RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Kuuntele Yle Areenassa

> Ohjelmat A-Ö
07:05 Video: Dokumenttiryhmä esittää

Dokumenttiryhmä esittää

Myllärin vaimo Helvi jäi nuorena leskeksi ja tottui hoitamaan pientilan ja myllyn työt yksin. Mylly ei ole toiminut enää aikoihin ja lehmistäkin on muistisairas Helvi joutunut jo luopumaan. Kanat ja kaksi kissaa pitävät seuraa. Sekä muistot. On elokuu, ja sadonkorjuun aika. Helvi jaksaa nostaa maasta vielä tämän vuoden potakat, mutta kuinka on ensi vuoden laita? Toimittaja: Jenni Stammeier. Aiheesta on tehty myös lyhytelokuva, joka on nähtävissä Yle Areenassa ja Radio Suomen sivuilla.

52:07 Video: Ajantasa

Ajantasa

Mureneeko Oulun ICT-unelma? Keskustan puheenjohtaja, yrittäjä Juha Sipilä ja BusinessOulun johtaja Juha Ala-Mursula arvioivat. Nokian tuoreesta tuloksesta kertoo talousjohtaja Timo Ihamuotila. Thaimaan sotilasjuntta ajaa myanmarilaisia pakolaisia takaisin kotiin. Haastattelussa kaksi Myanmarissa asuvaa suomalaista. Suppailu on kesän hittilaji. Juontajana Jari Niemelä.

04:53 Video: Pikkujuttu

Pikkujuttu

Tiina Weckström lukee Pasi Ilmari Jääskeläisen kirjoittamia pikkujuttuja otsikolla Herra Ankkastjerna. Ohjaus ja tuotanto: Erja Manto, Radiotetatteri.

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä