RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
20:45 Video: Hitin kaava

Hitin kaava

Tämän kappaleen hittiaines on täydellinen ajoitus. Tämä on myös yksi harvoja kappaleita jossa vihellys on yhdistetty sähkökitaravastaukseen. Oliko tämä kappale kasaritukkahevin viimeisiä hengenvetoja? Asiantuntijoina Olli Heikkinen ja Ari Poutiainen, toimittajana Hannamari Luukkanen.

26:28 Video: Ajantasan lauantaivieras

Ajantasan lauantaivieras

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Monet valokuvaajat työskentelevät henkensä kaupalla dokumentoidakseen esimerkiksi Syyrian sodan kauhuja. Kuinka paljon raakaa todellisuutta voi katsojalle näyttää, siitä kiistellään.Vuosikymmenten työuran valokuvaajana tehnyt Pentti Koskinen sanoo että suomalainen uutiskuvaus on kilttiä ja hyvä niin.Ajantasan Lauantaivieraan Pentti Koskisen tapasi Annu Passoja.

51:29 Video: Lakatut varpaankynnet

Lakatut varpaankynnet

1. Lipps Inc: Funky town 2. EMF: Unbelievable 3. Tumppi Varonen: Kuuma rakkaus 4. Maria McKee & Robin Zander: Show me heaven 5. Boy meets girl: Waiting for a star to fall 6. Mikko Perkoila: Turvakahva 7. Ray Parker Jr: Ghostbusters 8. Metallica: Enter sandman 9. Dire Straits: Private investigations 10. Bananarama: Love in the first degree 11. Miljoonasade: Ostarin helmi Toimittajana Susanna Vainiola.

27:45 Video: Kylillä

Kylillä

Kauppa-auto on nähtävyys mökkiläisille, mutta maaseudun elävänä pitämiselle se elinehto. Esimerkiksi Varpasalon saaresta on parikymmentä kilometriä lähimpään kauppaan Rääkkylän keskustaan. Varpasalolaiset ovat houkutelleet turisteja Italiaa myöten. Kylillä päästään piirakkamestarin oppiin, sillä aitoja karjalanpiirakoita on seudulla tapana leipoa joka lauantai.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä