RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Miten Oulu selviää taas uusista IT-alan työpaikkojen menetyksistä? Viikonloppuna bongataan lepakoita; tutkija Eero Vesterinen Turun yliopistosta kertoo mistä lepakoita löytyy. Paavo Väyrysen ensimmäinen kesätyö. Voiko ja pitäisikö Tampereen Särkänniemen delfinaarion jatkaa toimintaansa? Matkustajakoneen pudotus Itä-Ukrainassa on johtanut informaatiosotaan. Saksassa juutalaisvastaiset mielenosoitukset herättävät hämmenystä. Juontajana Anne-Mari Rajala.

07:28 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Riston ja Leenan yhteinen selviytymistarina alkoi 30 vuotta sitten. He jättivät entisen elämän Helsinkiin ja perustivat vanhaan maalaiskauppaan kirpputorin ja kodin hylätyille kissoille. Kovia kokeneella pariskunnalla riittää sydäntä kovia kokeneille eläimille. Kissojen auttamisen myötä myös elämään on tullut uutta merkitystä. Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

04:55 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Tiina Weckström lukee Pasi Ilmari Jääskeläisen kirjoittamia pikkujuttuja otsikolla Herra Ankkastjerna. Ohjaus ja tuotanto: Erja Manto, Radiotetatteri.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä