RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
04:41 Video: Yle Uutiset selkosuomeksi

Yle Uutiset selkosuomeksi

Suomen eduskunta puhui Ukrainan sodasta. Jotkut lukiot ostavat oppilaille tietokoneet. Mersu-tehdas palkkaa lisää työntekijöitä.

46:29 Video: Poplaari

Poplaari

Filosofismietteinen musiikkikahvila harvinaisuuksien ja tavallisuuksien äärellä. Toimittaja Kirsi Väänänen. Ohjelman musiikit: RESSU REDFORD JA JUSSI RAINIO Elämästä seonneet, JUKKA TAKALO Me olemme vain töissä täällä, JANI KOSKINEN Liikaa kahvia keitin, HÄTÄ-MIIKKA Meidän rappu, MATTI ESKO Ammattina sankari, SUSANNA HAAVISTO (näytteet musiikeista) Joka pojalla on siivet, 60-luvun rakkautta, Nyt mä lähden Tsadiin, Miksi, Siivet enkelin, SUSANNA HAAVISTO Avaa vasta kun olet 40v., MARKOJUHANI RAUTAVAARA JA OULUNSALO ENSEMBLE Viimeisen virran soutaja, ROBIN feat. NIKKE ANKARA Parasta just nyt, KUKKOLA Herään ja meen töihin, LEIJAT Joki kotiin minut vie

57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Ukraina - panokset kovenevat, tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro. Politiikasta siirrytään ilmeisen kepeästi konsultiksi, haastattelussa tietokirjailija Matti Ylönen. Ammatinvalinta on monelle nuorelle vaikeaa, TAT yrittää auttaa. Tutkija Pauli Järvenpää Obaman Viron-vierailusta. Eduskunnan Ukraina-keskustelu. Juontajana Jakke Holvas.

29:01 Video: Taustapeili

Taustapeili

Kirjailija Tuomas Kyrö on jo ehtinyt kirjoittaa itsensä kansakunnan kaapin päälle Mielensäpahoittajan tarinoillaan. Nykyisin tuntuu, että mielensäpahoittaja elää jo omaa elämäänsä, ja se on ihan hyvä, sanoo kirjailija itse. Kyrö haikaili nuorena elokuvakäsikirjoittamista urakseen, mutta ei päässyt pääsykokeissa alkua pidemmälle. - Kyllä tässä hiukan hymyilyttää se, että nyt käsikirjoittamani elokuva Mielensäpahoittaja on hyväksytty Toronton kansainvälisille elokuvajuhlille. Uskon, että hänen tarinansa on universaali, ja sen on mahdollista puhutella ihmisiä myös muualla kuin Suomessa. Taustapeilin toimittajana on Maija Salminen.

04:29 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Sari Mällinen lukee Esko-Pekka Tiitisen tarinoita. Neljännessä osassa Anja eksyy tavarataivaaseen.

Muualla Yle.fi:ssä