RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
25:08 Video: Minna Pyykön maailma

Minna Pyykön maailma

Mitä yhteistä on Mark Twainilla, Tove Janssonilla ja Charles Darwinilla? Ainakin kiinnostus muurahaisleijoniin. Tarueläimenä muurahaisleijona seikkailee maailman kirjallisuudessa ja tarinoissa mitä erikoisimmissa muodoissa myyttisenä eläimenä jolla on sekä muurahaisen että leijonan ominaisuuksia! Niitä elää eri puolilla maailmaa, Suomessakin. Minkälainen on oikea muurahaisleijona? Miten se saalistaa? ja mikä siitä tulee isona? Entä minkälainen on se muurahaisten kosto, joka voi epäonnisen muurahaisleijonan kohdalle osua?

1:56:00 Video: Onnen sävel

Onnen sävel

Juontaja Nina Tila. Ohjelman musiikit: OLAVI VIRTA Aamu Airistolla, TAPIO RAUTAVAARA Kotimaani ompi Suomi, REETTA JAKKULA Sinisiä punasia ruusunkukkia, JOUNI KERONEN Pari huurteista ja Kari Tapioo, KARI TAPIO Kuin taivaisiin, KANSALLIS-KUORO Karjalaisten laulu, ASTOR PIAZZOLLA (bandoneon-yhtye) Calambre, ERIC CARMEN All by myself, LAILA KINNUNEN Pieni kukkanen, VICKY ROSTI Kun Chicago kuoli, FOUR CATS Lennä mun lempeni laulu, ANTTI SARPILA Silhouetted in the moonlight, JEAN S. Sinut haluan vain, WILLIE NELSON Harbour lights, HEIKKI KOSKELO Ilman turvavyötä, AGENTS Mandshurian beat

29:25 Video: Suomi soi

Suomi soi

1) Göran Ödner: Mister Mambo - Mambo Miss 2) Kipparikvartetti: Amore 3) Donna Arima: Amor Amor 4) Raija Isto: Besame Mucho 5) Marianne: Olet aatoksissain 6) Kirsi Poutanen: Rakas mun 7) Pia Arminen: Lasisydän. Toimittajana Josper Knutas.

23:05 Video: Yövieras

Yövieras

Videopelien pelaaminen on nopeasti kasvava kilpaurheilulaji, jonka toimintaa Suomessa edistää Suomen Elektronisen Urheilun Liitto (SEUL). Maailmalla kilpapelaajat ovat seurattuja ja palvottuja julkisuuden henkilöitä siinä missä elokuva- ja rocktähdetkin. Mistä kilpapelaamisessa on kyse ja kuinka se vertautuu perinteiseen urheiluun? Yöradiossa keskustelevat sveitsiläisessä mYinsanity-joukkueessa ammattikseen Starcraft 2-peliä pelaava Joona "Serral" Sotala ja SEULin edustaja Joonas "Jka" Kapiainen. Toimittajana Justus Laitinen.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä