RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Tapaamme uuden puolustusvoimien komentajan Jarmo Lindbergin. Upinniemen varuskunta kärsii syyhypunkeista. Länsi-Afrikan Liberiassa, Sierra Leonessa ja Guineassa leviävä Ebola-virus on viime päivinä huolestuttanut jo Euroopassa. Millainen tuo epidemia on? Säästä on riittänyt tällä viikolla puhetta. Uutispuntari pistää viikon uutiset pakettiin ja niitä arvioimassa on kaksi pitkän linjan meteorologia: Visa Salojärvi MTV3:lta ja Anne Borgström Yleltä. Juontajana Mira Stenström.

29:50 Video: Ajantasan uutispuntari

Ajantasan uutispuntari

Säästä on riittänyt tällä viikolla puhetta yhdestä jos toisestakin näkökulmasta. Uutispuntari pistää viikon uutiset pakettiin ja niitä arvioimassa on kaksi pitkän linjan meteorologia, Visa Salojärvi MTV3:lta ja Anne Borgström Yleltä. He puhuvat mm. helteestä, ukkosista ja uimavesistä, mutta myös muista viikon puheenaiheista. Juontajana Mira Stenström.

07:24 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Tinni saavuttaa Saksan oopperalavoilla suosiota, mutta ääni pettää. Kirpputoribisneksestä löytyy uusi toimeentulo, mutta kun Suomeen muuttoa seuraa avioero tuntuvat entisen tähtitenorin tähtihetket olevan takana päin. Sitten netistä löytyy unelmien nainen. Elämäänsä uutta potkua saanut mies on valmis astumaan vihille filippiiniläiskaunottaren kanssa. Nousu uudelle estradille on edessä. Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

06:03 Video: Yle Turku

Yle Turku

Aurajoen maisema Turun tuomiokirkon alapuolella on suomalaisista kansallismaisemista keskeisimpiä. Sitä kun sörkitään, on taatusti luvassa mielipiteen vaihtoa. Matkailuopas Anu Salmisella on vähän laajempaa perspektiiviä Turun paljon riideltyyn uuteen Kirjastosiltaan. Jorma Tuominen kyseli, mitä opas kertoo turisteille tarkoitetulla Turun siltakierroksella.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä