RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
04:39 Video: Yle Uutiset selkosuomeksi

Yle Uutiset selkosuomeksi

Lehti: Suomalaisista panttivangeista maksettiin miljoonia euroja. Ukrainalaisia marjanpoimijoita pelottaa kotiinpaluu. Uimavesi voi aiheuttaa vatsatautia. Kovia ukkosia torstaina lähes koko maassa.

57:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Päivän puheenaiheena ovat Venäjään kohdistuvat uudet talouspakotteet. Kaksi merkittävää suomalaispoliitikkoa sekä Venäjän federaation kaupallinen edustaja arvioivat, joko peli nyt muuttuu. Entä miksi pääministeri Alexander Stubbin tviittailu herätti kohun. Poliitikkojen Twitterin käytöstä puhutaan kahden uutistoiminnan ammattilaisen kanssa. Juontajana Jakke Holvas.

06:17 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Leenan kahvikauppa Töölössä on ollut kantaväestön suosiossa yli kolmekymmentä vuotta. Kaupassa on pari ylimääräistä tuolia, sillä Leenalle on helppo uskoutua elämän iloista ja murheista. Nyt seitsemänkymppisen Leenan elämä on tullut käännekohtaan. Elämä ei voi olla pelkkää työtä. Mutta pienellä kivijalkapuodilla on suuri merkitys kaupunginosan kulttuurille, Leenalle ystäväpiiriksi muuttuneille asiakkaille, ja ennen kaikkea Leenalle itselleen. Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

04:00 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Kaikkihan me tunnemme akan: sen, joka ei tullut paikalle vaikka lupasi. Sen, joka on vähän kummallinen. Akan, jonka kanssa ystävyys on todella koetuksella. Tapaamme Akan niin lukiolaisena, mansikanpoimijana kuin konttorityöntekijänä. Akka etsii elämän tarkoitusta hiukkaskiihdyttimestä, ja osallistuu Syksyn Säveleen. Minkä tähen, akka ihmettelee pienten ja suurten ilmiöiden edessä. Akka on jokainen meistä. Kirjoittanut Kreetta Onkeli, lukijana Erja Manto.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä