Kehitämme uutta ohjelmaopasta. Kokeile ja anna palautetta »

Perjantaina 24.1.2014 JIM

aamu

 • 5.00

  Älypää-TV

  Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

 • 8.00

  Ostosruutu

 • 8.30

  Ostosruutu

 • 9.00

  Ostosruutu

 • 9.30

  Ostosruutu

 • 10.00

  Ostosruutu

 • 10.30

  LIVE: Tiedä ja Voita

  Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')

päivä

 • 11.00

  Mahdoton illallinen

  Sään armoilla. Kansallispuistoon sijoittuva tehtävä osoittautuu rankkasateen vuoksi luultua vaativammaksi. Juhlaillalliselle saapuvat vieraat ovat pulittaneet ateriastaan sievoisen summan, mutta onnistuuko Robert täyttämään vieraiden odotukset ja laittamaan ruokaa rankoissa oloissa? Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')

 • 11.50

  Homma haltuun

  Veljekset kuin ilvekset. Mitä velipoika sanoo kun peliin ilmestyy rukoileva hinkkaaja? Kotimainen piilokameraohjelma. 1. tuotantokausi.

 • 12.20

  Muuttajat

  Helsingissä Tomi vaihtaa kommuuniasunnon merinäköalaan. Salossa ystävykset Sini ja Anna pakkaavat idyllisissä kartanomaisemissa muuttokuormaa kohti Helsinkiä. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (20')

 • 12.50

  Muuttajat

  Muuttokuorma Salosta pääsee Helsinkiin, kuinka Sini ja Anna mahtuvat pieneen yksiöön? Eleonoora ja Tarek valmistautuvat muuttamaan pois lapsuudenkodeistaan yhteiseen kotiin. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (20')

 • 13.15

  Suomen huutokauppakeisari

  Kallis viikko. Aki ja Heli ovat saamassa myyntiin harvinaisia aarteita: kitaravalaisimen, vanhan junaradan ja lasten puurolautasen. Kaupat uhkaavat kuitenkin jäädä tekemättä korkeiden hintapyyntöjen vuoksi. Markku tekee längistä peilin. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (43')

 • 14.10

  MasterChef Australia

  Pihviä ja sipulirenkaita. Viikko Tasmaniassa päättyy kolmen kierroksen pudotushaasteeseen, jossa on kokattava täydellinen pihvi ja sipulirenkaat. Australialainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (52')

 • 15.15

  Leijonan luola USA

  Rasva-apina. Tiedostavia T-paitoja, tyyny, joka mahdollistaa makaamisen vatsallaan, kauppa lapsille ja puhdistusliinoja. Lisäksi Cactus Jackin kuulumisia. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi.

 • 16.10

  Kuppilat kuntoon, Gordon Ramsay!

  Mixing Bowl. Asiakkaat ovat hylänneet New Yorkin lähistöllä Bellmoressa sijaitsevan Mixing Bowlin. Laiska ravintolapäällikkö kuvittelee omistavansa paikan, ja lannistunut omistaja on linnoittautunut keittiöön kauhan varteen. Gordon Ramsay on ravintolan viimeinen toivo. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')

alkuilta

 • 17.05

  Gordon Ramsay - pannu kuumana

  Lammasta, maksaa ja rintamaitoa. Gordon siirtää lampaansa uusille laitumille ja lähtee peurametsälle. Blur-yhtyeen Alex James ottaa mittaa Gordonista lammashaasteessa, ja Janet Street-Porter käy katsomassa kuinka hanhenmaksaa tuotetaan. Englantilainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (47')

 • 18.00

  MasterChef Australia

  Kakkukaunottaren opissa. Kilpailijat saavat jälleen hengähtää mestareiden oppitunnin parissa. Gary valmistaa porsasta ja antaa vinkkejä, kuinka keittiössä toimitaan paineen alla. Vierailevaksi opettajaksi saapuu leipurikaunotar Lorraine Pascale, joka paljastaa herkullisen mojitokakun salat. Australialainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (52')

 • 19.05

  Huipputatuoija haussa

  Finaalilähetys. Sarja päättyy. Finaalikaksikko, tuomarit, pudonneet kilpailijat ja asiakkaat kokoontuvat New Yorkiin suorana nauhoitettuun finaalilähetykseen, jossa toisen tuotantokauden voittaja selviää. Jaksossa haastatellaan pudonneita kilpailijoita ja tyytymättömiä asiakkaita. Lisäksi paljastetaan finalistien tekemät lopputyöt, kuten myös muutama yllätyskin. Amerikkalainen lifestylesarja.

ilta

 • 20.00

  Panttilainaamo

  Muhkea mörssäri. Panttilainaamoon kaupitellaan itse tehtyä mörssäriä, jonka turvallisuus huolestuttaa Rickiä. Tarjolla on myös vauvan kaasunaamari toisesta maailmansodasta, iso nippu rautatiefirmojen obligaatioita sekä käyttämätön lippu Alin ja Pattersonin vuonna 1965 käytyyn otteluun. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi.

 • 20.30

  Panttilainaamo

  Ratsuväki hyökkää. Rick ostaa seitsemännen ratsuväkirykmentin merkkitorven 1800-luvulta ehtimättä varmistaa sen aitoutta. Ukolla on kuitenkin varasuunnitelma valmiina. Lisäksi myyntiin tarjotaan muun muassa Remingtonin revolveria, jollainen lahjoitettiin kuulemma myös Teddy Rooseveltille. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi.

 • 21.00

  Poliisit - kotihälytys (12)

  Erilaisia kotibileitä. Seuraamme Tainan ja Jannen vuoroa Porissa. Partio osallistuu vaaralliseen piiritystilanteeseen ja joutuu tulituksen kohteeksi. Metelikeikan syylliset löytyvät makuuhuoneesta. Puukotustapauksen todistajana on pieni lapsi. Teinitytön kotibileet karkaavat pahasti käsistä facebook kutsun vuoksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi. (40')

 • 22.00

  Villit nettivideot (12)

  Vanhat ja nuoret. Tässä jaksossa tapaamme ihmisiä ikähaarukan ääripäistä, vauvoja ja vanhuksia. Näemme, miten 75-vuotias mummo panee koruliikkeen ryöstäjät ojennukseen ja miten kolmevuotias Michael pillastuu saatuaan joululahjaksi kirjoja. Mukana myös 9-vuotias "hullu ninjatyttö" Sammy Smith. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')

 • 22.30

  Villit nettivideot (12)

  Internet-ikonit. Tässä jaksossa muun muassa pyörätuolilla kaksoisvoltin takaperin tehneen Aaron Fotheringhamin, hidastettuja videoita kuvaavat Gavin ja Danin ja moniosaaja Dorota Lopatynska De Slepowronin. CopperCab-nimisellä punapäällä on vakavampaa sanottavaa kiusaamisesta ja syrjinnästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (24')

myöhäisilta

 • 23.00

  Huima konttihuutokauppa

  Idän ihmeet. Japanin salaperäisen tavarakontin sisällöstä kohisee etukäteen koko satama. Onko se täynnä kallista elektroniikkaa, huonekaluja vai taidetta? Kaikki ovat valmiita nostamaan huutokauppapanoksensa huippuunsa. Miesten unelmakontti puolestaan vaikuttaisi sisältävän biljardi-, pokeri- ja ilmakiekkopöytiä kaikkiin tarpeisiin - mutta nouseeko hinta jo liian kovaksi? Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi. (19')

 • 23.30

  Keräilijöiden aarreaitta

  Sormusten herra. Kun tuloskortissa on Babe Ruthin nimmari, siitä voi pyytää melkein mitä vain. Robbie etsii Notre Dame -mestaruussormusta asiakasta varten, ja Jim Brown todistaa nimmarinsa aidoksi. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (21')

 • 0.00

  Myrskyn silmässä (12)

  Tulvat. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin tulviin sekä siihen, mikä tekee tulvista niin tuhoisia. Tarkastelun kohteina ovat hyökytulvat, myrskytulvat ja tsunamit. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (44')

 • 1.00

  Eriskummalliset rikokset (7)

  Sarjahurmaajia ja sakkorysiä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu moniavioinen huijari, pankkiryöstö kauhakuormaajalla ja ylinopeussakkoa välttelevä liikennemerkkivaras. Englantilainen sarja. (27')

 • 1.35

  Täysillä tutkaan (S)

  Kanaa kyydissä. Poliisit näkevät monenlaisia autoilijoita, mutta tämänkertainen matkustaja lyö ällikällä kokeneenkin ammattilaisen. Huolimaton jalankulkija saa puolestaan kuulla, miten tie ylitetään. Laguna Beachin tytöt ovat sen sijaan villillä juhlatuulella. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')

 • 2.05

  Gene Simmonsin sukukalleudet (S)

  Kuherruskuukauden jälkeen. Genen ja Shannonin kuherruskuukausi on päättymässä, ja pari kohtaa uudessa tilanteessaan uusia haasteita. Shannon järkyttyy kuullessaan Genen valokuvakokoelmasta, jonka kuvissa esiintyy alastomia fanityttöjä Kissin alkuvuosilta. Gene laitetaan myös pohtimaan lapsen adoptoimista. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi. (41')

 • 3.00

  Bullrun - kaasu pohjassa (7)

  Kuumat paikat. Bullrun-kisaajien matka jatkuu Louisianan osavaltion halki New Orleansiin. DTA-tiimi kyhää autoonsa saunan, ja Duudsonit ovat pulassa poliisien ja alligaattorien kanssa. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')

 • 3.30

  Älypää-TV

  Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Muualla Yle.fi:ssä