RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Uimavesien aiheuttama vatsatautiepidemia kasvaa hurjaa vauhtia Tampereella. Alkon uusi politiikka sijoittaa myymälöitä vastaisuudessa enemmän Lidlien ja Siwojen yhteyteen kuin aiemmin kipristää mieltä S- ja K-ryhmässä. Kolumnisti Marketta Mattila kertoo suomalaisen Sami Inkisen huikeasta venematkasta. Suomessa ukkostaa oikein kunnolla, tekeekö se myös tuhoja? Torstaiseurassa puhutaan tuulivoimasta - sen haitoista ja hyödyistä. Juontajana Anne-Mari Rajala.

30:28 Video: Ajantasan Torstaiseura

Ajantasan Torstaiseura

Jättimäisiä tuulivoimaloita suunnitellaan ja rakennetaan tällä hetkellä kilpaa ympäri Suomen niemen. Valtion tukipolitiikka tuulivoimalle sysäsi kehityksen liikkeelle, kun Suomi pyrkii täyttämään uusiutuvalle energialle asetetut tavoitteet. Tuulivoimalat muokkaavat paitsi maisemaa ja luontoa, niin ne myllertävät myös energiamarkkinoita. Torstaiseurassa vieraina Lestijärven tuulivoima Oy:n yrittäjä Aki Simunaniemi, Kokkolan energian johtaja Petri Kokko, ylitarkastaja Vesa Pekkola sosiaali- ja terveysministeriöstä sekä Pete Nurmi Tammelan Sukulan kylältä. Toimittajina Ari Vihanta ja Anne-Mari Rajala.

05:39 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Jussi etsii korpimailta vuosikausia paikkaa kodille. Viimein se löytyy ja hän ostaa kallion ja maa-alueen sen ympäriltä. Hän alkaa valmistautua rakennusprojektiin. Jussin tarkoitus on rakentaa kallion sisään luola, tuleva koti. Hänellä on jo kalliopora. Seuraavaksi hän ostaa 500 kiloa räjähdysainetta. - Kesän tultua pamahtaa, tuumaa Jussi. Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

03:47 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Akka, osa 2. Akka ja syntymäpäivät. Erja Manto lukee Kreetta Onkelin tarinoita. Tuotanto: Yle Draama.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä