RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Poimintoja

> Ohjelmat A-Ö
24:41 Audio: Valokuvaaja Ari Lahden valokuvissa näkyy myös julkisuuden toinen puoli
Radio Suomesta poimittuja

Valokuvaaja Ari Lahden valokuvissa näkyy myös julkisuuden toinen puoli

Valokuvaaja Ari Lahti on viettänyt uransa aikana enemmän aikaa julkkiskekkereissä kuin yksikään suomalainen julkisuuden henkilö, viime ajat Seiska-lehden valokuvaajana. Hän itse pysyy mielellään sivustaseuraajana ja antaa kameran puhua. Kuva-arkistossa on 38 000 ruutua. Osan niistä hän halusi painattaa kirjaan. Ari Lahti oli Ihan pihalla -lähetyksessä Maija Salmisen vieraana kertomassa , millaista viihdejulkisuus oikeasti on ja miten se on muuttunut.

Kuuntele musiikkiohjelmia

> Kaikki musiikkiohjelmat
48:13 Audio: Moonburn
Aulantai - Kai Ulmanen

Moonburn

No 1. Bill Perkins - Little bird (Tunnari) No 2. Leon Redbone - Lazy River No 3. Hoagy Carmichael - Baltimore Oriole No 4. Ladies and Gents - Winter moon No 5. Glenn Miller and his orchestra - Moonlight serenade No 6. Art Tatum, Art & :Roy Eldridge - Moon song No 7. Frank SInatra - The Moon Was Yellow No 8. Bing Crosby - Moonburn No 9. Carola & Heikki Sarmanto Trio - You've changed No 10. Eroll Garner - I've got the world on a string No 11. Billy Joel - In A Sentimental Mood No 12. Timo Kiiskinen - Mun ainut rakkautein No 13. Marjatta Leppänen - Rakastatko Mua Vielä Kun Heräät?

46:40 Audio: 23.7.2016 osa 2
Lauantaijamit

23.7.2016 osa 2

(Startteribiisi) THE JACKSONS - Blame it on a boogie (Kortti) AKSU - Jangsteri vain (Kauheita katsastuskokemuksia) RIGHEIRA - Vamos a la playa (Johnny Weismüllerin huuto) BALITIMORA - Tarzan boy (Vanha jukeboksi) THE FOOO CONSPIRACY - My girl (Kortti) AMANDA JENSSEN - Dry my soul (Lähetykseen lipsahtaa väärää materiaalia) LAID BACK - Bakerman (Kortti) KEVYT JEE - Tämmöttisbiisi (Houseband) GEORGE THOROGOOD & THE DESTROYERS - I drink alone Toimittajana Jami Liukkonen.

Kuuntele luonto-ohjelmia

> Kaikki luonto-ohjelmat
26:49 Audio: Hyönteistutkija tuntemattomien loispistiäisten ja rikostutkimuksen maailmassa
Minna Pyykön maailma

Hyönteistutkija tuntemattomien loispistiäisten ja rikostutkimuksen maailmassa

Miltä tuntuu löytää tieteelle uusi laji? Entä tuntuuko se samalta sitten kun on löytänyt jo satoja uusia lajeja? Voivat hyönteistutkijat ratkaista rikostutkimuksia niinkuin elokuvissa ja dekkareissa toisinaan esitetään? Entä voiko loispistiäiselle antaa anopin nimen? MInna Pyykkö kävi hyönteistieteilijä dosentti Ilari Sääksjärven luona Turun Eläinmuseolla katselemassa vielä tuntemattomia loispistiäislajeja. Kuva: Minna Pyykkö / Yle

12:12 Audio: Aavemainen hakkuuaukea
Luontoretki.

Aavemainen hakkuuaukea

Laaja avohakkuu näyttää usein armottomalta ja aavemaiselta. Monille metsän ystäville hienon metsän kaataminen on kova koettelemus, monet metsänomistajat taas ajattelevat, että hakkuilla korjataan lähinnä vain puut pois, etteivät ne lahoa luontoon. Hakkuut herättävät mielipiteitä ja monia ajatuksia. Miten hakkuut muuttavat lähiympäristön eläin- ja kasvilajistoa. Palaako luonto koskaan ennalleen ja jos palaa, kuinka kauan siihen kestää. Montako sukupolvea kestää, että paikalla kasvaa oikea metsä? Luontoretkellä Heikki Lokki ja Juha Laaksonen suuntasivat suurelle, aavemaiselle hakkuuaukealle Koillismaalle, hiiripöllöjen maille. Kuva: Juha Laaksonen / Yle

00:13 Audio: Ötökkäilta
Luonto-Suomi.

Ötökkäilta

Luonto-Suomen ötökkäillassa pähkäillään luontomme pikkuvipeltäjiä, kaiken maailman surisevia ja ryömiviä otuksia. Näin kesällä niitä on liikkeellä paljon, varsinkin kun suvi on ollut kauniin lämmin. Luontomme hurmaaviin, mielenkiintoisiin tai jopa pelottaviin ötököihin liittyviin kysymyksiin vastaamassa ovat koppakuoriasiantuntija Ilpo Mannerkoski ja hyönteisasiantuntija Petri Ahlroth Suomen ympäristökeskuksesta. Juontajina Riku Lumiaro ja Markus Turunen.

Ajankohtaista

Nina Honkanen toimittaa Onnelliseksi-ohjelmaa

Rakkaus – tuo romanttinen tähtisade, josta kaikki haaveilevat vai pelkkä valheellinen harha, joka tulee ja menee miten lystää? Kumpi on sinun juttusi: rakkaudellinen seksi vai tunteista vapaa suhde? Kerro meille oma kokemuksesi rakkauden voimasta, oli se sitten rakentavaa tai hajottavaa. Lähetä viesti Onnelliseksi-ohjelmaan. Vieraana psykologi Tony Dunderfeldt. Onnelliseksi -kesäsarjan toimittaa kirjailija-seksuaalikasvattaja Nina Honkanen.

Radioteatteri esittää: Juicen Taivaallinen Aulabaari

Kaikki Ylen Juice-aiheiset ohjelmat löytyvät nyt samasta paikasta - yle.fi/juice

Muualla Yle.fi:ssä