RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
04:50 Video: Yle Uutiset selkosuomeksi

Yle Uutiset selkosuomeksi

Lehtiväite: Itä-Ukrainassa taistelee myös suomalaisia. Turmakoneen uhrit lennätetään Hollantiin. Norja muisti joukkomurhan uhreja. Moni lapsi saa erikoisen nimen.

45:47 Video: Poplaari

Poplaari

Kotimaista uutuusmusiikkia esittelee Jami Liukkonen. Ohjelmassa soivat kappaleet: 1. SAMI KOJONEN Vehnätukka 2. CHEEK Vihaajat vihaa 3. MIETTELIÄS MARIKA Poutainen sää 4. PEPE WILLBERG Aivan sama mä oon onnellinen 5. JANNA Turvaköydet 6. KASMIR Vadelmavene 7. PARIISIN KEVÄT Pimeyden tango 8. MARIA TYYSTER & TEEMU ROIVAINEN Tulisuudelma 9. JOUNI KERONEN Pari huurteista ja Kari Tapioo 10. ATOMIROTTA Stadi on mun hima taas 11. ILKKA KOIVULA Paistaa päivä risukasaan

57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Niin nuorille kuin vanhoille suomalaisille työ on tärkeä - EVA:n tutkimus paljastaa lisää. Mistä Lähi-idän ikuiselta tuntuvassa kiistassa on kyse? Pitkäaikainen ulkomaantoimittaja Hannu Reime kertaa historiaa. Outokummussa korpit varastelevat golfpalloja. Maailmanpankin tavoitteena on poistaa köyhyys maailmasta. Juontajana Aki Laine.

06:14 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Askon kauppaan poiketaan rupattelemaan. Vaikka loppuunmyynti on käynnissä, ei kaupanteko ole kauppiaallekaan pääasia. Yllättäviä tavaroita täynnä olevan kaupan omistajan tarinatkin ovat kuin lukemattomasta kirjasta. Koskaan ei tiedä, mitä seitsemänkymppisen seniorin päähän pälkähtää. Eikä kaupan lopettaminenkaan sureta hulluja ideoita toteuttavaa miestä. Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä