RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Pääministeri Alexander Stubbin mukaan EU:n Venäjälle asettamat lisäpakotteet tulevat voimaan heti, kun niistä on tehty päätös. Suomalais-venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Mirja Tiri arvioi mahdollisia vaikutuksia. Tänään on kerrottu uimaveden aiheuttamista vatsatautioireista Tampereella ja Oulussa. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n johtava tutkija, vesi ja terveys -yksikön päällikkö Ilkka Miettinen kommentoi. Haastattelussa Lähi-idän asiantuntija Ari Kerkkänen, joka työskentelee tällä hetkellä suunnittelupäällikkönä EU:n poliisioperaatiossa Afganistanissa. Puhumme myös roskaamisesta. Juontajana Kalle Suomi.

07:00 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Sisilialainen Egle on moderni nomadi. Nyt perustaessaan perhettä Helsingissä Egle pohtii, merkitseekö lapsen saaminen kulkurielämän päättymistä. Egle pitää tiiviisti yhteyttä Sisiliaan jääneisiin vanhempiin, mutta tuntee kasvaneensa eroon piintyneistä tavoista, joita siellä käydessään kohtaa. Hän pohtii, voiko enää koskaan palata Sisiliaan. Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

02:39 Video: Yle Kainuu

Yle Kainuu

Sanotaan, että kehitys kehittyy, mutta mitä se voisi tarkoittaa esimerkiksi autojen kohdalla? Kukapa olisi vielä 20 vuotta sitten voinut kuvitella, että auto puhuu kuljettajalleen ja muistuttaa häntä vaikkapa siitä, jos nopeutta on liikaa. Rooleissa Harri Nousiainen ja Katja Oittinen.

04:50 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Tiina Weckström lukee Pasi Ilmari Jääskeläisen kirjoittamia pikkujuttuja otsikolla Herra Ankkastjerna. Ohjaus ja tuotanto: Erja Manto, Radiotetatteri.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä