RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Kriisejä meiltä ja muualta: Norjassa terrorismiuhka, Flora Kuparinen Norjan suurlähetystöstä arvioi tilannetta Norjassa. Lentoturmatutkija Ismo Aaltonen luottaa malesialaiskoneen pudotuksen syiden selviämiseen. Afganistanissa surmatut avustustyöntekijät - SRP:n Kalle Löövi kertoo avustustyöstä Afganistanissa. Torstaiseurassa puhutaan punkeista ja niiltä suojautumisesta. Juontajana Aki Laine.

07:05 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Myllärin vaimo Helvi jäi nuorena leskeksi ja tottui hoitamaan pientilan ja myllyn työt yksin. Mylly ei ole toiminut enää aikoihin ja lehmistäkin on muistisairas Helvi joutunut jo luopumaan. Kanat ja kaksi kissaa pitävät seuraa. Sekä muistot. On elokuu, ja sadonkorjuun aika. Helvi jaksaa nostaa maasta vielä tämän vuoden potakat, mutta kuinka on ensi vuoden laita? Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

04:53 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Tiina Weckström lukee Pasi Ilmari Jääskeläisen kirjoittamia pikkujuttuja otsikolla Herra Ankkastjerna. Ohjaus ja tuotanto: Erja Manto, Radiotetatteri.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä