RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
29:01 Video: Taustapeili

Taustapeili

Kirjailija Tuomas Kyrö on jo ehtinyt kirjoittaa itsensä kansakunnan kaapin päälle Mielensäpahoittajan tarinoillaan. Nykyisin tuntuu, että mielensäpahoittaja elää jo omaa elämäänsä, ja se on ihan hyvä, sanoo kirjailija itse. Kyrö haikaili nuorena elokuvakäsikirjoittamista urakseen, mutta ei päässyt pääsykokeissa alkua pidemmälle. - Kyllä tässä hiukan hymyilyttää se, että nyt käsikirjoittamani elokuva Mielensäpahoittaja on hyväksytty Toronton kansainvälisille elokuvajuhlille. Uskon, että hänen tarinansa on universaali, ja sen on mahdollista puhutella ihmisiä myös muualla kuin Suomessa. Taustapeilin toimittajana on Maija Salminen.

52:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Merikarvia ostaa lukiolaisille läppärin, oppikirjat ja koulumatkat. Mistä rahat? Toimittaja Maarit Huovinen ent. Tyrkkö julkaisi Kekkos-kirjan Tyttö ja nauhuri. Kolumni, Alf Rehn. Eduskunta aloittaa vaalien värittämän kauden. Haastateltavina eduskuntaryhmien puheenjohtajat Arto Satonen, kok, Outi Alanko-Kahiluoto. Ranskalaiset ja maan talousongelmat. Juontajana Jari Mäkäräinen.

04:29 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Sari Mällinen lukee Esko-Pekka Tiitisen tarinoita. Neljännessä osassa Anja eksyy tavarataivaaseen.

15:48 Video: Metsäradio.

Metsäradio.

Suomen metsäyhdistyksen emeritus toiminnanjohtaja Juhani Karvonen vietti ensimmäisen eläkeläisiltansa Metsäradion vieraana. Metsäneuvos Karvonen tunnetaan metsäalan verkostoitujana, joka on ollut niin Metsäpäivien kuin Päättäjien metsäakatemian keskiössä. Toimittajana oli Raino Hurme. Kuva: Raino Hurme / Yle

Muualla Yle.fi:ssä