RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
04:46 Video: Yle Uutiset selkosuomeksi

Yle Uutiset selkosuomeksi

Suomalaisten avustustyöntekijöiden kuolemaa tutkitaan Afganistanissa. Venäjä rakentaa uuden junaradan Suomen lähialueelle. Suomi on aloittanut neuvontapalvelun ulkomaalaisille marjanpoimijoille. Jaakko on heittänyt kylmän kiven veteen. Viikonloppuna on kuumaa.

57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Amerikkalainen evankelista Olympiastadionilla. Suomalaisten tapakulttuurista kertoo Järvenpään opiston rehtori Merja Sillanpää. Kesätöissä risusavotassa - professori Jarmo Virmavirta. Uutispuntarissa kansanedustaja Heikki Autto (Kok) ja kaupunginvaltuutettu Emma Kari (Vihr.). Juontajana Kalle Suomi ja Jakke Holvas.

30:04 Video: Ajantasan uutispuntari

Ajantasan uutispuntari

Pitääkö tuntematonta tervehtiä? Lisäksi keskustelussa Afganistanin avustustyöntekijöiden surmat, Norjan terrorismiuhka, Ukrainan kriisi ja Gaza. Viikon suurten ja pienten uutisaiheiden parissa Kokoomuksen kansanedustaja Heikki Autto sekä Helsingin Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Emma Kari.

03:08 Video: Anonyymit kotikiusatut.

Anonyymit kotikiusatut.

Kyllä Veijon ja Paulin perheistä löytyy sydämellisyyttä! Veijon perheessäkin lähimmäisenrakkaus on jo siinä pisteessä, että sitä harjoitellaan päivittäin - yötä päivää. Anonyymien Kotikiusattujen viikkokokous avartaa asiaa.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä