa mm. Siberian Jay, Naked ja Kengurumeininki –yhtyeissä.

Hän on myös laulanut mm. Helsingin Kaupunginteatterin Grease- , Hair- ja Miss Saigon -musikaaleissa. Ilari myös säveltää musikaaleja.

Ensimmäinen bändi, joka lapsena kolahti oli Europe. Muutenkin kasarihardrock on sydäntä lähellä. UMK:ssa Ilari kokeilee rajojaan; kilpailubiisi on miehen ensimmäinen oma suomenkielinen kappale, jonka hän itse esittää.   

Erikoista: Ilari on keikkaillut ympäri maailmaa Nakedin basistina.

Tuomaristo on mieltä: Halleluja! Kokonaisuus on varmalla pohjalla, alkaa heti naurattaa ilman että tulee myötähäpeän tunnetta, pilkettä silmäkulmassa ja itseluottamus kohdallaan.

Kuuntele

Ilari Hämäläinen muualla yle.fi:ssä

Ilari Hämäläinen Elävässä arkistossa

Ilari Hämäläinen suosittelee

Muualla Yle.fi:ssä