RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Ukraina - panokset kovenevat, tutkimusjohtaja Markku Kangaspuro. Politiikasta siirrytään ilmeisen kepeästi konsultiksi, haastattelussa tietokirjailija Matti Ylönen. Ammatinvalinta on monelle nuorelle vaikeaa, TAT yrittää auttaa. Tutkija Pauli Järvenpää Obaman Viron-vierailusta. Eduskunnan Ukraina-keskustelu. Juontajana Jakke Holvas.

29:01 Video: Taustapeili

Taustapeili

Kirjailija Tuomas Kyrö on jo ehtinyt kirjoittaa itsensä kansakunnan kaapin päälle Mielensäpahoittajan tarinoillaan. Nykyisin tuntuu, että mielensäpahoittaja elää jo omaa elämäänsä, ja se on ihan hyvä, sanoo kirjailija itse. Kyrö haikaili nuorena elokuvakäsikirjoittamista urakseen, mutta ei päässyt pääsykokeissa alkua pidemmälle. - Kyllä tässä hiukan hymyilyttää se, että nyt käsikirjoittamani elokuva Mielensäpahoittaja on hyväksytty Toronton kansainvälisille elokuvajuhlille. Uskon, että hänen tarinansa on universaali, ja sen on mahdollista puhutella ihmisiä myös muualla kuin Suomessa. Taustapeilin toimittajana on Maija Salminen.

04:29 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Sari Mällinen lukee Esko-Pekka Tiitisen tarinoita. Neljännessä osassa Anja eksyy tavarataivaaseen.

15:48 Video: Metsäradio.

Metsäradio.

Suomen metsäyhdistyksen emeritus toiminnanjohtaja Juhani Karvonen vietti ensimmäisen eläkeläisiltansa Metsäradion vieraana. Metsäneuvos Karvonen tunnetaan metsäalan verkostoitujana, joka on ollut niin Metsäpäivien kuin Päättäjien metsäakatemian keskiössä. Toimittajana oli Raino Hurme. Kuva: Raino Hurme / Yle

Muualla Yle.fi:ssä