RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
24:30 Video: Maailmanpolitiikan arkipäivää

Maailmanpolitiikan arkipäivää

Ukrainan taisteluissa on YK:n mukaan kuollut jo yli 2000 ihmistä. Onko kriisiin löydettävissä rauhanomaista ratkaisua? Yhdysvaltalainen, saksalainen ja venäläinen asiantuntija vastaavat. Lisäksi kuulemme Suomeen muuttoa odottavan kongolaispakolaisen tarinan. Juontajana Johanna Numminen.

28:29 Video: Naiset puhuvat

Naiset puhuvat

Naiset ovat pelkureita. Väitteestä puhumassa ovat pitkän linjan poliitikko Liisa Jaakonsaari, kirjailija Virpi Hämeen-Anttila, New Yorkista kotoisin oleva blogisti, copywriter Lissu Moulton, koomikko, tuottaja Lotta Backlund sekä toimittaja, deittivalmentaja Mia Halonen. Toimittajana Paula Noronen.

57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Venäläisviranomaiset jahtaavat McDonaldseja. Sulkemisia ja yllätystarkastuksia. Miten suomalainen taide pärjää maailmalla? Vieraana Euroopassa viime vuodet vaikuttanut suomalaisgalleristi ja kuraattori Krista Mikkola. Suomalaiset pakkautuvat yhtä tiiviimmin maan etelä- ja lounaisosiin, kertoo tänään julkistettu muuttoliiketutkimus. Torstaiseura: Itsensä työllistäminen - ratkaisu työttömyyteen? Yle Lahti. Studiossa Jari Mäkäräinen.

31:55 Video: Ajantasan Torstaiseura

Ajantasan Torstaiseura

Pienyrittäjyyden autuus ja kurjuus. Miten näinä vaikeina työllisyysaikoina ihminen voi itse työllistää itsensä? Onko neuvoa ja tukea riittävästi saatavilla? Vai onko start-up-henkisyys nousussa? Lahdessa toimittaja Katariina Luoman vieraina ovat asiakkuuspäällikkö Krista Mäkelä Ladecista ja Päijät-Hämeen nuorten yrittäjien puheenjohtaja Miika Hovi. Pasilassa Jari Mäkäräisen kanssa studiossa on Tilastokeskuksen erikoistutkija Anna Pärnänen.

04:03 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Erja Manto lukee Kreetta Onkelin tarinoita. Tuotanto: Yle Draama.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä